slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Eh, rajši ne imejva te teme. Moram zdaj na resno predavanje za resne ljudi Mam spet ono bluzo za kamoflažo kamUflaža Aja? Hvala nya Kako kaj? Jaz sem imela včeraj res dan za dva dni - predavanje je zelo uspelo, skoraj bi rekla eno najuspešnejših predavanj v življenju - tako dobri odzivi, pa so me poslušali moji nekdanji profesorji, pa mentorji na sodišču, odvetniki... v bistvu sploh ni bilo resno, ker sem se veliko šalila, tudi na račun moje nosečnosti (ne bi razlagala, ker za nepravnike šale niso smešne ), pa tudi veliko novega so izvedeli, tako da so bili zelo zadovoljni, pa še rože sem dobila. Je pa bilo najbolj hecno to, da so mi na koncu vsi ti ljudje kar naenkrat začeli govoriti, naj se tikamo Ko sem prišla domov, je dragi že dal pupo v kinderpet, a ko me je slišala, me je tako sladko klicala, da sem morala k njej, pa še dragi je rekel, naj potem grem... in je bila skoraj do 22h pokonci, potem smo pa vsi zaspali in midve do pol devetih danes. Kako je to fajn Danes sva pa šle na sprehod - sva lepo obe hodili in se držali za roke. Mala je bila tako ponosna, da ne rabi biti v vozičku. Samo je problem, ker ona se ne bi nikoli obrnila, samo naprej bi šla, pa je že kazalo na dež, tako da nazaj sem jo morala nesti... Pa učila sem jo, kako lahko samo po pločniku hodiva, cesta je pa as as in au au... To jo moramo nujno naučiti, ker živimo kar ob prometni cesti - čeprav bomo ograjo naredili vse naokoli... Jutri pa upam, da gremo na otvoritveni karneval na Ptuju - s temi tradicionalnimi maskami - če bo le vreme ok, da ne bo dež. Moram iti delat, do konca meseca moram najkasneje imeti knjigo pripravljeno za tisk. Pa bi jo še marsikdo težko samo prebral v tem času No, oglasite se kaj.