|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
15.3.2010 15:51:12   
lunca14
mateja,a nimaš tistih nalepk-puščica,kjer jo nalepiš za podpis,tisto je men tok hecno,puščica kje se moraš podpisatuser posted image user posted image ,se počutim ko en bebec,da ne znam prebrat,kje piše podpisuser posted image ......pa seveda važička,važička,važička................ja,pa kaj jaz mam pa vse,pa še to je že vse starouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
15.3.2010 18:39:47   
RMRM
Danuser posted image

Po pardnevnem premoru. Smo se selili iz zgornjega v spodnje nadstropje, tako da smo imeli kar pestro. Se pa moram še navadit, mi je vse še vedno tako tuje. Očitno bom spet rabila svoj čas, je pa vsekakor enkraten občutek.

Lunca, kako lepo ti je Maj povedal. Tvoj sine odrašča, ni kaj. Drugače pa držim pesti, da pečica bo. user posted image user posted image
Mate0ja, super za nov vozek. user posted image user posted image

user posted image user posted image za nove cunjice. Pri nas zaenkrat še ni sile, kupim kar sproti, ko mi je kaj všeč.

BS - super za novo pohištvo

TaMaSa - super za vrnitev domov. Lepo da ste uživali.Pa res dobr nickuser posted image .

Ostalim pa en koš user posted image user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
16.3.2010 12:53:27   
mate0ja
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn, pa kje ste? Vse na soncu?????
Jest še vedno na računalniku. Gužva, ampak za rr se pa najde čas. Sm najprej mal naokrog pobrskala, ker tle nobene ni dons, pa sm spet kr mal depresivna ratala. Berem, da otroci pri letu in pol so brez plenic, vozičkov zanje sploh ne potrebujejo, nimajo več dude, niti flaše mleka .....

Joj kok je naša nenapredna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še vedno v plenici in zelo zelo redko na kahlo. Jaz, slaba mama jo sploh ne posadim petkrat na dan na kahlo. Še vedno cele dneve cuza dudo (drugo ima pa v roki, da slučajno kake minute ne bi bla brez), zjutraj in zvečer obvezno sprazni polno flaško mleka in da bi se z njo na peš po kakih opravkih odpravil splih ni varjante. Tale forum res name slabo vpliva. Jest našo pri 20 mesecih (opa, še dva dni pa bo 21) jemljem kot dojenčka in dojenčku pripadajo vse zgoraj naštete zadeve. Flaša, duda, plenica in voziček. Če ne bi brala teh postov niti pomislila ne bi, da jo mogoče dajemo potuho s temi stvarmi user posted image user posted image

RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za selitev. Verjetno si blažena, ker je vse novo.

Lunca pa nisem važička no. user posted image Sam poročam, da našo deklico namerno zaviramo v razvoju in ji pri 21 mesecih kupimo voziček in ograjico, da s pojstle ne pade. user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
16.3.2010 13:34:07   
polma
haudi, bejbe!!!

Vročina je padla user posted image - 4 dni čez 39 user posted image ... Na srečo ni bla adenoviroza, ampak šesta bolezen (al je bla pa peta user posted image ??).
Revež je nehal jest ribo za teh par dnni user posted image , je pa zato HB ves čas jedel kokošjo župco, tako da je shuuujšal, opešal pa ne. Zato je danes za mkosilo lepo pojedel.....libo user posted image .
No, se mu vsaj ni zagadla, kot je mate''0ja napovedovalauser posted image .

mal sem hin....ampak je zunaj sonce in sem hepi hepi hepiuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
16.3.2010 13:41:38   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn, pa kje ste? Vse na soncu?????
Jest še vedno na računalniku. Gužva, ampak za rr se pa najde čas. Sm najprej mal naokrog pobrskala, ker tle nobene ni dons, pa sm spet kr mal depresivna ratala. Berem, da otroci pri letu in pol so brez plenic, vozičkov zanje sploh ne potrebujejo, nimajo več dude, niti flaše mleka .....

Joj kok je naša nenapredna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še vedno v plenici in zelo zelo redko na kahlo. Jaz, slaba mama jo sploh ne posadim petkrat na dan na kahlo. Še vedno cele dneve cuza dudo (drugo ima pa v roki, da slučajno kake minute ne bi bla brez), zjutraj in zvečer obvezno sprazni polno flaško mleka in da bi se z njo na peš po kakih opravkih odpravil splih ni varjante. Tale forum res name slabo vpliva. Jest našo pri 20 mesecih (opa, še dva dni pa bo 21) jemljem kot dojenčka in dojenčku pripadajo vse zgoraj naštete zadeve. Flaša, duda, plenica in voziček. Če ne bi brala teh postov niti pomislila ne bi, da jo mogoče dajemo potuho s temi stvarmi user posted image user posted image

RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za selitev. Verjetno si blažena, ker je vse novo.

Lunca pa nisem važička no. user posted image Sam poročam, da našo deklico namerno zaviramo v razvoju in ji pri 21 mesecih kupimo voziček in ograjico, da s pojstle ne pade. user posted image user posted image

user posted image Naša liba je čez dan brez plenice...ponoči bo pa zdej-zdej suh. Dude ni mel nikoli, flaške tut ne- se pa še doji. V vozičku se  ni maral vozit, prenosila sem ga v slingu, da me še zdaj vse boli.Pa jaz ga mam  še vedno za user posted image . Pa mislim, da majo mene večina za slabo mamo, ker sem otroku snela plenice pred prvim letom. user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 16.3.2010 13:44:44 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
16.3.2010 13:43:19   
polma
TaMaSa ???? Tut prav!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
16.3.2010 14:13:42   
mate0ja
titi na otrokovih plenicah šparah. Ah............... sej ljudem nikoli ni prav, pa če je tko al pa drugač. Vedno bo kdo vihal nos. Včasih me to preveč prizadane, čeprav se še kako zavedam, da moram biti zvesta sama sebi, ker drugače mi nihče drug ne more bit.

Fajn, da ste vročino zbil pa apetit pridobil. Že celo dopoldne študiram, kaj bo danes za kosiločerjo pa si mi dala dobro idejo. Še do ribarnice se spravim.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
16.3.2010 15:37:35   
babysolza
Pozdravček še od mene!

Mi ravno sonce nabija na mizo pa me je delovna vnema (kokr sem jo imela) čist minila. user posted image

Mateja, mi tudi zaviramo razvoj - spijemo pol litra mleka na dan (flašo zvečer in zjutraj), sok pijemo po slamici (mi je tolk simpatična, da jo sploh ne probam navadit brezuser posted image ), dudo imamo sicer sam za spanje pa kako minutko čez dan, ko je uiber sitna, voziček smo pa pred dvemi tedni zamenjali za tricikel - ma to sam zato, da smo bl moderni. user posted image user posted image

Mleko sem ji jaz že pred časom skušala zamenjali s pravim zajtrkom - ko pa je pojedla skodelo čokolešnika in potem hotla še svoje meme (to je mleko), sem sklenila, da bomo mleko pač nehali piti, ko bo sama hotla.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
16.3.2010 15:38:11   
babysolza
Aja, sem vedla da sem neki pozabla - plenice - tle pa čist nč ne šparamo. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
16.3.2010 23:50:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

titi na otrokovih plenicah šparah. user posted image Res je-do 8m smo mel bombažne user posted image . Ah............... sej ljudem nikoli ni prav, pa če je tko al pa drugač. Vedno bo kdo vihal nos. Včasih me to preveč prizadane, čeprav se še kako zavedam, da moram biti zvesta sama sebi, ker drugače mi nihče drug ne more bit. TOČNO TO!

Fajn, da ste vročino zbil pa apetit pridobil. Že celo dopoldne študiram, kaj bo danes za kosiločerjo pa si mi dala dobro idejo. Še do ribarnice se spravim.

Upam, da so ble dobre user posted image .

user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.3.2010 0:03:30   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Pozdravček še od mene!

Mi ravno sonce nabija na mizo pa me je delovna vnema (kokr sem jo imela) čist minila. user posted image

Mateja, mi tudi zaviramo razvoj - spijemo pol litra mleka na dan -kaj je narobe z mlekom, ne štekam-jaz ga še zdaj rada pijem user posted image ?(flašo zvečer in zjutraj), sok pijemo po slamici-naš ne pogrunta slamice, pije iz kozarca že od 8m (mi je tolk simpatična, da jo sploh ne probam navadit brezuser posted image ), dudo imamo sicer sam za spanje pa kako minutko čez dan, ko je uiber sitna, voziček smo pa pred dvemi tedni zamenjali za tricikel - ma to sam zato, da smo bl moderni. user posted image user posted image

Mleko sem ji jaz že pred časom skušala zamenjali s pravim zajtrkom - ko pa je pojedla skodelo čokolešnika in potem hotla še svoje meme(to je mleko), sem sklenila, da bomo mleko pač nehali piti, ko bo sama hotla.

v glavnem. mi smo mlekarji, razmišljam o nakupu kravce, ker smo 3 od 4 članov nori na mleko user posted image . naša liba pa sploh- na kravje in moje user posted image user posted image user posted image .

nočko

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.3.2010 7:42:28   
mate0ja
jutro,

spet sm tle (v službi, kje drugje pa) in danes bom tja do večera, ker moram nujno za nazaj mal popucat. Se je kar nabral. Moja dva sta šla k našim na počitnice, tko da sm sama pa bom ta dan porabla za take bedarije kot so nadure user posted image user posted image . No sej še jutri lahko izkoristim. user posted image user posted image

Tudi jest ne razumem, kaj za boga je z mlekom narobe. Pediatri, splošna javnost, ne vem kdo vse še, pravijo, da je mleko sploh za otroke zelo koristno, ker ima veliko kalcija. Ampak nekatere mame tle gor kar tekmujejo med sabo katera bo prej večerno in jutranje mleko ukinila. Pojma nimam zakaj. Mogoče je to moderno, da je treba otroku čim prej pobrati vse kar spominja na dojenčka. Sicer pa menim, da je to samo dokazovanje pred drugimi, kako je njihov otrok napreden in odrasel.

Sva včer tud z mojim debatirala o tem, pa je reku, da bo bratu omenil, da so plenice, flaše, dude, vozički čist nemoderni pri dvoletnikih. In da je nemoderno tudi, če nisi na forumu, ker če bi bil, bi to že vedel. Da mi že postajamo moderni, ker razmišljamo, da se bomp počasi začel odvajat user posted image Bratova družina je namreč ful tekmovalna. Majo štiri mesece starejšo punčko kot so naši nadobudneži in sam da se skup dobimo, že primerjajo, težo, višino, besede, dejanja, spanje .... In če mi kje prehitevamo, potem oni takoj začnejo z drilom. user posted image user posted image , če naša zaostaja pa potem eno uro debate kaj bi mogl nardit pa če je to normalno, da tega še ne zna .... Najhujš je pa to, ker je naša v prednosti po postavi. Je namreč velika (ravno toliko kot njigova) ima pa dve kili manj kot njihova. In ko smo se nazadnje videli, smo samo skozi vrata stopli in njihova starejša hčerka pravi, "mami lej k je T bolj suha od S. In pol polurna debata, da je bla pa pri šestih mesecih naša bolj buckasta kot Sara ........ Jao men je šlo kar na bruhanje. kako lahko pri letu in pol govoriš o suhih in debelih otrocih. To se mi kar gabi.

Jao spet sem zašla iz teme. Se pardoniram.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 17.3.2010 7:43:25 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.3.2010 8:37:36   
babysolza
Jutrčka!

Ja mateja, tle pr junijčkih smo pač bl nemoderne mame, kaj čmo. Moja Sabinči bo najbrž čez pol leta začela bit še bolj dojenčkasta, ko bo dobila bratca/sestrico. user posted image
Men je tko čist fajn. Že tako ob vsaki novi stvari, ki jo pogrunta, z mojim jamrava, da najina beba hitro raste. user posted image  Bo treba čez par let še enga user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.3.2010 9:04:03   
aleksandra silvija
Se pridružejem nemodernim mamam.
Našemu kahlice še pokazali nismo. Sicer pa pride sam "povedat", da je pravkar kakal. user posted image Se prime za nos in si gre po plenico.user posted image
Bi bilo fino, ko bi to povedal, kakšno minuto prej.user posted image
Flaške sicer nima, ker je nikoli ni imel, ampak saj sva se dolgo dojila.
Voziček..jah, na morje ga bomo zagotovo vzeli in sedaj, ko bo pomlad in bomo šli na kakšen daljši sprehod. Čez zimo, ga res nismo uporabljali, tudi na Rogli ne. Tam sem ga naokoli vozila v saneh.user posted image Mi ni, da bi nosila Lovlota in še ene tri nahrbtnike.
Že za Jerneja vedno rabim en kup stvari, ko kam gremo, tako da se vozičku še ne odpovem. Saj ne morem pričakovat, da bo mali hodil 5 ali 10 km in še več?????

Primerjave otrok?
ah, nima smisla! Še domačih ni za primerjat, ker so tako zelo različni. Pa še zamerili bi.user posted image

RMRM-super za selitev in BS--še pol leta do user posted image ? user posted image user posted image Slovenka, koliko tednov pa še tebe čaka?user posted image

Še to.

RMRM-na tvoj podpis se spomnim, ko me prime, da bi se drla na otroke.user posted image Ne vem, kakšno navado to imajo, ampak ko začne ene tečnarit, mu sledita še druga dva...je kot verižna reakcija..user posted image In tu pomaga samo to, da jih dam na ignore. Sem slaba mama, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.3.2010 9:39:31   
TaMaSa
morgen

Sem hotela malo vec napisat,pa se mi je koj tamala zacela oglasat,tako,da vas samo pozdravim. Pridem okoli 12h mal pocvekat.
cauciuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.3.2010 12:21:40   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

morgen

Sem hotela malo vec napisat,pa se mi je koj tamala zacela oglasat,tako,da vas samo pozdravim. Pridem okoli 12h mal pocvekat.
cauciuser posted image

TaMaSa-kje pa si?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.3.2010 12:56:13   
Anonimen
dan user posted image user posted image

še ena nemoderna mama se javljauser posted image , pri nas je zadnje čase spet flaša dobra, vsaj zjutraj jo poje, zvečer jo pa vprašam, če prinesem mlekca pa pravi ja, ko ji ga pa dam,pa postavi flašo v kot in zaspiuser posted image Tako da ji je več ne dajem zvečer. Plenice imamo še, kahlice ji tud še nismo pokazali. za spanje je še vedno obvezna duda.... Meni še škoda zdi, nekaj ukinjat, pa prehitevat, ker bodo še prehitro zrastliuser posted image Voziček bomo tudi mi letoš še imeli na morju, še sedaj ga uporabljamo če gremo kam dalj na sprehod, pa vmes ona hodi, pa se mal pelje, pa hodi... pa jaz ga uporabljam, če grem tukaj v trgovino, da lahko kaj prinesem domov, peš greva pa res samo po kakšno malenkost.
Drugače pa pri nas nič novega, sedaj sta obe imeli ene virozico z drisko, pa sta od nedelje že obe dobri.

TaMaSa- kje si? 12 je že bila urauser posted image

Zadnje čase pa bolj malo čvekate?user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.3.2010 12:57:43   
Anonimen
Primerjave med otroki je res brez veze delat, čeprav sama sebe tud zalotim, da jo primerjam z Mašo, pa kaj je ona rekla pri tej starosti.........

Mateja- naj ti današnji delovni dan čimprej mine

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.3.2010 14:40:11   
RMRM
Dan!

Se pridružujem nenaprednim in nemodernim mamam. Bom 2x premislila, al uvest nazaj flašo al ne. Pri nas je nimamo že od poletja, vendar sem zadnjič vidla, kako je pograbil flaško od ene punčke in lepo pil. Pa se mi je fino zdelo, da sam pije. Je bla pa taka mini flaška. In sem jo hotla kupit, da bi se sam navadil pit, ker zdej vedno rabi pomoč ko pije po slamici.

Kahle pri nas še nimamo, voz še vedno uporabljamo na ful, tako da, ja, sem nenaprednauser posted image

Mleka tud dosti popijemo, edino skutke so se mu pa mal uprle, je pa pašteta zakon, pa vse kar je od mesauser posted image . Trmasti smo tud na ful, zdej začne užaljeno jokcat, ko mu kaj ni prav, al pa če mu česa ne dovolim. Lump mali.
Je pa začel čebljat, sicer še vedno po dojenčkasto, ampak čeblja na veliko. V knjigici tud že pokaže veliko stvari, tko da nama kr uspeva. Aja, pa nobenih problemov ni blo ob selitvi v svojo sobico, jupiiuser posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.3.2010 14:59:27   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Primerjave med otroki je res brez veze delat, čeprav sama sebe tud zalotim, da jo primerjam z Mašo, pa kaj je ona rekla pri tej starosti.........

primerjava otrok se mi zdi nekaj najbolj butastestega...sem malo preletela zadnjo stran.Valjda da sem tudi sama nemoderna-kao,mama.meni je bolj pomembno zdravje,pa da kaj je,kot pa govor,kahla...Vsak dan so borbe s hranjenjem,pa vsak vecer sem hvalezna,da so punce zdrave,zdaj jih naj pa se na kahlo tiscim...Da bi pa Marisala po flaski kaj drugega kot za odzejat spila,bi pa do stropa skocila,pa ima pol lahko flaso do soleuser posted image
Je pa M.ravn danes zacela nekaj pokasljevat,sem jo koj mazala,pa caj pije z medom..upam,da ne bo kaj hujsega.jutri ima S.cepljenje.me prav zanima koliko tehta in kolk je kaj zrasla.
Ob 12h nisem mogla,ker smo komaj takrat prisle domov,pa jest,M.dat spat,pol pa pospravit,tamala je bla budna...Imamo soncek,pa toplo,je treba izkoristit.Trenutno tanajmanjsa spi,tavelki2 sta sli pa v mesto.Jaz pa hitro skocim na balkon na kofe inuser posted image

RMRM,fino,da je tvoj najmlajsi ze v svoji sobici.Pri nas to se  en cas ne bo izvedljivo,ker ze samo zaradi M.vstanem po parkrat na noc.

Kako kaj noseckiciuser posted image Se dobr,da sem sama ze mimo,ceprav po kg se ne vidi.Matr,ne morem shujsatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.3.2010 15:14:08   
TaMaSa
RMRM,moja pa se nic v kjigicah ne kaze,ker otrok me sploh noce poslusat.Jaz ji kazem stvari ona pa drugam gleda,zato je niti ne silim.Bo ze,ko bo pripravljena.Sem pa ravn zjutraj premisljevala,kdaj bo kaj odvajanje od plenick na sporedu.Moram rect,da nimam pojma,kako naj to izvajam.Malo racunam na moza,ce bo on kaj bolj pripraven.Ima pa tamala ze fejst slabe zobke,zaradi vsega cukra po flaski,pa se kart redno cistiva,samo kaj pomaga,ko pa koj,ko gre spat spet pije cuker,pa potem vso noc.Je tega se ne morem odvadit,ker se potem tako dere,pa tamalo ze tako pogosto zbudi.Govor bo pa tudi izgleda se pocakal.je pa v slo.,pazte to,izgovorila eno besedo in to ni bila ne mama,ne mami,ne ne,ampak Dodu.Imajo psa,Dono,in moja jo je ze drugi dan zacela klicat.Svasta.Se tukaj zunaj vsak dan Dodu klice.Bogicauser posted image
je moz zadnjic rekel,da zdaj bo pa res treba enega malega kuzka nabavit,ker jih tamala tako obozuje,pa si je premislil,ker Dona tolk dlake pusca.To mu gre grozno na zivce.Pa bolj mu dopovedujem,da ni pri vseh pasmah tako,pa tudi cesali ga bomo sproti...noce.Vsaj trenutno.Bi bilo treba kar enega pripeljat,pol naj pa rece ne,ce si upauser posted image

me spet ven mece,za vsak post,tako,da bom odpeketala,ker se mi ne da vsakic znova odpirat.Traja,moji zivci in potrplenje pa nista ravn na kuluser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.3.2010 15:33:36   
TaMaSa
Spet jaz,da malo püopravim za nazaj,ko me ni bilouser posted image

Moram se povedat zakaj sem se izpisala.Imam eno tako zarukano osebnost,ko me nekaj pici,moram to v momentu naredit.Po enem preblisku,sem se hotela izpisati,in seveda sem tudi se.Saj ne,da mi je ne vem kako zal,samo sploh ni bilo razloga.Kot pravim,trenutni preblisk.Imam ze vse zivljenje take"fore".Kolksrat sem samo ze od nasih pokala,pa od mojga,potem pa se otroke za sabo vlecem.zadnje case se mi pa sploh zdi,da je se huje.Koj imam surlo,koj vse zamerim,samo s tem,da to zamero kar drzim.To so po moje te nosecnosti,saj sem zadnja leta v bistvu ves cas s trebuhom.

Pa se tole...sem v slo.kupila 4albume s po 300slikami.In dveh NIII.Sem jezna,za ****.Sta bila v eni vreci in tista vreca je cudezno izpuhtela.Jezi me pa to,ker sem jih koncno za lep cas nakupila,jih tu ne delajo takih,samo tamale,pa evo,sem spet brez.Imam samo enega,enega sem dala T.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.3.2010 15:58:14   
mate0ja
Drage staromodne mame. Jest še vendno umiram v službi in kaže, da tega danes res ne bo konec. Zdej sm se mal izklopila, da preberem kaj ste nakucale čez dan, spijem eno kavo, pol pa spet veselo na delo.

k. zdej ko boste mel hiško z vrtom pa res morte met tud kužka. Kdo bo pa hiško pa ženske čuval, če praviš, da je mož ful odsoten. user posted image user posted image  Mi ga sicer ne bomo imeli, ker smo v stanovanju in poleg tega preveč komot, da bi ob vseh nemogočih urah in vremenskih razmerah psa vozil lulat pa kakat. To predvsem zaradi tega, ker mi grejo blazno na jetra ljudje, ki stojijo pri vhodu v blok in spustijo kužka na bložnjo zelenico. KDO BO PA DREK POBRAL????????????? user posted image user posted image  Rajši nimam psa, ko da si zanj ne vzemem dovolj časa.

Moja dva sta na počitnicah in še domov nisem pršla, pa ju že pogrešam. Sploh, ker je bla včer tamala tak dobrovoljček. Neverjetno, ampak celo popoldne ni niti enkrat zagodrnjala ali pa zajokcala. Smo šli v trgovino in je tam očarala vse prisotne (trgovke ma pa itak že podkupljene, tako da v vsakem primeru dobi vsaj limpi nalepke, včasih pa še kero čokolado zraven. Tko da smo včer pršli iz trgovine s tringeltom (ena lizika in tri čokolade) Folk ji je kar kupoval, ker se jim je tko lepo nasmehnla, pa pomahala, pa lubčka poslala. Jest sm bla seveda ponosna, po drugi strani me je blo pa mal sram, da ji drugi kupujejo.

Joj do petka bom brez mojega cukrčka. Že razmišljam, da bi šla jutri po službi na gorenjsko prespat, da jo vsaj za eno urco vidim.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.3.2010 22:04:05   
TaMaSa
In potem vse tiho je bilouser posted image user posted image
Mateja,ja saj,kdo bo drek pobiral?Tistih pripomockov za ta lepi opravek sploh se nisem vidla in niti ne vem kje se to kupi.No v lekarni al pa pri mesarju po moje ne.Saj,odgovornost,to imam tudi jaz v glavi.Niti nimam pojma,kje je tu kak veterinar,pa kdaj je treba cepiti,pa kje je kako zavetisce.Bi sli itak tja ponj,samo po mladicka.Pa sprehodi seveda.To niti ne bi bil tak problem,ker moram itak s tamalima hodit ven,le zjutraj bi znalo bit mal zakomplicirano,no,edino ce bi sama prej vstajala,ker moz ga ziher ne bi se pred sluzbo sprehajal.Al pa tali.Sem ze v nacrtih,pa ga menda sploh ne bomo imeli.Moram hitro Meri naucit govorit,da ocita nastima,pol bo pa tut haskiuser posted image al pa dvauser posted image user posted image

Nalagam na fb ene slike,pa nekaj ne gre...kot ponavadi.

Kako se ze naredi,da nisi prisoten,kao.Ne znam.

Kuham juho,perem perilo,gledam film-hororr,pa na rr tipkam,na fb slike nalagam,pol moram se na cik...ce jaz nisem kot Napoleonuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.3.2010 8:28:30   
slovenka
Dobro jutro mamice!

Spet nisem par dni utegnila priti. Neke stvari sem dokončevala, tako da sem vas v službi samo hitro prebrala, doma pa skoraj nisem nič na računalniku. Sinoči je pupa šla spat šele ob 23h user posted image Prejšnji dan je spala 11+3h, tako da verjetno je bilo preveč ali kaj. Potem pa je vse okrog nje, ko je še budna...

Vidim, da kar tekmujete, katera je bolj nemoderna user posted image Jaz sem pa kar moderna user posted image user posted image user posted image

Kaj ste imele za ene teme? Kahlice - mi jo imamo, uporabljamo ne, morda bi malo poskušale, ko začnem porodniško user posted image Flaško naša pije zvečer, drugače pa zjutraj obvezno eno flaško čaja - imava sistem, da moj skuha čaj, ko gre v službo in je potem do 8h rahlo ohlajen, tako da takoj dobi, ker sicer je huda, nestrpna...

Vozička naša ni nikoli preveč marala, potem jeseni lani ga je naenkrat začela marati in sva hodile na bolj oddaljene točke, potem ga pa spet ni marala. Sedaj je pa videla sestrično v vozičku in sama pride doma do svojega in hoče notri zlezit. V tega sicer ne more, je pa se tega navadila pri moji sestri, kjer pa lahko gre sama v voziček... Tako da včeraj sva bile spet na enem ribniku, da je kamenčke metala. Se ful opazi razlika izpred zime - takrat sem jo še ful držala, ko je metala kamenčke, sedaj je pa že večja in samo opozorim, naj gre bolj nazaj, pa je...

Knjigice ima pa naša zelo rada, kar preveč, ker jih je povsod polno. Pa moram non stop razlagati kaj je kaj ali pa njo spraševati, naj pokaže to in ono in zelo dosti zna, stvari, ko me kar čudi od kod. Edino da bi ji pa pravljico brala, to pa ne more čakati. Sem sinoči poskušala s Fifi, pa jo je čmrlj malo zanimal, potem je pa šla...

Drugače smo veseli pomladi, porod me še zmeraj skrbi... user posted image Nakupila sem eno vrečko oblačil za fantka... dva dni nazaj sem bila na individualnem sestanku za epiduralno, je vse zmenjeno, samo nekak imam občutek, da je ne bom dobila, ker bo šlo prehitro user posted image

Pri francoščini znam uporabljati prihodnjik user posted image Kaj je še novega? user posted image

Aja, Tamasa - vem, kako je tečno, če ne najdeš albuma. Jaz sem pred 6 leti enega založila - ko sem šla živet v London za par mesecev in zdaj ne vem, ali sem ga vzela s sabo ali ga dala mojemu, zdi se mi da slednje, a albuma ni, v njem pa so slike z nekaj najinih dopustov in izletov - še tiste, ko nimam backupa na računalniku user posted image

Mateja - moja nečakinja tako rada je, da se tudi cela žlahta pogovarja, kako bo glih glih prehitela Sofijo. V bistvu je pupa stara 8 mes, se pravi leto dni mlajša, a nosi oblačila št. 80, naša pa 86, tako da res še malo user posted image Samo kaj. Jaz pravim, naj pogledajo, kako je ati večji od dedija, pa je ful mlajši user posted image Jaz sem bila zmeraj manjša in bolj suha od moje sestre, ki je leto dni mlajša, pa so me tudi zmeraj s tem jezili...

Aja, včeraj smo naredili račun s keramičarjem za zgornjo kopalnico, tako da je končano. Lepo je naredil. Za 600 eur, kopalnica ima nekje 15m2. Danes pa pride parketar. Tako da se kar dogaja. Samo finančno ne vem, če bo zneslo, da še vso pohištvo zdaj nakupimo za zgoraj, morda kak mesec z zamikom, ker mi v službi bonitete izplačujejo bolj počasi, kot sem načrtovala... ne bomo pa šli zdaj v kredit za otroško sobo, če pri vsej hiši nismo. Samo plan, da bi se malo pred porodom gor selili v spalnice se verjetno ne bo uresničil user posted image

Ojej, moram iti delat...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.