|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
10.2.2010 13:56:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Dejte mi povedat...dons sem pri Safiji vidla med ocmi cist suho kozo,pa me je koj na temenca spomnil.In zdaj preberem na decemberkah,da so res temenca tudi med ocmiuser posted image sem ji namazala z bepanthenom,ko se nisem vedla kaj je.S cim ji to prec spravim??user posted image user posted image user posted image

Jest sm tamalo z olivnim oljem namazala, da sm mal omehčala, pol sm ji pa s pleničko obrisala. Je šlo vse preč. Jih je mela pa v obrveh.

aha,ok,hvalauser posted image S plenicko obrisat,to me je zanimalo.imam v glavi samo glavnik in nohteuser posted image

Ze vem za brazilsko,saj sem ze prejuser posted image Te to s trakovi,al samo voskom?Kolk casa drzi,kolk stane,a si spodaj brez ,mas gor gate...???Itak ne bom sla,kako le,da me otroc pred vrati cakajo.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
10.2.2010 13:57:15   
Anonimen
a te s pincetouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
10.2.2010 13:59:11   
lunca14
user posted image hvala mateja za info,saj,jaz se tud sama brijem,ampak,če se z britvico,potem dobim mazoljčke in me srbi za crknit,kaj pa varianta,da se s kremo podepiliram,ker poleti,pač,če se samo obriješ,se še vedno vidijo pikice-črne,to mi je pa grdo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
10.2.2010 14:03:00   
mate0ja
jest uporabljam že nekaj let depilacijsko kremo. Mal dalj časa zdrži pa po določenem času se dlake zredčijo in stanšajo. Ne pa tako hitro kot po puljenju. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
10.2.2010 14:30:11   
lunca14

jest uporabljam že nekaj let depilacijsko kremo. Mal dalj časa zdrži pa po določenem času se dlake zredčijo in stanšajo. Ne pa tako hitro kot po puljenju. 

Katero pa uporabljaš in za koliko časa imaš potem mir?
kleo...ja te s trakovi,pa lepo ležiš in maš gatke za enkratno uporabo gor,kol cajta pa zdrži,žal ne vem,glede na matejin odgovor tud ne bom zvedla,ker sem čiken,in ne bi rada par dni hodila na ouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
10.2.2010 15:01:46   
mate0ja
jest uporabljam veet (roza barve) ampak zato, ker ne smrdi kot vse ostale. Na začetku mi je zdržal kake dva dni, pol so se pa že pikice vidle, zdej k so dlake tanše pa kak teden. Pa niti srbi me ne več kot včasih. Očitno je res vse v trdoti dlak.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
10.2.2010 15:53:00   
Anonimen
Veet je bil zame vedno premocen,ceprav zdaj je ok.Ga imam ravn tako roza.Kaj pa za brkeuser posted image Zaenkrat imam isto kar veet,pa je podn poleti,ker sem nad usti bolj rjava.Rada bi neke trakove za izpulit,pa ne vem kaj naj vzamem,pa da ne bo prevec zakomplicirano.Enkrat,ze zdavnaj,sem se nekaj z voskom,nisem imela pojma in mi je slo po bradi dol...ej,katastrofa,me je panika,da sploh ne spravim dol.
Saj ze en cas govorim,da si bom sla to zrihtat h kozmeticarki,a mi ne rata.Zdaj mi pa sploh ne bo,saj si se obrvi sama,ze 100 nisem sla,da bi mi drugi,bolj lepo.
Cakamo moza,da gremo ven.No,ne ravn ven,v trgovino po plenice in hrano za tamalo.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
10.2.2010 16:14:26   
aleksandra silvija
vsemHelouuuuuuu!

Kleo--čestitke za hišo! Superca, res!
Punce, saj vas berem in ko preberem mi čez dan zmanjka časa za odgovore.
Zvečer pa,....sem utrujena in ponoči tudi.
Še vedno smo veliko budni, ampak se mi enostavmo ne lušta računalnika ponoči niti prižgat:user posted image

Sicer pa je tudi naš Lovlo drobižek. Zaenkrat še nima 10 kg.

Tako. naravnost iz šole in vrtca smo šli na sankanje, sedaj so otroci imeli malico, trenutno pa se preoblačijo, da jih peljem na telovadbo. No, čisto tamičkenga bom morala kar jaz preoblečt.user posted image
Uživajte!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
10.2.2010 18:13:04   
lunca14
hellllllllllllllllovvvvvvvvvvvvvvvv aleksandra,no lepo,da si se javila,imaš pa pestro,sej vem da ti zmanjka energije,ampak vseeno dej se kdaj mal potrudi pa prid na okrog zvečer,bomo kako rekliuser posted image ,drugače pa lahko tud kaj pokličeš,ko boš mela luft,jaz ne vem,kdaj maš ti luft,da te ne bi motila,tako,da dej rufen kejuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
10.2.2010 18:31:02   
aleksandra silvija
ojla!
Smo nazaj.
Lunca, ti kar poklič. Velikokrat je tako, da lažje čvekam po telefonu, ker mi ni treba bit pri miru in lahko vmes letam za Lovlotom.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
10.2.2010 19:16:20   
alea01
user posted image ola olauser posted image

kleopatra-user posted image user posted image user posted image user posted image  za hiško. Ni važno kaka je, glavno je, da je samo vaša in še enkrat vašauser posted image . Za temenca sem jaz uporabljala peno od mustele in je zakon. Samo enkrat namazala pa je bilo že vidno izboljšanje. Najprej sem seveda uporabljala olivno olje, ampak je bilo vse mastno...jaz, izabela cela, pa še vse naokoliuser posted image user posted image

slovenka- reci svojemu možeku, da mora biti Filip, ker najbolj paše k Sofiji, ali pa po porodu glumi poporodno depresijo in reci, da ti samo to ime je všeč in basta in jokaj, tuliuser posted image user posted image ...zezam se. Da me še za res ne vzamešuser posted image

Meni je že tega snega mal preveč. Sploh ne vem kje bom jutri parkiralauser posted image . Bom spet morala plačat. Jao, okrog KC je pa res user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1236
10.2.2010 19:28:56   
lunca14
as....bom poklicalauser posted image
Moja dva sta že v posteljah,sedaj je samo še maj na vrsti,pa bo spet tišina,sam,kok,bo ta teden hitro minil,jutri je že četrtek,še en dan pa je že vikend,potem pa pust,kako boste kaj našemile svoje pikce,naš mali bo žaba,enej bo čebela,maj pa ninja.

Neposredna povezava do sporočila: 1237
10.2.2010 19:34:15   
lunca14
ola,ola aleauser posted image
Ja pri nas tud še pada na polno,ga mamo že enih 40 cm,pa še pada in pada,bom jutri spet odrinila v sneženi metež,ker nam do hiše nobenn ne pluži,se mi pa ne da 400 m na roke kidat,tak,da bo zalet,pa gasaaaaaaaaaaaaa.Glede parkinga pa ne komentiram,ker jaz nimam teh težav,če bi bila pa v ljubljani,pa vem,da bi bila to dnevna tema,tako,da upam,da dobiš kje user posted image .In pri vas še ****cionira zadeva po deveti uri,ali mate mal pauzeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
10.2.2010 19:36:37   
Anonimen
alea,dobro si se spomnila...samo poporodna depresija mora koj,ko rodi nastopit,sicer bo prepozno.Seboljsa bi bila predporodna histerija-deprauser posted image Pa filip res pase zraven,samo sigurno se kaksno lepo obstaja.

..pospravljam fasngo...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
10.2.2010 19:45:07   
aleksandra silvija
O, Kleo, že nazaj iz nakupov?

Super ste to s hišo uredili. Res!

Alea, parkirat nimaš kje že tu, v naših koncih sedaj ko je sneg, na Lj in parking raje ne mislim.
Kadar grem na pediatrično vedno parkiram kar v parkirni hiši, ampak če hodiš v službo je pa treba res najti eno drugo rešitev. Drugač bi iz kadrovske lahko direkt nakazovali samo v PH.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
10.2.2010 20:04:55   
lunca14
Čer as.in kleouser posted image ,ja šoping je danes men spolzel med načrti,sem mela namen,pa zaradi mehurnih težav nisem mogla speljat,ker sem okupirala wc.No sedaj je dobro,sicer mal še čutim,ampak me ne tišči več.Tako,da šoping je jutri,ko odpeljem otroke,no ne bom,moram it prej ker ma enej plesne,trgovine pa odprejo šel ob osmih,no potem,pa pred vrtec,predno jih grem iskat.Jao,jao,mam pa temo-dolgčasssssssssssssssss,boljš,da neham pisatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
10.2.2010 20:11:58   
Anonimen
kuham..

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
10.2.2010 20:38:24   
Anonimen

kuham..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej napiš ko boš končala nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
10.2.2010 20:41:19   
lunca14
user posted image pa,seveda kaj kuhaš,si pozabila napsat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
10.2.2010 20:43:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image pa,seveda kaj kuhaš,si pozabila napsat?

user posted image user posted image user posted image user posted image počaki, da začne zares kuhatuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
10.2.2010 21:41:23   
Anonimen

Dejte mi povedat...dons sem pri Safiji vidla med ocmi cist suho kozo,pa me je koj na temenca spomnil.In zdaj preberem na decemberkah,da so res temenca tudi med ocmiuser posted image sem ji namazala z bepanthenom,ko se nisem vedla kaj je.S cim ji to prec spravim??user posted image user posted image user posted image

Jest sm tamalo z olivnim oljem namazala, da sm mal omehčala, pol sm ji pa s pleničko obrisala. Je šlo vse preč. Jih je mela pa v obrveh.

jst sm tud z olivnim oljem

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
10.2.2010 21:41:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Meni je že tega snega mal preveč. Sploh ne vem kje bom jutri parkiralauser posted image . Bom spet morala plačat. Jao, okrog KC je pa res user posted image .

men tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
10.2.2010 21:44:07   
Anonimen
Sem pa slabe volje user posted image  - ful sem se trudila, da bi ostala na 2. strani, pa ne vem več, kaj naj nardim user posted image

Nimam več idej.

kleo- za hišo user posted image user posted image user posted image  - to stara, ko boš pofotkala, pa komaj čakam, da vidim- kolk ste pa dal, če ni skrivnost

aja, pa a bi ti prosila Tali, če bi me mal v Nemčiji poreklamiralauser posted image  - sam naj jim napiše, naj kliknejo GLASUJ, pa bo :)))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
11.2.2010 8:00:38   
anaj22
ojla mamice

ne morem verjet da mam mal časa da vam kej napišem, za nazaj sploh ne bom brala se pom pa potrudila mal bl redno oglašat.

Mi smo končno zdravi, včeri sta mela oba cmeralni dan in sta skoz tulila, ko je bla ura 20h je bla pa čista tišina v hiši in je šla še kar mami spat. Zdele pa tud še spita, no noč več se že oglašata v duetu seveda.

Snega imamo verjetno tako kot ostali za izvoz, cestne službe ne vas ne pridejo tko da je res vse lepo belo.

moram it

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
11.2.2010 8:49:54   
mate0ja
jutro. user posted image user posted image user posted image user posted image . Dons se je pa dan zelo lepo začel. Sva se s tamalo mal prej zrihtale, da ne bi zamujale, ker je blo še avto za spucat, pa kak promet ... Pa sm kar zavriskala, ko sem vn pršla. Sosed je imel moj avto že skoraj spucan. In to v nulo. Njegova žena vsak dan ob času, ko se s Tjašo odpravljava od doma zunaj kofetka in čika. In tačas, ko se baševa v avto kako besedo rečeva. Dons je pa moža dvignla iz kreveta, da naj mi gre spucat, da ne bom jest z otrokom se matrala. user posted image user posted image user posted image Še so dobri ljudje na svetu. Morm v trgovino po kako butelko pa bombonjero, da se jima gremo popoldne zahvalit. Kaj takega pa res nisem pričakovala, v zdejšnjih časih lahko na pol mrtev na tleh ležiš, pa bodo ljudje hodili mimo tebe kot da nič ni, ne pa da ti gre kdo prostovoljno kaj narest, ne da bi seveda mel sam kake koristi od tega. Tko da še enkrat user posted image user posted image user posted image za soseda.
No ko sm se pa pred pisarno prpelala, me je pa čakov spucan parking. Sm se mogla prov uščipnit, da sem preverila, če mogoče še spim in sanjam. V Župančičevi jami je že poleti znanstevena fantastika najdt parking. Včasih krožim pa krožim pa ni nič, dons pa tako presenečenje. user posted image user posted image No okrog kliničnega je pa še za deset odtenkov slabše. Tko da AS upam, da se je tudi tebi danes nasmehnila sreča.

Kleo za brčice in obrvi imaš prav poseben vosek, tako mali tanki trakovi so, se mi zdi da tud od Veeta, z njimi je lažje operirat user posted image user posted image , kot pa s tekočim voskom ali velikimi trakovi. Kar ostane pa potem lahko tudi z olivnim oljem odstaniš, hkrati pa z njim še kožo pomiriš.

Lunca po snegu ne smeš preveč gasirat user posted image user posted image . Pa sej po moje to že veš, sam si hotla demonstrirat kako spretna voznica si in ti rata do ceste po snegu pridt. user posted image user posted image Ti pa čestitam, prav tako vsem ostalim, ki morajo vozit po snegu. To je en poseben podvig, ki zahteva mirne živce in veliko logičnega razmišljanja. Če bi meni pred enim letom reku, da se bom mogla kdaj v takih razmerah kot so zadnje dva dni okrog vozit, mu ne bi verjela. Jest sm bla do zdej vedno komot, pa sm šla rajš peš ali z javnim prevozom, zdej k pa morm pa vidim, da ni tak bav bav, sam pazljiv moraš biti, se pa bojim ostalih šoferjev, ker nekateri mislijo, da imajo gosenice na avtu pol se pa zaletavajo pa okrog obračajo.

Nya jest redno glasujem, pa vsi naši fantje tudi, pa prjatlom na FB sm poslala vabilo za v tvojo skupino, pa na zid sem prlimala, pa nekaj ostalih je to tudi storilo, tko da mi ni jasno kakšen glasovalni aparat imajo ostali, da te kar prehitevajo.

Alea in vse ostale, hotro trkat na les, da slovenka res ne faše kake depresije. Jo je mela kolegica in se mi je srce trgalo kako so ona in vsi okrog nje trpeli zaradi tega. Da o malčku ne govorim. Prvo leto je bil popolnoma prikrajšan za mamino ljubezen. Tko da TRKAT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?