slovenka
|
ojla mamice, dobro jutro par dni sem si vzela fraj od računalnika. V čet in pet nisem bila v službi in niti nisem hotela na internet, ker mi samo delo pride... Jaz sem pa sinoči naši pikici laseke rezala. Moj ni preveč zadovoljen, pravi, da sem ji preveč, ampak kaj ko samo okrog gleda... Izgleda pa zdaj starejša, se mi zdi Drugače smo ok, našo moramo tudi paziti, da koga ne pretepe.... Smo v soboto zvečer bili na proslavi materinskega dneva in je bila pikica zelo fajn, sva bila kar ponosna na njo. Se je z vsemi družila, ploskala, plesala, nič strahu... drugače pa me včasih jezi, ker me zgrabi za lase, pa kaj pokrampa po obrazu, pa v kuhinjo pride in bi sedela na pultu in če je takoj ne dvignem, me kar v ta zadnjo vgrizne Še dobro, da imam debelo Ne, samo jo resno pokregam. Upam, da jo to mine Drugače smo pa od sosedovih dobili tobogan, ker je njihova pupa že velika, tako da je ga je bila sofija zelo vesela. Zdaj bomo lahko uredili travo zunaj in bomo tudi ta igrala lepo postavili... Tweetek, jaz imam tudi velik trebuh. Še 2 meseca, sem pa takšna kot v prvo na koncu Tako da zdaj mi niti obleke iz prve nosečnosti niso prav TMS - pestro imate Mi imamo eno, pa občasno pride k nama spat in tudi ne zaspi, dokler ati ne odide. Ker njej se zdi, da mora ona spati na enem pojštru, mami pa na drugem in dokler ni tako, ne da miru Aja, imate nasvet? Naša ima zgleda vneto očko ali kaj je razlog za to - namreč samo na eni se ji ponoči mucek naredi, danes kar fejst in se mi zdi, da ji je kar očko skupaj zlepil, ker se je jokala, ko se je zbudila. Ko sem prišla do nje, je sicer že gledala, ampak je imela na trepalnicah velik mucek, potem pa ne dovoli, da bi ji dol umila. Nekak sem na silo in za silo... Kaj je za narediti? Pa da ni preveč invazivno, ker se samo buni, če kaj v njo silim... Se sama pri sebi tega spomnim, ko sem bila majhna in mi je babica z mlekom, samo sem bila večjo kot zdaj Sofija. Ah, grem delat, dve uri predavam - niti nisem več tega navajena, ker zadnje čase zmeraj štiri ure