|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
15.7.2010 13:53:59   
babysolza
ojla lunca user posted image

Lepo prosim, ne s takimi, da ti je fajn v tej vročini - meni se zdi kot umiranje na obroke, mučenje res. Že tako al tako ne prenašam vročine najbolje (sem doma z ene hribovske vasi, se očitno fajn pozna), vse kar je čez 27 stopinj je že preveč. user posted image user posted image  Po drugi strani je pa fajn slišat, da enim to paše - danes sem tudi enga kolega srečala, je čist cvetel, da takoj podpiše, da bi bilo skozi tako. Sem ga skoraj nab... user posted image user posted image  user posted image

Držim pesti za skorajšnje brezpleničarstvo - pri nas smo rezervirali termin za to naslednji teden, ko gre k moji mami na počitnice za par dni. user posted image user posted image  Jaz je ne morem skoz dvigovat in prekladat, mojemu se pa tudi najbolj ne da. Sicer pri varuški gre na kahlico, navadili sta se že, da gre takoj, ko se zbudi, sam je potem večinoma v plenički. Pri nas ni neke prave volje pri naju dveh, da se lotiva tega projekta, priznam. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
15.7.2010 13:55:00   
babysolza
grem še mal na balkon ležat, komi diham user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3877
15.7.2010 14:00:28   
slovenka
pupe, no evo, od danes...

user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3878
15.7.2010 14:04:35   
slovenka
Pa še ena user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
15.7.2010 14:08:36   
mate0ja
Mljask, tele vaše dojenčke bi kar pojedla. Joj kako se otrok spremeni v šestih tednih da ne govorim v pol leta. Čeprav se meni ni zdelo, da se naša ful spreminja na tujih prej opazim user posted image .

Meni tud vročina paše. Samo v avtu ne. Tam rabim pa hlad a imam tako srečo, da moja mala gajbica nima klime. In ko pridem domov grem najprej v kopalnico, ker bi majico lahko ožela.

Aja pa da vam povem kaj je T včer izjavila. Midve sva šli okrog pol sedmih vn pred blok (mamo eno zelenico kjer se lahko podi) in ona teži, da mora ati zraven. On pa zleknjen na sedežno ko ... sej ne vem primerjave user posted image user posted image  in ji rečem, da naj mu naroči, da naj gleda poročila, da nama bo potem plahko poročal. In ona gre do njega in pravi ati glej televizijo da se boš lahko poročil. Pa jo vpraša kdo je to reku. Pravi mami je rekla da se boš poročil, če boš televizijo gledal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
15.7.2010 14:17:43   
lunca14
Kosilo se kuha,je končno prišla voda.
Tms....prej sem ti pozabila povedat taglavno.............tvoja je pa tak cukerček in čist je podobna m.sta si čist identični,res je pravi mali smejkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa asica,ti pa tud maš prigode tole z lovlotom,sam jaz ga vseno nebi postriglauser posted image ,pri nas tud majo vse moje za punce,dokler ne spregovorijo.
..............GREM OBRNIT ČEVAPE.........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
15.7.2010 14:24:59   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SPET DVA CUKERČKA,kok lepa sta obadva skupi,pa m.je že pravi dečko,pa čeprav ne poznam očija,mislim,da je čisto njegov,res so dojenčki za pojest,luštni da bi jih popapu.
In mateja tvoja pa ma ideje,gledaš tv in se poročišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kaj je oči komentiral na to.
bs....ja kaj čem če pa res uživam na toplem,pa tud švicam ne velik,groza mi je mrazauser posted image ,poletje 30 stopinj,to je zame.
............grem spet čevape obrnit........

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
15.7.2010 14:34:02   
lunca14
user posted image no pa ste mi vse pobegnile,ja nič rem pa spet čevape obrnituser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
15.7.2010 15:00:22   
TaMaSa
Meri in Safija si nista tut sekundo podobni. Pa nc ugovarjat, ker ju vsak dan gledamuser posted image .
Gledam slike od M., ko je imela pol leta....ves cas sem mislila, kolk je lustkana, najbolj, pa blabla, zdaj, ko jo recimo da primerjam z S., je pa kar mal cudnauser posted image user posted image user posted image

Tali pri 2letih, Meri pri pol, in Meri zdaj.

user posted image

user posted image

user posted image

pa se Majcka v Slo., na vikendu..
user posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 15.7.2010 15:03:46 >

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
15.7.2010 15:06:02   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

pupe, no evo, od danes...

user posted image

ja malicka smo dolgi. pa nogice, prstki...je zlo velik a? Lustkan, lustkan!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
15.7.2010 15:12:17   
aleksandra silvija
Ooooooo, kako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  otročki!

Slovenka, ko gledam sliko tvojega sinka, kar vonjam dojenčka zravenuser posted image , ko pa takooo dišijo.
Pa tvoja lepotica Sofija in bratsko-sestrska ljubezen---najlepše slikce so to, ko se ti mali stiskajo!

In TMS, tvoja mala/velika princesa Safija. Kako lepa dojenčica! Samo ne morem verjeti, da je že tako velika.

In Meri- princesa mala, ni kaj, Tali tudi.

Lunca, kaj pa delate, da ni vode?

Jaz kar pipe pustim odprte in ko voda pride----SLIŠIM.user posted image

Sedaj pa razmišljam, kje v naših koncih bi našla en tak dober prostor za piknik, pa nekaj igral, pa da ni to pri nikomer doma.....

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
15.7.2010 15:14:36   
lunca14
tms....jaz ti pa bom ugovarjala,ker meri in tali sta čisto isti,jih ne bi ločila po teh slikicah,če ne bi rekla,da sta obe gor,je pa tud tali zelo zelo luštna pupcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se grem mal k mojmu pocrklat,potem pa po nejkota,pa lun bo že buden.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
15.7.2010 15:16:54   
lunca14
oj as.nismo mi krivi za izpad vodeuser posted image ,in zakaj rabiš piknik plac,kje ob savi al pa tam kjer je brežiški most spodaj majo tak plac pa polno igral.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
15.7.2010 15:18:31   
TaMaSa
lunca, ne M in T-ceprav si ravn tako nista.M. ima mini ocke modre, Tali velke zelene, ok. obe majhna usta, sv. lase, Meri bolj..., M in S si nistauser posted image .
ASica, kaj pa imate?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
15.7.2010 17:35:20   
slovenka
TMS, kaj druga in tretja slikica ni isti otrok ali kako? Meni izgleda user posted image

AS, ja, Sofija ima rada, ko ju obenem previjam na postelji, se prostovoljno uleže zraven in si malega potem zakotali na bok, tako da se gledata in potem se ona izživlja in reži... user posted image Ga ima res zelo rada, samo to izkazuje včasih tako kot se ne sme, da malega boli... user posted image Mora hitro zrasti, da se bo lahko branil.

Mi smo bili na banki, dragi in Sofija pa sta šla sedaj do zavarovalne zastopnice. Malega danes čez dan dajem spat v zibko, da se bo navadil in dobro gre. Lepo spi... prej je spal v spalnici v pritličju, kar na francoski postelji. Sedaj pa sem dve noči ugotovila, da ful lepo spi v zibki in ga sedaj še čez dan vadim...

Grem delat user posted image En članek bi morala končati, pa mi tema ne diši user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
15.7.2010 22:36:10   
TaMaSa
slovka, teb medeuser posted image . Seveda je isti otrok, Meri a ne!!user posted image

je kdo doma, oz. na RR?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
15.7.2010 22:38:09   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SPET DVA CUKERČKA,kok lepa sta obadva skupi,pa m.je že pravi dečko,pa čeprav ne poznam očija,mislim,da je čisto njegov,res so dojenčki za pojest,luštni da bi jih popapu.
In mateja tvoja pa ma ideje,gledaš tv in se poročišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kaj je oči komentiral na to.
bs....ja kaj čem če pa res uživam na toplem,pa tud švicam ne velik,groza mi je mrazauser posted image ,poletje 30 stopinj,to je zame.
............grem spet čevape obrnit........

poletje 30st. je tut zame, samo ne pa 38, to pa ubija!!!!!!
za cevape ubijam!!!!!!! Njama, bi rekla Majckauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.7.2010 22:39:34   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

grem še mal na balkon ležat, komi diham user posted image user posted image

ze zdejuser posted image user posted image user posted image
..porodna...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3893
15.7.2010 22:40:45   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Slovenka, kaksna M. in S. Ti to o mojihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, o svojih, jaz imam tudi otroke user posted image user posted image Sem si pa res od tebe sposodila kratice. Imam toliko otrok, da niti izpisovati več ne morem user posted image

Moram še jaz najt hitro eno ime na M, da vaju bom medla. user posted image user posted image

Mojca, Matej...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3894
15.7.2010 22:50:46   
Anonimen
Čer.

Eh, S in M si nista niti malo podobni.user posted image user posted image user posted image   Največji cuker je pa S.user posted image user posted image user posted image Sej so vse 3 lepe,sam tamikena je pa res cuker.user posted image

Slovenka, Maksim je res pravi bratec.user posted image Velik.

Jaz pospravljam stanovanje, luftam...spakirano še nič.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
15.7.2010 22:52:10   
Anonimen
Spi se mi, lačna sem, vstat moram spet zgodaj, ker nisem utegnila it tankat popoldneuser posted image ...eh, samo sranje danes.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3896
15.7.2010 23:06:28   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Čer.

Eh, S in M si nista niti malo podobni.user posted image user posted image user posted image   Največji cuker je pa S.user posted image user posted image user posted image Sej so vse 3 lepe,sam tamikena je pa res cuker.user posted image

Slovenka, Maksim je res pravi bratec.user posted image Velik.

Jaz pospravljam stanovanje, luftam...spakirano še nič.user posted image

Imas 100% prav. Tamali2 sta si podobni, kot noc in dan. Mal mislil, da je M. po moji stari mami, M. pa po moji mami. Njegovim itak da NISTA podobniuser posted image user posted image user posted image
Tali je pa itak cel oci.

Tamala je pa res tooolk lustna. Saj vem, da ze tezim s tem, samo TKO JE!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tut lacna..
Kdaj potujete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
15.7.2010 23:08:16   
Anonimen
Mogoče sploh ne bomo.user posted image Sej pravim, danes je samo sranje.user posted image user posted image
Avto nam ga spet nekej kvačka.user posted image Še dobro, da sem sploh do vas zadnjič pršla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
15.7.2010 23:10:15   
TaMaSa
 Ves, je mami zadnjic rekla, kolk imas dober avto:)

Pejt na fb, sem te nekaj vprasala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
15.7.2010 23:11:01   
TaMaSa
Kaj pa je narobe sicer na danasnji dan? Sej ne bom nobenmu povedalauser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?