lunca14
|
kleo,evo mene,sem curuk ,juhu,otroci so v vrtcu in šoli,in končno mal miru,ej ta vikend so bili čist podivjani tok energije,da bi jo lahko izvažali.Tako,da sem bla prav vesela,da je vikenda konec.Ja in sedaj čakam,kdo bo prvi pikast ratal no lahko nas tudi preskoči,za par let,nimam nič proti.In praviš da bo tvoja novinarka super,se že zadaj uvaja,ja ni kaj,zgodaj je treba začet . mateja,kok fino,da ste spet zdravi in da si na svojem delovnem mestu,med svojimi fanti ,ti se kar razvajaj med njimi,dokler si še sama žensak,potem si jih boš morala delit. slovenka,ja tvoja pa trmula,to si tud jaz ne predstavljam,kot bi rekla,da se je izabela igrala v blatu,nekako ne gre ta predstava.Ja barve so pa res dobre,men je pa letos lila,ciklama ful dobra barva,očitno,bo to moja letošnja barva.Smo pa tud mi mal pridobil na dodatkih,tako,da počasi tudi naše stanovanje dobiva svojo podobo. Pa včeraj,smo zaključili s projektom fototapeta za tuš,tako,da se ta teden enkrat lepi na steklo in zmontira,smo pa zamenjali slog,bosta cvetova bele orhideje,ful dobra fotka,original pa raste v kuhinji,potem,smo se pa zmenli še za tri slike tud orhideje za v dnevn sobo nad sedežno,tako,da sedaj moram še za kuhinjo nekaj pofotkat,pa skombinirat,pa počakat na pomlad,da ujamem še eno lepo fotko gozda za v spalnico,bova mela čez celo steno,jutranje prebujanje v gozdu.Tako,da sem še jaz mal zatežila z barvami-slikami . Pa še novica tedna,spim,že pet dni brez ustajanja,luna,sem pustila par dni,da se je mal pokregal in sedaj dva dni,se samo zbudi,par minut pokrega in zaspi nazaj do sedmih,tako,da spi od sedmih do sedmih,pa sem dočakala svoj dan jeeeeeeeeeeej,kok paše spat,sem,ko rožica.