Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:56:34
|
|
|
|
TaMaSa
|
skos tm kjer smo men se ne da niti v dolino, imam zadost voznje.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 21:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa skos tm kjer smo men se ne da niti v dolino, imam zadost voznje. a to ste v hribih tko k mi ma škoda no, da se ti ne da. Men je pa predeleč
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 22:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nina, kje si ti točno? In ja dober večer. Kavica z Miš uspela. Tamasa, pol pridete? Se vidimo spet?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 23:15:15
|
|
|
|
TaMaSa
|
Nina, v hribih ja, kjer je najlepse:) njamka, nimam pojma, kot kaze nikol
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 23:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Nina, v hribih ja, kjer je najlepse:) njamka, nimam pojma, kot kaze nikol dej mi deca na telefon! Takoj!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 23:37:08
|
|
|
|
TaMaSa
|
ejjj hvala za tole drgac pa spi, tko da jutr, a prov?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.8.2010 8:31:20
|
|
|
|
TaMaSa
|
hilfe ze tri dni me pod levim ocesom boli, pa sem najprej mislila, da sem se, al pa me je, S udarla. Danes pa vidim, da imam kar fejst oteceno, boli se bolj. Recimo da je jecmen. kako pa to izgleda, ker se nic ne vidi, razen otekline. Moram k dr., al le v lekarno, al nic, bo samo minilo. Pa hitro odgovor. Upam, da ga do ponedeljka dobim
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.8.2010 19:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
TMS a je že kej bolš? Če te boli že tri dni pa ni nobenega izboljšanja, bi jest šla k dr. Ti bo vsaj kej dal, da bo bolš verjetn. Njamka a je uspela kava? Ja super Mi pa čakamo našo psičko, da bo mela mladičke. More bit zdej v parih dneh. Njamka ti napišem na zs. TMS ja je lepo, sam jest se kr ne morm navadit, sm prej v mestu živela in sm mela vse pri roki, zdej mam pa vse fulllllllllll daleč
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.8.2010 21:50:47
|
|
|
|
TaMaSa
|
o nina, psicke cakate? Kolk lustno:) Pol boste tut vse zadrzali a ne Ni sans, da ima moj pes- ko, in ce ga bomo imeli, mladice. Saj sem ti ze povedala zakaj, a ne. Da bi pa potem mladicke se oddala , njet, niti pod razno. Saj, ko jaz k vam pridem, mi je ravn tako cudno, v tistem selu, kjer ni nic. Kaj pa imata z njamko. Povej, TAKOJ!!!!!! Novica dneva- mi se selimo in to koj. Sej me bo kap. In to zato, ker je pol ramazan, pa bajram in takrat se menda ne seli sploh . Kr neki. Imam namen it zdele T. sobo mal spakirat. Se mi tolk da Smo ble v Stuttgartu, pa seveda mal nakupovale. Majcka je dobla taprave All Starke , pa se ene crocsice, in spet prevelike. Zdaj ima ze dvoje. In en tak dezni plascek pikapoko sem vzela, ker je zadnje dni tolk dezja, pa res ne mislim bit ves cas doma. S. ima pa itak prevleko cez voz. Pa bodyje za S. kjer pise ...kaj ze, nekej kot najboljsa mami, pa najboljsi fotr . Ful lustno.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 7.8.2010 21:53:53
|
|
|
|
TaMaSa
|
mal sem mim vsekala. Pise, I dad, pa, I mom
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 7:36:57
|
|
|
|
babysolza
|
TMS, point je isti - samohvala. Joj selitev. Jst sem ti pa fouš. Komi čakam, da pridejo monterji zmontirat okna, vrata in omare na hodnik - sej ko bodo najbrž vsi prišli ravno tisti teden, ko bom iz P domov prišla, jih bom pa kle.l.a ko mađare. Jaz sem pa 20 let hivela v največjih rovtah (15 km do trgovin, bencinske, 8 do osnovne šole, 30 do malo večjega mesta) in sem se potem Ljubljane v študentskih časih hitro navadila, tako da sem zdaj pravo mestno dete in ne grem več na vas. Mi tolk paše, ko greš lahko peš od doma, ne pa sam avto, avto. Je mami enkrat rekla, da gre lahko samo na wc peš, za vse drugo pa že rabi avto. Moja dva še spita, si grem en kofi skuhat, dokler je še čas.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 8:54:49
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza TMS, point je isti - samo hvala. Joj selitev. Jst sem ti pa fouš. Komi čakam, da pridejo monterji zmontirat okna, vrata in omare na hodnik - sej ko bodo najbrž vsi prišli ravno tisti teden, ko bom iz P domov prišla, jih bom pa kle.l.a ko mađare. Jaz sem pa 20 let hivela v največjih rovtah (15 km do trgovin, bencinske, 8 do osnovne šole, 30 do malo večjega mesta) in sem se potem Ljubljane v študentskih časih hitro navadila, tako da sem zdaj pravo mestno dete in ne grem več na vas. Mi tolk paše, ko greš lahko peš od doma, ne pa sam avto, avto. Je mami enkrat rekla, da gre lahko samo na wc peš, za vse drugo pa že rabi avto. Moja dva še spita, si grem en kofi skuhat, dokler je še čas. rdecka, prosim. Ceprav ne vem zakaj se mi zahvaljujes Da mi ne bos fovs, kar pridi in pakiraj. Mi je dec rekel vceraj, kaj da jamram, da on lahko vse spakira v eni uri. Pa da sem lena in se, da nic ne kuham. Pol pa tu rr ovke pravijo, da kompliciram pri kuhi. Zdej pa nic ne vem Imamo spet dez, lije k pri norcih, kako, naj kaj preselmo. Nam nekja ni usojeno.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 9:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja psičke bomo oddal, kaj pa čmo jih met tolk, tko pač je A kr selite se že, kaj to dons al kaj? Joj, to je pa full na hitr. A pol zdej pakiraš? Ma nč nisva mele, ferbec bajbji , napisala sm ji s kje točno sm. M. pa full moderna. S. pa take lepe bodije Babysolza jest sm bla pa prej v mestu, bi šla takoj nazaj. Joj dons je T. tolk siten, obup, kr neki teži skoz. Grem zdej na teraso, juhica se pa kuha
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 9:17:54
|
|
|
|
TaMaSa
|
nina, a me ti mal zaj...? Kako ce se dons selmo? Pakirala bom samo jaz, on bo nosil, oz. delavci bodo. ce mi danes uspe T. sobo spakirat bom super hepi, ker iam tooolk robe, pa taaako bombo. Dons naj bi znosil robo iz kleti in podstrehe, ki je je tut malo morje. Selil naj bi se v enem tednu, kar mi ravn tako ni jasno kako. Dec bo delal cele dneve, jaz naj pa vse zrihtam zraven tamali2. Pa tut, prej je treba se v bajti spucat, kuhno cist, pa spet kopalnico, pa tla, sipe... In tut vse sobe naenkrat ne mormo preselit. kje bomo pa spal? Ejjj, tole me bo v grob spravlo.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 10:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm se mal narobe izrazila , sm mislila, če začneš dons naštimovat vse. Sam ti nč ne zavidam, boga boš, pa še T. nimaš da ti mal pomaga. Si sploh ne predstavljam kako boš vse zmogla ob tamalih dveh. Dobra si, če ti bo ratal
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 10:27:46
|
|
|
|
TaMaSa
|
Evo pol t. sobe je spakirane. Prislo je 6 velkih vrec, plus ena smeti. juha se kuha, cune zravnane, otroc pojedl, ena spi, dec je sel...kolk je lustno
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 10:35:51
|
|
|
|
TaMaSa
|
se ena omara, pa 1000 slik z vrat dol dat, pol pa bo. Ima pa mulc denar-drobiz povsot . Zgleda je to zame, placilo. No, zdaj se je pa S. zbudila. Popoldan pa pucat bajto. Jupi.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 10:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej bo, še enih 100 vreč pa škatel, pa mal spucat pa boste fertik
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 13:57:04
|
|
|
|
babysolza
|
TMS, oprosti, ti prejle nisem odgovorila glede oči - enostavno zato, ker nimam pojma kaj. Sam da ne boš rekla, da sem pozabla. Ta tvoj dec še ve ne, kaj ma doma. Mogoče bi ga res kdaj mogla sm gor prklopit pa da mu me povemo, kaj morajo šele naši trpet. Kdaj pride pa Tali nazaj? Nina, ja mi sicer razmišljamo o kakem vikendu mal bl v hribih, nekje blizu, sam to bi bil res vikend. Pa loto mormo prej zadet, pol pa bo kej. Drgač je pa v mestu prou luštno - pa Logatec je tako malo mesto, tako da v bistvu je kot ena vas, sam maš stvari ki jih rabiš, pri roki. Za kak pošten šoping je pa še vedno treba npr. v Ljubljano. To mi je ful dobro, da nismo pol samo tle. Pa lokacija je fajn, avtocesta 2 minuti stran, pol pa sam šibaš.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 8.8.2010 14:52:47
|
|
|
|
TaMaSa
|
Ja, oci. Hvala no, obema. Saj je ze boljs, bo kar samo se zboljsalo zgleda. T. je izseljena. To se prav, trenutno brezdomka Zdaj nosjo iz podstrehe in kleti.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.8.2010 6:57:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Tamasa, svetujem ti , da si dobiš eno, ki ti bo vse taveliko počistila za par €. Pri nas po starem, zdej čakam, da se S zbudi in pol via vrtec in spavanac.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.8.2010 9:04:19
|
|
|
|
TaMaSa
|
njamka, imas prav. Sem descu ze narocila, da mal povprasa. saj je res skor nemogoce vse sam. Da tu po izselitvi vse spuca, pa se v bajt bi blo fino, kopalnico, okna-püredpotopna in vrata. Ejjj upam, da jo dobimo. Sem se vcerej s kuhinjo zaj... ful casa. Danes pakiram spalnico.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.8.2010 9:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj ti ne bo žal dat € za taka dela, v končni fazi si cele dneve sama z otroci...zakaj bi pucala pa se psihirala zarad tega? sej veš ne, če je za čike, bo tud za eno Fato.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.8.2010 9:21:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest pa spat ne morem. Očitno je bilo v šihtu dovolj.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 9.8.2010 9:26:07
|
|
|
|
TaMaSa
|
Ja seveda. Ce moj lahko dobi nosace, naj pa se meni nekaj zrihta, itak bo vecina dela na meni. najhujsa je T. soba. Ima otrok tolk enih stvari, da bo potreben teden, da se vse lepo razpakira in uredi. Tole stanovanje je ogromno, bi rabila lep cas za pucanje, pa kam tamale. Ze v bajti som samo okna tolk umazana, da me mine, ko pomislim. Imam tu eno juznjakinjo, h kateri ena hodi likat. zenska pozna ful folka. Ce z mojim ne bo nic, bom njo vprasala. Sicer nerada, ker je huda opravljivka, pa bo pol se cel let okol razlagala kaksno sem imela. Zadnje case doma nisem delala ne vem kakih generale, sem vedla, da se selimo, pa kaj se bom pol pretegovala, u finisu pa jovo na novo. Se za spalnico dons ne vem kako bom, ker gre Meri popoldan spat. Moram do petih zrihtat. In se vse se bo prebelilo, bo sploh stala. njamka hvala, mi ne bi na misel padlo. tko kot za susilc. Sem rabla lep cas, da mi je potegnil, da obstaja. Cakam da se Meri zbudi, pa bo sla pol s. spat, jaz pa pakirat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?