|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
11.2.2010 9:04:54   
Anonimen
Jutrouser posted image

Mateja, bravo za soseda.user posted image Men ga je moj spucal danes zjutraj, sva nekak zmenjena da ga tisti, ki prej ustane. Drugače pa so sosedi tko tko. Sej so ok, sam ko pa imaš vse skidano pa tako hitro parkirajo tam kjer "naj bi bilo tvoje".user posted image user posted image user posted image user posted image To pa sovražim. In zdej naglas komentiram, če bom mogla na drugmu koncu parkirat, da bom lahko z otrokom prišla domov, penzionerji pa imajo cel dan časa se okol se sprehajat.user posted image Ene parkrat je kar zapalilo.user posted image Sej je res beda, da imaš otroka, pa ruzak pa te drobnarije in pol moraš še kidat, čistit avto...otrok se pa dere v avtu gremo v vrtec. ja počaki punčka moja no, kaj si tolk živčna.user posted image Mah, te zime imam že jaz poln kufer, ne sam ve .
Danes je šla naša v vrtec po 10 dneh in je kar stekla v naročje vzgojitelci. Urša, urša je začela kričatuser posted image user posted image user posted image sem šla tolk nasmejana iz vrtca.user posted image

nya, sem še jaz mal kopirala na FB tvojo povezavo. user posted image
Lunca, čuvaj ledvice user posted image

Jaz mam pa probleme z uhajanjem vode, od poroda naprej.user posted image Sam jaz si nočem priznat, da mi mehur popušča, se zgovarjam na prehlade.user posted image Moram mal dr. obiskat, da gremo na kakšen UZ trebuha.Ker tole ne bo vredu, ker je vsakič slabše zadnje dni. En dan mi je skor gat zmanjkalo user posted image

anaj, vidim, da vam gre super. Sej arije v dvoije so tud zanimive po svoje, ne?user posted image user posted image

Kleo, kaj je zdej? Si skuhala al še vedno kuhašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz moram pa vabila za mamin 50 roj dan naredit. Imate kakšno idejo kaj kupiti teti, ki ima 40 let? je dobra kuharca, knjig ima zadost o kuhanju in peki, pripomočkov še pa još user posted image ...pojma nimam kaj bi kupila. Ideja?user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
11.2.2010 9:17:39   
Anonimen
Ja tole okrog depre pa se jaz nebi hecala.user posted image To tko hitro pride da je joj.user posted image Pri nas je ena punca ne dolgo nazaj rodila, sama pa je v takšni depresiji, tko je hudo pri hiši. še za otroka ji ni mar, za vse ostale se pa itak požvižga.user posted image
Tko da punce, ne se o tem hecat, ker tko lahko tako hitro pride in tega se zelo težko znebiš, še prej pa sprijazniš. Brez zamere, sam sem mogla o tem napisat, sploh ko pomislim na to našo punco iz našega kraja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
11.2.2010 10:36:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Sem pa slabe volje user posted image  - ful sem se trudila, da bi ostala na 2. strani, pa ne vem več, kaj naj nardim user posted image

Nimam več idej.

kleo- za hišo user posted image user posted image user posted image  - to stara, ko boš pofotkala, pa komaj čakam, da vidim- kolk ste pa dal, če ni skrivnost  z papirji,davkom in vsem je prisla okol 220.000eu.Je bila pa pred 4leti v prodaji za 700.000,zdaj so pa cene grozno padle.

aja, pa a bi ti prosila Tali, če bi me mal v Nemčiji poreklamiralauser posted image  - sam naj jim napiše, naj kliknejo GLASUJ, pa bo :))) ja bom,ce bojo znali.Nastimaj tako link,da je ni potrebno iskat,

sem skuhala,pa spet kuham.vceraj so bli krompirjevi polpeti zvecer,danes se kuha kurja juha,pa kompot...to zaenkrat.

depra je res huda,ceprav ne vem kako zgleda.Meni je ena rekla,da sem jo kao imela na koncu nosecnosti,ker sem bila popolnoma panicna zaradi smrti,samo o tem sem razmisljalauser posted image

mateja,kako si ti pridna,da tako reklamiras Nyno vreckouser posted image

tamala se oglasa,laaaacnaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
11.2.2010 12:18:32   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za sosedeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz,tud danes ne bi nikamor prišla brez soseda.Imamo načeloma zmenjeno,da nas pride tu iz vasi en s traktorjem skidat in zjutraj pridem ven,in seveda ni blo skidano,spokam otroke not,nagasiram,da bi lepo šlo v celca,in nekaj mentrov gre,potem,pa čedalje bolj počas in počas in se ustavim,avto ne naprej ne nazaj,grem po mojga,da mi pomaga,pa kidava,lopatava,speljujema,nikamor..........potem,pa naju zagleda sosed,in reče,ej vam jaz odpeljem otroke v vrtec in šolo-aleluja,popokam,otroke,brez sedežev,smo bili ko cigani,in hitro v šolo,ceste katasrofa.Pridem domov,pa sva lepo lopatala dve urci,ko zmešana,moj je šel kupit še verige,tako,da sva nekak,za danes dobra,tud če ga še kej zapade.Tako dauser posted image user posted image user posted image user posted image za soseda.No mi ga mamo od 50-70 cm,odvisno od podlage,tako,da ko je šel pes ven,ko je šel v celca,so se mu vidla sam ušesauser posted image user posted image in seveda še pada,in padal sva tud midva potem v posteljo,in sedaj kuham kosilo.
Glede depre,pa res ni hecov,sem padala pri maju in lunu,je pa res da je blo sam par dni,ampak vam lahko povem,da ni lepo,no jaz saj nisem izgubila zanimanja za otroka,samo dušilo me je,sem mislila,da ne morem več dihat,ker v zaprtem prostoru nisem mogla bit,me je vse tiščalo,sem mogla it na zrak,pa še tam,je blo hudo,pa jokala sem ko zmešana,sam pravim,dobro je blo to,da je trajalo samo par dni,in da sem se zavedala kaj se z mano dogaja-to je pa taglavno,in da sem povedala tudi mojim.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
11.2.2010 12:28:51   
lunca14
kleo.........dobr,je padala cena,vaše hiške ampak vseeno je še vedno huda cena,no met tolk denarja na kupu,midva,ne bi prišla do te vsote še lep čas,ampak hb.da sta prišla do hiške.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
11.2.2010 12:31:09   
Anonimen
sem hotla ze prej napisat,pa me je tamala...

didli,za mehur so dobre buce,tiste velike.izdolbene,se pravi meso narezes,pa das v pecico pect.Se to cmari kar lepo cas,tako da pride mehko ven in potem to jes.Je sicer bolj zanic,ampak pomaga.So pa tudi bucni tableti,jih imam v predalu,ce hoces ti jih posljem,jih nisem rabila,ker sem bla noseca,zdaj je pa moj mehur bolje.Mi jih je dec kupil.
...sibam,sesam,tamala nekaj tezi,pa lase si moram umit..

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
11.2.2010 13:37:17   
mate0ja
ola, zdej je pa en velik del mojega dneva za mano. JUHU. Sm bla tok živčna, ker sm mogla neke preglede delat pa kalkulirat. No praktično kalkuliram itak skos zadnje čase. Odpiramo novo firmo, pa je treba vse nastavt. In kdo bo to naredu. Ja jest mende. Sta direktor pa bodoči solastnik kar križast pogledala, ko sm jima naštevala kaj vse bi blo treba narest. Pa to je blo sam to kar mam jest v glavi, je pa treba še v zakone pogledat kaj še zraven paše. user posted image user posted image Tko da komej čakam, da bo vsega tega konec.

Kleo še zame neki skuhej. Mi bi tok mal topuga v želodec pasal, pa ni nič pri roki, če dostavo naročim, bo pa sto let trajal, da prpelejo, ker je lih taka ura k majo skos gužvo.

Lunca kaj pa nisi prvo zjutrej preberala kaj sm ti napisala. V SNEGU NE SMEŠ GASIRAT!!! Čist počasi štartaš, takoj šaltaš v drugo in potem z minimalnimi obrati naprej. Če daš samo mal preveč gasa, se začnejo kolesa v prazno vrtet. Sam v tej količini snega, ki je zdej zapadla niti na ta način po moje nikamor ne bi prišla.

Didlina, če teta že ma kuhraske knjige pa mogoče probej s kako posodo ala vok, pekač ... Verjetno ma že tud tega dost doma, ampak če dobiš kaj izvirnega ni nikoli odveč.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
11.2.2010 13:37:37   
lunca14
kleo,kaj je s tamalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
11.2.2010 13:44:15   
lunca14
mateja,saj nisem gasirala naprej,samo v štartu,na pesku,za zagon,potem,pa počas,sam tko,kot si napisala,bilo je količinsko preveč snega,in se je ustavilo,na sredini,je pa tako,da tud če bi šla še naprej,itak ne bi zlezla na cesto,ker mamo rahli klanček,pa še sneg je bil nametan od oranja ceste,tako,da tam gor ziher ne bi prišla.Se je pa dedi sedaj zmenil s taglavnim za pluženje teh cest,da ko plužijo glavno cesto,gredo še našo pot zorat,ker potem sem gruntala,kaj če se tamalin kaj naredi,kako naj pridem ven,eno uro in pol lopatat,da pridem ven-ni šans,moj bi rekel,da sem na komot,ampak,nikoli ne moreš predvidet vseh situacij v življenju,in nekatere niso lepe,in rabiš urgentno kaj narest,in da mam takrat na poti sneg se mi zmeša.
In ti si pridna,lepo postavljaš na noge novo firmo,ja ni kej si možgančekuser posted image .In seveda snegec še vedno pada,in zato nam tud materiala ne morejo pripeljat,dobimo šele drug teden v torek.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
11.2.2010 14:17:14   
RMRM
Dan!

A vas je zamedlo? Sem včeraj hotla pridt mal okrog, pa sem bla čist preveč utrujena od kidanja, ma kaj kidanja, pluženjauser posted image user posted image . Po navadi mi cesto (cca. 45 m) spluži, včeraj pa  kot zakleto ni in mi ni drugega preostalo kot da primem lopato in veselo na delouser posted image . Je bil kr orng fitnes, sam to je cena mal odmaknjene lokacije.

KLEO, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA HIŠKO. Zdaj pa veselo na delo, oz. urejanje. Nekaj idej si že pri nas dobila user posted image user posted image , vsaj kr se barv tiče, no, pa fototapet tudiuser posted image .

Slovenka, če ni skrivnost, kolk je pri vas delo polaganja ploščic brez materiala? Me prav zanima, ker pri nas se je majstrom user posted image . Vsako leto so cene višje, nimam pojma na podlagi česa tko dražijo. Zgleda da bo kmal cenej fertik hišo kupit, ko so cene tko padle, kot pa sam krkoli delat. A ne kleo, ti boš ziher vedlauser posted image .

Da vam povem, jaz še vedno nima slike. Danes me je majstr spet poklical in se začel opravičevat....., v glavnem, to kr sem sama predvidevala. Ko je prišla slika v ogret prostor, se je ni več dalo poravnat in je uničenauser posted image . Sem mu poslala sliko za povečavo, sam tip misli da je treba sam povečat, v bistvu je pa treba tud dodatno kvalitetno obdelati. Držte pesti da končno dobim kvalitetno sliko. Sem bla ful žalostna. Tolk enega s........a samo z okvirjanjem. Tip ziher ne bo delal več pri men. Pa spodaj je dve stekleni steni naredu, pa še ful dela mam, od stekla za pod kamin, za na mizo, v kuhno........ Sej vem da bluzim, ampak morm.

Drgač pa vsem skupaj en lep dan, tko najbrž ne bom nobene ujela.user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
11.2.2010 14:23:58   
RMRM
Slovenka, sem že zadnjič hotla komentirat, pa sem pozabila. Alea je ful lepo opisala tvoj izbor imen in tud men ful lepo paše Sofija in Filip. Glede na to da tvojem ni všečno, pa je tud Vid

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
11.2.2010 14:27:02   
mate0ja
RMRM pa lej mene tle. user posted image

Gradnja hiše je življenski projekt, ki na žalost ni nikoli zaključen. Najhuje je pa pri finiših, ko gre vse narobe. Zdrži še malo.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.2.2010 15:53:20   
alea01
Drage moje mamičke

To, kar sem napisala slovenki..o depri... Ne vem, kako je lahko to izpadlo tako razbrano kot je. Sem se hotela mal pohecat, ampak očitno to ni bilo to. Kako depra izgleda vem tudi sama, kajti prvi teden po porodu me je preveč matralo in tega res nikomur ne privoščim. Se pa opravičujem slovenki in vsem ostalim, če sem koga s tem prizadela. Moj namen ni bil takuser posted image

Danes sem komaj prilezla do LJ, ker ob 5.30 pa še res ni bilo vse spucano, pol grem direkt parkirat v parking za plačat, ker kao ne bom se zezala s parkingom in mi tam rečejo, da parkirajo lahko samo tisti, ki imajo mesečne karitceuser posted image . Me je skor odneslo....Zdaj pa parkiraj passata karavanauser posted image user posted image .
Sem zarila pol kar v poln sneg. Sem hotela še nekaj popravljat, ampak avto n išel ne naprej ne nazaj. Sem kar pustila in šla v službo. No, k osem šla domov, je pa bilo kul, ker se je sneg topil in sem z lahkoto prišla venuser posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.2.2010 16:00:31   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka, sem že zadnjič hotla komentirat, pa sem pozabila. Alea je ful lepo opisala tvoj izbor imen in tud men ful lepo paše Sofija in Filip. Glede na to da tvojem ni všečno, pa je tud Vid

user posted image user posted image

da ne bo nerazumljivouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.2.2010 16:03:49   
RMRM
mate0ja, si že šla? Mal skačem vmes na RRuser posted image

Drgač pa hvala za spodbudo, čeprav jaz se ne obremenjujem če še ni fertik. Enkrat bo že, važno mi je da mi maksimalno uživamo not, vse pa tko ne more bit takoj, razen če grem na banko, tega pa v današnjih časih nočem.

Alea, si kar predstavljam kako je s parkiranjem. Noro. Že pri nas je pestro, sam imam srečo ker delam 4 ure, tko da vedno kr počez pustim avto, tko al tko vedno prva grem. Upam sam, da ne dobim kakšnega listka na predjo šipo od kolegovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.2.2010 16:47:11   
Anonimen
kleo - ji bom poslala na fb ok?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.2.2010 19:23:42   
lunca14

user posted image me je ven fliknu,ampak bom vseeno napisala,da lahko kej z nami počeblajš,ker vse pridno glasujemo za tvojo vrečko,in lahko kakšen mini romanček napišeš,kaj tvoj lukec dela,kako vajin projekt hiška,pa služba,pa družba......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.2.2010 19:25:31   
lunca14
rmrm...ja ti pa očitno nimaš sreče s to sliko,pa kaj si si dala kako družinsko fotko povečat,pa ti jo je zašuštaluser posted image user posted image ja sedaj vidim,kok,je dela s dobro povečavo slike,jaz sem prej tud mislila,da sam povečaš pa je,mah,pa ni tako.No upam,da ti jo bo lepo uštimal.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.2.2010 19:52:08   
RMRM
oj lunca, ne, res nimam sreče s sliko.  Sem pa dala otroke povečta, je bla drgač noro dobra slika, čeprav ne tko profesionalna kot iz revije, so se vse pikice vidle, ampak je bla taka, resnična.
Tud jaz upam, da mi bo zrihtal tko kot je treba, sem mu tud dala kontakt, kjer sem sama dala povečat, poj naj pa razmisli. Mi je blo pa mal čudn ko je reku, da mu bo kolega naredu za 20 eur user posted image ,no, sej men je vseen za kolk, samjaz sem dala skor 4x tok

< Sporočilo je popravil RMRM -- 11.2.2010 19:56:37 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.2.2010 20:11:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image me je ven fliknu,ampak bom vseeno napisala,da lahko kej z nami počeblajš,ker vse pridno glasujemo za tvojo vrečko,in lahko kakšen mini romanček napišeš,kaj tvoj lukec dela,kako vajin projekt hiška,pa služba,pa družba......

sej sem mela prej namen, pa sm pol na fb Tali pošiljala  - pol mi je pa 100x siol povezavo vn fliknilo - pa še obisk sva mela vmes

zdaj sem pa tukaj, da malo pokomentiram in počebljam

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.2.2010 20:13:12   
Anonimen

rmrm...ja ti pa očitno nimaš sreče s to sliko,pa kaj si si dala kako družinsko fotko povečat,pa ti jo je zašuštaluser posted image user posted image ja sedaj vidim,kok,je dela s dobro povečavo slike,jaz sem prej tud mislila,da sam povečaš pa je,mah,pa ni tako.No upam,da ti jo bo lepo uštimal.

lunca - če boš kdaj rabila povečavo  -dobro - se oglasi v megafoto, pa ti bodo tam pomagali - in zihr, garantiram bo dobra

rmrm - ti pa lahko brez problema zahtevaš popravek dokler ti ne bo všeč - če ti pa še zmer ne bo, vračilo denarja

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.2.2010 20:13:17   
RMRM

sej sem mela prej namen, pa sm pol na fb Tali pošiljala  - pol mi je pa 100x siol povezavo vn fliknilo - pa še obisk sva mela vmes

zdaj sem pa tukaj, da malo pokomentiram in počebljam

no le dejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.2.2010 20:15:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Gradnja hiše je življenski projekt, ki na žalost ni nikoli zaključen. Najhuje je pa pri finiših, ko gre vse narobe. Zdrži še malo.

to pa mene čaka letos - no, vsaj začetek - če ma katera željo zidat pomagat, pa lahko pove - ker bomo delali iz ytonga, pa je baje simpl ko pasulj

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
11.2.2010 20:18:32   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

to pa mene čaka letos - no, vsaj začetek - če ma katera željo zidat pomagat, pa lahko pove - ker bomo delali iz ytonga, pa je baje simpl ko pasulj

Nya, super za začetek. Drgač sem pa tud jaz slišala, da je enostavna gradnja. No, sej če pomisliš, sej je z navadnimi cegli tud, ne rabiš imet doktoratauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
11.2.2010 20:19:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Slovenka, če ni skrivnost, kolk je pri vas delo polaganja ploščic brez materiala? Me prav zanima, ker pri nas se je majstrom user posted image . Vsako leto so cene višje, nimam pojma na podlagi česa tko dražijo. Zgleda da bo kmal cenej fertik hišo kupit, ko so cene tko padle, kot pa sam krkoli delat. A ne kleo, ti boš ziher vedlauser posted image .

sam pri nas pa cene niso nč padle - hiše so še zmer ful drage

kar se pa tiče polaganja ploščic - jaz jih bom kr sama, ker keramičarji so k zlatarji

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?