Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 lunca zakaj pa nosis vedno ledvicni pas?PA to ni ok,bos imela ves cas vnetja,ko bos brez.To ti je isto kot s sali in puliji...ce si brez pa koj grlo Evo tamala kupcka podrla,zdaj pa ...cao a ne Sej kleo,ni tisti tapravi ledvični pas,ampak,mam pas še iz nosečnosti,pa spet ne tisti,ki ti trebuh gor drži,ampak,tisti,ki ti samo prekrije trebuh,tako,d nič ne tišči,samo,me moti,da mi uhaja spodnja majica iz hlačk,in se mi potem,pokaže gola koža na predelu ledvic,pred rojstvom maja nisem nikoli nosila spodnje majice tud pozimi ne,me je majica motila,po rojstvu,pa nisem zdržala brez,zato,mi je čudno,ker mam vedno zakrit ta del,da me ne prepiha,in sem se še vedno nahladila.Upam,da si me razumela.Pa lep dan tud tebi in tvojima malčicama lunca razumem,majica pa mora bit,samo...ejjj,pa ne majce v hlacke,haloo,kam pa to pase,k ena mamca bla bla,kaj le govorim,ko sama spet nosim od ome gate-ki stisnejo,kao Tamali2 spita,jaz grem pa na balkon na 1dcl vina z vodo.To mi je zdej kr navada vsakic opoldne...za kri a ne aja,res,da niste drzale pesti,si skor ne zasluzite moje novice,ampak vseeno...kupli smo hiso,jeee.Slike sledijo,ko pofotkam.kljuc dobimo konec marca,pol pa malo prenovit,ampak res bolj na grobo in se vselimo.orenk prenova bo drugo leto. Je pa ena taka stara,ampak meni je zelo vsec.okolica spet ni ne vem kaj,ampüak meni je vsec.Pa v hribu je,ampak meni....ok,ni mi vsec,samo bo sprednji del zravnal,se pred poletjem,da bomo lahko za otroke nastimal. Pa kaj je moj dec vceraj zinil...ejjj ker...,da on ne mara -prav tako je zinil,majhnih otrok-dojenckov,ker z njimi ne mores nic pocet oz.se pogovarjat Kera huda.Sem mu koj S.v roke porinla Mateja,podn za vrtec,kaksni bedni kriteriji.Pa socialno ogrozene druzine...to pomeni,tisti,ki so na sociali,prej dobijo vrtec,kot da ga potrebujejo.Mislim,saj za otroke je bolje,samo ne pri 1letu. Pa kaj je zdaj z uno qqs novo...je ze,al sele pride?
|