Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 14:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
naša pa pove, da otroci lulajo in kakajo v kahlco, sam ko jo zagleda začne kričat ni šans. E#din iz afnanja gre gor, ko pa vidi, da jo gledam, pa hitro ustane in da punčko gor ( ponavad Loti) in govori, da Loti lula na kahlco. Mula mala. Ma sej je še čas za to. Poletje bo idealno za nas, otroc bodo stari ravno prav, 2 leti. Dej ti tvojga mal gor na RR pošlji.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 14:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj imas prav,samo pocas bo pa treba povedat,zakaj so kahljice Se poslavljam,sta moji2 budni. Hvala za cvek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 15:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ne boste verjele,ampak,najdla sem staro geslo,pa bom spet stara lunca14,s petimi zvezdicami Slovenka...posel zate. Me moj sekira glede vejic. Daj prosim popravi tale moj stavek,koliko vejic je preveč,drugač se bova evo 2 preveč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 15:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa 34 let mam Kleo ja, baje da res
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 15:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jo je ravn vceraj moz spraseval,kdaj misli it na kahljico-ker njihovi dol,se koj odvadijo plenick ajme.Pol sem pa rekla,da ce bo kahla samo v kotu stala,nikol. - itak njihovi dol - a niso oni bolj na počas naštimani
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 15:51:13
|
|
|
|
lunca14
|
hvala naya,za popravek
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 15:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj se dolenjke zmente, kdaj na Rr pridt?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 15:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jo je ravn vceraj moz spraseval,kdaj misli it na kahljico-ker njihovi dol,se koj odvadijo plenick ajme.Pol sem pa rekla,da ce bo kahla samo v kotu stala,nikol. - itak njihovi dol - a niso oni bolj na počas naštimani
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 16:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A veste kako se zdej poimenuuje TAŠČE? VEGETA,ker se lahko povsod vtakne.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 16:02:09
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ne boste verjele,ampak,najdla sem staro geslo,pa bom spet stara lunca14,s petimi zvezdicami Slovenka...posel zate. Me moj sekira glede vejic. Daj prosim popravi tale moj stavek,koliko vejic je preveč,drugač se bova evo 2 preveč Lunca, pravilno je: Ne boste verjele, ampak najdla sem staro geslo,pa bom spet stara lunca14 s petimi zvezdicami Ti si res ljubiteljica vejic, sem že opazila Drugače imam pa danes napet dan, se vam malo kasneje oglasim, pa več pokomentiram, čez kakšno uro, zdaj imam še en sestanek, pa že zamujam. Joj mi ni. Sem že od 4.30 pokonci, pa samo 4 ure sem spala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 16:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
U, sem že mislila, da bo zdej Slovka navalila s posti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 16:09:08
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A veste kako se zdej poimenuuje TAŠČE? VEGETA,ker se lahko povsod vtakne. moja je muškatni orešček, koraš zlo pazit kje pri kateri stvari jo blizu spustiš pa še to lahko samo v malih količinah. Vsak dan se bogu zahvalim, da ne živimo bliže njej. Pri nas stanje še vedno obupno. Dons je četrti dan, vročine zaenkrat (že trkam) nima, kašlja vedno bolj, smrklja pa ne uspemo sproti brisat. Mamo še vsepovsod razmazanega. Zdej že drzgič danes spi.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 16:18:39
|
|
|
|
Anonimen
|
U, pol mate močan prehald. Sej bo Naša je pa živa kot poper.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 17:22:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa uno čez lužo pa tud jest pogrešam. uvuv mislite, ne? Jaz jo poznam iz "poklicnih" krogov, je tudi pravnica tako kot jaz, samo osebno je ne poznam, poznam pa ljudi, ki njo poznajo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 17:25:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa U, sem že mislila, da bo zdej Slovka navalila s posti Didli, si mislila ali si se bala? V glavnem, zjutraj sem bila v Lj - na ministrstvu glede moje knjige, kjer me je čakala ekipa ljudi in so bili tako navdušeni in polni pohval, da se mi še zdaj smeji. Samo je pa res, da sem ful malo spala, zdaj sem v Mb, sem imela zagovor ene mag. naloge, potem še s študenti eno vajo za tekmovanje in ob pol 7h predavam za društvo pravnikov - sami sodniki, odvetniki, mislite si, kako fajn. Ampak danes sem res hin. Si moram po nek sendvič in kakao, da se v tej prosti uri k sebi spravim in bom blesteča nosečka/predavateljica . Ko pridem domov, bom pa ful happy. Sem doma do prihodnje srede
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 17:28:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Saj imas prav,samo pocas bo pa treba povedat,zakaj so kahljice Ja, se čist strinjam. Jaz naši vsako jutro rečem, zdaj gre pa mami lulat in leti do školjke in drži roko, da bo spustila vodo, ko bom fertik, pa papir mi narola... Zdaj bo pa še za njo vrstni red. Ker včeraj je pred kopanjem laufala na francosko posteljo, jo tam uhvatim in slečem dol, pa mi pobegne dol s postelje in se reži, potem pa jaz tam na belem tepihu vidim, da se nekaj sveti, sem mislila, ma kaj je to nek med na tepihu, pa probam z roko in seveda se ji je uspelo polulat v tistem, ti ti biba....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 18:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Saj imas prav,samo pocas bo pa treba povedat,zakaj so kahljice Ja, se čist strinjam. Jaz naši vsako jutro rečem, zdaj gre pa mami lulat in leti do školjke in drži roko, da bo spustila vodo, ko bom fertik, pa papir mi narola... Zdaj bo pa še za njo vrstni red. Ker včeraj je pred kopanjem laufala na francosko posteljo, jo tam uhvatim in slečem dol, pa mi pobegne dol s postelje in se reži, potem pa jaz tam na belem tepihu vidim, da se nekaj sveti, sem mislila, ma kaj je to nek med na tepihu, pa probam z roko in seveda se ji je uspelo polulat v tistem, ti ti biba.... o, še ena, ki obvlada označevanje teritorija Drugače pa jaz za vsako stvar, res vsako, razlagam kaj delam. In tako nove besede naša mala kar požira. V kopanici pa nisem glih še ziher, ker mi preveč hitro kakšno ušpiči. Gre samo gledat kako lulam, pa govori zraven mami lula. Je pa zadnjič slučajno uletela v kopalnico, ko je babi glih lulo brisala in zdej tako ponosno pokaže in pove, kako si babi lulo briše. A UVUV pa pravš, da poznaš iz svojih krogov? lepo lepo. Mogoče se bo kej javila. Pa fajn za tvojo knjigo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 18:11:54
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, šment Didli, pa je ne učite takšnih besed. Naj bo raje mucika ali nekaj takega, ne pa lula
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 18:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj češ drugače učit? A nej bodo cizike pol kaj????
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 18:19:30
|
|
|
|
slovenka
|
čakaj, cizike in lula pa že ni ista stvar, ali kako?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 18:20:13
|
|
|
|
slovenka
|
Eh, rajši ne imejva te teme. Moram zdaj na resno predavanje za resne ljudi Mam spet ono bluzo za kamoflažo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 20:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Eh, rajši ne imejva te teme. Moram zdaj na resno predavanje za resne ljudi Mam spet ono bluzo za kamoflažo kamUflaža
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 20:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pa kaj se dolenjke zmente, kdaj na Rr pridt? hahahahahah -itak :)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 20:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa uno čez lužo pa tud jest pogrešam. uvuv mislite, ne? Jaz jo poznam iz "poklicnih" krogov, je tudi pravnica tako kot jaz, samo osebno je ne poznam, poznam pa ljudi, ki njo poznajo treba ji kak mail poslat :)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 4.2.2010 20:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa o, še ena, ki obvlada označevanje teritorija
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?