slovenka
|
Dobro jutro mamice! Spet nisem par dni utegnila priti. Neke stvari sem dokončevala, tako da sem vas v službi samo hitro prebrala, doma pa skoraj nisem nič na računalniku. Sinoči je pupa šla spat šele ob 23h Prejšnji dan je spala 11+3h, tako da verjetno je bilo preveč ali kaj. Potem pa je vse okrog nje, ko je še budna... Vidim, da kar tekmujete, katera je bolj nemoderna Jaz sem pa kar moderna Kaj ste imele za ene teme? Kahlice - mi jo imamo, uporabljamo ne, morda bi malo poskušale, ko začnem porodniško Flaško naša pije zvečer, drugače pa zjutraj obvezno eno flaško čaja - imava sistem, da moj skuha čaj, ko gre v službo in je potem do 8h rahlo ohlajen, tako da takoj dobi, ker sicer je huda, nestrpna... Vozička naša ni nikoli preveč marala, potem jeseni lani ga je naenkrat začela marati in sva hodile na bolj oddaljene točke, potem ga pa spet ni marala. Sedaj je pa videla sestrično v vozičku in sama pride doma do svojega in hoče notri zlezit. V tega sicer ne more, je pa se tega navadila pri moji sestri, kjer pa lahko gre sama v voziček... Tako da včeraj sva bile spet na enem ribniku, da je kamenčke metala. Se ful opazi razlika izpred zime - takrat sem jo še ful držala, ko je metala kamenčke, sedaj je pa že večja in samo opozorim, naj gre bolj nazaj, pa je... Knjigice ima pa naša zelo rada, kar preveč, ker jih je povsod polno. Pa moram non stop razlagati kaj je kaj ali pa njo spraševati, naj pokaže to in ono in zelo dosti zna, stvari, ko me kar čudi od kod. Edino da bi ji pa pravljico brala, to pa ne more čakati. Sem sinoči poskušala s Fifi, pa jo je čmrlj malo zanimal, potem je pa šla... Drugače smo veseli pomladi, porod me še zmeraj skrbi... Nakupila sem eno vrečko oblačil za fantka... dva dni nazaj sem bila na individualnem sestanku za epiduralno, je vse zmenjeno, samo nekak imam občutek, da je ne bom dobila, ker bo šlo prehitro Pri francoščini znam uporabljati prihodnjik Kaj je še novega? Aja, Tamasa - vem, kako je tečno, če ne najdeš albuma. Jaz sem pred 6 leti enega založila - ko sem šla živet v London za par mesecev in zdaj ne vem, ali sem ga vzela s sabo ali ga dala mojemu, zdi se mi da slednje, a albuma ni, v njem pa so slike z nekaj najinih dopustov in izletov - še tiste, ko nimam backupa na računalniku Mateja - moja nečakinja tako rada je, da se tudi cela žlahta pogovarja, kako bo glih glih prehitela Sofijo. V bistvu je pupa stara 8 mes, se pravi leto dni mlajša, a nosi oblačila št. 80, naša pa 86, tako da res še malo Samo kaj. Jaz pravim, naj pogledajo, kako je ati večji od dedija, pa je ful mlajši Jaz sem bila zmeraj manjša in bolj suha od moje sestre, ki je leto dni mlajša, pa so me tudi zmeraj s tem jezili... Aja, včeraj smo naredili račun s keramičarjem za zgornjo kopalnico, tako da je končano. Lepo je naredil. Za 600 eur, kopalnica ima nekje 15m2. Danes pa pride parketar. Tako da se kar dogaja. Samo finančno ne vem, če bo zneslo, da še vso pohištvo zdaj nakupimo za zgoraj, morda kak mesec z zamikom, ker mi v službi bonitete izplačujejo bolj počasi, kot sem načrtovala... ne bomo pa šli zdaj v kredit za otroško sobo, če pri vsej hiši nismo. Samo plan, da bi se malo pred porodom gor selili v spalnice se verjetno ne bo uresničil Ojej, moram iti delat...