|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
18.3.2010 11:10:32   
tweetek
Hello mamike...

user posted image user posted image user posted image vsem ki st ekaj prenavljale in se selile v druge prostore....
Tud jaz sem spet malo zabušavala, in visim po enem tednu spet malo na RR.... Sem vas prebrala - Naš bejbi bo vsekakor Lovro ampak ne znam spremenit podpisa????? Tko da je na RRju Lovro/Ema user posted image

Ja, mi smo tud nemoderni. Plenice - mamo, dudo tud (sicer za spat), flašo in mlekca seveda, voziček je pa že en čas bolj v mirovanju - naš Janez reče " Janez sama hodi" tko da... Ampak pol po treh sekundah pa "mami nese" pa rokce goruser posted image .... In pol po navadi nese ati. Kombiniramo z ruzakom, v tega ga še spraviš brez večjega krega. Ma, ne vem men se zdi nasilno ukinjanje stvari brezveze. Saj imajo sami željo po tem da so samostojni, ko so zreli za nekaj pa pač to nardijo. Ja, čveka pa naš mali že ful, ampak to je najbrž po mami in atiju pobral - midva nisva nikoli tihouser posted image ....

Vsem želim lep lep dan, jaz pa v službo......

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.3.2010 11:37:34   
slovenka
Pavzo mam user posted image

Joj, ja, to kar imajo po atiju in mamici mene kar skrbi. user posted image Ker ko naša grize, naš ata samo govori, kako je moja sestra govorila "ati, mene Janja grize". user posted image user posted image user posted image Pa tudi sicer, ko je trmasta, glasna, divja, nobenega miru... me ima, da bi jo kregala, ampak si mislim, saj je čist ista kot midva. Meni je to kar neverjetno. Če primerjam z drugimi otroki, očitna razlika v karakterju in očitno midva vplivava na to. Potem pa morava pri njej prenašati tudi tisto, kar nama ni všeč pri nama. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.3.2010 13:26:11   
Anonimen
TaMaSa- pogledala slikce na Fb. user posted image boš huda če te krajšam TMSuser posted image ??

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.3.2010 13:27:50   
Anonimen
tweetek- heloouser posted image za podpis pa pojdi pod moja rr-nastavitve in tam pobrišiuser posted image

evo,letim kuhat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
19.3.2010 11:38:43   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

TaMaSa- pogledala slikce na Fb. user posted image boš huda če te krajšam TMSuser posted image ??

ja zelouser posted image

Oj Ninny,kako kaj?

Tweteek,a ti si nosecka.Cestitam za Lovra v trebuscku.Kdaj pa imas rok?

Slovenka,imas cist prav.Kaj se bomo jezili na otroke,ce smo sami isti oz.samo nas snemajo.Nc cudnega,da so moje vse "zmesane"user posted image No,tamala-najmlajsa se ne.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
19.3.2010 13:28:37   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Slovenka,imas cist prav.Kaj se bomo jezili na otroke,ce smo sami isti oz.samo nas snemajo.Nc cudnega,da so moje vse "zmesane"user posted image No,tamala-najmlajsa se ne.

user posted image user posted image user posted image  Temu sem se pa res nasmejala. Sicer pa vedno lahko rečeš, da si ''zmešala'' samo T., ona pa ostali dve.

Jaz sem pa včeraj prvič na roko čutila user posted image ! Prej sem čutila samo brce, na roko pa nič. Pa zvečer atija ni hotu mal pobrcat, se je jezil, da je isti kot Sabina, ki se mu je tudi kr en čas skrivala. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
20.3.2010 8:16:31   
Anonimen
dvigam temouser posted image

TMS veljauser posted image

Mene je danes zbudila ta velika ob 6:15, ko mi je prišla povedat, da je ona že vstala in kdaj bodo risanke, mi je zbudila še Emo zraven, sem ji dala flašo in je nazaj zaspala in še spiuser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
20.3.2010 15:28:06   
TaMaSa
Dej Ninny ne se hvalituser posted image Pri nas je katastrofalno.Meri je prehlajena ze 3dni,ponoci ne spi,zvecer noce it spat,samo dere se,pa ponoci tamalo zbuja.Pri nama spi,oz.moz pakira v dnevno,ko sta obe v zakonski...dons je bilo se sploh finouser posted image ,ker sta se iznenicno zbujali.Zdaj je pa se tamejhna zacela nekaj pokasljevat,grozn res.Zdravila pa samo-veliko piti,k da Meri pocne se kaj drugega,pa kapljice in svecke.Pol naJ pa ozdravi.
Sem kupla sirup,pa caj,pa just raztura..
Za piko na i,pa zgleda se S.zobki hocjo ven pokukat,ker si skos rokce v usta tisci.

Kaj jima naj dam na plucka.Jaz vem samo za olje,pa nekaj je s cebulo,samo nisem glih ziher.

BS,imas pravuser posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 20.3.2010 15:30:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
20.3.2010 17:12:21   
TaMaSa
Upam da je kaksna tu-CE SI OTROK FUL PESTI V USTA TISCI IN FEJST JOKA;SO TO ZOBJE;AL JO LAHKO KAJ DRUGEGA BOLI????

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
20.3.2010 20:29:25   
Anonimen

Upam da je kaksna tu-CE SI OTROK FUL PESTI V USTA TISCI IN FEJST JOKA;SO TO ZOBJE;AL JO LAHKO KAJ DRUGEGA BOLI????

al pa je lačna . sam verjet so zobje - dej nabavi calgel al pa kej podobnega, pa jo namaži po dlesnih

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.3.2010 22:19:01   
TaMaSa
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nya

al pa je lačna.ja sej,da ne bo ven prislo,da jo stradamuser posted image  sam verjet so zobje - dej nabavi calgel al pa kej podobnega, pa jo namaži po dlesnih sem sla v lekarno,ravn po to,potem pa vzela za meri sirup,pa caj in sem pozabila na tamalo...da bi seuser posted image

Hvala Nya.

Res je bla boga,tolk joka pa se ne.Je revica cist hripava,totalka brez glasu.Potem sem ji dala oljcka toplega na pljuca in se je fejst pomirila.2x menjala in zdaj ze kaksno uro spi.
Je pa Meri ocita zrinla iz spalnice,ker noce vec v svojo postlo.Se je drla ko jesihar,pa je sla spet v dnevno,potem pa,pred ene pol urce,sla kar sama v najino postlo in tam zaspala.In to ona,ki do zdaj sploh ni vedla,da je zakonska postla za spat.Je mislila,da je samo zato tam,da lahko po njej skace.

no evo,samogovorov imam zadost.Lahko noc.

Aja,moj otrok je pretepac.Je dones eno puncko,4leta stara prib.kar za kravateljc zagrabila,pa ni bilo prvic...majko milo.Pa vedno fejst gledam,da koga ne napade(tole se bere,kot bi bla nek podivjan pesuser posted image ).Ne vem od kot ji to,saj ni se nikol nobene dobila.Zgleda je podedovala uno kriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.3.2010 19:19:41   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KLEO ZATE,da se tamale čebelce čim prej pocartata.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.3.2010 8:32:29   
tweetek
Ojej TMS, upam da boste kmal boljše... Mi smo imel tud z zobki križ pri Janezu - Calgel pa res kar pomaga, tko da se splača še enkrat se v lekarno zapelat, ima pa tud Weleda nekaj za zobke, kao nekaj naravnega, samo nismo sprobal. Eno user posted image za ta veliko pa eno user posted image za ta malo punčko pošiljam.....

ninny, hvala, bom koj zdaj sprobala - sem že iskala med nastavitve pa nekak nisem našlauser posted image mal sem zbluzena, zgleda....

Ja, sem nosečka, rok imam pa 1.7. Trebuh mam pa za rodit - me vsi sprašujejo kdaj bo, ko jim pa povem pa sam čudno pogledajouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.3.2010 9:19:25   
lunca14
tweetekuser posted image ,ja vsakič,je trebušček večji,počakaj,da boš noseča v tretje,potem,pa itak ne rabiš bit noseča,ker trebuh itak ostane,tako,da sem skoz v enem petem mesecuuser posted image .In kako kaj tvoj janezek?
Jaz sem bolj tako,tako,zadnje čase se nam dogajajo same neumnosti,najprej avto,na srečo se je dalo popravit z malo denarja,potem je moj zgubil denarnico,prejšnji dan pa sem dvignila denar,tako,da sem ob mesečno špecarijo,seveda je nekdo našel denarnico,vzel denar,denarnico pa zavrgel,potem pa jo je en gospod prinesel.Pa skoz neke take drobnarije,skoz,ko da bi nas kdo preklel-se opravičujem za to besedo,ampak res samuser posted image ,zato me nekaj časa ni blo tuki gor,ker sem bla skoz neki raskurjena,pa si ne bi tuki živcev spirala.
Upam,da se bo to zaklučilo,no in danes smo po enem mesecu spet spali do skor sedmih,namesto ob petih zjutrajuser posted image user posted image user posted image lepo se mejteuser posted image .

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.3.2010 9:53:40   
slovenka
ojla mamice, dobro jutro user posted image

par dni sem si vzela fraj od računalnika. V čet in pet nisem bila v službi in niti nisem hotela na internet, ker mi samo delo pride...

Jaz sem pa sinoči naši pikici laseke rezala. Moj ni preveč zadovoljen, pravi, da sem ji preveč, ampak kaj ko samo okrog gleda... user posted image Izgleda pa zdaj starejša, se mi zdi user posted image Drugače smo ok, našo moramo tudi paziti, da koga ne pretepe.... Smo v soboto zvečer bili na proslavi materinskega dneva in je bila pikica zelo fajn, sva bila kar ponosna na njo. Se je z vsemi družila, ploskala, plesala, nič strahu... drugače pa me včasih jezi, ker me zgrabi za lase, pa kaj pokrampa po obrazu, pa v kuhinjo pride in bi sedela na pultu in če je takoj ne dvignem, me kar v ta zadnjo vgrizne user posted image Še dobro, da imam debelo user posted image Ne, samo jo resno pokregam. Upam, da jo to mine user posted image

Drugače smo pa od sosedovih dobili tobogan, ker je njihova pupa že velika, tako da je ga je bila sofija zelo vesela. Zdaj bomo lahko uredili travo zunaj in bomo tudi ta igrala lepo postavili...

Tweetek, jaz imam tudi velik trebuh. Še 2 meseca, sem pa takšna kot v prvo na koncu user posted image Tako da zdaj mi niti obleke iz prve nosečnosti niso prav user posted image

TMS - pestro imate user posted image Mi imamo eno, pa občasno pride k nama spat in tudi ne zaspi, dokler ati ne odide. Ker njej se zdi, da mora ona spati na enem pojštru, mami pa na drugem in dokler ni tako, ne da miru user posted image

Aja, imate nasvet? Naša ima zgleda vneto očko ali kaj je razlog za to - namreč samo na eni se ji ponoči mucek naredi, danes kar fejst in se mi zdi, da ji je kar očko skupaj zlepil, ker se je jokala, ko se je zbudila. Ko sem prišla do nje, je sicer že gledala, ampak je imela na trepalnicah velik mucek, potem pa ne dovoli, da bi ji dol umila. Nekak sem na silo in za silo... Kaj je za narediti? Pa da ni preveč invazivno, ker se samo buni, če kaj v njo silim... Se sama pri sebi tega spomnim, ko sem bila majhna in mi je babica z mlekom, samo sem bila večjo kot zdaj Sofija.

Ah, grem delat, dve uri predavam - niti nisem več tega navajena, ker zadnje čase zmeraj štiri ure user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
22.3.2010 9:57:35   
TaMaSa
jutro

o Lunca,grozno,kaj se vam dogaja.Zdaj bo slo pa samo na bolje,bos vidla.
To o tretji nosecnosti in trebuhu imas se kako prav,se posebej ce so bolj ena za drugo.Mene je prav sram kaksna sem.Pa se moz zdaj bolj kuha,in valjda je treba vse pojest.
Tweetek,se malo,pa bo.Bos vidla,bo julij tukaj,kot bi mignil.Zobki so pa res kriz.So ze taprvo fajn zezali,pri Meri ni bilo tako hude krize,zdaj pa spet.

Meri se spi,S.je pod igralnim lokom,pa ima pocasi ze zadosti,noc je bila pa katastrofa od katastrofe.Najprej je meri tamalo zbudila,pol tamala ni hotla nazaj zaspat,potem nekako le je,pa se je meri spet zacela dret in se ni in ni nehala.Uro in pol sem se z njima trudila,pol sem pa sla po moza v dnevno,jaz pa v dnevno.Samo sem hitro prisla v spalnico,kerv se mi je kar bledlo,da tamala S.ful joka in je ne slisi.Je bila vceraj totalka brez glasu,revica.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
22.3.2010 13:23:40   
lunca14
kleo,ja res upam,da gre sedaj samo še gor,ker drugače bomo bankrotirali,resuser posted image .......
In ti praviš da maš kuharja,ja si pa faca,moj ima tud žilico za kuhat,sploh za pečt,je včasih ful pekel,seveda predno je mene spoznal,sedaj pa ga ne dobiš več v kuhinjo,no predvsem zaradi časa,drugače pa zelo uživa v kuhanju,sam on ma tak poseben način kuhanja,ko jaz kar živčni zlom dobivam,on vse dela vse hitro,hitro,pa hitro.........ja res vsa čast tvojmu kuharjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ,in ti kako si se klimatizirala nazaj na domače okolje,in kako projekt hišica,že sanjaš,kako vrt urejaš,pa zunaj kafetkašuser posted image ..........jaz tud sanjam,o svoji terasi,pa o rožicah,sam kaj ,ko to vse tako draaaaaaaaaaaaaaagooooooooooooo,pa zelenjavo bo treba posadit na vrtu,to me čaka drug mesecuser posted image ,bom spet z matiko najboljša prijateljica,pa lepe nohtke bom mela-vse črnouser posted image user posted image ,kaj čem bodo morali gelirni nohtki še kar malo počakatuser posted image .
slovenkauser posted image ,ja fajn da se boste drčali,po tobogančkuuser posted image user posted image ,pa še malo pa boš tudi ti frej in bosta lahko s sofi uživale v pomladi in poletju-no poleti,ti pride družbo še nekdo delatuser posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
22.3.2010 13:32:53   
lunca14
A,se lahko še malo pobaham?

....................seveda lahkouser posted image ,imam novo frizurco,sem se pobarvala,na malo temneje,sem prava bruneta,in komentarji,so vsi user posted image user posted image user posted image ,pa še shujšala sem za 10 kg,tak,da zgledam malček bolje,kot pred novim letom,še ene 4kg dobim dol,pa sem spet ko najstnicauser posted image .
Sam tok sem se mogla mal dvigent samo sebe,sej ne zamerteuser posted image ?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.3.2010 14:10:53   
slovenka
Ja, lunca, kar je res je res - če super zgledaš, kaj se boš opravičevala. Ful lepo user posted image

Kaj tvoj čist vse hitro dela? user posted image

Moj zna tudi kuhati, pa tudi bolj malo. Junija bo spet na svoje prišel, ko bo na očetovskem user posted image Sicer pa obvezno en zajtrk v vikendu on pripravi, ostalo pa redko... ko sta s Sofijo sama doma že poskrbi zanju. Samo je bolj tip za čevapčiče, tega pa Sofija ne mara. aja, drugače pa v familiji najboljše ciganske dela, poleti zunaj...Kar obvlada ja, ga lahko za mnenje vprašam glede česarkoli.

Zdaj pa moram na wc, potem pa kosilo naročim... imam francoščino in danes čakam do 17h v pisarni... Ne morem verjeti, da je že ob 2h. Sem komaj ob 10h v službo prišla...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.3.2010 16:13:23   
babysolza
Aja,moj otrok je pretepac.Je dones eno puncko,4leta stara prib.kar za kravateljc zagrabila,pa ni bilo prvic...majko milo.Pa vedno fejst gledam,da koga ne napade(tole se bere,kot bi bla nek podivjan pesuser posted image ).Ne vem od kot ji to,saj ni se nikol nobene dobila.Zgleda je podedovala uno kriuser posted image

TMS, ko najdeš rešitev za tole, prosim sporoči. Moja tamala pa klofuta kot zmešana - zaenkrat samo naju, pa je nikakor ne morem odvadit. Se tudi bojim, da ne bi kakih malih otrok začela mlatit vse na počes. user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.3.2010 16:14:11   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Ja, sem nosečka, rok imam pa 1.7. Trebuh mam pa za rodit - me vsi sprašujejo kdaj bo, ko jim pa povem pa sam čudno pogledajouser posted image

Pol sva na istem. Sam jaz sem še en mesec in pol za tabo. user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.3.2010 16:16:55   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

drugače pa me včasih jezi, ker me zgrabi za lase, pa kaj pokrampa po obrazu, pa v kuhinjo pride in bi sedela na pultu in če je takoj ne dvignem, me kar v ta zadnjo vgrizne user posted image Še dobro, da imam debelo user posted image Ne, samo jo resno pokregam. Upam, da jo to mine user posted image

user posted image user posted image  No, saj naša tudi vse to obvlada. Jo včasih taka ihta pograbi, če kaj ni TAKOJ po njeno, da me čist šokira. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.3.2010 16:17:37   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

drugače pa me včasih jezi, ker me zgrabi za lase, pa kaj pokrampa po obrazu, pa v kuhinjo pride in bi sedela na pultu in če je takoj ne dvignem, me kar v ta zadnjo vgrizne user posted image Še dobro, da imam debelo user posted image Ne, samo jo resno pokregam. Upam, da jo to mine user posted image

user posted image user posted image  No, saj naša tudi vse to obvlada. Jo včasih taka ihta pograbi, če kaj ni TAKOJ po njeno, da me čist šokira. user posted image

Aja, sam moja rit pa ni debela. user posted image user posted image  Hec, hec.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.3.2010 16:20:18   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

A,se lahko še malo pobaham?

....................seveda lahkouser posted image ,imam novo frizurco,sem se pobarvala,na malo temneje,sem prava bruneta,in komentarji,so vsi user posted image user posted image user posted image ,pa še shujšala sem za 10 kg,tak,da zgledam malček bolje,kot pred novim letom,še ene 4kg dobim dol,pa sem spet ko najstnicauser posted image .
Sam tok sem se mogla mal dvigent samo sebe,sej ne zamerteuser posted image ?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kapo dol!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.3.2010 16:22:25   
babysolza
evo, zdej pa naj še katera kaj pokomentira.

Aja, pa da se še jst mal pohvalim: v soboto smo kupili voziček za user posted image . Je ati čist navdušen, še bolj kot jaz! user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.