lunca14
|
Najprej za novo stran in čvek mateja super za vrtec in da sta s tvojim našla kompromis rmrm za lukasa,da tako lepo napreduje tweteek za novega člana,ki bo kmalu prišel polma,tebi pa kar tako,sam da si se oglasila slovenka,kaj naj rečem ti si pa itak tok pridna,da bi ti lahko skoz ploskala in potem en velik fuj in fej za sneeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggggggg,ki še kar pada in pada in neče nehat,na nas so kot vedno spet pozabili,in sem zdejle šaflala,ko neumna eno uro in pol,da sem odmetala polovico poti,naslednjo polovico bo pa moj,ker drugače jutri ne pridemo nikamor. Potem pa še aplavz zame,ker sem spet važička,sva končno zrihtala tuš kabino,slikca je ratala 90%,neki tiskar ni dobro ujel ene prehode,a je vseeno super ,pa včeraj sva nabavla še nov cd plejer,pa ojačevalec in zvočnike,tako,da mava zvok kot še šika,lahko malo bolj navijam muziko,da se šipe tresejo . Drugače pa nič novega,vsi smo zdravi,tamali nagajajo po predpisih,maj je ratal v šoli in doma ful priden,v nedeljo ima svojo prvo nogometno tekmo,naslednji vikend pa ma svoj prvi karatejski dvoboj,pa matematično tekmovanje ga čaka,enej,kot enej v vrtcu zelo priden,doma pa katastrofa,lun ratuje pravi navihanec in en mali mix med enejem in majem. Mami se pa drži po starem,včasih kot sonček,spet kasneje kot ,odvisno od mojga.Lepo se mejte,pa naredte kej da bo nehal sneg padat,ker mi ga mamo že skor 40 cm .