|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
4.2.2010 20:33:43   
Anonimen
uvuv
Nazadnje tu: 2.4.2009 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
4.2.2010 20:35:01   
Anonimen
Kaj se smeješ?user posted image Jaz si prestavljam tvojega fantiča, kako bo polulal vsako drevo, ker mu bo to blazno zanimivo.user posted image user posted image user posted image user posted image to pa bo šele označevanje pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
4.2.2010 20:39:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
4.2.2010 20:40:39   
Anonimen
O , si spet na detektivskem pohodu danes?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1154
4.2.2010 20:44:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

O , si spet na detektivskem pohodu danes?user posted image

itak
Mam še delo, morm sestavit kontrolno nalogo :)

Pa ti? Kako je Sara?

Kako so pa drugi mulčki?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
4.2.2010 20:46:40   
Anonimen
Sara je zdej zaspala ( je pela skor 1 uro, pa je nisem hotela motit), jaz grem pa jest. Pridem kasneje še naokol, če boš še kej tuki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
4.2.2010 20:55:49   
Anonimen

Sara je zdej zaspala ( je pela skor 1 uro, pa je nisem hotela motit), jaz grem pa jest. Pridem kasneje še naokol, če boš še kej tuki.user posted image

ok

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
4.2.2010 22:37:32   
Anonimen
nkjer nbenga?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.2.2010 10:24:54   
Anonimen
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya, sem na sedežni zaspala včeraj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
5.2.2010 12:42:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Eh, rajši ne imejva te teme. Moram zdaj na resno predavanje za resne ljudi user posted image Mam spet ono bluzo za kamoflažo user posted image

kamUflaža user posted image user posted image user posted image

Aja? Hvala nya user posted image

Kako kaj?

Jaz sem imela včeraj res dan za dva dni - predavanje je zelo uspelo, skoraj bi rekla eno najuspešnejših predavanj v življenju - tako dobri odzivi, pa so me poslušali moji nekdanji profesorji, pa mentorji na sodišču, odvetniki... v bistvu sploh ni bilo resno, ker sem se veliko šalila, tudi na račun moje nosečnosti (ne bi razlagala, ker za nepravnike šale niso smešne user posted image ), pa tudi veliko novega so izvedeli, tako da so bili zelo zadovoljni, pa še rože sem dobila. Je pa bilo najbolj hecno to, da so mi na koncu vsi ti ljudje kar naenkrat začeli govoriti, naj se tikamo user posted image user posted image user posted image

Ko sem prišla domov, je dragi že dal pupo v kinderpet, a ko me je slišala, me je tako sladko klicala, da sem morala k njej, pa še dragi je rekel, naj potem grem... in je bila skoraj do 22h pokonci, potem smo pa vsi zaspali in midve do pol devetih danes. Kako je to fajn user posted image

Danes sva pa šle na sprehod - sva lepo obe hodili in se držali za roke. Mala je bila tako ponosna, da ne rabi biti v vozičku. Samo je problem, ker ona se ne bi nikoli obrnila, samo naprej bi šla, pa je že kazalo na dež, tako da nazaj sem jo morala nesti... Pa učila sem jo, kako lahko samo po pločniku hodiva, cesta je pa as as in au au... To jo moramo nujno naučiti, ker živimo kar ob prometni cesti - čeprav bomo ograjo naredili vse naokoli...

Jutri pa upam, da gremo na otvoritveni karneval na Ptuju - s temi tradicionalnimi maskami - če bo le vreme ok, da ne bo dež.

Moram iti delat, do konca meseca moram najkasneje imeti knjigo pripravljeno za tisk. Pa bi jo še marsikdo težko samo prebral v tem času user posted image

No, oglasite se kaj. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.2.2010 12:49:17   
Anonimen
men je danes zauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.2.2010 12:56:52   
babysolza
kaj pa je narobe kleo? user posted image user posted image

Jaz moram pa pohvalit mojo pikico (saj vem, da izzivam srečo, ma vseeno user posted image ) - danes je po kakih treh mesecih se končno zjutraj zbudila v svoji posteljici! Še huje - sem jo mogla zbudit, da smo šle k varuški! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
5.2.2010 13:43:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men so se že pesti vnele, tak da veš. še od včerajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.2.2010 13:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jaz moram pa pohvalit mojo pikico (saj vem, da izzivam srečo, ma vseeno user posted image ) - danes je po kakih treh mesecih se končno zjutraj zbudila v svoji posteljici! Še huje - sem jo mogla zbudit, da smo šle k varuški! user posted image user posted image

U, veš kolkrat moram jaz našo budit zjutraj. Se mi smili, ko se obrne in mi odriva roko stran z besedami : pusti SaJo mami.user posted image

Ma kaj je med vama spala ves ta čas? user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.2.2010 13:45:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Eh, rajši ne imejva te teme. Moram zdaj na resno predavanje za resne ljudi user posted image Mam spet ono bluzo za kamoflažo user posted image

kamUflaža user posted image user posted image user posted image

Aja? Hvala nya user posted image

Kako kaj?

Jaz sem imela včeraj res dan za dva dni - predavanje je zelo uspelo, skoraj bi rekla eno najuspešnejših predavanj v življenju - tako dobri odzivi, pa so me poslušali moji nekdanji profesorji, pa mentorji na sodišču, odvetniki... v bistvu sploh ni bilo resno, ker sem se veliko šalila, tudi na račun moje nosečnosti (ne bi razlagala, ker za nepravnike šale niso smešne user posted image ), pa tudi veliko novega so izvedeli, tako da so bili zelo zadovoljni, pa še rože sem dobila. Je pa bilo najbolj hecno to, da so mi na koncu vsi ti ljudje kar naenkrat začeli govoriti, naj se tikamo user posted image user posted image user posted image

Ko sem prišla domov, je dragi že dal pupo v kinderpet, a ko me je slišala, me je tako sladko klicala, da sem morala k njej, pa še dragi je rekel, naj potem grem... in je bila skoraj do 22h pokonci, potem smo pa vsi zaspali in midve do pol devetih danes. Kako je to fajn user posted image

Danes sva pa šle na sprehod - sva lepo obe hodili in se držali za roke. Mala je bila tako ponosna, da ne rabi biti v vozičku. Samo je problem, ker ona se ne bi nikoli obrnila, samo naprej bi šla, pa je že kazalo na dež, tako da nazaj sem jo morala nesti... Pa učila sem jo, kako lahko samo po pločniku hodiva, cesta je pa as as in au au... To jo moramo nujno naučiti, ker živimo kar ob prometni cesti - čeprav bomo ograjo naredili vse naokoli...

Jutri pa upam, da gremo na otvoritveni karneval na Ptuju - s temi tradicionalnimi maskami - če bo le vreme ok, da ne bo dež.

Moram iti delat, do konca meseca moram najkasneje imeti knjigo pripravljeno za tisk. Pa bi jo še marsikdo težko samo prebral v tem času user posted image

No, oglasite se kaj. user posted image

Ti si carica.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.2.2010 14:56:04   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

U, veš kolkrat moram jaz našo budit zjutraj. Se mi smili, ko se obrne in mi odriva roko stran z besedami : pusti SaJo mami.user posted image

Ma kaj je med vama spala ves ta čas? user posted image

Ajde nehi hvalit to tvojo SaJo, ti jo bo še kdo vzel. user posted image user posted image

Ne ne, ne spi ravno pri nama. Oziroma ja - od približno tretje, četrte ure zjutraj dalje. user posted image user posted image  Takrat začne jokcat, jo gre eden iskat in je spala dalje. Če si jo dal pa nazaj v njeno posteljico, pa galama. user posted image  

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.2.2010 14:58:22   
Anonimen
A tako. Jo kaj muči, sanja hude sanje?

SaJice mi pa noben ne bo vzeluser posted image user posted image

Čuj, kakšno frizurco imata s Sabinči?  Ti vem da si bila nakratko.

Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.2.2010 15:15:37   
slovenka
Eh, šment, pupa mi je šele sedaj šla spat. Prej je bila skoraj eno uro v kinderpetu, pa ni zaspala, potem pa me klicala, da je lačna user posted image Tako da je bila do zdaj pokonci. Pa samo laufa in natika, v torbi mi je našla Lindtove bonbone, ki sem jih dobila včeraj za darilo in kar enih par pojedla, potem sem ji jaz enega odvila in pol stran odgriznila, pa je bila tako huda, ko je videla, da ni lep okrogel, da ga sploh ni hotela user posted image Potem je pa šla spat user posted image Zdaj grem pa res knjigo brat in popravljat...

Aja, glede zbujanja otrok - Didli, rajši zraven napiši kdaj to tebe Sara stran tišči user posted image Naša srečnica zmeraj spi, kolikor je je volja, običajno do osmih, pol devetih; zbudili smo jo le, ko smo šli na morje, pa zadnjič za zobozdravnika in je bila zmeraj vesela. Jo pa naslednji semester enih petkrat čaka bujenje ob pol sedmih, ker ne bom mogla dobiti varuške in bo šla k sestri zgodaj zjutraj... to bomo pa še videli, kako bo navdušena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1168
5.2.2010 15:17:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaj je Kleo? Zaspana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.2.2010 15:33:28   
Anonimen
Slovenka, pri vas lahko pupa spi, ko si ti zj. doma. Pri nas greva oba na šiht, moj malo kasneje kot jaz, ampak še vedno pred 7, ob pol 7 mora bit mala najkasneje v vrtcu. Je službo zamenjal, ima skor 1 uro poti. Prej je imel pa 20 min vožnje, tak da je mala lahko spala do 7-ih.user posted image
Pa super za Sofijo, da mal sladkega poje, se bo vsaj mal poredila.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.2.2010 15:37:25   
Anonimen
Zdej sem dala mal v varstvo, grem v trgovino.
Me je pa prej presenetila, ko je vstala in je kar sama prišla do dnevne sobe. Je blo tolk lepo to videt.user posted image Pa ni spala v svoji postelji, na najini.user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
5.2.2010 20:35:00   
Anonimen
A ste vse na dopustu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.2.2010 13:26:19   
slovenka

Slovenka, pri vas lahko pupa spi, ko si ti zj. doma. Pri nas greva oba na šiht, moj malo kasneje kot jaz, ampak še vedno pred 7, ob pol 7 mora bit mala najkasneje v vrtcu. Je službo zamenjal, ima skor 1 uro poti. Prej je imel pa 20 min vožnje, tak da je mala lahko spala do 7-ih.user posted image
Pa super za Sofijo, da mal sladkega poje, se bo vsaj mal poredila.user posted image user posted image

Ja, ja, saj to sem hotela - ker je iz tvojega posta izpadlo, kot da je Sara kakšna zaspanka - pa sem vedela, da ni user posted image

Uh, sladkega pa še preveč poje. Ampak tudi pokaže, ko ima dovolj, ja. Nič kake panike ne delam ob sladkem, če ji pride pod roke, sicer bo hitro ugotovila, da je to kao prepovedano... Ima pa rada jaffa kekse - ampak poje samo tisti krogec iz želeja... user posted image

Naša pa nikoli ne spi na najini postelji - razen ko je bila bolna... tako da tega vstajanja še nismo imeli. Načrtujemo pa, da bo z majem v običajni postelji, potem pa bomo tudi videli, kako bo sama vstala. V bistvu je tega mene kar strah, ker sedaj vem, da ven iz kinderpeta ne more, če bi med njenim spanjem kam ven skočila, potem pa bo... Si pa predstavljam, kako je to nenavadno sprva - kot en velik človek, ne? user posted image

Na karneval nismo šli, je prej kar fejst snežilo. Tako da sva kuhale in prale... sedaj pa pikica spi, kosilo končano in grem malo poležavat (ob knjigi user posted image ). Ati in dedi delata v mansardi...

Lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.2.2010 13:26:41   
slovenka
Aja, pa dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.2.2010 15:49:42   
mate0ja
Dan, da še jest svoje tegobe postavim na ogled user posted image user posted image

Končno je naša mala bolje. V četrtek zvečer je bla kar panika, ker ji na noben način nisem mogla vročine zbit. V pol ure ji je s 36.8 zrasla na 40.5. Ji dam svečko pa ni prijela. Sm jo šla pod tuš hladit, in sva uspele na 96.9 ubit. Sm ji nardila kisove obkladke, nobenega učinka. Ura šest zvečer, dec zabluzil, jest pa sama z otrokom. Kličem ZD in mi sestra vrže dol telefon, ker je bla ura pol sedmih, oni pa delajo samo do sedmihuser posted image user posted image . In da če je nujno nej kličem 112. Jao sm ji nasledni dan nardila štalo. Vse skup je trajal do polnoči, pol je pa vročina padla, tamala mirno zaspala. Včer sva šle za vsak slučaj še enkrat k pediatru, da se prepričam, e je vse ok. In val da še sestro tožart, ki mi ni hotla dat na telefon pediatrinje. Se je naši P čist zmešal ko je slišala kaj se je zgodilo.

Kako pa ostale?

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?