lunca14
|
super za sosede jaz,tud danes ne bi nikamor prišla brez soseda.Imamo načeloma zmenjeno,da nas pride tu iz vasi en s traktorjem skidat in zjutraj pridem ven,in seveda ni blo skidano,spokam otroke not,nagasiram,da bi lepo šlo v celca,in nekaj mentrov gre,potem,pa čedalje bolj počas in počas in se ustavim,avto ne naprej ne nazaj,grem po mojga,da mi pomaga,pa kidava,lopatava,speljujema,nikamor..........potem,pa naju zagleda sosed,in reče,ej vam jaz odpeljem otroke v vrtec in šolo-aleluja,popokam,otroke,brez sedežev,smo bili ko cigani,in hitro v šolo,ceste katasrofa.Pridem domov,pa sva lepo lopatala dve urci,ko zmešana,moj je šel kupit še verige,tako,da sva nekak,za danes dobra,tud če ga še kej zapade.Tako da za soseda.No mi ga mamo od 50-70 cm,odvisno od podlage,tako,da ko je šel pes ven,ko je šel v celca,so se mu vidla sam ušesa in seveda še pada,in padal sva tud midva potem v posteljo,in sedaj kuham kosilo. Glede depre,pa res ni hecov,sem padala pri maju in lunu,je pa res da je blo sam par dni,ampak vam lahko povem,da ni lepo,no jaz saj nisem izgubila zanimanja za otroka,samo dušilo me je,sem mislila,da ne morem več dihat,ker v zaprtem prostoru nisem mogla bit,me je vse tiščalo,sem mogla it na zrak,pa še tam,je blo hudo,pa jokala sem ko zmešana,sam pravim,dobro je blo to,da je trajalo samo par dni,in da sem se zavedala kaj se z mano dogaja-to je pa taglavno,in da sem povedala tudi mojim.