babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa hi BS, se malo, pa bo. Puncka?? Pa prenavljate? ja kdo ti pa puca, ce pravis, da ti neß Poslji to osebo se do nas, ker zdaj se menda pa res selimo. Je vroce zdaj, za visoko . Sem imela Tali konec julija, pa sem tut umirala. Samo zdaj bi pa kar umrla . Smo ble pri P, za obe. Obe zdravi, se lepo razvijata. Meri ima 12400g, se je dobri 2kilci zredila v enem letu, velika je 89,5. Safija 8kg in 66cm. NI vec na vrhu meje v debelosti, temvec zlata sredina. Je imela Meri pri 5m 8840g. res je bla debelinka, pa moz vedno pravi, da je safijica bolj bajsi. Pojma nima. no, zdaj je crno na belem . Obema so se pregledali oci, imajpo nov aparat, vidita super. Sem vprasala glede ceplenja proti klopom. Tu je to redno ceplenje pri treh letih, prej ne. Placa zavaravalnica. Isto 3cepiva. Grem eno kurjo obaro kuhat, ker tamala lahko zacne z mesom. Aja, BS, kak Brad Pitt, ne me basat Ce ze, bi moral bit AL Pacino Punčka - bomo videli. Sabina bi tudi po G mnenju mogla prit z lulčkom na svet, tako da... Puca pa - nobeden. Sam kar je najnujnejše. Mora kr moj mal pomagat, v soboto je imel prou vnemo, je posesal celo stanovanje in generalno spucal kuhinjo. Sem ga takoj v zvezde kovala, zato se pa od takrat ni več nič pritaknil. Pa pri meni se pozna, da cel dan ni nikogar in se v bistvu tudi maže ne tolk. Sabina gre za par ur v varstvo in takrat kaj naredim, pa je. A ti tud ne maraš Brada Pita? Meni ni ne vem kaj, sam povečini bejbe kr padajo nanj. Bi tud jaz rajš Al Pacina. Pa Val Kilmer mi je bil srčkan, sam se je neki zapustu zadnje cajte. Pridne tvoje bejbe, lepo rastejo. Lih 20 kilc skupi okrog prenašaš. Bi se lohk na kako tekmovanje iz dvigovanja uteži prijavila. Pogrešam bojo Bibiko, je pri babici. Dec mi je pa ušel laufat, sem ga ene parkrat okregala, da se je fejst zredil in me je resno vzel. Je kr prou, da kaj zase naredi. Jst tudi po porodu začnem mal migat, ker tole res ni nič, sploh nič ne telovadim.