|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
9.2.2010 19:04:52   
alea01
helou mamičkeuser posted image

user posted image user posted image Izabela igrala v blatuuser posted image user posted image user posted image . To bi tudi jaz rada videlauser posted image user posted image ...sem se pa res mogla narežat.

Izabela tudi rada riše, ampak samo na papirju. Če najde kuli, papirja pa ne, takoj reče papir in ji ga damo in lepo kranclja. Ni pa še nikjer drugje risala. Edino, enkrat se jij e ponesrečilo in je šlo mimo papirja in je bila hudauser posted image

slovenka- mislim ,da si enkrat spraševala po beli sedežni. Mi jo imamo, usnjeno. Naša je zakon. Je še zmeraj bela, ful dobro se je čisti, sicer pa naš otrok itak nič ne umaže, tako da...user posted image user posted image . Si pa izbrala lepe barve. Izabela ima tako svetlo zeleno steno, kot je na drugi slikici in pastelno rumeno pohištvo, dodatke roza in je ful lepa sobica. Viijolična, roza barva sta pa zelo pozitivni pomirjevalni in ne sme biti nič narobe, tudi če bi bil peb v njejuser posted image ..aja...pa lepega bušija imašuser posted image

babysolza- samo, da ste zdaj zdraviuser posted image

lunca-user posted image za spanje

mateOja- da je Tjaša zdravauser posted image

Kar se pa kil tiče. Naša je itak drobižek na kvadrat. Pri letu in pol je imela 10.200 kg, zdaj je neki driskala in si je sploh nisem upala dat na vago, se ji pa vidi, da je shujšala. Kar se pa hranjenja tiče.....jao....S tem mi imamo še vedno težave. Je striktno pri mizi, ampak zelo malo. Pa se ne sekiram več. Bo pač trlica. Včasih jo tudi lovim po bajti, da kakšen košček v vase spravi, pa tudi ni nekega učinka. Mah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.2.2010 19:06:28   
alea01
opa bato.....saj ne morem verjet...stran sem obrnila....jeeeeeeeeeeeeeeeeeej...žurka bouser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.2.2010 21:04:40   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

opa bato.....saj ne morem verjet...stran sem obrnila....jeeeeeeeeeeeeeeeeeej...žurka bouser posted image user posted image

..............kje bo žurka,kje?...........nič,ne vem nisem povabljenauser posted image ...........aja,očitno so samo tapridni povabljeni in tačistiuser posted image user posted image .........dan alea,lepo,da si se oglasla,in potrdila,da izabela,pa ne bo v blatu nič iskalauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.2.2010 21:06:32   
lunca14
user posted image user posted image danes je pa pri nas dobil svojo prvo posteljo enej,in že veselo spi v njej,me pa zanima,kolikokrat bo padel iz njeuser posted image ,je pa ponosen tako,da hodi ko pavček,ker ima svojo spiedermensko posteljouser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.2.2010 21:31:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

.Moja je tko v pisanje-risanje padla...vsepovsod crte vleceuser posted image Ampak je res hecna.Kamorkoli gremo,ce zagleda kako knjigo,reklamo..ona to hoce.pa potem obvezno se kuli in ze pise.In ne samo pise,tudi bere.Gleda,dvigne glavo in pove kaj je prebrala...ne vem od kot ji to.Sicer res,da je vedezevalka rekla,da bo novinarkauser posted image

joj, naš tudi - a pol bo naš tud novinar user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.2.2010 21:31:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Zdej pa še nekaj, pa nočem pametovat, samo čimprej navadite svoje škratke da se je (se hrani user posted image )izključno samo za mizo. Meni osebno je to čist avt, da otrok je po stanovanju. Kaj pa ko greste ven jest, a bo po gostilni skakal? Enako se mi zdi z risanjem. Že iz varnostnega vidika, ne samo da ne poriše, ampak ful hitro lahko pride do nesreče, če skače s pisalom v roki.

se popolnoma strinjam - in se spomnim, ko je ena nekrat rekla, da so tile otroški sedeži za hranjenje čist preveč udobni - za mizo se namreč je, ne pa afnauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.2.2010 21:54:53   
slovenka
vau, same stroge mamice user posted image Jaz sem pa čist mimo, itak vem, da se mi bo to maščevalo. user posted image Mi imamo tako, da obroke jemo za mizo, drugače pa imamo sadje v dnevni sobi na enem velikem krožniku in Sofija tja sama zleze in jemlje sadje, tako da tisto potem jemo v dnevni. Banana na temno rjavem kavču iz blaga ni preveč fajn user posted image Pa mandarine lupi... V bistvu si ne predstavljam, kako bi to naredila, da ko bi videla malo s sadjem v roki, da bi jo spravila za mizo user posted image Ja, pa razne posladke tudi na kavčih jemo user posted image Uh, kdaj moram k spovedi? user posted image Pa ne me kregat, se samo malo šalim, saj itak da bi bilo najbolj idealno, če bi lepo po pravilih jedli, samo... mi smo cigani user posted image

Lubi je danes naročil ploščice za zgornjo kopalnico, spet se je dogovoril za razne popuste, ne vem, kako mu to rata (na gotovino, pa posebej od delavca na oddelku in take), dobimo jih pa že čez en teden user posted image Jutri pa pridejo pleskarji. No, kakšna dva mogoče.

Joj, alea, ne govorit takih - seveda lahko vijolična fantka čist zmeša v glavi, ne bo prav vedel kaj je! Aja, pa zadnjič si napisala, naj bo naš kar Filip - slabo bereš, ko sem napisala, da je moj proti ali pa si ti ena vražja prekmurka, ki se požvižga na mnenje od dedov? user posted image

Z lubijem greva počasi spat. Sem neka boga že ves dan. Prej sem bila ok za službo, ampak sem ful pozabljiva. Sem bila v knjižnici (v službi) in tam eno mapo in usb ključek pozabila, potem pa je bilo že zaprto user posted image Pa pridem do pisarne in ugotovim, da nimam ključa, notri pa mi je šef na mizo nastavil teste za njegove študente, ki sem jih pazila zraven mojih na izpitu... tako da sem potem snažilko klicala. V glavnem, strašna sem. Pa skoraj sem trčila na cesti, ker je ena ženska z gsm-om na uhi kar pri rdeči šla naprej, jaz pa še s stranske zavijam pri zeleni user posted image Tako da bo najboljše iti kar spat user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.2.2010 8:10:12   
mate0ja
slovenkauser posted image user posted image user posted image . Jest sm bla v nosečnosti tud ful pozabljiva. Pol se me pa še drži pravilo, da če gre ena stvar narobe, gre vse narobe. In posledično, sm bla čist nesrečna. Se mi je dogajal, da sm torbico pozabla v pisarni, pa na pregled pršla obvezno dan prezgodaj ali dve uri prepozno, dvakrat sem bla pred stanovanje zaklenjena, ker je bil moj zjutraj še doma, ko sem odhajala pol je šu pa v službo, moji ključi pa v stanovanju user posted image user posted image ... Vsem se je zdel tok smešno, jest sm pa čist živce zgubljala.

Dons je pa tud en zatežen dan. Začne se seveda pri snegu. Fuj kakšne ceste in da ne govorim kako gnili šoferji. Kako bi te norce iz ceste spravli? Sm med vožnjo poslušala radio in slišim, da so spet spremenili pravilnik za sprejem v vrtec za jeseni user posted image user posted image . Prednost bodo imeli otroci iz socialno ogroženih družin ter tisti, ki imajo stalno prebivališče v LJ več kot dve leti. Mi ga pa imamo eno leto user posted image user posted image . Joj če letos ne dobimo mesta v vrtcu nej se me pazijo na občini. Počutim se, kot bi bili izbrinsani. Brez pravic.

No pa še včer sem se zanimala na občini za dovolilnice za parkiranje na modri coni. Pred blokom se dvorišče nevarno polni. En avto imamo sicer za rampo, za drugega pa ni blo več placa. Za dovolilnice je pa tko, da jo dobiš lahko samo eno na stanovanje user posted image user posted image . Dobr sej pri nas trenutno ne rabimo dveh, ampak kaj pa tisti, ki rabijo? A za en avto moraš pa pol plačevat dnevno parkiranje. Pa sej niso normalni. Bo treba zgleda res župana zamenjat.

No kok sm hudičkov narisala. Upam, da keri ne udidejo iz ekrana user posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image vam pošiljam in opomnik http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.2.2010 11:12:24   
lunca14
Jutro mateja,ja veliko hudičkov si dala,pa kaj češ,če je tko,zima je,sneg pada,ceste niso splužene,ljudje ne znajo vozit,če še tako,paziš se ti lahko kaj pripeti,vrtec za ene nočna mora,parking v ljubljani spet nočna mora,pozabljivost in nosečnost to dvoje gre skupi,in vem da nekaterim je to smešno,tenbi v dani situaciji pa niti najmanj.Pa sej bo boljš,no naj bi blo.
Pri nas je isto sneg pada,ceste nesplužene,in se tako,mal pelješ salloma po cesti,pa zavore nič ne primejo,hb za abs,ker drugače,bi bla že trikrat okrog zasukanauser posted image .No saj glede vrtca mamo sreče,ker v naši občini so dobili vsi vrtec in tudi prostor je še,ampak,zato,ker se občina res trudi,in priskrbi nadomestne prostore.Glede parkonga nimam težav,mam pa danes težave z mehurjem,ker ga mam prehlajenega-vnetega,in hodim na vsakih par minut lulat,po eno kaplico,mam pa občutek,da mi ga bo razneslo,hb.sem mela doma še eno škatlico antibiotika,tako,da mi ni treba zdravniku laufat.
Danes je moj sin-mlajši,prvič prespal noč,da se ni nič zbudil in tudi enej ni padel iz posteljeuser posted image user posted image ,in mora it na wcuser posted image user posted image upam,da antibiotik hitro prime,pa sploh ne vem,kje sem se nahladila,ker vedno nosim,še ledvični pas,tako,da mi ni jasnouser posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
10.2.2010 11:22:02   
Anonimen
lunca zakaj pa nosis vedno ledvicni pas?PA  to ni ok,bos imela ves cas vnetja,ko bos brez.To ti je isto kot s sali in puliji...ce si brez pa koj grlouser posted image

Evo tamala kupcka podrla,zdaj pa ...cao a neuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
10.2.2010 11:33:14   
lunca14

lunca zakaj pa nosis vedno ledvicni pas?PA  to ni ok,bos imela ves cas vnetja,ko bos brez.To ti je isto kot s sali in puliji...ce si brez pa koj grlouser posted image

Sej kleo,ni tisti tapravi ledvični pas,ampak,mam pas še iz nosečnosti,pa spet ne tisti,ki ti trebuh gor drži,ampak,tisti,ki ti samo prekrije trebuh,tako,d nič ne tišči,samo,me moti,da mi uhaja spodnja majica iz hlačk,in se mi potem,pokaže gola koža na predelu ledvic,pred rojstvom maja nisem nikoli nosila spodnje majice tud pozimi ne,me je majica motila,po rojstvu,pa nisem zdržala brez,zato,mi je čudno,ker mam vedno zakrit ta del,da me ne prepiha,in sem se še vedno nahladila.Upam,da si me razumela.Pa lep dan tud tebi in tvojima malčicamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
10.2.2010 11:51:47   
Anonimen
Kolk sem zmesana,hladim caj v vroci vodiuser posted image

Nya,mozno,cist mozno.Pol bo pa pisalo;Marissa in Patrickuser posted image sta se prebila skozi vse prepreke in porocata exkluzivne novice s kriznega podrocja...user posted image
Alea,a vi imate se kar tezave s hranjenjem?KOlk je pa to stresno!Kaj pa ponavadi je?
Mateja,dej no,sneg je super.Me smo ze zunaj uzivale.je 100x bolje kot pa dez pa sama sivina,se mi takrat nikamor ne da...evo,pa tamala joka.Cau

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
10.2.2010 11:52:40   
mate0ja
lunca čuvaj se, pa res ne nosi ledvičnega pasu. Se ti bo telo razvadilo. Pa z antibiotiki previdno. Rajši si v lekarni kupi čaj pa ga kak hektoliter spravi vase. user posted image user posted image Bo kmal boljše. Ti kar mene posluš sm bivša s kroničnim vnetjem ledvic in odkar sem se nehala sekirat pa pazit se mi ne ponavlja več user posted image user posted image

Kleo mal sem se raznežila ob temle podiranju kupčka. Kok je blo to luštno (no v primeru, da se ti ni kam mudilo user posted image user posted image ). Svam pa midva že tud načela debato, da bi počasi (ampak res počasi) začel delat na drugem. Če bo šlo tko k pr Tjaši, bi mogla bit čez dva dni že user posted image . Ampak u izi, sm preštudirala, da čez osem mesecev ne bom mela še časa za porodniško. Takrat bo ta nova kura lih pol leta v podjetju in v tistem letu bi teoretično lahko prevzela položaj prve kure user posted image user posted image . Tega pa ne dovolim. Morm jes prej še svojga mal utrdit. Morm še tle mal kure predebatirat, ker v službi in doma veliko hecamo na to temo.

Se pa še vedno razburjam glede vrtca. Ko sm šla trikrat vse brat sem ugotovila, da me tretijajo kot goljufa, saj so se pred tistimi, ki se prijavijo na območju MOL zgolj zaradi vrtca, zaščitili s kritarijem, da tisti, ki imajo na dan 31.12. več kot eno leto neprekinjeno stalno prebivališče v ljubljani dobijo dodatnih 20 točk. Mi ga bomo mel pa natanko 11 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
10.2.2010 12:19:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sej kleo,ni tisti tapravi ledvični pas,ampak,mam pas še iz nosečnosti,pa spet ne tisti,ki ti trebuh gor drži,ampak,tisti,ki ti samo prekrije trebuh,tako,d nič ne tišči,samo,me moti,da mi uhaja spodnja majica iz hlačk,in se mi potem,pokaže gola koža na predelu ledvic,pred rojstvom maja nisem nikoli nosila spodnje majice tud pozimi ne,me je majica motila,po rojstvu,pa nisem zdržala brez,zato,mi je čudno,ker mam vedno zakrit ta del,da me ne prepiha,in sem se še vedno nahladila.Upam,da si me razumela.Pa lep dan tud tebi in tvojima malčicamauser posted image

lunca razumem,majica pa mora bit,samo...ejjj,pa ne majce v hlacke,haloo,kam pa to pase,k ena mamcauser posted image bla bla,kaj le govorim,ko sama spet nosim od ome gate-ki stisnejo,kaouser posted image user posted image

Tamali2 spita,jaz grem pa na balkon na 1dcl vina z vodo.To mi je zdej kr navada vsakic opoldne...za kri a neuser posted image

aja,res,da niste drzale pesti,si skor ne zasluzite moje novice,ampak vseeno...kupli smo hiso,jeee.Slike sledijo,ko pofotkam.kljuc dobimo konec marca,pol pa malo prenovit,ampak res bolj na grobo in se vselimo.orenk prenova bo drugo leto.
Je pa ena taka stara,ampak meni je zelo vsec.okolica spet ni ne vem kaj,ampüak meni je vsec.Pa v hribu je,ampak meni....ok,ni mi vsec,samo bo sprednji del zravnal,se pred poletjem,da bomo lahko za otroke nastimal.
Pa kaj je moj dec vceraj zinil...ejjj ker...,da on ne marauser posted image -prav tako je zinil,majhnih otrok-dojenckov,ker z njimi ne mores nic pocet oz.se pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image Kera huda.Sem mu koj S.v roke porinlauser posted image

Mateja,podn za vrtec,kaksni bedni kriteriji.Pa socialno ogrozene druzine...to pomeni,tisti,ki so na sociali,prej dobijo vrtec,kot da ga potrebujejo.Mislim,saj za otroke je bolje,samo ne pri 1letu.
Pa kaj je zdaj z uno qqs novo...je ze,al sele pride?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
10.2.2010 12:48:07   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke. Kok sm vesela zate. Se boš končno rešila unga soseda. Sej ni važno kaka hišica je, samo da je tvoja in jo lahko prikrojiš svojim željam in potrebam. Pa še tvoj je gradbenik, zato ne dvomom, da boste v kratkem v svoji sanjski hišici. No zdej se mi je pa posvetil, čemu ti tok opevaš tisto kopalnico pa za tapetami pogleduješ. Sm si že mislila, da ti je vsega preveč in si se v svoj sanjski svet preselila. user posted image user posted image

A to je tvoj izjavil po treh otrokih??????????????????? no vsaj več da govori iz prakse in ne kar nekaj na pamet user posted image user posted image user posted image , edino besede bi lahko bolj precizno izbral. Mogoče je pa tole dobronameren namig zate, da boš mela čez dve leti veliko časa zase, ker se bo on z mularijo ukarjal.

Druga kura bo zasedla svojo štango v roku enega meseca. Sej je kar fajn. Stara mal čez 40, poznam jo že od prej, tko da že vem, da se bo dal z njo ujet ritem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
10.2.2010 12:49:18   
Anonimen

aja,res,da niste drzale pesti,si skor ne zasluzite moje novice,ampak vseeno...kupli smo hiso,jeee.

Hvala hvala. Moj trud je bil za brez veze, ne?user posted image

Pa dober dan in nasvidenje, moram po otroka v varstvo. Včeraj je spala 3 ure popoldan, glede na to, da prejšnjo noč nismo nič spali od 1-4:30.user posted image Suh kašelj je hudič.user posted image Danes je že boljše.user posted image
Pa pogovor naše frajle po telefonu:

S: babi, halo?
B: halo Sara?
S: babi kje si?
B: Sara kje si? Si doma?
S: ja. Kuhaj kavico babi. Pridem na kavo.
B : pridi pridi k babici na kavo!
S: okej, čau čau

Pa se dajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
10.2.2010 12:50:28   
Anonimen
Mateja, Janković je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se bo Kleo preselila v novo hišo, bo natanko čez eno leto po selitvi rodila še prestolonaslednika.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
10.2.2010 12:51:41   
Anonimen
Mateja, na kter mesec se bova preselili, ko bova user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image ptički, čebelice, princi, biseri....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
10.2.2010 13:06:57   
mate0ja
sej si sama napisala, da je čas za prestolonaslednike. Ampak vi že delate na tem, mi pa razmišljamo, da bomo začeli delati na tem. user posted image user posted image user posted image

A ti povem kako se naša meni po telefonu:

babi na drgi strani govori, govori, sprašuje, jo spodbuja k pogovoru
tamala: alo
alo
alo
tasa alo
babi je...
in da men telefon user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
10.2.2010 13:08:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mateja, Janković je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se bo Kleo preselila v novo hišo, bo natanko čez eno leto po selitvi rodila še prestolonaslednika.user posted image user posted image

velom bekuser posted image user posted image user posted image ...se koj rezim,prestolonaslednikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaha,to bo.

Sara tebe slisi in ponavlja,samo vseen,vaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja od zlobudranja in tuljenja za sokom se ni napredovala.

Mateja,kaksna konkurenca,saj to bo stara b...user posted image
ja,besede bi lahko lepse izbral,ampak saj sem navajena.
Kopalnica sanjska pa v to hiso se ne gre,ker se bomo cez par let selili v novo...matr se slisi kot,da smo milijonarjiuser posted image

Didlii,ti si izvzeta,saj vem da si drzala pesti,samo saj ves,sem mislila,da te....pa nisem omenjala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
10.2.2010 13:20:40   
mate0ja
a se vam da tokikorat selit. Jest sm že tud mal razmišljala, pa sva ugotovila, da naslednjih x mesecev nimava volje v škatle zlagat pa pol iz škatel pa folk za pomoč prosit, papapa... no spet izgovori.

Za sodelovko pa ni važno kaka je, sam da ne bo probala mojega delovnega mesta zavzet. Ga mam preveč rada. Itak sm ji pa tko plačo nastavla, da bo mela interes sam prodajat in ne bo razmišljala o zdražbah. user posted image user posted image Jaja sm vse naprej premislila. Bomo kej ploskal?? user posted image user posted image user posted image No upam, da ne bom čez dva meseca pa norela tle gor. Se morm vsaj mal v jezik ugriznit, ker se mi že parkrat ni izšlo po načrtih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
10.2.2010 13:38:06   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo kleo za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca,pa se boš še ti pridružila na temo barvanje in opremauser posted image res ti iz srca privoščim,da se čim prej preseliteuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo sara,za čebljanje po telefonu in maratonsko spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mateja za svoj delovni položajuser posted image user posted image user posted image user posted image in novo kurouser posted image
user posted image user posted image user posted image bravo zame,da grem čim prej luuuuuuuuuulaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttt,sem spila že liter in pol,pa ne gre nikamor,bom kmalu počila,sem ko nosečnica,tik pred porodom,naj mi kdo predre mehuruser posted image
...........ja in res je sem ko starar mamca,majca v gate,in tiste tavisoke gate,če me pa zebe,kaj čem,sej vem,sem se zadnjič mal nad sabo zamislila,da nimnam nobenih čipkastih hlačk,si moram sedaj kake nabavit na pomlad,pa gozdiček lepo spedenat pa bouser posted image user posted image ,no in ko smo pri gozdičku,a si katera dela brazilsko tam doli,mene mika,pa nima dovolj jajc,saj vem,da je malo bolj intimno vprašanje pa vseeno,če že veste kake gate nosim,lahko tud to vprašamuser posted image user posted image
mateja,a je dovolj ploskanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
10.2.2010 13:46:27   
Anonimen
user posted image matejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ne,ne da se mi selit.To bo ze tretjic odkar sem v nemciji.n

Lunca,daj povej kaksna je to brazilska..ne vemuser posted image Brijem se sama,skos,tudi med nosecnostjo.Zdaj bolj malo,ker me je strah zaradi sivov.Nc ne cakam poletja.

Dejte mi povedat...dons sem pri Safiji vidla med ocmi cist suho kozo,pa me je koj na temenca spomnil.In zdaj preberem na decemberkah,da so res temenca tudi med ocmiuser posted image sem ji namazala z bepanthenom,ko se nisem vedla kaj je.S cim ji to prec spravim??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
10.2.2010 13:50:15   
mate0ja
no smo vsaj mal jutranje hudičke nagnale user posted image user posted image

Pa kaka brazilska. Enkrat, zadnjič in nikoli več. Sicer me prepričujejo, da naj grem v drug kozmetični salon, ampak niti pod razno. Kako to svinjsko boli. Ampak jest sm jo še dobro odnesla. Jao kako je bla moja cimra boga user posted image user posted image user posted image Da razložim zakaj se slinim do smeha user posted image user posted image . Greva midve pametnjakovičke julija (ja kdaj pa kot pred odhodom na morje) tuki v LJ v en priznana salon, ki dela brazilske kot po tekočem traku. Naročeni ob dveh popoldne, zunaj na soncu 35 stopinj. Opraviva peklensko pokoro, že to mi je blo ful žov in pol vn na kavo in domov. Čeprav je zima, si verjetno še predstavljate kako je pri 35 stopinjah hodit po soncu, švicaš vsepovsod. Jest sm bla v hlačah in so hb znoj sproti vpijale, cimra pa v krilu. Jao kaj ji je tista razdražena koža ribala med nogami. Hodt je blo vsega skupi treba cca 200 m ampak ob tisti razdraženi koži očitno 200 m v krilu preve. Jest sm bla čez dva dni ko rožica (brez trave user posted image user posted image ) boga cimra je pa en teden na široko hodila, za na moje je šla pa kopalke z daljšimi hlačnicami kupit, da ne bi vsi vidl hrast. Tko da pazite.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
10.2.2010 13:52:37   
mate0ja

Dejte mi povedat...dons sem pri Safiji vidla med ocmi cist suho kozo,pa me je koj na temenca spomnil.In zdaj preberem na decemberkah,da so res temenca tudi med ocmiuser posted image sem ji namazala z bepanthenom,ko se nisem vedla kaj je.S cim ji to prec spravim??user posted image user posted image user posted image

Jest sm tamalo z olivnim oljem namazala, da sm mal omehčala, pol sm ji pa s pleničko obrisala. Je šlo vse preč. Jih je mela pa v obrveh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?