|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
6.2.2010 16:39:11   
lunca14
Sem,se malo zborila računalnik,no,mislim,da samo za malo,majeve kozice,so super,nima nič več novih,stare so se mu pa že skor vse posušile,tako,da gre lahko v torek normalno v šolo,pa še na obrazu iam eno,čisto majhno,tako,da se sploh ne opazi,da ma kozice,sedaj samo upam,da tud ostaledva tako prebolita.Drugače pa se mamo pestro,energije na višku,mami pa sama,skoz se neki cukajo in cukajo,tako,da sploh nimam več energije joh narazen dajat.nadALJUJEM KASNEJE

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
6.2.2010 20:01:32   
lunca14
user posted image user posted image otroci spijo,sedaj,pa še nekaj za nazaj,v bistvu,sem že skor vse pozabila,kaj sem hotla povedat,aja,dat pokice za matejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pikica čim prej pocartauser posted image user posted image tale,je pa zate,da si naperla tisti sestri,ja kaj se pa grejo,pa če bi bla ura točno sedem,ona mora bit še vedno na uslugo,otrci,ne gledajo na uro,kdaj zbolijo,edino prav ,da si povedala dohtarci,in da jo je napizdila.
Aja,pa slovenka,je žela lovorikeuser posted image user posted image user posted image user posted image res,dobro,si to opravila,svaka ti častuser posted image user posted image user posted image in kok,lepo da s tamalo takole uživata,ja očitno so punce res malo drugačne od fantov,ker mi se cartamo,samo takrat,ko kdo zboli,drugače je pa akcija na polnouser posted image
Tole,je pa za kleouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da je današnji dan že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image .
Pri nas,še vedno iščemo motiv za tuš kabino,no smo korak bližje,danes smo fotkali oridejo,in sedaj gre v obdelavo in retuširanje in upam,da bo drug teden že zmontirano,in postavljeno v tušu,in da se bova lahko končno umivala v spodnji kopalnici,čeprav,sem itak raje v zgornji,ker je taka otroška,in mi je fajnuser posted image .Sam moj hoče mal uživat pod tušemuser posted image .No lep večer še naprej,ker mam občutek,da ne bo nobene gor,tak,da lepo spite,in lepo nedeljo jutri.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.2.2010 9:05:37   
lunca14
user posted image dobro jutro in dober dan,vas je kaj zamelo,pri nas mamo čisto zimsko idilouser posted image ,upam,da se vsi cartate,in da se mate luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image postrezite si.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.2.2010 15:10:10   
slovenka
Ja, tudi pri nas je zimska idila user posted image Smo hodili na kosilo do naših, pa nečakinji smo podarili stolček za hranjenje (novega, ne od Sofije), pa ga je še naš ati skup zmontiral... Sofija je pa šla sinoči samoiniciativno spat ob 19.30 in je spala do 9h danes. Jaz sem se pa zbudila že ob 7.30, cela naspana (čeprav sva z dragim sinoči dolgo telovadila user posted image ). Tako da se imamo super. Dete že spet spi, ful je nekam pridna zadnja dva dni, upam, da ne bo kaj zbolela, ker je res atipično pridna user posted image

Mateja - ful si dobro zrihtala vse skupaj. Presneta sestra. Seveda se je bala, da bi morala kaj dlje ostati v službi. user posted image

Lunca, seveda bodo vsi lepo prestali koze - saj boljše sedaj kot kje kasneje v nosečnosti user posted image

Jutri pa pride k nam na ogled mansarde pleskar. Menda nima zdaj nekega dela, tako da mož je imel občutek, da se bo kar takoj lotil našega projekta. Z barvami sva pa tako zakomplicirala, da me prav zanima, kaj bo rekel na tisti naš seznam barv user posted image Zdaj je tako, da bo Sofijina soba v vijolično/zeleni kombinaciji, otroška dnevna soba pa v rumeno/zeleni kombinaciji (to je nekak bolj ok od vijolično/zelene, ne? user posted image , bo pa bela sedežna notri in bel regal... se je moj dragi zbal, da bi vijolična v dnevni kaj fantku škodovala za razvoj user posted image ). Za fantka bo otroška soba modra user posted image , kopalnica pa bo zeleno/bela. Zgoranja spalnica bo cela bolj bela, samo ena stena bo temno vijolična. Ok, sem morala to povedati, zdaj bom pa nehala z barvami user posted image

Lepo nedeljo!

< Sporočilo je popravil slovenka -- 7.2.2010 15:12:23 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
8.2.2010 9:48:03   
Anonimen
morgen

Samo,da javim-se sem zivauser posted image .
Smo imeli vceraj en tak danuser posted image ...S.ni spana nic do polnoci.Pol sva sli v sobo in je se tam ne vem koliko casa rabila..Trenutno se spi,je bila pa zato m.tolk bolj zgodna.Zdaj cakam,da se se tamala zbudi in gremo v mesto,ker doma se mi bouser posted image ,ce bo ponovi vajo od vceraj.Sem bila ze tolk na koncu,da je mot tamali2 vzel in so sli na sprehod.Samo kaj,ko sem jaz vmes posodo zrihtala,pa perilo...pol so bli pa ze doma.Ajme,ni lahko z dojenckom.Ugotavljam,da je bila M.zlo pridna,tale nasa tanovauser posted image ga bo pa zgleda srackala.Jupi.

Komentiram drugic,le slovka-maaa kaksne barve,pa bela sedezna in otroska dnevna..huuudooouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.2.2010 14:05:25   
slovenka
Kleo, midve sva pa zdaj za skupaj. Včeraj sem govorila, kako je naša nenormalno pridna, potem včeraj popoldne pa je bila pravo nasprotje, cel čas tečna, spat nič, je zaspala na silo ob 23h. Danes dopoldne pa spet tečka - me drži za noge, pa bi šla gor, ko jo vzamem, mi sili dol, ko jo dam dol, ne bo na nogah stala ampak gre kar na kolena in jok, pa grem stran, je še večji jok... Madonca. Potem sem jo nekak spravila ven, pa je le bilo boljše. Se je hotela voziti na biciklu in bila lepo pridna, zdaj pa že eno uro spi. Res komaj čakam, da bo pomlad in ne bomo več toliko notri. Mi kar grejo živci... pa še kuham in gre preko in take user posted image eh, grem na knjigi delat, me to pomiri user posted image

Sicer pa glede barv - ja, saj imaš prav - bela sedežna v otroški dnevni user posted image Samo bo iz usnja, tako da se bo lažje čistila. Doli imamo blago, pa ni ok. Pa imamo rjavo in oranžno, samo ko mala pride z banano zraven je user posted image - na usnju pa mislim, da ne bo sile... se bo že ščistilo, karkoli že bo, ali ne? user posted image No, saj sem dovzetna za kritike in predloge user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
9.2.2010 8:08:17   
mate0ja
jutro.

Naša malčica je zdrava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že od petka. Kot da bi presekal. V četrtek je blo še grozno. Nikakor zbit vročine, nobeni obkladki, nobeno tuširanje, nič ni pomagalo. No tolažim se, da mogoče le toliko, da vročina ni naprej naraščala. Sva pa 39,9 največ namerili. V petek sva bli vseeno pri P, ker je bil dolg vikend in nisem mela najmanjšega namena okrog dežurnih letat. Sicer je bla že brez vročine, iz nosa ji je nehal tečt, kašljala je veliko manj. So ji še kri vzeli, za vsak slučaj, pa se je izkazalo, da je bla res virozica.

Lunca no zdej se je pri enem ustavilo, pa bo še drugi dobil norice. Upam, da bo hitro mimo.

Jest tud opazujem, kako hitro se otrokom razpoloženje menja. Najprej ful pridni, čez dve uri gre pa vse narobe. Pa sploh, ko trma prime, takrat je noro. Sam dretje in metanje stvari po tleh. Mami pa pobirej.

Slovenka lepe barva si izbrala. Sploh, če daš zraven še pravo kombinacijo pohištva. Se priporočam za slike, ko bo končano, da si mal oči napasem user posted image user posted image

Zdej morm pa delat. Je treba še za prejšnji teden kar nekaj nadoknaditi.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
9.2.2010 9:56:22   
Anonimen
morgenuser posted image

Super Mateja,da ste spet zdraviuser posted image Tole z vrocino je res grozno,ce nikakor ne gre dol,potem je se strah zaradi vrocinskega krca...samo,da ste zdaj v redu,ti pa spet med tvojimi fantiuser posted image Kako je kaj nova pomoc,je ze prisla?

Lunca kje si?
Didli,kom curikuser posted image (pisi kao sto govoris)
Slovka,kaj moras ti tudi sofijo imet non stop v narocju,kot jaz mojo?user posted image Itak je zdaj-skoraj 2leti,cas,ko nasi tamali postanejo trmasti.A ni to tudi ena puberteta?Ceprav si jaz tvojo skratko kar tezko predstavljam,da joka,ko je na vseh slikah tako dobrovoljna.Meni je res k en skratek,al pa mali vrazicekuser posted image Pa is zadnjic napisala,da je prot tebi skoraj blonduser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer si pa barve super izbrala,ceprav jaz ne maram lila,ampak,saj to ne bo pri nas.bela sedezna-ni sans,da jo imamo.Moja je tko v pisanje-risanje padla...vsepovsod crte vleceuser posted image Ampak je res hecna.Kamorkoli gremo,ce zagleda kako knjigo,reklamo..ona to hoce.pa potem obvezno se kuli in ze pise.In ne samo pise,tudi bere.Gleda,dvigne glavo in pove kaj je prebrala...ne vem od kot ji to.Sicer res,da je vedezevalka rekla,da bo novinarkauser posted image

Moram it...

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
9.2.2010 10:18:55   
lunca14
kleo,evo mene,sem curukuser posted image ,juhu,otroci so v vrtcu in šoli,in končno mal miru,ej ta vikend so bili čist podivjani tok energije,da bi jo lahko izvažali.Tako,da sem bla prav vesela,da je vikenda konec.Ja in sedaj čakam,kdo bo prvi pikast ratal no lahko nas tudi preskoči,za par let,nimam nič proti.In praviš da bo tvoja novinarkauser posted image user posted image super,se že zadaj uvaja,ja ni kaj,zgodaj je treba začetuser posted image .
mateja,kok fino,da ste spet zdravi in da si na svojem delovnem mestu,med svojimi fantiuser posted image user posted image ,ti se kar razvajaj med njimi,dokler si še sama žensak,potem si jih boš morala delit.
slovenka,ja tvoja pa trmula,to si tud jaz ne predstavljam,kot bi rekla,da se je izabela igrala v blatu,nekako ne gre ta predstava.Ja barve so pa res dobre,men je pa letos lila,ciklama ful dobra barva,očitno,bo to moja letošnja barva.Smo pa tud mi mal pridobil na dodatkih,tako,da počasi tudi naše stanovanje dobiva svojo podobo.
Pa včeraj,smo zaključili s projektom fototapeta za tuš,tako,da se ta teden enkrat lepi na steklo in zmontira,smo pa zamenjali slog,bosta cvetova bele orhideje,ful dobra fotka,original pa raste v kuhinji,potem,smo se pa zmenli še za tri slike tud orhideje za v dnevn sobo nad sedežno,tako,da sedaj moram še za kuhinjo nekaj pofotkat,pa skombinirat,pa počakat na pomlad,da ujamem še eno lepo fotko gozda za v spalnico,bova mela čez celo steno,jutranje prebujanje v gozdu.Tako,da sem še jaz mal zatežila z barvami-slikamiuser posted image .
Pa še novica tedna,spim,že pet dni brez ustajanja,luna,sem pustila par dni,da se je mal pokregal in sedaj dva dni,se samo zbudi,par minut pokrega in zaspi nazaj do sedmih,tako,da spi od sedmih do sedmih,pa sem dočakala svoj danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeej,kok paše spat,sem,ko rožica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
9.2.2010 10:26:33   
Anonimen
lunca superuser posted image za spanje.Kdaj bom to jaz docakala...odkar jr Meri se vstaja,zdaj se celo na kvadrat...
Primerjava z Izabelo v blatu je originalnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem S. previti,se je ravn pokakcala,zdej je pa alarm.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
9.2.2010 11:33:36   
mate0ja
lunca vi se boste pa v orhidejah starali user posted image user posted image . Sej men so tud zlo všeč, sam jih nočem nikamor limat, da se jih ne bi naveličala. Tista z gozdom v spalnici je pa zakon. Na drugo steno pa še neskončno peščeno plažo, pa ti spoh ne bo treba iz spalnice oz. se boš rajši kot pred kaminom zadrževala v postelji user posted image .

Kleo nate sem se pa prejšnji teden, ko sm mela tamalo noč in dan v naročju, večkrat spomnila. Kako že praviš, da ti rata zraven še kej narest?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
9.2.2010 11:35:02   
lunca14
Ja kleo jaz sem čakala leto in pol,da sem prišla do spanca,tako,da upam,da tebi to prej rata,je pa tud to,da sva sedaj ukinila nočno in jutranje crklanje-zizanje,tako,da ima samo še pred spanjem in ko pride iz vrtca,tako,da upam,da nama tud to rata počasi brezboleče sparvit skozi.In lepo previj s.da ne bo bogica pokakanauser posted image .........kok,si jo predstavljam,njeno malo ritko,kok,so men te stvari cartkane,bi jih kar pojedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
9.2.2010 11:42:56   
lunca14
mateja,ja se bomo pa starali z orhidejamiuser posted image ,ma nama so letos ful ratale všeč,prej jih nisem porajtala,saj so se mi zdele lepe,ampak,da bi jo mela,se mi je pa zdelo,da so preveč zahtevne,pa še cenovno so bolj dostopne.Ja zakaj sva se odločila za orhideje,je tud zaradi bele barve,ker mamo barvne stene,sedaj,prav paše,da je veliko bele okoli.Spalnica,praviš,še peščeno plažouser posted image ,tam,mamo pa v vidu en hud akt,da nama bo mal pestril nočiuser posted image sem,se še nisva odločila ali bo moški ali ženski aktuser posted image .user posted image user posted image komaj čakam,da ispeljemo to stvar do konca,in da pridem tud jaz v spalnici do svoje omare,da se losam vse navlake naokrog,ker mi gre fajn na živce,mava sedaj eno omaro,zasilno,pa je brez vrat,pa se tud jaz tako počutim,tam notri,kot da mi neki fali,jaz ful srkam energijo iz hiše,bog ne daj ,da nimam pospravljeno,sem živčna razvalina,al bom pa padla v depresijo,tako,da moje raspoloženje,lahko vidiš v hiši,pa ne me narobe razumet,nisem odvisnica od pucanja,ap alergična na umazanijo,sam da je en tak normalni red.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
9.2.2010 11:54:24   
mate0ja
lunca, pri vas tudi velja, da je "kovačeva kobila vedno bosa". user posted image  A les za omaro še v gozdu raste?user posted image user posted image
Pri mojih je tko. Za maminih 50 let naj bi menjali kuhinjo. Fotr se je čist zagrel, da bo sam les zžagal in posušil ter sosedovemu mizarju dal delat. Mami je mela prejšnji mesec 52 let, les za kuhinjo pa še vedno raste.

Pa prej sm ti za spanje pozabla čestitat. To pa verjamem, da se fuuuuuuuullll naspan zbudiš, če spiš v kosu. Pri nas še vedno ne.

Pa prej sm pozabla neki poročat. Naša mala miš je prejšnji teden shujšala. Za cca dve kili. Sm jo vagala pa ma 9800g. Na svojih 84 cm. Rebra se ji lahko prešteje. Sploh noče jest. Smo jo na tisoč in en način probal prepričat pa še čokolade pa bombonov noče. Grozica. Ji je naša mami v soboto prigovarjala, da nej le mal juhe poje, ker drugače se ne bo mogla sankat pa tamala po kratkem premisleku prov pametno pogleda pa izjavi "didi". To je pomenilo, da jo bo itak dedi z motornimi peljal. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
9.2.2010 12:32:14   
slovenka
ojla mamice,

meni je pa danes slabo user posted image Sumim, da ne bi smela nič iz mleka jesti, kot na začetku nosečnosti user posted image Moram pa popoldne še v službo...

Ja, saj je res dobra primerjava z Izabelo v blatu - ker naša skoraj nikoli ne tečka, zmeraj je smeh in ples... zato pa moram takoj pojamrat, ko ni običajna user posted image Saj danes je ok, spet po starem, samo jaz imam bolj malo energije za njen ples in vse. Sem ji pa danes čist prepustila, da je iz pomivalnega stroja zložila žlice in vilice, je skoraj vse narobe, ampak nisem nič spreminjala, ko je tako ponosna, kako mamici pomaga.

Sicer pa naša tudi rada piše, ja. Jaz imam itak papirje in kulije na vsakem vogalu... delno smo rešili problem z magnetno tablo za pisanje in jo tja usmerjamo, samo zmeraj pa tudi ne gre, imamo tudi kaj popisano... samo glede barve sedežne se mi ne zdi razlika, če popiše belo ali kakšne druge barve, na vsaki bi se videlo. Zato pa bo otroška dnevna user posted image Se nadejamo miru spodaj...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
9.2.2010 12:32:53   
babysolza
Živjo!

Evo, spet sem v službi in se mal javljam. user posted image user posted image

Najprej moram pojamrat - sva bile s Sabino na 'vikend paketu' v Infekcijski. user posted image user posted image  Sabinči je bruhala, pa sva šle po dve dozi infuzije. Včeraj je bla že stara Sabina, mi je cel dan v sobi razlagala, da ona bi šla pa amu (domov) al pa vsaj papa. user posted image user posted image
Danes se greva za zihr še enkrat pokazat njeni P, jaz mam pa še redni pregled pri G. Madonca, mam vrh glave dohtarjev za ta teden. user posted image user posted image

Grem še mal prebrat, da vidim, kaj kej dogaja. Tjaša je zdrava, to sem na hitrco ulovila. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
9.2.2010 12:35:25   
slovenka
No, nekaj v stilu teh dveh sobic bo Sofija imela - ima dvodelno otroško sobo in prvi del bo bolj v vijoličnem, samo dodatki bodo svetlo zeleni (ogledalo, blazine, tepih), drugi del, ki bo za igranje, potem pa bo pisalna soba, pa bo več v svetlo zeleni - tudi pohištvo, kot na drugi sliki:

user posted image

user posted image

Ah, moram iti, mi dete nekaj razbija po kinderpetu user posted image

No, Kleo, saj si me vredu - res Sofije ne rabim imeti ves čas na rokah - sem jo imela tam 2. in 3. mesec pa res ves čas user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
9.2.2010 12:35:39   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A tako. Jo kaj muči, sanja hude sanje?

SaJice mi pa noben ne bo vzeluser posted image user posted image

Čuj, kakšno frizurco imata s Sabinči?  Ti vem da si bila nakratko.

Sem že pomislila ja, da kej sanja. Sam ne vem.

Najini frizuri - obe sva na pol poti do paža - jaz sem bila čist na kratko in sem si samo spredi in zadi konice mal postrigla, ker si bom za doma pustila mal daljše, ker se mi ne bo dalo vsako jutro še s tem ukvarjat. Sabinči pa tudi postrižemo samo špi.čke odspred in odzad, ni ravno bujne kose. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
9.2.2010 12:36:23   
Anonimen
haha did,pametna punca,ze zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,to boste imeli lepo urejeno,vaaavv.Potem pa obvezno slike.
Jaz bi tudi kaksno fototapeto,kej odstekanega,al pa romanticnega,al pa..user posted image
Sem se zaljubila v,zame najlepso kopalnico.Sem jo vceraj spet vidla,ker smpo sli v tisto trgovino nekaj iskat.Pa spet nisem imela fotica,da vam demonstriram.

ooo Lunca,kak akt...pa ne zenske no,enga mladga dolgolasca z sexi facouser posted image In tvoj bi bil kar za,da das tipa..da ni slucajno..user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateja,ejjj ni enostavno res.Trenutno je cudez,ker clo obe spita,jaz pa hitro na net.
me pa caka en kup dela,samo..halooo,se lahko mal vsedem brez otroka v narocju po moznosti.
pa lunca,leto in pol je pri nas ze mimo in se kar vstajam-na kvadrat.Meri hoce se kar sok,tamala pa itak.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
9.2.2010 12:36:35   
slovenka
Aj, uboga Sabina. Saj bo, saj bo... poglej Tjašo user posted image Je pa res hudo, ko mali pikiji niso zdravi user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
9.2.2010 12:40:37   
slovenka
Pri nas se je v kinderpetu vse pomirilo, brez posredovanja user posted image

Lunca, ja poslikaj user posted image Mi pa iščemo fototapeto za v Sofijino sobico za igranje - za steno okrog 3x2,2 m. Kakšnega velikega konja bi ali kaj, pa še sploh nič nisem gledala. Jutri pridejo pleskat, pa je itak pleskar rekel, da belo mora steno pobarvati spodaj, tako da menda se ne mudi s to tapeto, jo bomo po parketih montirali...

Mateja - za hujšanje nimam nasveta. Naša ne hujša, samo redi se počasi user posted image Je bila pri 1,5 leta 10.100g. user posted image Zdaj pa je najbolj ponosna na svoj nahrbtnik hello kitty in si namontira knjigico in še kaj notri, potem pa se gre vagat in potem moj, vau, 11 kil in nekaj maš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
9.2.2010 12:49:24   
babysolza
joj kako me jezi, da ne morem nobene slike pogledat user posted image user posted image

Mamo po mojem kako super zaščito v službi, pa še fotk ne morem gledat. Ma ja, važno, da lahko čvekam. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
9.2.2010 12:52:09   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Pri nas se je v kinderpetu vse pomirilo, brez posredovanja user posted image

Lunca, ja poslikaj user posted image Mi pa iščemo fototapeto za v Sofijino sobico za igranje - za steno okrog 3x2,2 m. Kakšnega velikega konja bi ali kaj, pa še sploh nič nisem gledala. Jutri pridejo pleskat, pa je itak pleskar rekel, da belo mora steno pobarvati spodaj, tako da menda se ne mudi s to tapeto, jo bomo po parketih montirali...

Mateja - za hujšanje nimam nasveta. Naša ne hujša, samo redi se počasi user posted image Je bila pri 1,5 leta 10.100g. user posted image Zdaj pa je najbolj ponosna na svoj nahrbtnik hello kitty in si namontira knjigico in še kaj notri, potem pa se gre vagat in potem moj, vau, 11 kil in nekaj maš user posted image

Lunca - jaz sem ti itak fouš. Jaz mam tudi milijon in eno idejo, pa mi moj skozi jamra, da ni dnarja... user posted image user posted image

Kilce - naša je imela v soboto popoldne po 7 bruhanjih še vedno 12.100g, kar pomeni, pa je še vedno imela več kot 100 g več kot pri kontroli v decembru pri 1,5 leta. Tako da - mi lahko odstopimo kako kilo, ni problemov. user posted image  Pa cm tudi - smo nekje na 87 zdele.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
9.2.2010 14:02:09   
RMRM
Dan čvekice!

Najprej cel koš user posted image user posted image user posted image user posted image za VSE bolančkane, pa za spanje dojenčice in malčicuser posted image .

Lunca, dobr boš ti to spedenala user posted image user posted image user posted image , pa Slovenka, ti tud, so mi všeč te barvne kombinacije.

Zdej pa še nekaj, pa nočem pametovat, samo čimprej navadite svoje škratke da se je (se hrani user posted image )izključno samo za mizo. Meni osebno je to čist avt, da otrok je po stanovanju. Kaj pa ko greste ven jest, a bo po gostilni skakal? Enako se mi zdi z risanjem. Že iz varnostnega vidika, ne samo da ne poriše, ampak ful hitro lahko pride do nesreče, če skače s pisalom v roki.

Sej vem, sem zatežila, zoprna mamauser posted image user posted image user posted image .

Še glede moje super truper slike. Že naslednji dan sem morala reklamirat, ker je bla slabo okvirjena. Je bla slika čist valovita, in je bedak dal namesto iverne plošče al pa trde podlage kr eno mehko lepenko user posted image . Tko da upam da dons dobim tako da bo ok.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
9.2.2010 16:26:59   
Anonimen
RMRM,kolk si zoprnauser posted image
Je se za mizo,imas prav.Tali ni,smo jo lovili po hisi,da je sploh kaj pojedla.Se spomnim,kako se je brat zgrazal,pa bil zivcen...pa je dobil nazaj bumerang,ker njegova2,posebej eden,ful nejesca in jesta kjerkoli.Meri je pa v stolcku gl.obroke,drugace pa vsepovsod-spet ena nejesca,k sem vesela da sploh kaj poje,pa ni vazno kje in kako.Itak pa nimamo jedilne mize,tako,da je pri nas bolj prosto po presernuuser posted image Upam,da se v kratkem to spremeni.
Risanje-moja ne da rise vsepovsod,se v avtu,pa ni da ni.Ampak tu mi je vseeno-sej ni mojeuser posted image user posted image -,ko se selimo,pa druga pesem,hauser posted image
Slovka,moja ima tudi risalno tablo,ampak boljsi je kuli.

Boga sabinci.Pa ne se sekirat BS-to pravim jaz,ki me m.nejescost cist ubija-...saj ce je v vrtcu,bo tam jedla,ziheruser posted image user posted image

napake so..sorciuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?