TaMaSa
|
Oj bejbe, kje ste? Se moram spet mal spucat, ker dec itak misli, da sem ena zatezna baba in me ne razume. Smo sle s tamalima v mesto. Pa v Müller, kjer, me je ornk zjezila ena prodajalka. Sem gledala barve za lase, M. pa je mal brskala zraven. Pa je otrok samo eno stvar prestavil, ker ne dovolim, da zdaj kar nekaj brska, saj ni igralnica. In una stara koj prigoni, pa M. sicer lepo rece, da njej ni vsec kako ona ureja. Okej, sem se nasmehnla, in tamalo vzela k sebi. Pa mi pade dol ena skatla z barvo, ker je bila ze odprta in strgana. Poberem stresene tube, vztavim, ampak nisem mogla zapret, ker je blo ze tko razstelan, pa itak ni to moje delo. In una kura, spet prigoni iz cist druzga konca. Kaj je blo, povem, da je blo ze poskodovano in kaj zdej hoce...pa prav?, da bi ji morala prinest, da ona zrihta. Sem rekla, kaj nas zdaj zasleduje? Najprej tamalo, pol mene. Pa vsa jezna popokam tamali in grem do dvigala. In ona nasprot mene se mi nekaj nasmiha, kao, da je hotla sam pomagat. Sem rekla, ja pajade, pa saj ni vazno! in sla. Mislim, ker psiho zatezen In pol gremo z descem v bajto. Nisem sla dva dni, ker sva se zadnjic skregala. Me je skor kap, ko sem vidla, da un mulc spet veselo paradira v kopalnici. Matr, sem se zanj matrala zadnjic, pa drgnila k budala? Seveda je kriv dec, ker mu je spet dovolil, ker gor nima tople vode. Grem gledat, umazano, skret posran!!! Pa roze naj bi 2x zalil, a je ze zadnjic meni nekaj pametval, kako se zaliva..samo ga nisem dobr razumela.. in roze cist fuc, pa vsaka je bila od 7-9€. Zemlja suha, le rastlina mokra. In to v tej vrocini. Mozno, da mi je kreten nagajal nalasc, ker sem ga hotla iz tega nadstropja vrst. Pol sem mu pa rekla, da, ok, ker gor ni tople vode, naj se tusira tu, ampak skreta naj se ne dotika. Pa mu pokazem posrano. Je samo prav bukavo gledal. Pa za roze- naj pusti moje roze cist na miru. Je hotel kar nekaj jezikat. m Saj bi mal bolj nasiroko mu zdrdrala, ampak moja nemscina tega ne zmore. Sem bla tolk jezna, da so se i ornk roke tresle. mal me zivci jeb..., pa itak ni cudno. Njamka, ti ze ves zakaj. Ja, super dan. Aja, kupila sem si eno barvo od Loreala, ki ima bolj mocne. Mal svetlejso rjavo. Zdaj se pa tresem, in si ne upam, ker me skrbi, da si ne unicim las. Evo, pa sem spet mal pojokcala . Sorci