|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
10.8.2010 14:41:32   
TaMaSa
mateja, od pakiranja sigurno ne bom izgubila kalorij.
Pa da se razumemo. Men ni tezko delat, spakirat bi bla mala malica. Ampak tu mora it vse iz dons na jutri, vse na hitro, zraven pa dva otroka. Se ne selim prvic. Ampak ce zraven otrok stoka, pa drugi si cevlje obuva....je pakiranje huda mora.
ok ne bom vec tezila.
Glede na to,kolk ti garas na morju, moras pol tut vedno lazja domov pridt,a ne.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
10.8.2010 15:04:05   
mate0ja
kaj pa si tečna? A ti škatel zmanjkuje? user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
10.8.2010 15:30:07   
TaMaSa
Kaksne skatle, vrece.
Dost imam. Ko se meri zbudi, sibamo ven.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
10.8.2010 16:00:00   
TaMaSa
Evo, tole sem dons znosila v odlagalno sobouser posted image . Mi je zal, ker nisem vceraj slikala, je blo vrec.....
user posted image

user posted image

otroc so ze iz indijekoromandije.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
10.8.2010 16:11:51   
RMRM
Dan!

TaMaSa, a selite se. To je blo pa hitr. Ti nism nič fouš, pri dveh malih pikicah še selitev. Bo pol tolk bol luštno. Pa vidim da tud Tali nimaš doma, da bi ti mal pomagala. A nimaš nobene tetke da bi ti mal pomagala?

Babysolza, a odštevaš? Še malo. Pa vidim da imena tud še nimate. Sam da ne bo malo dete brez imenauser posted image . Drgač pa hvala za skrb. L. je dobro, mami bl tko. Me ful skrbi kako bo ob prvi vročini. Sej če bi bil to kratkotrajen krč, bi še nekak šlo, tko je blo pa vse skup ful dolgo, me pa panika grabi. Ampak bo že.

Mate0ja, a ti si tud že z dopusta? Pa pridna, delaš generalno. Verjamem da ti je ful dolgcajt po mali pikici. Moja tavelka je v pondelk šla na morje, pa je tko čudno prazno doma. Jaz tud nism navajena bit brez otrok. Smo bli skoz skupaj, vedno skup hodili okrog, tko da mi je zdej mal čudno, ampak se je treba tud tega navadit. Še par let, pa bo ptička tko al tko odletela iz gnezda.

Njamka, user posted image user posted image user posted image , na bejbici delate.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
10.8.2010 16:15:40   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Evo, tole sem dons znosila v odlagalno sobouser posted image . Mi je zal, ker nisem vceraj slikala, je blo vrec.....
user posted image

user posted image

otroc so ze iz indijekoromandije.

joj, se mi kr smiliš. Če bi bla mal bližje, ti z veseljem pridem pomagat.
Sem brala da moraš še obe stanovanji spucat. Pa daj poišči si eno tetko, za par ojrčkov ti bo generalno spucala. Boš že brez pucanja imela ful dela.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
10.8.2010 16:27:56   
TaMaSa
oj RMRMuser posted image user posted image

Ma kaksna tetka, moram kr sama. najbolj me zre, ker dec v bistvu ni se nic naredil, jaz se naj pa pretegnem. pol pa domov pride, pa una2 nosita, on pa jamra kolk je zmatran...da bi bil vsaj tiho. In vceraj si je se drznil rect, zakaj se jaz kej ne nosim.user posted image
pa na slikah se niti ne vidi kolk je tega...mah.

RMRM, daj mi povej prosim, ker mene je tega tut grozn strah..kaj naredis, ko otroka ta krc prime. ok klices- vsaj jaz, resevalce. Samo kaj jaz lahko naredim? Si dobila tabletke zanj, ce ga spet prime?

Zdej pa ven. PAPA

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
10.8.2010 16:42:39   
mate0ja
a da tvoj ni nič naredu. Ti osvetlim situacijo skozi moške oči. Ko sva se midva prvič selila (takrat do vesolja zaljubljena) sm jaz pol leta priganjala k šparanju, da si lahko saj pribor, servis in kako posodo pa brisače nabaviva. On je v tem času intenzivno razmišljal kdaj si bo lahko kupil nov telefon in ali bo takrat še v akciji. Jaz sem iskala stanovanje, gledala oglase se dogovarjala, on je hodil kritizirat tista stanovanja, ki so bila v ožjem izboru. Jaz sem hodila po trgovinah in nakupovala vse potrebščine, on se je pritoževal, ker mi je enkrat (ENKRAT SAMKRAT) pomagal dve vrečki nest z avta. Jaz sem prebarvala stene, pomila okna, zglancala tla in pohištvo, ki je že bilo notri, on je hodil v službo in po službi obvezno počival. Jaz sem nisila ko nora stvari iz prejšnje sobe, on je mogu pa nujno neki mami pomagat (to je blo še prej ko ni bla vojna s taščo in ji je vse k riti prinesel)... In ko sva bila končno preseljena je hodil po stanovanju in .... komentiral. Zakaj pa take zavese, zakaj si pa to tja dala, zakaj pa nisi tega kupla zakaj si pa to barvo zbrala ... no in ko dobiva prve obiske in razkazuje stanovanje pravi, da selit se je pa res hudič, kup preračunavanja, kup poti, živčne vojne z najemodajalci, velik za pucat, čeprav je stanovanje prazno in ko se vseliš še vedno nekaj manjka. Je reku, da ga je ta projekt grozno zmatral in da na noben način ne bi šel v kratkem še enkrat skozi to. Praktično pa je on samo svojo rit prnesel v stanovanje.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 10.8.2010 16:44:04 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
10.8.2010 16:46:58   
TaMaSa
o Matejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se tko smesno bere, samo jaz bi mojga najrajs ubilauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
10.8.2010 16:48:21   
RMRM
TaMaSa, jaz nism mogla nič nardit, kot ga pelat v bolnico, ker ni in ni popustil. Običajno krč po parih minutah sam popusti, tako da ko pridejo v bolnico, je že vse mim. To so mi povedal tako v bolnici kot pediater, baje je ful mal primerov da so krči tako dolgotrajni. Drgač pa otroka na bok, glavo poravnat da se ne zaduši, eno nogico pokrčt pod trebušček, tko, klasičen položaj. V vsakem primeru pa klicat reševalce, vsaj jaz.
Drgač pa se ti s tem ne obremenjuj. Jaz pri treh otrocih nism mela pojma o tem, se res nikol nism s tem obremenjevala. Sam zdej se pa, sploh ker je L. v varstvu. Sej sama bi že nardila tko kot je treba, sam če se pa to nardi pri mojem očetu, pa nimam pojma kako bo. Sicer napotke imata tako tašča kot moj oče, sam veš kako je to.

Je pa naš mali škratek vedno večji lump. Tud trmarit zna tko, da je joj. Pa v oči te gleda in dela točno to, kar rečem da ne sme. Pa zraven se smeji. Je res facka mala. Ga je pa sedaj po celi hiši dost. Če so vrata zaprta, pa po šipi buta, da bi šel rad venuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
10.8.2010 16:50:56   
RMRM
Mate0ja in TaMaSa, ne zamerit, sam kje user posted image sta jih najdle? Pa jaz mojmu ne vem kaj nardim, če bi bil tak polen. Sori no, sam res. Pa sej ni ženska doma zato, da otroke rojeva, puca in kuha.....

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
10.8.2010 19:12:32   
mate0ja
rmrm ni blo treba z lupo iskat user posted image user posted image Sej ni vedno tko, je pa res, da sem pri nas jaz gonilna sila. On je bolj občutljiv, ga stvari prej iz tira vržejo, če se kaj zalomi hitro zgubi živce tko da takrat ko je čas za akcijo nosim jaz prapor. Sicer pa tudi pospravlja, skrbi za tamalo... Ampak smo do tega prišli s parimi leti dosledne dresure user posted image user posted image Od doma ni prinesel nobenih pametnih navad in odgovotnost mu je bla isto kot izlet v vesolje.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
10.8.2010 20:33:13   
TaMaSa
RMRM, hvala. Vidis, meni si pomagala, ker nisem vedla, za bok in nogico. Seveda upam, da do tega ne pride, samo nikoli se ne ve.

Ja dec. Moj je najmlajsi v druzini z sedmimi otroci. Ze dojencek je bil menda obupen, celo otrostvo je vsem zivce paral, z 14imi je kar sam sel na vlak, nikomur povedal, in via za Slo. k bratu.
ta brat je tut razred zase in seveda je moj se vse to slabo po njem pobral. V bistvu so vsi bratje eni kr... za zenske.
Ce ga primerjam z normalnim moskim, je moj zrel za psihiatra, pa eno ornk vzgojno, samo odkar sem jaz tu, se je zelo veliko popravil. Prej sama pijaca, zenske, diskoteke...da bi doma kaj naredil, ma kaki.  Zdaj posel mu res ful laufa, doma popravi res veliko, ker jaz sem genij za kej polomt, razbit, razstelat...ko je frej, je z nami, tut zabaven je, ker jaz se pri njem in narezim do solz, in seveda je tut obratno.

Ce bi imela se enkrat na izbiro, bom z njim ali ne, NI SANS, ampak zdaj...

Pa RMRM ze lep cas imas zsuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
10.8.2010 20:47:43   
RMRM
Mate0ja, me veseli da je drgač ok, da je občasno tko. user posted image

TaMaSa, sori, sem šele zdej vidla. Sej veš da sem še vedno mal outuser posted image .
Lej, sej bo. Selitev je stresna za vse, me ženske smo pa še dodatno občutljive. Verjam pa da bi ga nekam poslala, ker ob dveh malih pikicah selitev ni ravno lahka, pol ti pa še take klamfa. Evo, koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bojše počutje.
Veš, sej jaz imam tud včasih poln kufer že vsega, sploh ko sem skoz sama. Pr nas pa noben ne vid tega mojga letanja od dr. do dr, od terapije do terapije. Mi je tud moj zadnjič reku, da če bi jaz zorganizirala dobavo materiala, da bi bla že dvorišna ograja narjena, pa kamni položeni v dnevni, pa to, pa ono..... Jaz pa iz bolnice pa vsa na glavo. Pa še tašča ima pol take opazke, da te nekam vrže. Ampak, se ne damo, a ne? Na ženskah svet stoji, pa naj bo kr hoče, tko jeuser posted image user posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
10.8.2010 21:24:00   
TaMaSa
ja kaj pa nisi kar iz bolnice vse uredilauser posted image . bedno ja.

saj bo, enkrat,, upam.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
10.8.2010 21:50:53   
mate0ja
RMRM še meni nekaj razjasni. Jest sm na ta vročinski krč čisto pozabila da obstaja pa se res lahko kar zgodi očitno. Se mi pa zdi da sem enkrat prebrala da moraš otroka čim prej slečt in v mokro brisačo zavit. To še velja ali bolje samo ta položaj. Sm šla nazaj brat in vidla, kaj je L. doletelo. Revček. In če se enkrat zgodi je večja verjetnost ponovitev?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
10.8.2010 22:07:47   
Anonimen
Čeruser posted image

RMRM, sam da je Lukas zdej ok.user posted image

Kaj se dogaja? Nč, spat ne morem, kot sem predvidevala. Sem res šla odkinkat tiste 3 ure in mam zdej kar mam. Hvala za nasvet Tamasa. Zdej pa na čvek prid.user posted image user posted image user posted image Za kazenuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4342
10.8.2010 22:14:27   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

RMRM še meni nekaj razjasni. Jest sm na ta vročinski krč čisto pozabila da obstaja pa se res lahko kar zgodi očitno. Se mi pa zdi da sem enkrat prebrala da moraš otroka čim prej slečt in v mokro brisačo zavit. To še velja ali bolje samo ta položaj. Sm šla nazaj brat in vidla, kaj je L. doletelo. Revček. In če se enkrat zgodi je večja verjetnost ponovitev?

Mate0ja, tud jaz se prej nism v to nikol spuščala. Drgač pa v literaturi piše, da se otroka ohlaja. Sam v tisti paniki, ko ne veš kaj je s tvojim otrokom, ker ne veš, al je ep.napad, al vroč. krč, a bo dihal, al ne bo, a bo preživu al ne bo, niti ne pomisliš da bi karkoli z njim počel, razen da čimprej prideš v bolnico. Vsaj pri meni je blo tko. Pa res nočm nobene strašit, ampak jaz sem to tko doživljala. Sej zdej točn vem kaj nardit, mam tud zdravilo, ampak ko je pa prvič je pa res kriza. Sej če krč popusti, pol je ok, pr nas je blo pa po moje več kot 20 minut, so še v bolnici neki časa rabil, da se je stanje normaliziralo. Pa še to pol ko je dobil tavelko dozo enga zdravila. Stesolid ni prijeluser posted image .
Ja, pa velika verjetnost je, da se bo ponovilo. Sicer to ni pravilo, samo glede na L. težave je večja verjetnost, seveda pa ni nujno.

Bo dosti za danes, mirno nočko vsem skupaj. user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
10.8.2010 22:16:15   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Čeruser posted image

Kaj se dogaja? Nč, spat ne morem, kot sem predvidevala. Sem res šla odkinkat tiste 3 ure in mam zdej kar mam. Hvala za nasvet Tamasa. Zdej pa na čvek prid.user posted image user posted image user posted image Za kazenuser posted image

moj tasrednji otrok se ni sel spat, bo sla vsak cas. pol pa pridem.
kam sploh, a na balkonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
10.8.2010 22:18:29   
mate0ja
To pa je vedno tako, da vsa pamet odpove, če je situacija kritična. Upam, da se ne bo ponovilo in da si L čim prej opomore.

nočko tudi od mene

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
10.8.2010 22:20:22   
mate0ja

Čeruser posted image

paste da čez ograjo ne padete.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
10.8.2010 22:24:12   
Anonimen

Čeruser posted image

paste da čez ograjo ne padete.

user posted image user posted image user posted image user posted image smo si nabavli stole, tko da uživamo. Včasih ob popoldnevih pa kar prenosnika na mizico pa pirček odprt in to je to : UŽIVANCIJA!
Mateja, bo kakšna nova slika pala od T?user posted image Sam še tebe čakamo mendeuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
10.8.2010 22:26:18   
Anonimen
RMRM, recimo, da razumem kako se počutiš, sploh ker je Lukas pač zdej v tej "riziko" skupini, da se mu to ponovi. Srčno upam, da se vam vse tegobe izognejo na dolgo dolgo turo daleč stran od vas. user posted image

Tamasa, kaj zdej ? Dej Majo spat pa na čvek, alo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
10.8.2010 22:30:59   
mate0ja
 naš fotič je 70 kilometrov stran ker še vedno pridno beleži počitniške dogodke. Tko da počakejte, da naša najmlajša zaključi z dopustom. Sicer sm se po tisti aferi kraje slik odločla, da ne bom več objavljala ampak naj vam bo pade kaka za pokušino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
10.8.2010 22:35:49   
Anonimen

naš fotič je 70 kilometrov stran ker še vedno pridno beleži počitniške dogodke. Tko da počakejte, da naša najmlajša zaključi z dopustom. Sicer sm se po tisti aferi kraje slik odločla, da ne bom več objavljala ampak naj vam bo pade kaka za pokušino.

Sej na Fb jih lahko daš za pogledat  samo določenim osebam.user posted image Jest sem si zdej kar uredila glede tega, kaj **** majo vsi za gledat, kako mi uživamo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?