|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
9.3.2010 8:15:49   
mate0ja
slovenka zdravo, si me zjutrej prehitela, nism opazla do zdej.

user posted image user posted image za še eno rožico, pa lubčke in objemčke. Men jih je tamala v soboto talala. Je bla najprej en velik vragec in me je hotla ugriznit. Pa ji nisem blizu pustila pol se mi pa čist počasi probliža pa enga takega skladkega lubčka prlima, da sem se čist stopila, pa pol še enga pa še enga. Pol pa začne lase umikat z obtaza ko nora pa zraven vpije stran, stran lučka (lubčka v prevodu). Joj sladkiš mali. Včasih me prime, da bi jo kar pojedla.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.3.2010 8:16:40   
mate0ja
uuuuuuuuuuuuuuu

nova stran. Lunca bo zlo vesela, ko pride kej naokrog. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.3.2010 11:40:46   
polma
HOOOOOJ!!!!

Lunca, hvala za rožice!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

slovenka, tebi pa čestitam za veeeeeliiiike rožice..saj veš kako pravijo ta stari ljudje- najlepša je tista roža, ki visi od moža user posted image user posted image user posted image !!! (še boljš pa če stojiuser posted image user posted image user posted image )
Ampak, da si ti že tako daleč z user posted image ...kam je šel čas.....user posted image

mate0ja-šit, no s tem vrtcem, mate smolo user posted image . Men je lažje, ker sem stara dobra prezelena tukaj rojena žaba. A to, da nimaš dovolj toč avtomatično pomeni, da ne moreš dat vloge? Ker sem šla malo pregledat pravilnik na internetni strani od MOLa, pa je glede tvojega problema res krut, sicer pa ni tolk drugačen. Saj sem se razpisala na temi, ne bom še nakladala. res, škoda da se vam je tko zakompliciral.

nya, čestitke za fantka!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.3.2010 11:45:17   
polma
No, naš je hrenovke zamenjal za ribe...jih vsak dan pečem za večerjo...njamsi, sem prišla na svoj račun, ker moj jih ne mara, jaz pa obožujem, hči jih je tut vzljubila. Zdaj mi 3je jemo ribe , moj pa mesekauser posted image .

In, zdaj že pove, kako mu je imein ful prijateljčkov v vrtcu že kliče po imenu!! In seveda, najbolj glasem je, ko reče: liba, mama, liba!!!! POl pa pečemo libice user posted image .

Enkrat, ko bo pomlad.....user posted image
....bom šla mal tečt....user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam na pavzo in v štacuno po.....LIBE...!!!!!!user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.3.2010 11:55:53   
slovenka
mateja, ti se pa znaš razkuriti user posted image Midva sva se v nedeljo tudi samo nekaj pričkala. Komaj zvečer sva se pomirila. Včeraj pa je bil sladkiš moj. Na splošno je on stara šola, priznava dolžno spoštovanje do žensk user posted image Samo Filipa pa vseeno ne bomo imeli. user posted image Me pa zdaj carta. Ker mi sploh ob večerih bebi že kar dol pritiska, me samo ležat priganja in je oni dan vse posesal in namazal parket s prontojem... vauuuu. user posted image

Tista velika orhideja - kaj vem, kak meter je visoka po mojem, čeprav je takšna, da gre gor, potem pa cvetovi nazaj dol visijo...

Polma, ti si pa žleht. Kdo od starih pa to pravi? user posted image

Res bom skoraj šla rodit, ja... Ampak ko tako sneži, se mi zdi, da še dolgo časa ne bom šla user posted image Imam pa prihodnji torek individualni razgovor za EA user posted image Itak se preveč ne zanašam, da bo to ratalo, ampak se vseeno tolažim, da bi mogoče šlo brez takšnih bolečin kot v prvo user posted image

Grem še eno uro delat, potem pa domov k otroku...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.3.2010 11:57:28   
slovenka
vau polma, libe, naša ne mara preveč. Jih jemo bolj v testeninah. Moj tudi ne mara kaj preveč - je ribič user posted image Ja, bi morala en dan ribe naredit za kosilo, je že čas... user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.3.2010 12:02:36   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: polma

mate0ja-šit, no s tem vrtcem, mate smolo user posted image . Men je lažje, ker sem stara dobra prezelena tukaj rojena žaba. A to, da nimaš dovolj toč avtomatično pomeni, da ne moreš dat vloge? Ker sem šla malo pregledat pravilnik na internetni strani od MOLa, pa je glede tvojega problema res krut, sicer pa ni tolk drugačen. Saj sem se razpisala na temi, ne bom še nakladala. res, škoda da se vam je tko zakompliciral.

Polma vlogo seveda lahko oddaš, vendar pa po vsej verjetnosti ostaneš na čakalni listi user posted image . Bomo vidli, mogoče pa tud ne. Računam na tistih deset točk, ker lansko leto nismo dobili mesta, pa še na tistih par, ki jih dobi otrok starejši od 2 let. Mogoče nas zadrži v ožjem izboru. Še vedno imam vlogo na mizi in omahujem, ali naj obkrožim tretjo izbiro ali ne. Cincam pa cincam. Ne vem kako naj se odločim. Po eni strani bi mogoče pol pa le nekaj dobil .... ma ne vem no.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.3.2010 12:10:33   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

mateja, ti se pa znaš razkuriti user posted image

Pa kaj se ne bom razkurla, če me pa prov provocira. pa še vedno ni in ni mira. Najprej, spala sta do pol desetih. user posted image user posted image Je tud tamala do njega uvidevna. Baje da je zjutrej ko sm vstala spraševala "ke mama?" ji je reku, da sm mogla v službo in se je nazaj ulegla in zaspala za tri ure. V celi noči pa ni mogla več kot pol ure v kosu spat user posted image Klical je že ene petkrat. Najprej da sta spala do pol desetih, potem, da ni več čaja, potem kako naj skuha paj, potem a more še kej dat not, pol kje je med spravljen user posted image user posted image Aja pa da ne pozabim povedat, včer je še računalnik skuru. Si je pametnjakovič naložu tisto povezavo iz FB-ja, ki kroži okrog in je računalnik samo še zablokiral. In neverjetno lih kar je klical, če so računalničarji že zrihtal in ves tečen, ker ne bo danes urejeno. Jest se pa komej pokonc držim tle v službi.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.3.2010 12:56:07   
slovenka
mateja, loči se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda mala ne more spati ponoči, če čez dan toliko spi. Očitno ati ni zanimiv, pa je še najprej spala user posted image user posted image user posted image Saj bo, saj bo. Bo kmalu pomlad, pa bosta zunaj nogomet igrala, ti pa ležala na kavču in si nohte na nogah lakirala user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.3.2010 13:04:42   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image če bi pisala to na kako drugo temo na forumu, bi uporabnice ložitev verjetno kar zahtevale od mene, ker to je pa res nedopustno da partner ne prevzame nase 50% + eno tegobo user posted image user posted image . Pa sej bo. Jutri je nov dan, bova oba drugačne volje in vse se bo uredilo. 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.3.2010 20:34:18   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ne morem pomagat,ampak res mi je malo bedasto ratalo tole,pa ne rečt da ni časa,ker včasih si je treba uzet sam pet minut,pa je.................mah no,bom nehala,sam tok v vednost.

ravno zaradi tega se par dni nisem javljala. Se je tud men mal bedasto zdelo, ker sem imela samogovore, debata je bla vedno dopoldne, popoldne pa nikjer nobeneuser posted image . Tud zvečer ne. Bo zgleda res čvek čisto izumrl.

Drgač pa dober večer.

Nya, čestitke za novega člana. Ima pa res posrečene mere. Bo ziher rokometašuser posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.3.2010 20:46:12   
RMRM
da nadaljujem s samogovoriuser posted image

Mate0ja, danes si bla pa pridna. Je kar fino pridt mal na RR, pa imaš kaj za prebrat user posted image . Verjamem pa, da si bla ful jezna na svojega dragega. Večni otroci. HB pri nas še ni tko, oz. najbrž zato ni, ker smo samo mal daljše vikende skupaj, čez teden smo pa narazen. Je očitno vsaka stvar za nekaj dobra.

Glede vrtca sem pa brez besed. Mal preglej zakonodajo, ker vem da je nekje pisalo, da je občina dolžna zagotovit varstvo za vse otroke. Se pa v končni fazi v pritožbi tud na Ustavo lahko sklicuješ. Sem vedno bolj mnenja, da vse prevečkrat popustimo pri velikih stvareh. Čeprav vem da smo enostavno premajhni, da bi vsak posebej karkoli dosegel. Mogoče da se pritžiš na sklep oz. odločbo, ki jo boš prejela da T. ni sprejeta v vrtec. Sej zgubit nimaš kaj, če jo vseeno vpišeš, pa se sklicuješ na vrstni red, če si jo že lani vpisala in ste izvisel. Držim pesti.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.3.2010 20:49:02   
RMRM
Slovenka, ti priporočam, da čimprej odklopiš strah pred porodom, ker če boš kar naprej premlevala, kako bo težko, boš podzavestno zavirala porod. Imej pred očmi kaj greš iskat in kako bo fino ko prideš domov in boste vsi 4je uživali, pa bo dete kr padlo ven. A si se drugač že odločila, boš šla rodit v Feldbach?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.3.2010 20:49:55   
RMRM
Polma, lepo da se vsake tolk časa javiš. Pa super, da ste iz hrenovke prešli na ribeuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.3.2010 20:53:37   
RMRM
Da se še mal pohvalim, moj zlati user posted image  je začel plazit po vseh štirih, tko da ga je po celi hiši dost. Se tud hoče že mal dvigovat, samo še nima ravnotežja. Zdej po kratki pavzi spet začneva s terapijami v LJ, pol bomo pa videl kako bo v naprej.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.3.2010 21:08:12   
RMRM
Vidim da ni nobene blizu, samogovorov sem se pa vseeno naveličala.

Nočko.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
10.3.2010 7:51:06   
mate0ja
RMRM zdravo,

pa prid dopoldne no kaj naokoli user posted image

Sicer bi blo pa včasih bolje, da mojega ne bi bilo čez teden doma, si vzpostaviš nek red in nihče ti ga ne podira. Ni se treba prilagajat. jest priznam, da imam prav s tem včasih probleme. Postavim neka pravila po katerih z malo dobro funkcionirava, ko je pa moj doma, pa po svoje neki bluzi pa vse podre. Mi mal pokrovko dvigne. Pa kaj ko sem večinoma sama za vse, ker ima on tako službo in če je doma, če je prava kombinacija lune in obveznosti, zna bit napeto. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dečkotu za plazenje, lepo se sliši, da napreduje.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
10.3.2010 8:04:15   
tweetek
Dober dan!

Saj se me sploh ne boste več spomnile... Ampak še vseeno vas lepo lepo pozdravljam, slovenka tebi pa želim hiter in lahek porod pa zdravo bebo!
Mi smo zelo v redu, samo sem pa na polno okupirana - dopoldne služba, faks, delo, popoldne otrok, hiša, zvečer pa spet malo delat in moža cartat pa pomit posodo od predpredvčerajšnjim in dat prat perilo od prejšnjega tednauser posted image .... Tko da sem danes premierno na RR - faks mi je odpadel....

Čakamo še enega fantka Lovrota in pride 1.7. Tko da kadar ne delam in ne cartam mojih moških spim pa jem in seveda lulam.user posted image

To je to. Samo da boste vedele da še živim.

Vsem želim lepo mirno sredo, pa pošiljam virtualne rožice user posted image za v tale snežni metež...

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
10.3.2010 11:35:13   
polma
Zima je prišla..
sneg leti z neba...
je puščava zemlja vsa...
ha ha.....
user posted image user posted image user posted image

tweetek, kje si ti?!? zelo si pridna, kapo dol! Čestitke za Lovrota!!!!

Mate0ja-včasih sem na istem kot ti...a ti je zdej kaj lažje? men niti ne, ker to pomeni da se nikol ne bo spremenilo..ah, te desci..user posted image user posted image !!!!! Za vrtec pa-jah, al se daš na čakalno listo, al se boste pa vozili kar nekam-tega pol ne smeš zavrnit, ker padeš s čakalne... če ostane v tem vrtcu kjer je zdaj, pa se pol nardiš francoza in jo prepišeš....

RMRM-saj veš, da sem jaz available šele po 22:00 za četanje user posted image . No, zadnje čase tut dopoldne, ker mam slučajno več časa. Popoldne pa...ma, kaki-ni sekunde za RR. user posted image user posted image user posted image Lukas!!!! Asi še doma-verjetno delaš, a ne? Kje pa je lukas, v vrtcu? dej, napiši-jaz sem tako vesela, da je naš smrkkolin prerasel težave, da je šlo res le za začetno asimetrijo in hipotonijo. pa tut če je rekla, da bo mal puklast za vedno, če ne bo migal! Veš kaj je nam pomagalo-tricikel na palci, to smo meli , dokler ni shodil. Ker se mora držat in se naučit prenašat težo enakomerno na obe roki. Po tem, ko je shodil in prežel na poganjalca-motor, se mi zdi da je pa napredoval v šusu. Pa napiši kaj popoldne, bom ponoč prebrala user posted image !

Lep snežni dan še naprej!!!!

< Sporočilo je popravil polma -- 10.3.2010 11:38:51 >

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
10.3.2010 12:36:02   
mate0ja
Sm se dons pomirila, čeprav je včer zvečer še enkrat počilo. Sm mu povedala kar mu gre in mi je odleglo user posted image user posted image
Mi smo lansko leto pri vrtcu izviseli, tko da imamo neko privat varianto. Organizirani so kot vrtec, tud cena ni taka, da bi nam ogrozila eksistenco, načeloma smo zadovoljni, vendar pa zaradi tega naredim 40 km na dan in mi vzame uro pa pol, ker je čist v drugem koncu Ljubljane. Cincam ali naj označim tretjo opcijo ali ne. Sej ne vem. Mogoče pa nas bo rešilo tistih 10 točk ki jih dobimo na podlagi tega, ker smo še vedno na čakalni listi v enem od ljubljanskih vrtcev, pa mogoče tiste 3 točke, ki jih dobiš več za otroka starega 2 leti. Nočem bit preveč pesimistična, mogoče pa vendarle bo mesto tudi za nas, čeprav smo ostali brez dvajestih točk za dolgoročno bivanje v Ljubljani.

Ma kaj pa vem vse skupaj je eno veliko ne bom pisala kaj. Če bi šla šnofat pa se pritoževat pa ob tla metat bi blo samo kup časa preč vrženega, o živcih rajši ne govorim, rešeno pa verjetno ne bi bilo prej kot takrat, ko bo šla mala v šolo. user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
10.3.2010 13:32:41   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Sm se dons pomirila, čeprav je včer zvečer še enkrat počilo. Sm mu povedala kar mu gre in mi je odleglo user posted image user posted image
Mi smo lansko leto pri vrtcu izviseli, tko da imamo neko privat varianto. Organizirani so kot vrtec, tud cena ni taka, da bi nam ogrozila eksistenco, načeloma smo zadovoljni, vendar pa zaradi tega naredim 40 km na dan in mi vzame uro pa pol, ker je čist v drugem koncu Ljubljane. Cincam ali naj označim tretjo opcijo ali ne. Sej ne vem. Mogoče pa nas bo rešilo tistih 10 točk ki jih dobimo na podlagi tega, ker smo še vedno na čakalni listi v enem od ljubljanskih vrtcev, pa mogoče tiste 3 točke, ki jih dobiš več za otroka starega 2 leti. Nočem bit preveč pesimistična, mogoče pa vendarle bo mesto tudi za nas, čeprav smo ostali brez dvajestih točk za dolgoročno bivanje v Ljubljani.

Ma kaj pa vem vse skupaj je eno veliko ne bom pisala kaj. Če bi šla šnofat pa se pritoževat pa ob tla metat bi blo samo kup časa preč vrženega, o živcih rajši ne govorim, rešeno pa verjetno ne bi bilo prej kot takrat, ko bo šla mala v šolo. user posted image

OMG user posted image .... pa si prepričana, da je varstvo v Ljubljani...a je LJ sploh tolk velika user posted image user posted image .. te ne dražim, samo je res daleč...in v prijetni LJ prometni konici...user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
10.3.2010 14:41:30   
mate0ja
juuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes se je zgodil čudež. Namreč, ne boste verjele, zgodilo se je ... ratal nam je .... ne vprašajte kako, niso ble veze.............

juhuuuuuuuuuuu

dobili smo vrtec. V ponedeljek lahko začnemo. Ne bomo se več tok deleč vozili in ne bo nadaljna dva meseca travm, slabe volje in ne vem česa še vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
10.3.2010 20:19:35   
tweetek
Mateja user posted image zA VRTEC..... Ja, polma, viš, danes pa nisem pridna. Mam še goro posode za oprat pa visim na RR  - ko v dobrih starih časihuser posted image ...

Aja, glede vrtca te pa Mateja čisto zastopim - mi tudi malega vozimo 20 km daleč v  vrtec in je kar tuga. Npr danes ko je bil sneg  nam je samo vožnja tja in nazaj vzela eno uro. Na srečo smo s septembrom dobili vrtec bližje, tako da bomo v jeseni lahko šli po malega peš, kar z bratcem v vozičkuuser posted image ...

Zdaj pa ljube moje grem nazaj delat....

imejte se najlepše

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
10.3.2010 21:40:10   
lunca14
Najprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novo stran in čvekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image mateja super za vrtec in da sta s tvojim našla kompromisuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rmrm za lukasa,da tako lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image tweteek za novega člana,ki bo kmalu prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image polma,tebi pa kar tako,sam da si se oglasilauser posted image
user posted image user posted image user posted image slovenka,kaj naj rečem ti si pa itak tok pridna,da bi ti lahko skoz ploskalauser posted image
in potem en velik fuj in fejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sneeeeeeeeeeeeeeeeeeegggggggggggggg,ki še kar pada in pada in neče nehat,na nas so kot vedno spet pozabili,in sem zdejle šaflala,ko neumna eno uro in pol,da sem odmetala polovico poti,naslednjo polovico bo pa moj,ker drugače jutri ne pridemo nikamor.
Potem pa še aplavz zame,ker sem spet važička,sva končno zrihtala tuš kabino,slikca je ratala 90%,neki tiskar ni dobro ujel ene prehode,a je vseeno superuser posted image user posted image ,pa včeraj sva nabavla še nov cd plejer,pa ojačevalec in zvočnike,tako,da mava zvok kot še šika,lahko malo bolj navijam muziko,da se šipe tresejouser posted image .
Drugače pa nič novega,vsi smo zdravi,tamali nagajajo po predpisih,maj je ratal v šoli in doma ful priden,v nedeljo ima svojo prvo nogometno tekmo,naslednji vikend pa ma svoj prvi karatejski dvoboj,pa matematično tekmovanje ga čaka,enej,kot enej v vrtcu zelo priden,doma pa katastrofa,lun ratuje pravi navihanec in en mali mix med enejem in majem.
Mami se pa drži po starem,včasih kot sonček,spet kasneje kotuser posted image ,odvisno od mojga.Lepo se mejte,pa naredte kej da bo nehal sneg padat,ker mi ga mamo že skor 40 cmuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
10.3.2010 22:34:42   
polma
Evo mene, po 10ti, kot sem rekla user posted image !

Mate0ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtec!!!!!!!!!!!!!!!

tweetek...jaz mam pomivalca...pa  se celo razburjam, ker je glasen, ko pomiva namesto mene...user posted image user posted image ...

lunca, ti boš skočila v poletje vitka kot belokranjska breza in močna kot dolenjski hrast, ker kidaš ko user posted image !!! user posted image Upam, da je tole zadnjič letos, dost je blo!!!!!!!!! V bistvu sem pa zelena od zavisti, ker kidaš na svojem user posted image . Jaz pa upam, da se enkrat skidam iz tega bloka, ker mi gre enih par ljudi tukaj na user posted image ...

Moram zdaj še nekaj tem pregledat...spet sem hotla le mnenje povedat, pa dobim po nosu zaradi svojega prepričanja....še dobro, da mam vas user posted image , če že nisem dovolj pametna, da bi se zadržala v enih primerih...

Nočko vsem!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.