|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
20.7.2010 12:47:06   
TaMaSa
hi

BS, se malo, pa bo. Puncka??

Pa prenavljate? ja kdo ti pa puca, ce pravis, da ti neß Poslji to osebo se do nas, ker zdaj se menda pa res selimo.
Je vroce zdaj, za visokouser posted image . Sem imela Tali konec julija, pa sem tut umirala. Samo zdaj bi pa kar umrlauser posted image .

Smo ble pri P, za obe. Obe zdravi, se lepo razvijata. Meri ima 12400g, se je dobri 2kilci zredila v enem letu, velika je 89,5. Safija 8kg in 66cm. NI vec na vrhu meje v debelosti, temvec zlata sredina. Je imela Meri pri 5m 8840g. res je bla debelinka, pa moz vedno pravi, da je safijica bolj bajsi. Pojma nima. no, zdaj je crno na belemuser posted image .
Obema so se pregledali oci, imajpo nov aparat, vidita super. Sem vprasala glede ceplenja proti klopom.
Tu je to redno ceplenje pri treh letih, prej ne. Placa zavaravalnica. Isto 3cepiva.

Grem eno kurjo obaro kuhat, ker tamala lahko zacne z mesom.

Aja, BS, kak Brad Pitt, ne me basatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ce ze, bi moral bit AL Pacinouser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.7.2010 12:58:14   
slovenka
ojla mamice,

lunca, samo mi je res ful časa vzelo, da sem izbrala slikice, ki jih bomo razvili, pa da sem jih potegnila dol s fotoaparata, nekaj zbrisala, pa potem sem vse naložila na zunanji trdi disk, ker sicer je računalnik že ful počasi delal...

tms, kako je fajn tole vaše primerjanje pup. user posted image Bomo videli, kako bo pri nas. Prejšnje tedne je mali vlekel zizo kot nor, sem kar zvezde videla, sedaj se mi zdi pa že bolj umirjen user posted image

BS, jaz sem najprej mislila, da se ti to hecaš "obožujem prenove", kaj ti pa je? A še nisi nobene dala skozi? user posted image Te TMS dobro sprašuje po čistilki user posted image

Uh, glede trebuha - jaz sem tudi imela velikega, pa vsi so mi govorili, kakšnega imam... jaz sem pa mislila, no ja, saj še ni tako hudo, ker sem videla precej večjih trebuhov na pregledih user posted image Potem pa v soboto na RD od nečakinje punca, ki me sprašuje po izkušnjah z epiduralno, je tudi sama zmenjena zanjo itd. Je imela tak lep majhen trebušček... in potem izvem, da ima rok naslednji dan. Sploh nisem mogla verjeti. Sem mislila, da bo kje oktobra rodila. Pa kako je to mogoče? Kje je le bila skrita ta pupa. user posted image

Danes imam pa bolj umirjen dan, nič posebnih planov glede dela. Mali je dopoldne veliko spal, ga je varuška vozila naokrog in sem imela veliko časa za Sofijo, sva se nagugali in napeli... kosilo je skuhano, zdaj grem pa gledat kaj bi. Sicer imam za pospraviti veliko cunj, samo ravno v obeh sobah spita mala dva - še kar spimo doli, mali je v spalnici, Sofija v garderobi. Tako da mi ni za hodit in pospravljati tam noter. Ko pa sta budna, pa tudi ne morem, tako da vprašanje, kdaj bom pospravila user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
20.7.2010 13:07:16   
TaMaSa
Slovenka, sama se tut glih ne pretegnem, od dela. Najnujnejse, ze tko je dost.

Fino je primerjat, ja. Ampak mi je cudno, da je bila m. pri 5m daljsa kot s. skoraj pri 7ih. Pa ze M. ni ne vem kaksna velikanka. Kolk so od Sofije mere?  Pa tvoja BS- Sabina? Fantki so itak drugac.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.7.2010 13:14:42   
slovenka
TMS, veš da nimam pojma glede mer od Sofije. Mi pri 2 letih nimam posvetovalnice, smo jo imeli pri letu in pol, potem pa nas menda vabijo pri 3 letih. Zdaj ima slabih 12 kg, za cm pa ne vem. Lahko ti pa povem za malega, samo njega nimaš s kom primerjati, ne? user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.7.2010 13:17:14   
mate0ja
Sm mogla dvakrat pogledat, da nisem zašla na temo pri dojenčkih user posted image user posted image user posted image . O nekih malih pikicah govorite. Naša ima 90,5 cm in 12,8 kg. In postavo čist po atiju, sam en velik trebuh jo je. user posted image user posted image

Midve se greva, sej ne vem al naj rečem spet ali še kar brezpleničarstvo. Edino to mi gre na jetra, ker v vrtcu nočejo sodelovat. Babe lene. Pravijo, da ko bo ziher, da pove za lulat jo bodo mele brez plenic, zdej ko jo je treba pa opozarjat si pa ko vsake toliko naredi lužico pa ne upajo tvegat, ker KAO se lahko prehladi, kakšen otrok stopi v lužico in pade..... Po moje je niti ne dajo na kahlo celo dopoldne, vsaj tko mala poroča, če ji je za verjet. user posted image  Če se pogovarjam z mamicami, ki imajo otroke v drugih vrtcih pa vse pravijo, da so jih v veliko primerih v vrtcu odvadili od plenice in so popoldne samo nadaljevali ali pa da so vsaj sodelovali, če so rekle, da se odvajajo.

No pa sej gremo konec tedna že na morje in z mojim sva se soglasno odločila, da bo čez dan brez plenice in ji uide ji pač uide. Bomo prali, brisali ... Tko da septembra jo peljem nazaj v vrtec in če se zgodi, da dobi namonitrano plenico na rit ZNNOOOORRRRIIIIIIIIMMMMMM.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.7.2010 13:17:40   
TaMaSa
kako ne. lahko ga z S. Samo mal nazaj pogledam.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.7.2010 13:33:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

kako ne. lahko ga z S. Samo mal nazaj pogledam.

user posted image moških in žensk ni za primerjat user posted image No, evo: pri 1m je imel 4800g in 56 cm user posted image

MAteja, ne NOOOOORRRIIIII user posted image Tebe pa res ti v vrtcu živcirajo. user posted image Mi ne odvajamo od plenic, nimam časa sedaj za to, pa opozarjati... Je pa včasih brez plenice, da vidi, kaj se dogaja user posted image In gre kakat zmeraj nekam na skrit kraj, za rožo..., lula pa kar tako... sredi kuhinje, zunaj na terasi... pa obakrat pove, kaj je naredila, tudi ko ima plenico gor, je tako, samo zmeraj za nazaj, ne za naprej user posted image Bo mogla moja mami prit s šibo, tako je mene odvadila plenice - pri 2,5l. Si mislite? Uboga jaz user posted image user posted image

Je pa zadnjič mami pazila Sofijo in sestrino pupo, ki je stara 1 leto, pa ju je poklicala po imenih mene in moje sestre (sva tudi leto dni narazen). Ti, ti, mami, sem slišala in rekla "babi, si se pa za enih 30 let zmotla" user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.7.2010 13:34:03   
slovenka
aja, mateja, kaj zdaj si do septembra fraj ali kako da gre šele takrat T. v vrtec? To pa je dopust... No, saj jaz ga imam do 1.5.2011, samo druge sorte user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.7.2010 13:50:02   
mate0ja
Ma itak da bom norela. Mala ima ful občutljivo rito. Zdej v tej vročini je bla vsa pikasta pod plenico, kožo je mela kar zgubano. Mi smo pač naleteli na vrtec, kjer delajo po liniji najmanjšega odpora. Al pa je mogoče samo taka skupina. Sej ne morem vedet, ker drugih ne poznam. Me ne bi tolk zmotlo, če ne bi ostale stvari štimale. Npr zjutraj je hladneje, jo oblečem v dolge hlače al pa 3/4, čez dan je pasja vročina, sploh v igralnicah in ji ne preoblečejo hlač, pa ma s sabo za večkrat preoblečt od kratkih do dolgih al pa naj jo saj slečejo in bo v plenici... Da ne govorimo, da skoraj vsak dan zgubijo njeno dudo, da dovolijo, da drugi otroci nosijo plišasto igračo od T domov user posted image user posted image . Mi je zadnjič rekla ena študentka, ki je prišla v pomoč čez poletje rekla, da je Klara hotla met njeno igračo in so jo za en dan posodili. Pa a so normalni???????????? A se je kdo vprašal, da bomo mi mel s spanjem zvečer probleme zaradi tega. Ogrizena je enkrat na teden pa sploh ne povejo ko jo pridemo iskat.... Včasih so mi jo pošiljal domov s tako mokro plenico, da jo je mela do kolen, tud pokakano z vneto rito .... no vsaj to se je nehalo ko sm enkrat orng zarjovela. Zdej jo vedno tik preden jo pridem iskat previjejo. To vem, ker včasih pridem 15 minut prej in jo previjajo.... Sm bla zadnjič na upravi, s prošnjo da jo prestavijo v drugo skupino. Sm direktno povedala zakaj in dobila odgovor, da se vse to pač dogaja, ker je več otrok in ne morejo samo enega ves čas imeti na očeh in zanjga skrbet. Zdej se ena druga mamica trudi nabrat čim več staršev na kup za izredni sestanek s predstavniki vodstva pred začetkom novega šolskega leta, da bi jim razložili, da nima samo eden ali dva takih problemov ampak cela skupina in naj menjajo vzgojiteljico in varuško.

O celomesečnem dopustu pa lahko le sanjam. 14 dni bomo skupaj, pol je ati še en teden pol bo pri babici dva tedna na počitnicah pol mam pa še jest en teden fraj. Pol je pa že september.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 20.7.2010 13:51:50 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.7.2010 14:51:00   
TaMaSa
maksim obe moji sisa za 400g, vec pa nimam casa napisat.
oj Mateja, podn nouser posted image . Tist z igracami me najbolj jezi. da moji vzamejo njeno najljubso ribo....znori, pa mi z njo.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.7.2010 15:48:13   
slovenka
TMS, samo kaj pa pri rojstvu, koliko ju tam šiša? 4 kile je imel! user posted image

MAteja, kako pa je s plačilom vrtca, zdaj ko T ne bo tam?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.7.2010 16:32:39   
aleksandra silvija
Ojla!

Kako ste?
Berem, da S. celo prosi za it lulatuser posted image , da je že Lun odlaga pleničko in T.....mah, vsi junijčki po vrsti.
No, naš L. jo še vedno ima, čeprav se zelo jezi. Ponoči se sleče, iz pižame, so odpne bodi in potem še plenico da stran, vajo ponovi tudi 2-krat na noč.
Zaenkrat se še ni polulal v posteljo, ampak to je bolj tako/tako.
Čez dan pa.....beži pred plenico, se slači.....potem pa lužice in letanje za njim s plenico.Na kahlico sploh noče, včasih se polula v školjko.

Vrtec---Mateja, mi je prav hudo, ko berem, da imate težave. Mogoče bo jeseni bolje, si sploh ne predstavljam, da bi bilo tako v vrtcu. Pri nas so v obeh vrtcih ful prijazni, se prilagajajo otrokom, še staršem.

TMS-ti pa si zaposlena s selitvijo, urejanjem.  Tvoji mali punčki pa lepo rasteta. Lepe kile imata. Fino! Saj ti se pa tako trudiš z obroki.
BS---še malo, še malo, da ti čestitamo.user posted image

Naš L. pa še vedno čmrli  na 10-ih kg.

Slovenka---ti si že v elementu(članek). Koliko si si vzela prostih dni?
Dni seveda, ker o tednih se mi zdi že kar ne moreš pisat?

Lunca--pri vas ste ponovno v vrtcu, ti uživaša in se sproščaš s tekom,k ja tudi jaz ti zavidam, ker si tako vztrajna! Bravo!

Drugače pa imamo pri nas zadnje dni čisto ponorele sladkorje, od 2 do 30 vsak dan. Noro.
Komaj čakam naslednjega tedna, ko gremo na morje in da nehamo letat iz enega konca na drugega vsaj za 2 tedna.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.7.2010 19:17:32   
TaMaSa
da boste vedle. Hudic obstaja!!!!!!!!!! Ga imam doma.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.7.2010 19:36:07   
lunca14

.....v kaki obliki pa?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.7.2010 20:04:07   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.....v kaki obliki pa?

V cloveski. Saj ves kdo. Itak sem za vse sama kriva. Lahko bi sla nazaj l.2007, sem imela ze vse urejeno, pa nisem. Pol, ko se je M. rodila, je bilo ze spet skor 100% da grem...in spet ne.... Zdaj pa imam. Zapecatena do smrti z psihopatom.

Druga tema.
Kupujemo nov avtosedez za Meri. Ga ima zdaj od 0-18kg. Kaj je naslednje? S. je prav tako vsa stisnjena v lupinci, zato se mudi. Vse kar sem nasla je od 15kg naprej.

Pa glede mesa. Sem skuhala res dobro obaro. Ampak, ko sem zmiksala meso, je bil tak beden okus. katero meso-belo je najboljse za dojencka in kako je najboljs pripravljeno? tamala zadnje case mal slabse je. Ziher ta vrocina. Se najrajs ima navadni jogurt in sadje. Vse drugo jo kar jezi, ker spusca ene take hude, protestne zvoke.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.7.2010 21:11:45   
babysolza

hi

BS, se malo, pa bo. Puncka??

Pa prenavljate? ja kdo ti pa puca, ce pravis, da ti neß Poslji to osebo se do nas, ker zdaj se menda pa res selimo.
Je vroce zdaj, za visokouser posted image . Sem imela Tali konec julija, pa sem tut umirala. Samo zdaj bi pa kar umrlauser posted image .

Smo ble pri P, za obe. Obe zdravi, se lepo razvijata. Meri ima 12400g, se je dobri 2kilci zredila v enem letu, velika je 89,5. Safija 8kg in 66cm. NI vec na vrhu meje v debelosti, temvec zlata sredina. Je imela Meri pri 5m 8840g. res je bla debelinka, pa moz vedno pravi, da je safijica bolj bajsi. Pojma nima. no, zdaj je crno na belemuser posted image .
Obema so se pregledali oci, imajpo nov aparat, vidita super. Sem vprasala glede ceplenja proti klopom.
Tu je to redno ceplenje pri treh letih, prej ne. Placa zavaravalnica. Isto 3cepiva.

Grem eno kurjo obaro kuhat, ker tamala lahko zacne z mesom.

Aja, BS, kak Brad Pitt, ne me basatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ce ze, bi moral bit AL Pacinouser posted image

Punčka - bomo videli. Sabina bi tudi po G mnenju mogla prit z lulčkom na svet, tako da... user posted image user posted image

Puca pa - nobeden. Sam kar je najnujnejše. Mora kr moj mal pomagat, v soboto je imel prou vnemo, je posesal celo stanovanje in generalno spucal kuhinjo. user posted image user posted image  Sem ga takoj v zvezde kovala, zato se pa od takrat ni več nič pritaknil. user posted image user posted image  Pa pri meni se pozna, da cel dan ni nikogar in se v bistvu tudi maže ne tolk. Sabina gre za par ur v varstvo in takrat kaj naredim, pa je.

A ti tud ne maraš Brada Pita? Meni ni ne vem kaj, sam povečini bejbe kr padajo nanj. Bi tud jaz rajš Al Pacina. Pa Val Kilmer mi je bil srčkan, sam se je neki zapustu zadnje cajte. user posted image

Pridne tvoje bejbe, lepo rastejo. Lih 20 kilc skupi okrog prenašaš. Bi se lohk na kako tekmovanje iz dvigovanja uteži prijavila. user posted image

Pogrešam bojo Bibiko, je pri babici. user posted image  Dec mi je pa ušel laufat, sem ga ene parkrat okregala, da se je fejst zredil in me je resno vzel. Je kr prou, da kaj zase naredi. Jst tudi po porodu začnem mal migat, ker tole res ni nič, sploh nič ne telovadim. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.7.2010 21:14:21   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

BS, jaz sem najprej mislila, da se ti to hecaš "obožujem prenove", kaj ti pa je? A še nisi nobene dala skozi? user posted image Te TMS dobro sprašuje po čistilki user posted image

user posted image user posted image  Sem, sem. Jaz bi non-stop neki prestavlala pa prekladala pa menjavala po stanovanju. Pa moj zavija z očmi, da sam zapravlam. Če mi pa slučajno pri kaki stvari pritrdi, potem pa dobim pravi zalet in začnem že sanjat o podiranju sten, menjavi ploščic itd. user posted image user posted image  To se bomo šli spomladi, zdele pa sam mal lepotnih popravkov za novo bebo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.7.2010 21:17:38   
babysolza

Fino je primerjat, ja. Ampak mi je cudno, da je bila m. pri 5m daljsa kot s. skoraj pri 7ih. Pa ze M. ni ne vem kaksna velikanka. Kolk so od Sofije mere?  Pa tvoja BS- Sabina? Fantki so itak drugac.

Evo, sem šla prav pogledat, ker mam fejst luknjast spomin zadnje čase user posted image  - pri 6 mesecih je imela 7,4 kg in 69 cm, pri 9 mesecih pa točno 9 kg in 73 cm. Pa je mislim da P skoz govorila, da je kar velika.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.7.2010 21:28:21   
babysolza
TMS - če želiš, se še mal bl oreng spuci tlele, sej veš da držimo s tabo. Sicer pa držim pesti, da te čimprej mine slaba volja. Tak hudič pa spet ne more bit - če drugega ne, ti je dal tri čudovite princeske. user posted image  Je pa res, da to zdaj ne pomeni, da te zato lahko jezi do konca življenja.

Meso - če se jaz prav spomnim, sem Sabini najprej dala piščanca - sem na začetku majhen košček kar skuhala zraven krompirja ali riža in ji potem zmiksala vse skupaj. Potem sem ji pa dala tudi že pečenega.

Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.7.2010 21:29:35   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Evo, sem šla prav pogledat, ker mam fejst luknjast spomin zadnje čase user posted image  - pri 6 mesecih je imela 7,4 kg in 69 cm, pri 9 mesecih pa točno 9 kg in 73 cm. Pa je mislim da P skoz govorila, da je kar velika.

zamisli si pol Mariso pri 5ih!!mescih, s skoraj 9kguser posted image .

Pravis da si sama. Jah saj, pol je pa rr doberuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.7.2010 21:31:32   
TaMaSa

TMS - če želiš, se še mal bl oreng spuci tlele, sej veš da držimo s tabo. Sicer pa držim pesti, da te čimprej mine slaba volja. Tak hudič pa spet ne more bit - če drugega ne, ti je dal tri čudovite princeske. user posted image  Je pa res, da to zdaj ne pomeni, da te zato lahko jezi do konca življenja....hvala, se rajs ne bom.

Meso - če se jaz prav spomnim, sem Sabini najprej dala piščanca - sem na začetku majhen košček kar skuhala zraven krompirja ali riža in ji potem zmiksala vse skupaj. Potem sem ji pa dala tudi že pečenega.....ja, samo a ni zmiksano pol enega tko zanic okusa?

Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.7.2010 22:24:59   
mate0ja
čer, sm pršla mal pokukat in kaj vidim. TMS se jezi, BS se dolgočasi ...user posted image user posted image
TMS moški so z Marsa. Kaj ga češ. Imaš dve možnosti, ki sta lažji od bega. Prva je da enostavno preslišiš, druga pa da vrneš udarec. Moški (vsaj večina) imajo še eno super lastnost, ne da se jim kregat in če vstrajaš pri svojem navadno popustijo user posted image user posted image . Ne se pustit, pridejo tud slabi dnevi ampak nanje se hitro pozabi.

BS tud je lahko samo rečem da te občudujem, da se ti da. Men se še rože iz ene na drugo polico ne da prestavit. Sm lena ratala za te stvari.

Slovenka tud če otroka čez poletje ne pripelješ v vrtec plačaš, sicer se mi zdi da cca 1/3 cene v kolikor manjka vsaj en mesec v kosu. Plačaš kao rezervacijo za prosto mesto. Če bi bila pa odsotna manj kot en mesec odštejejo pa od poločnice samo hrano to pa niti 1€ na dan ne znese. 

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.7.2010 22:30:46   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ojla!

Kako ste?
Berem, da S. celo prosi za it lulatuser posted image , da je že Lun odlaga pleničko in T.....mah, vsi junijčki po vrsti.
No, naš L. jo še vedno ima, čeprav se zelo jezi. Ponoči se sleče, iz pižame, so odpne bodi in potem še plenico da stran, vajo ponovi tudi 2-krat na noč.
Zaenkrat se še ni polulal v posteljo, ampak to je bolj tako/tako.
Čez dan pa.....beži pred plenico, se slači.....potem pa lužice in letanje za njim s plenico.Na kahlico sploh noče, včasih se polula v školjko.

Mi smo tud tko začeli. Je bla kot kuža dvignila nogo in lulala. Seveda je zraven vpila mami luuuuuuuuulllaaaaaamm. Čez nekaj časa je pa naštudirala sistem.

Vrtec---Mateja, mi je prav hudo, ko berem, da imate težave. Mogoče bo jeseni bolje, si sploh ne predstavljam, da bi bilo tako v vrtcu. Pri nas so v obeh vrtcih ful prijazni, se prilagajajo otrokom, še staršem.

V jeseni ne bo bolje, ker je bla skupina formirana šele marca letos in za naslednje leto ostane isto, ker ni izpisov. Ostaja tud ista vzgojiteljica z isto varuško in če seveda ne bomo uspeli kako drugače izbojevati. Vsaj upam lahko, da če ne drugega jima bo kak resen protest v poduk in bosta v naslednjem letu onidve otroke kaj naučili ne da T v vrtcu ostale uči tisto kar doma pobere.

Drugače pa imamo pri nas zadnje dni čisto ponorele sladkorje, od 2 do 30 vsak dan. Noro.
Komaj čakam naslednjega tedna, ko gremo na morje in da nehamo letat iz enega konca na drugega vsaj za 2 tedna.

user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.7.2010 22:35:18   
mate0ja

Meso - če se jaz prav spomnim, sem Sabini najprej dala piščanca - sem na začetku majhen košček kar skuhala zraven krompirja ali riža in ji potem zmiksala vse skupaj. Potem sem ji pa dala tudi že pečenega.

TMS jaz nikoli nisem miksala. Sm sekljala. Sicer težje opravilo ampak ima hrana vsaj okus. Drgač pa se mi zdi da takoj za belim mesom lahko pride na vrsto kuhana govedina. Veš kaj sm jest delala? Ne ne veš user posted image user posted image Ti povem. Ko sem kuhala govejo juho sm dala not mal večji kos mesa ga nasekljala (kar v multipraktiku - take fine male delce vn dobiš) prilila zraven malo juhe in zamrznila v posodicah za led. Pil sm pa samo odmrznila primešala k zelenjavi, krompirju, rižu... Tamala je oboževala. Medtem ko z belim mesom imamo pa še vedno velike probleme

Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.7.2010 22:35:52   
mate0ja
Ni zdej sm se pogovorila sama s sabo in grem spat. user posted image user posted image

Nočko.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?