|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
10.3.2010 22:35:52   
polma
Lunca, a tudi nov feršterker imaš, kako muziko pa pol nabijaš tam, na deželi user posted image ? pa si res upravičeno važiččka user posted image !

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
10.3.2010 22:36:21   
polma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oUUUUUUUUUUjeeeeeeeAAAAAAAAAA!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
10.3.2010 23:01:08   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Lunca, a tudi nov feršterker imaš, kako muziko pa pol nabijaš tam, na deželi user posted image ? pa si res upravičeno važiččka user posted image !

...ja,jaz sem bolj najstniška dušca tko,da bolj dram&bass,haus,techno,r&b...........moj pa bolj umirjene zadeve,tko,da mava kar mal probleme kar se muzike tičeuser posted image
In ja moj je skidal še do konca,tko,da upam,da nas do jutra ne zameče še enkrat in da bo tole kidanje zadnjič to zimo,ker imam dovolj lopate,user posted image user posted image user posted image praviš da bom vitka do poletjauser posted image user posted image user posted image ko bi vsaj bilo tole resuser posted image naj te angelčki uslišijouser posted image .
Ja tud ti boš enkrat na svojem,boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa lahko noč ti želim,jaz grem tud ninanana.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
10.3.2010 23:36:03   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...ja,jaz sem bolj najstniška dušca tko,da bolj dram&bass,haus,techno,r&b...........moj pa bolj umirjene zadeve,tko,da mava kar mal probleme kar se muzike tičeuser posted image
In ja moj je skidal še do konca,tko,da upam,da nas do jutra ne zameče še enkrat in da bo tole kidanje zadnjič to zimo,ker imam dovolj lopate,user posted image user posted image user posted image praviš da bom vitka do poletjauser posted image user posted image user posted image ko bi vsaj bilo tole resuser posted image naj te angelčki uslišijouser posted image .
Ja tud ti boš enkrat na svojem,boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa lahko noč ti želim,jaz grem tud ninanana.

TOOOOOOO!!!!!!!
Dajte že skidat, da se nakidamo k tebi na en huuud dance party, ker tvoja muska je tut moja user posted image !!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.3.2010 8:05:37   
mate0ja
jutro, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm multi dobre volje. Dons grem podpisat pogodbo za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image . Komej komej čakam. Zdej mam sicer nove skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image uvajanje. Ampak vse izgleda tako, da mi nikol ni neki prov. Bo že. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.3.2010 8:22:28   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

jutro, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm multi dobre volje. Dons grem podpisat pogodbo za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image . Komej komej čakam. Zdej mam sicer nove skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image uvajanje. Ampak vse izgleda tako, da mi nikol ni neki prov. Bo že. 

user posted image user posted image user posted image ti sam podpiš,pa ne se sekirat za uvajanje,tamala bo not v parih dnevih,ti sam uživaj v tem trenutku-IMAŠ VRTECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.3.2010 8:26:06   
lunca14

TOOOOOOO!!!!!!!
Dajte že skidat, da se nakidamo k tebi na en huuud dance party, ker tvoja muska je tut moja user posted image !!!!

Sneg skidan,nas je zutraj še traktor skidal,tko,da smo se odpeljali ko šerifiuser posted image ...............ti sam prines cd-je,pa dobro voljo,pa bo partyyyyyyyyyyyyyyyyy-uf kok pogrešam,take nočne žurke,ko smo preplesali in preplesali celo nočuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.3.2010 8:33:45   
tweetek
ja lunca, prava žurerka si!user posted image

Pri nas smo tudi včeraj kidal - upam da res res zadnjič letos! Bo treba pa danes tud, vsaj malo ker je ponoči še padalo. Dost je blo! Hočem pomlad in pritčke in nč več smrkavih noskov in kašljanja....

polma ne se sekirat-  jaz sem že zdavnaj nehala druge teme na rr brat ali komentirat- ker se vsaka še tok fajn debata slej ko prej spremeni v kreg in žalitve. Kaj čmo, taki smo. Je pa zato čvek z vami še vedno naj!

Drage moje eno lepo dobro jutro vam želim!

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.3.2010 9:11:26   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

ja lunca, prava žurerka si!user posted image

Pri nas smo tudi včeraj kidal - upam da res res zadnjič letos! Bo treba pa danes tud, vsaj malo ker je ponoči še padalo. Dost je blo! Hočem pomlad in pritčke in nč več smrkavih noskov in kašljanja....

polma ne se sekirat-  jaz sem že zdavnaj nehala druge teme na rr brat ali komentirat- ker se vsaka še tok fajn debata slej ko prej spremeni v kreg in žalitve. Kaj čmo, taki smo. Je pa zato čvek z vami še vedno naj!

Drage moje eno lepo dobro jutro vam želim!

Jutro tweetek,jaz pa žurerkauser posted image že 10 let nič več,ko sem odšla iz ljubljane,sem pustila lenčko žurerko tam,pa tko jo pogrešam,bi šla včasih kar nazaj,za kak dan,da se odklopim.
Ja jaz tud hočem nazaj pomlad ptičke,zvončke,res je blo tko fajn,ko se je pokazal sonček,sedaj smo pa tud ljudje mal čudni,se pozna da rabmo energijo-sonce.
Druge teme skor nikoli ne komentiram,ker se mi ne ljubi,razgljabljat z ljudmi ki jih ne poznam,zato,pa je tud meni tule prav fino,povem kar si mislim,dobim direktne odgovore,sam pogrešam večjo udeležbo,res upam,da se še kak vrne nazajuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.3.2010 9:12:33   
lunca14
???????????tweetek,čak mal ali niste ziher kaj boste dobili,ko maš spodaj ali lovro ali ema?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.3.2010 9:22:00   
mate0ja
val da bo, še vse je šlo skos pa bo to tud. A veste kaj zdej delam? Oziroma bom verjetno celo dopoldne. Poslušam šefa o karakteristikah, prednostih in slabostih otroških vozičkov. Ugotavljam da je on še dvakrat hujši kot sm bla jest, ko smo za našo miš kupovali. user posted image user posted image  Sam oni bodo mel dva, pa je ful manjša izbira pa nepraktični so, pa dileme al vzporeden al zaporeden, pa težki so ko user posted image , evo lih kar je izjavu, da mu je najbolj všeč en temnomoder, ki je kombiniran z belo in svetlo modro, sam da ima njegova prav, da je možno, da bi blo poleti otrokom tam notri prevroče, pa prevleka za dež sem smešno namonitra gor user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da bo dons res pester dan. Sm mu lih rekla, da jest sm pa takrat, ko sm bla noseča ful pazla, da ne bi preveč sodelavcev obremenjevala z opremo za otroka... pa mi zgleda ne potegne user posted image user posted image user posted image . Sam da ne pride na drugo stran mize pa vidi, da ga opravljam user posted image user posted image

Mi pa kidal nismo, čakamo, da pride sonce to delo opravit. No sosed je včer z eno grozno vreščečo frezo neki okrog bloka potiskal. user posted image user posted image user posted image  cel popoldne je mel časa, ne on se ob osmih zvečer loti dela. T je lih zaspala user posted image . Sm upala, da je ne bo zbudil, a se je začela dret iz sobe mama, mama didi, didi. Je mislla, da je dedi z motornimi sankami. user posted image user posted image  Joj je faca tamala. Pa ji pravim, da ne pa ona prov pametno nazaj teta dela. Ji pravim, da ni teta ona pa meni, ja, ja tic (stric) je. In smo mel pol še pol ure žurke preden je mrknla nazaj.

Druge teme? Jaja, je par delikatnih mamic tle gor, ki imajo edine prav. A jih naštejem? Ampak na drugi temi pa istočasno same sebi kontro dajejo user posted image user posted image . Jest občasno še preberem, včasih mi tud ne da da ne bi pokomentirala. Ampak pazim, da se mrhovinarjem ne izpostavljam preveč.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.3.2010 9:24:04   
mate0ja

???????????tweetek,čak mal ali niste ziher kaj boste dobili,ko maš spodaj ali lovro ali ema?

a ni že rekla, da bo Lovlo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.3.2010 11:20:57   
lunca14

Ja samo spodaj pod komentar,ma pa vprašanje ali pride lovro ali emauser posted image ........ja ti pa maš danes delouser posted image kateri voziček-teška dilemauser posted image kdo pa danes še kupuje voziček,sej itak škodujejo otroškemu razvoju,ga moraš lepo ob sebi nosit,da razvije pravo identitetouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.3.2010 13:23:01   
polma
Druge teme? Jaja, je par delikatnih mamic tle gor, ki imajo edine prav. A jih naštejem? Ampak na drugi temi pa istočasno same sebi kontro dajejo user posted image user posted image . Jest občasno še preberem, včasih mi tud ne da da ne bi pokomentirala. Ampak pazim, da se mrhovinarjem ne izpostavljam preveč.

Mah, nimam se za človeka, ki druge prepričuje v svoj prav. Vsaj ne zavedam se tega-kaj ve mislite, sem že kateri solila pamet user posted image ? ampak, če imam kako res izrazito mnenje o kateri stvari, al pa če vem da lahko svetujem, pol se pač oglasim. Ja, ene pa kar grizejo druge user posted image .

Sicer pa smo spet bogatejši za nekaj novih besed user posted image , pa mislim da rastemo...vsaj upam, da raste, ker sicer ga bo razneslo-tolk poje user posted image . Liba, liba, liba...user posted image user posted image user posted image

Mate0ja, si srečna zarad vrtca, kaj? Meni je tut odleglo, ko so nas naknadno poklicali.

Lunca, zadnjič sem v stari ljubljani res vidla eno hudo bejbo, žurersko razpoloženo,  se je smejala in uživala...zdaj mi je jasno, da je to žurerka lunca, ki si jo 10 let nazaj pustila pri nas...no, ona te pa nič ne pogreša, besno ga svira naprej in fuuuul ji dogaja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.3.2010 13:24:29   
polma

Ja samo spodaj pod komentar,ma pa vprašanje ali pride lovro ali emauser posted image ........ja ti pa maš danes delouser posted image kateri voziček-teška dilemauser posted image kdo pa danes še kupuje voziček,sej itak škodujejo otroškemu razvoju,ga moraš lepo ob sebi nosit,da razvije pravo identitetouser posted image

Vajda, kar to mi povej-naj kupita vsak svoj hot-slinguser posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.3.2010 14:12:08   
lunca14
polma......user posted image user posted image a,pol praviš,da me tista žurerka nič ne pogreša,če jo še enkrat vidiš,jo lepo pozdravi in ji reci naj se kaj pri meni oglasi,lahko tudi za kako urcouser posted image user posted image user posted image
.....................user posted image si me pa nasmejala s temle,hvala da si mi polepšala danuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image pa za tvojga k tako raste in je libeeeeeeeeeeeee........kaj pa če obvlada že nemščino,pa ti skoz govori,da te ma rad libe,ti mu pa ribe daješ,namest da bi ga k sebi stisnila in dala lubčkauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.3.2010 14:57:31   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  polma mislim, da se morš s sinom resno pogovorit, da ne bo rib (in tebe) zasovražu. Mogoče pa res govori nemško user posted image user posted image user posted image user posted image

A sm vam pravla prejšnji teden kako naša angleško obvlada user posted image user posted image , jabolko pravi da je ape, lahko noč reče naj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.3.2010 22:18:05   
lunca14
polma,kje si,je že čez 22 urauser posted image ?
Mi smo pa danes naredili otvoritev tuša,tamaledva sta ful uživala,ker je nekaj novega,nista vajena se tuširat v tuš kabini,jaz se moram pa še klimatizirat,da bom sedaj v spodnji kopalnici,mal mi je še čudno,ker še ni zrihtana,pa sej bo,sam je treba načrt narest,kako bi zgledala pa nimam še ideje,nekaj simpl,pa lepzgauser posted image .Joj jutri pa je že petek,neverjetno,kako hitro gre sedaj teden naokrog,še malo,pa bo že apriluser posted image .
Lepo pančkejte,lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.3.2010 23:56:30   
polma

polma,kje si,je že čez 22 urauser posted image ?
Mi smo pa danes naredili otvoritev tuša,tamaledva sta ful uživala,ker je nekaj novega,nista vajena se tuširat v tuš kabini,jaz se moram pa še klimatizirat,da bom sedaj v spodnji kopalnici,mal mi je še čudno,ker še ni zrihtana,pa sej bo,sam je treba načrt narest,kako bi zgledala pa nimam še ideje,nekaj simpl,pa lepzgauser posted image .Joj jutri pa je že petek,neverjetno,kako hitro gre sedaj teden naokrog,še malo,pa bo že apriluser posted image .
Lepo pančkejte,lahko nočuser posted image user posted image

Sem morala še pogledat Supermena s tavleko do konca, pol se je pa Liba zbudila, sem ga dala na kahlo, pa je samo malo prdel, pol  mi pa ni dalo miru, pa sm pošnofala lepo po vrsti, če me spet kaka RRjevka kritizira, pa ni blo nobenih hudih provokacij danes, no...zdaj sem tukaj...user posted image

Vsak je sam...
ostane sam....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nOČKO!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 12.3.2010 0:00:38 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.3.2010 23:59:51   
polma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  polma mislim, da se morš s sinom resno pogovorit, da ne bo rib (in tebe) zasovražu. Mogoče pa res govori nemško user posted image user posted image user posted image user posted image

A sm vam pravla prejšnji teden kako naša angleško obvlada user posted image user posted image , jabolko pravi da je ape, lahko noč reče naj.

Aja...to je na luncinem skidanem zeljniku zraslo-da mi reče ih libe dih...user posted image ...joj, lunca user posted image ...
Mava z mate0jo očitno anternacionalne bejbije.....

"ape?"
"liba."
"ape?"
"liba!!!"
........
"NAJ!!!!!"

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.3.2010 0:53:43   
aleksandra silvija
Čeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.
Sem zamudila čvek.
Mate0ja, super za vrtec.
In RMRM za Lukasa. Se se zelo razveselila, ko sem prebrala, da ga je polna hiša. Super!

In čestitke za vse ostale dosežke, novice in nove user posted image .
Vidim, da imajo pri Nyi Lovra, pa še enega Lovlota čakamo tu na monu.user posted image

Pri nas je kar po starem, Lovlo je svetlobna leta daleč od tega, da bi rekel naj za lahko noč.
Bi bila vesela, ko bi vsaj kaj po naše povedal. Saj včasih pove kakšno besedo, ampak tega pač ne pričakujemo in ko reče, šele čez nekaj časa pogruntamo, da je rekel to in to. Res redko se spomni, da bi kaj povedal. Mi je to tako zelo čudno. Scer pa je izjemno živahen in na stopmišču smo odstranili ograjico, ki preprečuje sprehode po stopnicah. On jo prepleza in to se mi zdi veliko bolj nevarno, kot da gre včasih tusi sam po stopnicah.

Bom poskusila kak večer priti sem ob zgodnejši uri.

Nočko.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.3.2010 7:46:27   
mate0ja
jutro nočne ptice. Ste že pokonci user posted image user posted image . Verjetno ja. Dons sm se peljala po poti v nov vrtec, ker je Tjaša še doma. Joj kera milina. Deset minut do tja in potem tri minute naprej do službe user posted image user posted image user posted image . V prometni konjici verjetno kako minuto dalj, ampak ob štirih bova pa že sigurno doma. Do zdej sva pa ene dvajset minut čez bile. Pa se bom dvajset minut več lahko igrala. user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.3.2010 8:30:25   
slovenka
ojla pupe,

sem izginila par dni, vem... preprosto preveč dela. Predavam vsak dan 4 ure, potem pa še kup drugega dela, res veliko vsega... Zdaj še malo potrpim user posted image

Mateja, ja super za vrtec. 20 minut se ful pozna, pa zjutraj enako... ko so nam naredili avtocesto med Ptujem in Mb je bilo približno toliko in je res fajn.

Bomo pa mi prihodnjo jesen tudi dali obadva v vrtec. Sem mislila, da ne bi zaradi malega (mah, saj vem, da prehitevam, ko se še rodil ni), samo je sedaj naporno s tem varstvom in mislim, da bo lažje dati v vrtec. Sofija bo preko 3 leta stara, mali dobro leto, pa bosta šla skupaj. Upam, da bo šlo.user posted image

RMRM, ne vem, kako bom lahko upoštevala tvoj nasvet glede poroda user posted image Res slaba izkušnja v prvo, tako da če ne dam enega poroda skozi in da bo boljša izkušnja, bo to za mene nekaj strašnega. V glavnem, do 10 minut pred koncem sem rojevala sama, s hodnika pa samo kregana, kaj bi rada, da še dolgo ne bom rodila... user posted image V Feldbach verjetno ne bom mogla, ne vem še. Bom videla situacijo, kako se bo začelo in ali bo moj doma... Sicer pa se dogovarjam za EA v Mb.

Tweetek - čestitam za user posted image . Boš hitro za mano na vrsti user posted image

AS, vi pa imate še večjega divjaka kot mi. user posted image Sem zadnjič, ko je splezala po barskem stolu v kuhinji na mizico in dalje na element in vse mogoče odpirala, pomislila, kako sem jo enkrat, ko je bila stara 1 teden, dala na mizo v kuhinji ležat, da sem nekaj v loncu premešala user posted image In je bila čisto pri miru, sedaj pa ima takšne... Drugače glede stopnic je pa pridna in rečem, daj mami roko in mi jo da, da greva v klet itd. Je pa bila zadnjič hecna, ko je hotela gor iz shrambe nesti liter soka - si je dala čez dve stopnici, splezala do tja, dala sok naprej, spet gor... user posted image

Polma, ful fajn, da si me zadnjič spomnila na ribe. Sem tudi jaz dva dni nazaj naredila in je bilo zelo dobro, mala je zelo rada jedla, ker se lažje je od drugega mesa, pa tudi mojemu je bilo začuda dobro, tako da sedaj tudi pri nas večkrat sledi. File brez kosti od soma sem imela, naravno, pa krompir v pečici in solato. Pa je bilo Sofiji vse dobro user posted image

Kaj še kaj kidate sneg? user posted image Meni je danes po poti kazalo vse od -10 do -3 stopinje, kdo bi vedel, koliko je user posted image

Lep dan, grem delat user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.3.2010 10:49:28   
lunca14
user posted image user posted image user posted image sije sonček jeeeeeeeeeeeeeeeee,naj hitro stopi tale sneg,da bo spet pomladuser posted image user posted image
Dobro jutro vsem mateja,slovenka,polma in aleksandra,super da si se spet javla,ja tvoj lovlo je hiperaktivec na kvadrat,naš še ne dela takih manevrov,trenutno je in,da prinese stolček in potem spleza na njega,da kaj doseže,o plezanju pri nas ni ne duha ne sluha-hb.
Lepo se mejte na tak lep sončen dan,se pišemo kaj ob večeruuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.3.2010 12:08:45   
slovenka
A je sonček? user posted image user posted image user posted image Jaz sem tako zatopljena v pisanje, da me že dve uri ful na wc pa ne grem. Zdaj pa res. Potem si pa pokličem, da mi pripeljejo kosilo. Kako hitro gre ura...

Lunca, če vaš še ne pleza, bom posnela enkrat Sofijo, kako pleše sredi mize v jedilnici user posted image Eh, rajši ne, boste hude, kako nevzgojenega otroka imam user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.