Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Ja seveda. Ce moj lahko dobi nosace, naj pa se meni nekaj zrihta, itak bo vecina dela na meni. najhujsa je T. soba. Ima otrok tolk enih stvari, da bo potreben teden, da se vse lepo razpakira in uredi. Tole stanovanje je ogromno, bi rabila lep cas za pucanje, pa kam tamale. Ze v bajti som samo okna tolk umazana, da me mine, ko pomislim. Imam tu eno juznjakinjo, h kateri ena hodi likat. zenska pozna ful folka. Ce z mojim ne bo nic, bom njo vprasala. Sicer nerada, ker je huda opravljivka, pa bo pol se cel let okol razlagala kaksno sem imela. Zadnje case doma nisem delala ne vem kakih generale, sem vedla, da se selimo, pa kaj se bom pol pretegovala, u finisu pa jovo na novo. Se za spalnico dons ne vem kako bom, ker gre Meri popoldan spat. Moram do petih zrihtat. In se vse se bo prebelilo, bo sploh stala. njamka hvala, mi ne bi na misel padlo. tko kot za susilc. Sem rabla lep cas, da mi je potegnil, da obstaja. Cakam da se Meri zbudi, pa bo sla pol s. spat, jaz pa pakirat. Ma veš kaj, sej je plačana zato, da puca. Če ma pa kej za povedat, pa nej ma. Ko jo j.e.b.e. Pa pozabi tiste trende iz tamo dole, kako ženske vse zmorejo ti dej kar tvojga na telefon, mu jih mal zapojem. Tko, mal po naše :)
|