mate0ja
|
jutro. . Dons se je pa dan zelo lepo začel. Sva se s tamalo mal prej zrihtale, da ne bi zamujale, ker je blo še avto za spucat, pa kak promet ... Pa sm kar zavriskala, ko sem vn pršla. Sosed je imel moj avto že skoraj spucan. In to v nulo. Njegova žena vsak dan ob času, ko se s Tjašo odpravljava od doma zunaj kofetka in čika. In tačas, ko se baševa v avto kako besedo rečeva. Dons je pa moža dvignla iz kreveta, da naj mi gre spucat, da ne bom jest z otrokom se matrala. Še so dobri ljudje na svetu. Morm v trgovino po kako butelko pa bombonjero, da se jima gremo popoldne zahvalit. Kaj takega pa res nisem pričakovala, v zdejšnjih časih lahko na pol mrtev na tleh ležiš, pa bodo ljudje hodili mimo tebe kot da nič ni, ne pa da ti gre kdo prostovoljno kaj narest, ne da bi seveda mel sam kake koristi od tega. Tko da še enkrat za soseda. No ko sm se pa pred pisarno prpelala, me je pa čakov spucan parking. Sm se mogla prov uščipnit, da sem preverila, če mogoče še spim in sanjam. V Župančičevi jami je že poleti znanstevena fantastika najdt parking. Včasih krožim pa krožim pa ni nič, dons pa tako presenečenje. No okrog kliničnega je pa še za deset odtenkov slabše. Tko da AS upam, da se je tudi tebi danes nasmehnila sreča. Kleo za brčice in obrvi imaš prav poseben vosek, tako mali tanki trakovi so, se mi zdi da tud od Veeta, z njimi je lažje operirat , kot pa s tekočim voskom ali velikimi trakovi. Kar ostane pa potem lahko tudi z olivnim oljem odstaniš, hkrati pa z njim še kožo pomiriš. Lunca po snegu ne smeš preveč gasirat . Pa sej po moje to že veš, sam si hotla demonstrirat kako spretna voznica si in ti rata do ceste po snegu pridt. Ti pa čestitam, prav tako vsem ostalim, ki morajo vozit po snegu. To je en poseben podvig, ki zahteva mirne živce in veliko logičnega razmišljanja. Če bi meni pred enim letom reku, da se bom mogla kdaj v takih razmerah kot so zadnje dva dni okrog vozit, mu ne bi verjela. Jest sm bla do zdej vedno komot, pa sm šla rajš peš ali z javnim prevozom, zdej k pa morm pa vidim, da ni tak bav bav, sam pazljiv moraš biti, se pa bojim ostalih šoferjev, ker nekateri mislijo, da imajo gosenice na avtu pol se pa zaletavajo pa okrog obračajo. Nya jest redno glasujem, pa vsi naši fantje tudi, pa prjatlom na FB sm poslala vabilo za v tvojo skupino, pa na zid sem prlimala, pa nekaj ostalih je to tudi storilo, tko da mi ni jasno kakšen glasovalni aparat imajo ostali, da te kar prehitevajo. Alea in vse ostale, hotro trkat na les, da slovenka res ne faše kake depresije. Jo je mela kolegica in se mi je srce trgalo kako so ona in vsi okrog nje trpeli zaradi tega. Da o malčku ne govorim. Prvo leto je bil popolnoma prikrajšan za mamino ljubezen. Tko da TRKAT.