Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 22:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Pol pa nic a ne. Samo pazi, bo zgleda vse javno Zakaj misliš?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 22:49:36
|
|
|
|
TaMaSa
|
saj vidis, da te je danes tkole sprasevala kaj zdaj....ne na zs, ker tu je bolj interesantno. Dizs
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom počakala do jutr zjutri, drgač pa nej se nekam vtakne:) ...hja, če ima karkoli za bregom, ve kdo sem, dalje pa niti ne bom javno pisala, tak da Grem kadit.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:23:14
|
|
|
|
TaMaSa
|
si hotla rect, nej SI nekam vtakne, ne nej SE nekam vtakne ja to pa, ve kdo si.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:24:43
|
|
|
|
TaMaSa
|
lej, imam nov avatar. Slikca od vcerej. Je Meri balone pihala, S. pa prav buljila
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa si hotla rect, nej SI nekam vtakne, ne nej SE nekam vtakne ja to pa, ve kdo si.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Je Meri balone pihala,
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:28:38
|
|
|
|
TaMaSa
|
haloooooo slikca!!!! A ni lustkana
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:30:12
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Je Meri balone pihala, milne mehurcke no, se nisem mogla koj spomnit . na sliki je zadaj, sicer pa na baby board, pred s., da je spremljala dogajanje
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa haloooooo slikca!!!! A ni lustkana Ma to itak no. ne smem preveč pisat kak mi je cart, si bo še kdo kej mislu
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Je Meri balone pihala, milne mehurcke no, se nisem mogla koj spomnit . na sliki je zadaj, sicer pa na baby board, pred s., da je spremljala dogajanje
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:36:11
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa haloooooo slikca!!!! A ni lustkana Ma to itak no. ne smem preveč pisat kak mi je cart, si bo še kdo kej mislu Caki, da jo zdej vidis v zivo, jo bos hotla kr sabo vzet A ves, ko sem bla pri M. noseca, pa je dala Raho na cvek slikco od svoje puncke...mi je bla tko corti v tisti oblekci, sem si tolk zelela tut jest se eno puncko..
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se spomnim tistga čveka ja. Ej, se čujemo jutr, mene ful oči pečejo. Jutr sem frej, morem slike uredit, še zdej jih nisem. Poročam o sestanku
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 5.8.2010 23:48:12
|
|
|
|
TaMaSa
|
Ok, nocko. Se prej poglej na fb.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 9:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Ok, nocko. Se prej poglej na fb. Pogledala. Kaj je novega?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 9:54:31
|
|
|
|
TaMaSa
|
Nc novga. Se kar dez, tamali2 spita. Meri se kar, S. ponovno...Avto je mendas koncno popravljen, znesek pa tak, da te kap. je moz se koj bunil, da bo advokata klical, pa vse avtomobile, ki jih ima narocene skenslal. So mu znesek koj drasticno znizali.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 10:15:45
|
|
|
|
TaMaSa
|
Vceraj smo sli na brzino v trgovino najnujnejse kupit, pa si je moj en avto sposodil. Ma je bil mini,sem se pocutka k sardela v ficotu . Pa dezval je, midva vsak po enga otroka v narocju, brez marel tamali v majckah pa gasa. Je moj rekel, da si folk ziher misli, da smo eni klosarji . No in pol v trgovini. Moj je drzal S., ker je M. hotla bit v nak. vozicku v lupoinci za dojencke hihi, pa ga dve prodajalke za delikateso koj napadeta, kolk je tamala lustna, pa ahhh in ohhh in, se mal preden sem zraven prisla slisim, ja kje pa je mami. Madonca so mi skor oci ven padle, sem sla rajs naprej. Mami ni a ne, se mogoce katera od vaju javi..bi najrajs rekla . pol pa moj seveda je moral tam nekaj vzet a ne, bumbar . Je vzel olive, ker je pisal 100g 90ct. nazadnje so ble skor 4€ pa mu jih je blo nerodno nazaj dat. Jao. Evo S. se ze hudo razburja.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 17:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Vceraj smo sli na brzino v trgovino najnujnejse kupit, pa si je moj en avto sposodil. Ma je bil mini,sem se pocutka k sardela v ficotu . Pa dezval je, midva vsak po enga otroka v narocju, brez marel tamali v majckah pa gasa. Je moj rekel, da si folk ziher misli, da smo eni klosarji . No in pol v trgovini. Moj je drzal S., ker je M. hotla bit v nak. vozicku v lupoinci za dojencke hihi, pa ga dve prodajalke za delikateso koj napadeta, kolk je tamala lustna, pa ahhh in ohhh in, se mal preden sem zraven prisla slisim, ja kje pa je mami. Madonca so mi skor oci ven padle, sem sla rajs naprej. Mami ni a ne, se mogoce katera od vaju javi..bi najrajs rekla . pol pa moj seveda je moral tam nekaj vzet a ne, bumbar . Je vzel olive, ker je pisal 100g 90ct. nazadnje so ble skor 4€ pa mu jih je blo nerodno nazaj dat. Jao. Evo S. se ze hudo razburja. ampak tale tvoj jih pa ima, tko za sproti.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:07:36
|
|
|
|
babysolza
|
helou, evo jaz se sam javljam, da sem še kar v enem kosu. Danes sem nabavla še copate za v P, številko 40. TMS, a bo zadosti? Kaj ste pa vidve z njamko včeraj imele za eno štorijo? Sam mal sem firbčna, čisto malo.... RMRM, sam da ste doma in je bolje.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
čer, kako ste? jest sm si zdele mal nohte na nogi nalekirala zdej pa čakam da se posuši lak, da dam nogavice gor, ker me zebe . Morm eno temo it odpret, me neki zanima, če bo katera kej vedla. Ma kolegica rezerviran dopust in zdej ji šefica reče, da ga ne more met
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM no sam da ste doma pa upam, da se ne ponovi. Njamka a ta šle na kavo z miš?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:35:39
|
|
|
|
TaMaSa
|
oj nina, kje se potepas? Ce lahko kar jaz povem, ja, na kavo sta sli in mis je zadovoljna Rdecka, firbec babji. Na kratko, njamka in Miska mccute sta se dobili, da je mis dobila cunce za njeno tamalo. Stos je v tem, ker se mal nazaj nista bli ravn jaboljsi frendici. A bo ok? 40 st pravis? Zate bo ze zadost, zame ne bi blo.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pa super, sta bestički zdej ma evo potepala sm se vi pa tkole pestro , pa 4€ za olive v torek grem na en razgovor za službo, držte pesti, ker si res želim službo. Vas bom še spomnila
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:45:46
|
|
|
|
TaMaSa
|
bom drzala, ti pa drzi, da grem naslednji teden koncno v slo. besticki ja....ti otrok
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 6.8.2010 20:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
otrok ja kdaj pa naj bi šli? a pol ste skoz tm kjer ste al kej okrog hodte?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?