|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
4.2.2010 14:38:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image naša pa pove, da otroci lulajo in kakajo v kahlco, sam ko jo zagleda začne kričat user posted image user posted image ni šans. E#din iz afnanja gre gor, ko pa vidi, da jo gledam, pa hitro ustane in da punčko gor ( ponavad Loti) in govori, da Loti lula na kahlco. Mula mala.user posted image

Ma sej je še čas za to. Poletje bo idealno za nas, otroc bodo stari ravno prav, 2 leti.user posted image Dej ti tvojga mal gor na RR pošlji.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.2.2010 14:49:07   
Anonimen
Saj imas prav,samo pocas bo pa treba povedat,zakaj so kahljiceuser posted image

Se poslavljam,sta moji2 budni.
Hvala za cvekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
4.2.2010 15:33:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image Ne boste verjele,ampak,najdla sem staro geslo,pa bom spet stara lunca14,s petimi zvezdicamiuser posted image

Slovenka...posel zate. Me moj sekira glede vejic. Daj prosim popravi tale moj stavek,koliko vejic je preveč,drugač se bovauser posted image user posted image

evo 2 preveč

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
4.2.2010 15:33:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

34 let mam Kleo user posted image user posted image

ja, baje da res user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
4.2.2010 15:33:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jo je ravn vceraj moz spraseval,kdaj misli it na kahljico-ker njihovi dol,se koj odvadijo plenickuser posted image user posted image user posted image user posted image ajme.Pol sem pa rekla,da ce bo kahla samo v kotu stala,nikol.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - itak njihovi dol - a niso oni bolj na počas naštimaniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
4.2.2010 15:51:13   
lunca14
user posted image user posted image hvala naya,za popravekuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
4.2.2010 15:52:44   
Anonimen
Pa kaj se dolenjke zmente, kdaj na Rr pridt?user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
4.2.2010 15:56:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jo je ravn vceraj moz spraseval,kdaj misli it na kahljico-ker njihovi dol,se koj odvadijo plenickuser posted image user posted image user posted image user posted image ajme.Pol sem pa rekla,da ce bo kahla samo v kotu stala,nikol.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - itak njihovi dol - a niso oni bolj na počas naštimaniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
4.2.2010 16:02:08   
Anonimen
A veste kako se zdej  poimenuuje TAŠČE? VEGETA,ker se lahko povsod vtakne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
4.2.2010 16:02:09   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image Ne boste verjele,ampak,najdla sem staro geslo,pa bom spet stara lunca14,s petimi zvezdicamiuser posted image

Slovenka...posel zate. Me moj sekira glede vejic. Daj prosim popravi tale moj stavek,koliko vejic je preveč,drugač se bovauser posted image user posted image

evo 2 preveč

Lunca, pravilno je: Ne boste verjele, ampak najdla sem staro geslo,pa bom spet stara lunca14 s petimi zvezdicami user posted image Ti si res ljubiteljica vejic, sem že opazila user posted image

Drugače imam pa danes napet dan, se vam malo kasneje oglasim, pa več pokomentiram, čez kakšno uro, zdaj imam še en sestanek, pa že zamujam. Joj mi ni. Sem že od 4.30 pokonci, pa samo 4 ure sem spala user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
4.2.2010 16:02:53   
Anonimen
U, sem že mislila, da bo zdej Slovka navalila s posti user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.2.2010 16:09:08   
mate0ja

A veste kako se zdej  poimenuuje TAŠČE? VEGETA,ker se lahko povsod vtakne.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image moja je muškatni orešček, koraš zlo pazit kje pri kateri stvari jo blizu spustiš pa še to lahko samo v malih količinah. Vsak dan se bogu zahvalim, da ne živimo bliže njej.

Pri nas stanje še vedno obupno. Dons je četrti dan, vročine zaenkrat (že trkam) nima, kašlja vedno bolj, smrklja pa ne uspemo sproti brisat. Mamo še vsepovsod razmazanega. Zdej že drzgič danes spi.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
4.2.2010 16:18:39   
Anonimen
U, pol mate močan prehald. user posted image Sej bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je pa živa kot poper.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.2.2010 17:22:13   
slovenka

uno čez lužo pa tud jest pogrešam.user posted image

uvuv mislite, ne? Jaz jo poznam iz "poklicnih" krogov, je tudi pravnica tako kot jaz, samo osebno je ne poznam, poznam pa ljudi, ki njo poznajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
4.2.2010 17:25:32   
slovenka

U, sem že mislila, da bo zdej Slovka navalila s posti user posted image

Didli, si mislila ali si se bala? user posted image

V glavnem, zjutraj sem bila v Lj - na ministrstvu glede moje knjige, kjer me je čakala ekipa ljudi in so bili tako navdušeni in polni pohval, da se mi še zdaj smeji. Samo je pa res, da sem ful malo spala, zdaj sem v Mb, sem imela zagovor ene mag. naloge, potem še s študenti eno vajo za tekmovanje in ob pol 7h predavam za društvo pravnikov - sami sodniki, odvetniki, mislite si, kako fajn. Ampak danes sem res hin. Si moram po nek sendvič in kakao, da se v tej prosti uri k sebi spravim in bom blesteča nosečka/predavateljica user posted image . Ko pridem domov, bom pa ful happy. Sem doma do prihodnje srede user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.2.2010 17:28:07   
slovenka

Ja, se čist strinjam. Jaz naši vsako jutro rečem, zdaj gre pa mami lulat in leti do školjke in drži roko, da bo spustila vodo, ko bom fertik, pa papir mi narola... Zdaj bo pa še za njo vrstni red. Ker včeraj je pred kopanjem laufala na francosko posteljo, jo tam uhvatim in slečem dol, pa mi pobegne dol s postelje in se reži, potem pa jaz tam na belem tepihu vidim, da se nekaj sveti, sem mislila, ma kaj je to nek med na tepihu, pa probam z roko in seveda se ji je uspelo polulat v tistem, ti ti biba....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.2.2010 18:00:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, se čist strinjam. Jaz naši vsako jutro rečem, zdaj gre pa mami lulat in leti do školjke in drži roko, da bo spustila vodo, ko bom fertik, pa papir mi narola... Zdaj bo pa še za njo vrstni red. Ker včeraj je pred kopanjem laufala na francosko posteljo, jo tam uhvatim in slečem dol, pa mi pobegne dol s postelje in se reži, potem pa jaz tam na belem tepihu vidim, da se nekaj sveti, sem mislila, ma kaj je to nek med na tepihu, pa probam z roko in seveda se ji je uspelo polulat v tistem, ti ti biba....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o, še ena, ki obvlada označevanje teritorija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz za vsako stvar, res vsako, razlagam kaj delam. In tako nove besede naša mala kar požira. V kopanici pa nisem glih še ziher, ker mi preveč hitro kakšno ušpiči.user posted image Gre samo gledat kako lulam, pa govori zraven mami lula. Je pa zadnjič slučajno uletela v kopalnico, ko je babi glih lulo brisala in zdej tako ponosno pokaže in pove, kako si babi lulo briše.user posted image user posted image user posted image user posted image

A UVUV pa pravš, da poznaš iz svojih krogov? lepo lepo. Mogoče se bo kej javila. user posted image

Pa fajn za tvojo knjigo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
4.2.2010 18:11:54   
slovenka
Ja, šment Didli, pa je ne učite takšnih besed. Naj bo raje mucika ali nekaj takega, ne pa lula user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
4.2.2010 18:14:08   
Anonimen
Kaj češ drugače učit? A nej bodo cizike pol kaj????user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
4.2.2010 18:19:30   
slovenka
čakaj, cizike in lula pa že ni ista stvar, ali kako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
4.2.2010 18:20:13   
slovenka
Eh, rajši ne imejva te teme. Moram zdaj na resno predavanje za resne ljudi user posted image Mam spet ono bluzo za kamoflažo user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
4.2.2010 20:31:54   
Anonimen

Eh, rajši ne imejva te teme. Moram zdaj na resno predavanje za resne ljudi user posted image Mam spet ono bluzo za kamoflažo user posted image

kamUflaža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
4.2.2010 20:31:59   
Anonimen

Pa kaj se dolenjke zmente, kdaj na Rr pridt?user posted image

hahahahahah -itak :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1148
4.2.2010 20:32:05   
Anonimen

uno čez lužo pa tud jest pogrešam.user posted image

uvuv mislite, ne? Jaz jo poznam iz "poklicnih" krogov, je tudi pravnica tako kot jaz, samo osebno je ne poznam, poznam pa ljudi, ki njo poznajo user posted image user posted image user posted image

treba ji kak mail poslat :)

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
4.2.2010 20:32:09   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o, še ena, ki obvlada označevanje teritorija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?