|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
5.8.2010 22:47:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Pol pa nic a ne. Samo pazi, bo zgleda vse javnouser posted image

Zakaj misliš?

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
5.8.2010 22:49:36   
TaMaSa
saj vidis, da te je danes tkole sprasevala kaj zdaj....ne na zs, ker tu je bolj interesantno. Dizs

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
5.8.2010 23:07:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom počakala do jutr zjutri, drgač pa nej se nekam vtakne:) ...hja, če ima karkoli za bregom, ve kdo sem, dalje pa niti ne bom javno pisala, tak da user posted image user posted image user posted image  

Grem kadit.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
5.8.2010 23:23:14   
TaMaSa
si hotla rect, nej SI nekam vtakne, ne nej SE nekam vtakneuser posted image user posted image
ja to pa, ve kdo si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
5.8.2010 23:24:43   
TaMaSa
lej, imam nov avatar. Slikca od vcerej. Je Meri balone pihala, S. pa prav buljilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
5.8.2010 23:26:21   
Anonimen

si hotla rect, nej SI nekam vtakne, ne nej SE nekam vtakneuser posted image user posted image
ja to pa, ve kdo si.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
5.8.2010 23:27:40   
Anonimen

Je Meri balone pihala, 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
5.8.2010 23:28:38   
TaMaSa
haloooooo slikca!!!! A ni lustkanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
5.8.2010 23:30:12   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Je Meri balone pihala, 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

milne mehurcke no, se nisem mogla koj spomnituser posted image user posted image user posted image . na sliki je zadaj, sicer pa na baby board, pred s., da je spremljala dogajanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
5.8.2010 23:31:06   
Anonimen

haloooooo slikca!!!! A ni lustkanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma to itak no.user posted image user posted image user posted image user posted image ne smem preveč pisat kak mi je cart, si bo še kdo kej mislu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
5.8.2010 23:32:32   
Anonimen

Je Meri balone pihala, 

milne mehurcke no, se nisem mogla koj spomnituser posted image user posted image user posted image . na sliki je zadaj, sicer pa na baby board, pred s., da je spremljala dogajanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
5.8.2010 23:36:11   
TaMaSa

Ma to itak no.user posted image user posted image user posted image user posted image ne smem preveč pisat kak mi je cart, si bo še kdo kej mislu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Caki, da jo zdej vidis v zivo, jo bos hotla kr sabo vzetuser posted image

A ves, ko sem bla pri M. noseca, pa je dala Raho na cvek slikco od svoje puncke...mi je bla tko corti v tisti oblekci, sem si tolk zelela tut jest se eno puncko..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
5.8.2010 23:46:37   
Anonimen
Ja, se spomnim tistga čveka ja.

Ej, se čujemo jutr, mene ful oči pečejo. Jutr sem frej, morem slike uredit, še zdej jih nisem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Poročam o sestankuuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
5.8.2010 23:48:12   
TaMaSa
Ok, nocko.
Se prej poglej na fb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
6.8.2010 9:48:17   
Anonimen

Ok, nocko.
Se prej poglej na fb.

Pogledala. Kaj je novega?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
6.8.2010 9:54:31   
TaMaSa
Nc novga. Se kar dez, tamali2 spita. Meri se kar, S. ponovno...Avto je mendas koncno popravljen, znesek pa tak, da te kap. je moz se koj bunil, da bo advokata klical, pa vse avtomobile, ki jih ima narocene skenslal. So mu znesek koj drasticno znizali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
6.8.2010 10:15:45   
TaMaSa
Vceraj smo sli na brzino v trgovino najnujnejse kupit, pa si je moj en avto sposodil. Ma je bil mini,sem se pocutka k sardela v ficotuuser posted image . Pa dezval je, midva vsak po enga otroka v narocju, brez marel tamali v majckah pa gasa. Je moj rekel, da si folk ziher misli, da smo eni klosarjiuser posted image .
No in pol v trgovini. Moj je drzal S., ker je M. hotla bit v nak. vozicku v lupoinci za dojencke hihi, pa ga dve prodajalke za delikateso koj napadeta, kolk je tamala lustna, pa ahhh in ohhh in, se mal preden sem zraven prisla slisim, ja kje pa je mami. Madonca so mi skor oci ven padle, sem sla rajs naprej. Mami ni a ne, se mogoce katera od vaju javi..bi najrajs reklauser posted image user posted image . pol pa moj seveda je moral tam nekaj vzet a ne, bumbaruser posted image . Je vzel olive, ker je pisal 100g 90ct. nazadnje so ble skor 4€ pa mu jih je blo nerodno nazaj dat. Jao.

Evo S. se ze hudo razburja.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
6.8.2010 17:39:20   
Anonimen

Vceraj smo sli na brzino v trgovino najnujnejse kupit, pa si je moj en avto sposodil. Ma je bil mini,sem se pocutka k sardela v ficotuuser posted image . Pa dezval je, midva vsak po enga otroka v narocju, brez marel tamali v majckah pa gasa. Je moj rekel, da si folk ziher misli, da smo eni klosarjiuser posted image .
No in pol v trgovini. Moj je drzal S., ker je M. hotla bit v nak. vozicku v lupoinci za dojencke hihi, pa ga dve prodajalke za delikateso koj napadeta, kolk je tamala lustna, pa ahhh in ohhh in, se mal preden sem zraven prisla slisim, ja kje pa je mami. Madonca so mi skor oci ven padle, sem sla rajs naprej. Mami ni a ne, se mogoce katera od vaju javi..bi najrajs reklauser posted image user posted image . pol pa moj seveda je moral tam nekaj vzet a ne, bumbaruser posted image . Je vzel olive, ker je pisal 100g 90ct. nazadnje so ble skor 4€ pa mu jih je blo nerodno nazaj dat. Jao.

Evo S. se ze hudo razburja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak tale tvoj jih pa ima, tko za sproti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
6.8.2010 20:07:36   
babysolza
helou,

evo jaz se sam javljam, da sem še kar v enem kosu. Danes sem nabavla še copate za v P, številko 40. TMS, a bo zadosti? user posted image user posted image

Kaj ste pa vidve z njamko včeraj imele za eno štorijo? Sam mal sem firbčna, čisto malo....

RMRM, sam da ste doma in je bolje. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
6.8.2010 20:13:40   
Anonimen
čer, kako ste? jest sm si zdele mal nohte na nogi nalekirala zdej pa čakam da se posuši lak, da dam nogavice gor, ker me zebeuser posted image .
Morm eno temo it odpret, me neki zanima, če bo katera kej vedla. Ma kolegica rezerviran dopust in zdej ji šefica reče, da ga ne more metuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
6.8.2010 20:14:36   
Anonimen
RMRM no sam da ste doma pa upam, da se ne ponovi.

Njamka a ta šle na kavo z miš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
6.8.2010 20:35:39   
TaMaSa
oj nina, kje se potepas? Ce lahko kar jaz povem, ja, na kavo sta sli in mis je zadovoljnauser posted image

Rdecka, firbec babji. Na kratko, njamka in Miska mccute sta se dobili, da je mis dobila cunce za njeno tamalo. Stos je v tem, ker se mal nazaj nista bli ravn jaboljsi frendici. A bo ok?user posted image  40 st pravis? Zate bo ze zadost, zame ne bi blo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
6.8.2010 20:43:02   
Anonimen
pa super, sta bestički zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma evo potepala sm seuser posted image

vi pa tkole pestrouser posted image , pa 4€ za oliveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v torek grem na en razgovor za službo, držte pesti, ker si res želim službo. Vas bom še spomnilauser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
6.8.2010 20:45:46   
TaMaSa
bom drzala, ti pa drzi, da grem naslednji teden koncno v slo.

besticki ja....ti otrokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
6.8.2010 20:47:03   
Anonimen
otrok jauser posted image

kdaj pa naj bi šli? a pol ste skoz tm kjer ste al kej okrog hodte?

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?