|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
6.8.2010 20:56:34   
TaMaSa
skos tm kjer smouser posted image user posted image

men se ne da niti v dolino, imam zadost voznje.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
6.8.2010 21:00:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

skos tm kjer smouser posted image user posted image

men se ne da niti v dolino, imam zadost voznje.

a to ste v hribih tko k miuser posted image

ma škoda no, da se ti ne da. Men je pa predeleč

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
6.8.2010 22:10:32   
Anonimen
Nina, kje si ti točno?

In ja dober večer. Kavica z Miš uspela.user posted image

Tamasa, pol pridete? Se vidimo spet?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4278
6.8.2010 23:15:15   
TaMaSa
Nina, v hribih ja, kjer je najlepse:)

njamka, nimam pojma, kot kaze nikoluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
6.8.2010 23:28:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Nina, v hribih ja, kjer je najlepse:)

njamka, nimam pojma, kot kaze nikoluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dej mi deca na telefon! Takoj!!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
6.8.2010 23:37:08   
TaMaSa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ejjj hvala za toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drgac pa spi, tko da jutr, a prov?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
7.8.2010 8:31:20   
TaMaSa
hilfe

ze tri dni me pod levim ocesom boli, pa sem najprej mislila, da sem se, al pa me je, S udarla. Danes pa vidim, da imam kar fejst oteceno, boli se bolj. Recimo da je jecmen. kako pa to izgleda, ker se nic ne vidi, razen otekline. Moram k dr., al le v lekarno, al nic, bo samo minilo.
Pa hitro odgovor. Upam, da ga do ponedeljka dobimuser posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
7.8.2010 19:57:42   
Anonimen
TMS a je že kej bolš? Če te boli že tri dni pa ni nobenega izboljšanja, bi jest šla k dr. Ti bo vsaj kej dal, da bo bolš verjetn.

Njamka a je uspela kava? Ja superuser posted image

Mi pa čakamo našo psičko, da bo mela mladičke. More bit zdej v parih dneh.

Njamka ti napišem na zs.
TMS ja je lepo, sam jest se kr ne morm navadit, sm prej v mestu živela in sm mela vse pri roki, zdej mam pa vse fulllllllllll daleč

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
7.8.2010 21:50:47   
TaMaSa
o nina, psicke cakate? Kolk lustno:) Pol boste tut vse zadrzali a neuser posted image  Ni sans, da ima moj pes- ko, in ce ga bomo imeli, mladice. Saj sem ti ze povedala zakaj, a ne. Da bi pa potem mladicke se oddalauser posted image , njet, niti pod razno.

Saj, ko jaz k vam pridem, mi je ravn tako cudno, v tistem selu, kjer ni nic.

Kaj pa imata z njamko. Povej, TAKOJ!!!!!!user posted image user posted image

Novica dneva- mi se selimo in to koj. Sej me bo kap. In to zato, ker je pol ramazan, pa bajram in takrat se menda ne seli splohuser posted image . Kr neki. Imam namen it zdele T. sobo mal spakirat. Se mi tolk dauser posted image

Smo ble v Stuttgartu, pa seveda mal nakupovale. Majcka je dobla taprave All Starkeuser posted image , pa se  ene crocsice, in spet prevelike. Zdaj ima ze dvoje. In en tak dezni plascek pikapoko sem vzela, ker je zadnje dni tolk dezja, pa res ne mislim bit ves cas doma. S. ima pa itak prevleko cez voz.
Pa bodyje za S. kjer pise ...kaj ze, nekej kot najboljsa mami, pa najboljsi fotruser posted image . Ful lustno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
7.8.2010 21:53:53   
TaMaSa
user posted image mal sem mim vsekala. Pise, I user posted image dad, pa, I user posted image momuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
8.8.2010 7:36:57   
babysolza
TMS, point je isti - samohvala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj selitev. Jst sem ti pa fouš. Komi čakam, da pridejo monterji zmontirat okna, vrata in omare na hodnik - sej ko bodo najbrž vsi prišli ravno tisti teden, ko bom iz P domov prišla, jih bom pa kle.l.a ko mađare. user posted image

Jaz sem pa 20 let hivela v največjih rovtah (15 km do trgovin, bencinske, 8 do osnovne šole, 30 do malo večjega mesta) in sem se potem Ljubljane v študentskih časih hitro navadila, tako da sem zdaj pravo mestno dete in ne grem več na vas. Mi tolk paše, ko greš lahko peš od doma, ne pa sam avto, avto. Je mami enkrat rekla, da gre lahko samo na wc peš, za vse drugo pa že rabi avto. user posted image user posted image

Moja dva še spita, si grem en kofi skuhat, dokler je še čas. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
8.8.2010 8:54:49   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

TMS, point je isti - samo hvala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj selitev. Jst sem ti pa fouš. Komi čakam, da pridejo monterji zmontirat okna, vrata in omare na hodnik - sej ko bodo najbrž vsi prišli ravno tisti teden, ko bom iz P domov prišla, jih bom pa kle.l.a ko mađare. user posted image

Jaz sem pa 20 let hivela v največjih rovtah (15 km do trgovin, bencinske, 8 do osnovne šole, 30 do malo večjega mesta) in sem se potem Ljubljane v študentskih časih hitro navadila, tako da sem zdaj pravo mestno dete in ne grem več na vas. Mi tolk paše, ko greš lahko peš od doma, ne pa sam avto, avto. Je mami enkrat rekla, da gre lahko samo na wc peš, za vse drugo pa že rabi avto. user posted image user posted image

Moja dva še spita, si grem en kofi skuhat, dokler je še čas. user posted image

rdecka, prosim. Ceprav ne vem zakaj se mi zahvaljujesuser posted image

Da mi ne bos fovs, kar pridi in pakiraj. Mi je dec rekel vceraj, kaj da jamram, da on lahko vse spakira v eni uri. Pa da sem lena in se, da nic ne kuham. Pol pa tu rr ovke pravijo, da kompliciram pri kuhi. Zdej pa nic ne vemuser posted image

Imamo spet dez, lije k pri norcih, kako, naj kaj preselmo. Nam nekja ni usojeno.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
8.8.2010 9:10:13   
Anonimen
Ja psičke bomo oddal, kaj pa čmo jih met tolk, tko pač jeuser posted image

A kr selite se že, kaj to dons al kaj? Joj, to je pa full na hitr. A pol zdej pakiraš?

Ma nč nisva mele, ferbec bajbjiuser posted image user posted image user posted image , napisala sm ji s kje točno sm.

M. pa full moderna. S. pa take lepe bodijeuser posted image

Babysolza jest sm bla pa prej v mestu, bi šla takoj nazaj.

Joj dons je T. tolk siten, obup, kr neki teži skoz. Grem zdej na teraso, juhica se pa kuhauser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
8.8.2010 9:17:54   
TaMaSa
nina, a me ti mal zaj...?  Kako ce se dons selmo? Pakirala bom samo jaz, on bo nosil, oz. delavci bodo. ce mi danes uspe T. sobo spakirat bom super hepi, ker iam tooolk robe, pa taaako bombo.
Dons naj bi znosil robo iz kleti in podstrehe, ki je je tut malo morje.

Selil naj bi se v enem tednu, kar mi ravn tako ni jasno kako. Dec bo delal cele dneve, jaz naj pa vse zrihtam zraven tamali2. Pa tut, prej je treba se v bajti spucat, kuhno cist, pa spet kopalnico, pa tla, sipe...
In tut vse sobe naenkrat ne mormo preselit. kje bomo pa spal? Ejjj, tole me bo v grob spravlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
8.8.2010 10:07:49   
Anonimen
Sm se mal narobe izrazilauser posted image , sm mislila, če začneš dons naštimovat vse.
Sam ti nč ne zavidam, boga boš, pa še T. nimaš da ti mal pomaga. Si sploh ne predstavljam kako boš vse zmogla ob tamalih dveh. Dobra si, če ti bo rataluser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4290
8.8.2010 10:27:46   
TaMaSa
Evo pol t. sobe je spakirane. Prislo je 6 velkih vrec, plus ena smeti. juha se kuha, cune zravnane, otroc pojedl, ena spi, dec je sel...kolk je lustnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
8.8.2010 10:35:51   
TaMaSa
se ena omara, pa 1000 slik z vrat dol dat, pol pa bo. Ima pa mulc denar-drobiz povsotuser posted image . Zgleda je to zame, placilo. No, zdaj se je pa S. zbudila.

Popoldan pa pucat bajto. Jupi.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
8.8.2010 10:57:12   
Anonimen
Sej bo, še enih 100 vreč pa škatel, pa mal spucat pa boste fertikuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
8.8.2010 13:57:04   
babysolza
TMS, oprosti, ti prejle nisem odgovorila glede oči - enostavno zato, ker nimam pojma kaj. Sam da ne boš rekla, da sem pozabla.

Ta tvoj dec še ve ne, kaj ma doma. Mogoče bi ga res kdaj mogla sm gor prklopit pa da mu me povemo, kaj morajo šele naši trpet. user posted image user posted image

Kdaj pride pa Tali nazaj?

Nina, ja mi sicer razmišljamo o kakem vikendu mal bl v hribih, nekje blizu, sam to bi bil res vikend. Pa loto mormo prej zadet, pol pa bo kej. user posted image  Drgač je pa v mestu prou luštno - pa Logatec je tako malo mesto, tako da v bistvu je kot ena vas, sam maš stvari ki jih rabiš, pri roki. Za kak pošten šoping je pa še vedno treba npr. v Ljubljano. To mi je ful dobro, da nismo pol samo tle. Pa lokacija je fajn, avtocesta 2 minuti stran, pol pa sam šibaš. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
8.8.2010 14:52:47   
TaMaSa
Ja, oci. Hvala no, obema. Saj je ze boljs, bo kar samo se zboljsalo zgleda.

T. je izseljena. To se prav, trenutno brezdomkauser posted image

Zdaj nosjo iz podstrehe in kleti.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
9.8.2010 6:57:21   
Anonimen
Jutro.

Tamasa, svetujem ti , da si dobiš eno, ki ti bo vse taveliko počistila za par €.

Pri nas po starem, zdej čakam, da se S zbudi in pol via vrtec in spavanac.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
9.8.2010 9:04:19   
TaMaSa
njamka, imas prav. Sem descu ze narocila, da mal povprasa. saj je res skor nemogoce vse sam. Da tu po izselitvi vse spuca, pa se v bajt bi blo fino, kopalnico, okna-püredpotopna in vrata. Ejjj upam, da jo dobimo. Sem se vcerej s kuhinjo zaj... ful casa.
Danes pakiram spalnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
9.8.2010 9:15:46   
Anonimen
Naj ti ne bo žal dat € za taka dela, v končni fazi si cele dneve sama z otroci...zakaj bi pucala pa se psihirala zarad tega?user posted image   sej veš ne, če je za čike, bo tud za eno Fato.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
9.8.2010 9:21:32   
Anonimen
Jest pa spat ne morem.user posted image Očitno je bilo v šihtu dovolj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
9.8.2010 9:26:07   
TaMaSa
Ja seveda. Ce moj lahko dobi nosace, naj pa se meni nekaj zrihta, itak bo vecina dela na meni. najhujsa je T. soba. Ima otrok tolk enih stvari, da bo potreben teden, da se vse lepo razpakira in uredi.
Tole stanovanje je ogromno, bi rabila lep cas za pucanje, pa kam tamale. Ze v bajti som samo okna tolk umazana, da me mine, ko pomislim. Imam tu eno juznjakinjo, h kateri ena hodi likat. zenska pozna ful folka. Ce z mojim ne bo nic, bom njo vprasala. Sicer nerada, ker je huda opravljivka, pa bo pol se cel let okol razlagala kaksno sem imela. Zadnje case doma nisem delala ne vem kakih generale, sem vedla, da se selimo, pa kaj se bom pol pretegovala, u finisu pa jovo na novo. Se za spalnico dons ne vem kako bom, ker gre Meri popoldan spat. Moram do petih zrihtat.
In se vse se bo prebelilo, bo sploh stala.
njamka hvala, mi ne bi na misel padlo. tko kot za susilc. Sem rabla lep cas, da mi je potegnil, da obstaja.
Cakam da se Meri zbudi, pa bo sla pol s. spat, jaz pa pakirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?