|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
15.7.2010 23:13:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Ves, je mami zadnjic rekla, kolk imas dober avto:)

Pejt na fb, sem te nekaj vprasala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame definitivno ne več. Za mojga pa še bolj.user posted image

Čak, na FB moram spet mal nazaj, sam da se logiram.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
15.7.2010 23:23:28   
Anonimen
No, zdej grem pa res jest in spat. Mi oreng kruli.user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.7.2010 23:25:15   
TaMaSa
Jaz ze jem:((
Pol pa lahko noc in dober tek-no, obratno. Grem gledat Gospodinje.
Ti pa se pejt detektivko, da je jutri odgovor na mizi, no, na fbuser posted image

nockouser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
16.7.2010 10:56:41   
TaMaSa
vroooooceeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
16.7.2010 12:38:30   
slovenka
ojla mamice,

tudi pri nas vroooooooceeeeee....

Spali smo zanič. Eni dve uri sem spravila skupaj. Mala je ponoči prilezla do atija in je potem tudi vstala ob 6h, ko je šel v službo, mami pa se daj vstani. Mali pa se je celo noč premetaval in se dojil. Očitno je bila žeja... Pa kdaj bo to minilo? Imam tudi rada poletje, ampak... Smo si sami krivi, da smo tako na hitrico zrihtali mansardo, brez klime, sedaj se komaj midva informirava o tem, kakšna bi bila najbolj primerna za nas... user posted image

Jutri gremo pa na rojstni dan od nečakinje. Pupa je stara 1 leto, iiiii... še malo pa bo naš pobalin tudi user posted image

Nič, kuham, otroka spita... ponoči pa spet ne bosta in jaz se bom postarala za 20 let v enem poletju user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
16.7.2010 13:04:44   
TaMaSa
Slovenka, das tamelemu kaj vode, cajaß Ker v tej vrocini je po moje nujno, ne zadosca le mleko, ceprav je na zcetku kao za odzejat.
Kolk imas pa oblecenega ponoci? Moja je v bodiju brez rokavov, majcki ali pa samo v plenicki. Okno imam odprto, pa se balkon v ednevni, da se zrak malo mesa. Sicer je blo nocoj mal hladneje, tako, da sem ju kar pokrivala.

Nespanje je res sit. Sem sama tudi en zombi.

Kuham, pasulj in zelenjavno juho, tamali2 spita. Pa je kuhinja kot savna, ker se pralni stroj in susilec laufatauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
16.7.2010 14:23:22   
lunca14
Ja res je vroče,ne bom rekla da men to paše,ker me boste na nususer posted image .........grozno mi jeuser posted image user posted image user posted image ....pri nas mamo spet delovno akcijo,no moj jo ma,ker jaz sem z lunom in sam skrbim za pijačo in hrano,prejle sva se namakala v bazenu,mali ful uživa v vodi sploh ne bi šel ven,pa po soncu skače,ko kobilca,pa pleza na vrh kupa peska,pa se drsa po riti dol,čist je mimuser posted image .Sedaj pa pridno spančka,sva šla danes mal do njegovega vrtca pogledat,pa je začel jokat,ko jeskar,tako,da bo kar pestro v ponedeljek,ko bo moral spet it.Pa tko,fajn sva se zdej navadla na ritem,pa bo treba it,bo obema hudo,sam ne gre drugače.
Spanje pri nas je milina vsi zaspijo in spijo bp,in danes sta spala do pol osmih,tako,da sva z enejem zamudila v vrtec-pa sej v vrtec se ne zamuja,sam v službo se zamudi-knedauser posted image .
Joj slovenka mansarde znajo bit res enuser posted image poleti brez klime,mi je tud nimamo gor montirane,ampak mamo prezračevanje spelano od potoka,sam mora še namontirat še ventilator,pa neke dušilce,tako,da bo potem naravna klima.Spodaj pa nimamo tako vroče,je kar dobro izolirana hiša,ko bo pa terasa,bo pa še boljše,ker bom vse kuhala zunaj,pa še sonce nne bo tolklo direkt noter,komaj čakam na terasicouser posted image .
Tms,si že skuhala,al si se skuhala?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
16.7.2010 14:30:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ojla mamice,

Spali smo zanič. Eni dve uri sem spravila skupaj. Mala je ponoči prilezla do atija in je potem tudi vstala ob 6h, ko je šel v službo, mami pa se daj vstani. Mali pa se je celo noč premetaval in se dojil. Očitno je bila žeja... Pa kdaj bo to minilo? Imam tudi rada poletje, ampak... Smo si sami krivi, da smo tako na hitrico zrihtali mansardo, brez klime, sedaj se komaj midva informirava o tem, kakšna bi bila najbolj primerna za nas... user posted image

Jutri gremo pa na rojstni dan od nečakinje. Pupa je stara 1 leto, iiiii... še malo pa bo naš pobalin tudi user posted image

Nič, kuham, otroka spita... ponoči pa spet ne bosta in jaz se bom postarala za 20 let v enem poletju user posted image

Ne vem zakaj tolk kompliciraš, če imaš celo hišo na razpolago.user posted image Se preselite za nekaj časa dol in to je to. Sej si govorila kako imate neke spalnice za goste pa dnevne prostore dol.user posted image
Jaz grem lahko edin v klet spat, bi bilo sicer zelo prijetno, tam nekje 22 stopinj.
Pa ne boš se postarala, brez skrbi. Prepusti se čaru materinstva in to je to. Brez aleluja in podobne.user posted image Če pa misliš, da ti mora otrok na joški spat, mu enkrat ali dvakrat daj flašo in boš vidla kolk je ura. Ja, vse je možno, sam mi ne vemo odgovora.

Nisem nastrojena, brez skrbi, sam sej smo enkrat tole dal čez vse tukaj, ne?user posted image Če ni eno je drugo...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
16.7.2010 14:41:09   
TaMaSa
ja Lunca, sem skuhala in skuhanauser posted image
oj njamkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
16.7.2010 21:27:19   
TaMaSa
Oj bejbe, kje ste? Se moram spet mal spucat, ker dec itak misli, da sem ena zatezna baba in me ne razume.

Smo sle s tamalima v mesto. Pa v Müller, kjer, me je ornk zjezila ena prodajalka.

Sem gledala barve za lase, M. pa je mal brskala zraven. Pa je otrok samo eno stvar prestavil, ker ne dovolim, da zdaj kar nekaj brska, saj ni igralnica. In una stara koj prigoni, pa M. sicer lepo rece, da njej ni vsec kako ona ureja. Okej, sem se nasmehnla, in tamalo vzela k sebi. Pa mi pade dol ena skatla z barvo, ker je bila ze odprta in strgana. Poberem stresene tube, vztavim, ampak  nisem mogla zapret, ker je blo ze tko razstelan, pa itak ni to moje delo. In una kura, spet prigoni iz cist druzga konca. Kaj je blo, povem, da je blo ze poskodovano in kaj zdej hoce...pa prav?, da bi ji morala prinest, da ona zrihta. Sem rekla, kaj nas zdaj zasleduje?  Najprej tamalo, pol mene.
Pa vsa jezna  popokam tamali in grem do dvigala. In ona nasprot mene se mi nekaj nasmiha, kao, da je hotla sam pomagat. Sem rekla, ja pajade, pa saj ni vazno! in sla.
Mislim, ker psiho zatezenuser posted image

In pol gremo z descem v bajto. Nisem sla dva dni, ker sva se zadnjic skregala.
Me je skor kap, ko sem vidla, da un mulc spet veselo paradira v kopalnici. Matr, sem se zanj matrala zadnjic, pa drgnila k budala?
Seveda je kriv dec, ker mu je spet dovolil, ker gor nima tople vode. Grem gledat, umazano, skret posran!!!
Pa roze naj bi 2x zalil, a je ze zadnjic meni nekaj pametval, kako se zaliva..samo ga nisem dobr razumela.. in roze cist fuc, pa vsaka je bila od 7-9€.  Zemlja suha, le rastlina mokra. In to v tej vrocini. Mozno, da mi je kreten nagajal nalasc, ker sem ga hotla iz tega nadstropja vrst.

Pol sem mu pa rekla, da, ok, ker gor ni tople vode, naj se tusira tu, ampak skreta naj se ne dotika. Pa mu pokazem posrano. Je samo prav bukavo gledal.
Pa za roze- naj pusti moje roze cist na miru. Je hotel kar nekaj jezikat.
m
Saj bi mal bolj nasiroko mu zdrdrala, ampak moja nemscina tega ne zmore.
Sem bla tolk jezna, da so se i ornk roke tresle. mal me zivci jeb..., pa itak ni cudno. Njamka, ti ze ves zakaj.

Ja, super dan.

Aja, kupila sem si eno barvo od Loreala, ki ima bolj mocne. Mal svetlejso rjavo. Zdaj se pa tresem, in si ne upam, ker me skrbi, da si ne unicim las.

Evo, pa sem spet mal pojokcalauser posted image user posted image . Sorciuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
16.7.2010 21:58:17   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image joj tms kake prigode maš ti,to s prodajlko še razumem pač pride kak dan,pa zatežena prodajalka,pa rata en šmoren,sam tole s tvojim podnajemnikom pa nikakor ne razumem,jaz ga ne bi ne gledala,ne prenašala,ne tolerirala,v nobenem pogledu,ma kake koristi sploh maš od njega,kot,to da se psihiraš zaradi njega.Jaz bi ga gladko malo popokala ven,,če že mora bit kdo noter se ziher najde kdo bolj normalen za tako ceno.Ampak jaz itak ne bi mela noter nobenega,ker se ne bi počutila varne,sploh ko maš tri punce,pa še to dve male.Pa ti se sam spuci,če nuca nuca,dec je pa itak dec,ga ne moreš spremenit.
A te še mal pohecam,jaz sem pravkar pretekla svojih 7 km,in sem mokra ko cucek,ampak sem pa dobr počutim.
N e se sekirat pa uredi tako,da se boš ti počutila vredu in srečno in zadovoljno,sej to je tvoj dom.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
16.7.2010 22:09:41   
TaMaSa
joj Lunca, kolk ti zavidam tvoj tek, bi vso mojo jezo ven spravil!

Podnajemnika- a ves, on dela pri mozu. Je njegova babica prosila, da ga vzame, ker je bil en luzer....
...se tamali2 mi ne spita, ker je meri zbudla Safijo. Ji je flaso na glavo vrglauser posted image

No, in un kreten, je hotel it stanovat v naso bajto...saj sem povedala zakaj. In moz, ga ne vrze ven, ker kao dobr dela. Ko moj dec ureja kaj v bajti, mu un usluzno vse k rit in od rit odnese, kar je glih za mojga. Bi ga vrgla ven, se dons, pa naj gre v sotor. Saj moj dec je rekel, da ga bo dal v novo stanovanje, ko ga kupi. Mah, tooo muuuuccchhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
16.7.2010 22:23:24   
lunca14
user posted image ej a vzame še mene,jaz bi tud nekomu v rit lezla,za stanovanje,nič dobr ma tole pošlihtano.Pa vsaj dobr zgleda,če zanemrimo njegovo higieno?user posted image
Ja sama bi pregorela brez tega mojga teka,kokr me kuri,me istočasno tud fila in pucauser posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
16.7.2010 22:27:51   
TaMaSa
no, grd ravn ni, samo zame je, ker je tak prasic!!! blont nemc. Saj, ko ga vidis ne bi rekel, da je tak...
Pa Safijica se ne spi, kr jamra..

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
16.7.2010 23:05:45   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.
Jaz sem pa v otroški sobi komarje pobijala-prekleta nadloga,tamaledva sta čist popikana,pa mam baygon,pa vseno pridejouser posted image user posted image .
nočka-no upam da že spišuser posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
16.7.2010 23:07:44   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

ojla mamice,

Ne vem zakaj tolk kompliciraš, če imaš celo hišo na razpolago.user posted image Se preselite za nekaj časa dol in to je to. Sej si govorila kako imate neke spalnice za goste pa dnevne prostore dol.user posted image
Jaz grem lahko edin v klet spat, bi bilo sicer zelo prijetno, tam nekje 22 stopinj.
Pa ne boš se postarala, brez skrbi. Prepusti se čaru materinstva in to je to. Brez aleluja in podobne.user posted image Če pa misliš, da ti mora otrok na joški spat, mu enkrat ali dvakrat daj flašo in boš vidla kolk je ura. Ja, vse je možno, sam mi ne vemo odgovora.

Nisem nastrojena, brez skrbi, sam sej smo enkrat tole dal čez vse tukaj, ne?user posted image Če ni eno je drugo...

Kaj je njamka, te jezi moje jamranje? user posted image Odslej se bom samo še hvalila user posted image Nocoj bomo res spali spodaj... prej ni bilo takih težav, samo zadnja noč. Pa nismo edini, vsi mi danes jamrajo, kako sinoči niso spali. No, mala dva že spita kar lep čas. Nismo pa prej šli spat v pritličje, ker ne spreminjamo radi navad, ampak sedaj je res vroče. V kleti pa je pri nas tudi 22 stopinj, lahko bi spali na sedežni v biljardnici, samo je meni kar mrzlo zdaj tam, paše priti gor user posted image user posted image user posted image

Sicer pa mleka je dovolj, šprica... user posted image Smo sprobali tudi s flaško, ko se je jokal, pa ni nič pil, ga izgleda res krčki mučijo. Sem pa brala, da se v vročini mali pogosteje dojijo, ker so žejni in to je bilo pri nas sinoči... Mah, grem raje na junijke 2010 s to temo, da te ne jezim več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
16.7.2010 23:15:45   
slovenka
TMS, lunca, zanimiv dialog imata. TMS, res se ti dogaja. Pa prava si ti, kaj vaju zasleduje... user posted image JAz bi se tudi morala pobarvati user posted image

Lunca, daj pazi, da te ne bo kap ob tej vročini user posted image Sem pa jaz tudi skoraj toliko km naredila nocoj. Mali je ful dolgo spal zunaj v vozičku in sem ga vozila. Škoda da nimam merilca razdalje user posted image

Sofija ima pa toliko dela z našim novim muckom, ga je naštimala v svoj mali voziček za dojenčka in ga vozila, je bil tako zadovoljen, potem je še gumijasto račko vzela iz bazenčka in jo zraven mucka vozila. Svašta no... user posted image Pa obiske smo imeli, majhnega fantka, sladoled jedli, uh, kakšna sta bila s Sofijo, pa mali je dvakrat padel v bazenček... user posted image

Sedaj sem končala en članek, kao ful važen. 45 minut pred rokom ga bom oddala user posted image Zdaj pa pod tuš in spat... Lepo spite!

< Sporočilo je popravil slovenka -- 16.7.2010 23:16:59 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
16.7.2010 23:32:12   
Anonimen

Mah, grem raje na junijke 2010 s to temo, da te ne jezim več user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa faca no. Itak noben ne spi. Sam kaj hudiča sprašuješ kaj češ naredit, na razpolago pa celo bajto. tvoja biljardnica je tolk velika kot naše stanovanje.user posted image user posted image Pol  se pa daj.user posted image

Evo, spakirani smo, spali bomo bolj malo.
Je pa naša mala danes že 2 dan popolnoma suha. Ko gre lulat gre sama na travico ali pa reče mami prosim lulat.user posted image Moja miška.user posted image

Imejte se lepo.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
19.7.2010 8:54:41   
lunca14
user posted image user posted image moj mali mišek je šel danes spet po enem mesecu v vrtec,oba sva jokcala,ne vem komu je huje,njemu ali meni.Sam vem ne gre drugače,in vsakič bi blo teško.
Je bil pa danes ponoči spet suh,in zjutraj je šel na kahlico lulat,seveda je rabil 10001 eno pregovarjanje,ker on bi lulal po prešernu.V vrtcu je tud brez pleničke,bomo vidli kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.7.2010 9:27:34   
TaMaSa
hej

Joj Njamka, tvoj otrok pa je facko. Se prosim rece za lulatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Uzivajte na morjuuser posted image .

Bravo Lun, tudi pritkano se odvaja od plenick. Moja se ni za to, pa enkrat itak bo. je nic ne silim.

Moja tavelik otrok je sel danes v Francijo z solo. Me skrbi ce bo vse ok. najvec tale voznja z avtobusom, ker je zadnje case tolk nesrecuser posted image .

Tamali2 spita. meri se kar, S. je bila zelo zgodnja, pa je zdaj omagala. Se mi zadnje dni ponoci pokaka, in se zjutraj ima polno plenicko, tako, da se je nocno dezurstvo spet povecalo. Bo ze.

Slovenka, si usla na junijke2010 jamratuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
19.7.2010 9:42:12   
TaMaSa
tale net je pocasen kot polzuser posted image user posted image user posted image

Sem se vceraj barvala, oz. moz me je, je ze pravi profiuser posted image , ampak na zalost in jezo, namesto, da bi bila svetlejsa, sem se temnejsa. Plus bolj uniceni lasjeuser posted image . pr... Loreal in njihove lazi. Bi z veseljem tem laznivcem in muciteljem zivali dala eno na g...cuser posted image user posted image . Od zdaj naprej, samo se k frizerju.

Smo bili cez vikend veliko v bajti, malo podelali, no, sama se nisem pretegnila. Me ze orenk vlece selitev, pa moz zavlacuje. Bi rad mal podstreho prej uredil, pa se lastnica stanovanja nas zaj... Ji je poslal odpovedno pismo s prvim junijem, in baba odpise, da je bila na morju, ga je sele zdaj dobila, tako, da se racuna od prvega julija. se pravi moramo biti, oz placevati najemnino do konca septembra.
Prav smotana je. Moz ji je se zastonj garazo postimal, ker je bila cist fuc, ona pa takole. Prok... grebatorka.user posted image user posted image
Danes so kot kazeuser posted image  na pohoduuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
19.7.2010 10:22:21   
lunca14
Ah bejš no tms,ne bit tok jezna,škodi lepoti,ampak za lase pauser posted image res je to en nateg,sam kaj ko pa frizerji računajo ko zlatarji,jaz sem se tud nazadnje pobarvala na temno rjavo,sedaj sem pa že skor napol blond,ful se mi svetlijo,tako,da jo moram na to opomnit.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
19.7.2010 13:18:26   
slovenka
ojla babike,

daj no, lunca, kako jokala? Ne me strašit, vidiš da bom morala čez eno leto dva prvič peljat v vrtec, kako bom potem jaz to? Vaš je že bil...

TMS, ma, ne morem k junijkam 2010 user posted image Nikogar ne poznam. Preveč jih je, nobenih fac... nisem jaz neka forumašica...

Jaz tudi kritično potrebujem barvo za lase. Oziroma barvo imam kupljeno, samo na lase jo spravit. Mogoče bo pa danes popoldan čas... user posted image Začenjam pravi dopust, ker sem zadeve glede člankov za nekaj časa pospravila. Zdaj so sodne počitnice pa potem tudi za mene user posted image Grem zdaj slike urejat. Letos nisem še nič dala razvijat...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
20.7.2010 8:46:43   
lunca14
Dobro jutro,se vidi da so glavne čvekice na dopustu al pa pucajo,al pa slikce razvijajo,tule gor pa dolgčasssssssssssssss,eno dobro kavico za lepši dan vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
20.7.2010 10:10:54   
babysolza
živjo bejbe,

sam na hitro da vas pridem mal pozdravit. Vročina se je malce polegla, se vsaj da dihat. user posted image user posted image

Evo, jaz pucam ne nič, ker enostavno ne morem - pet minut nekaj delam, pa že vse teče z mene. user posted image user posted image  Včeraj sem bila tudi na pregledu za user posted image , imam +12 kg (pa mi vsi pravijo, da je šlo vse v trebuh, ker je res ogromen user posted image user posted image ), baje da bo pupika, sam saj se še spomnite, kako zanesljiv je moj G glede napovedovanja spola. user posted image user posted image  Bomo raje kar počakali, da pride ven.

Zdele šibam kofetkat z eno frišno mamico, sem ravno spakirala stvari za Sabino, ker gre popoldne za ene par dni na počitnice k moji mami.

Lunca, sej bo. Še kak dan bo malce hudo, potem bo pa Lun že pozabu, da se je cel mesec doma crkljal in bo spet ves vesel v vrtcu. user posted image

TMS, ja jaz tudi ne vem, če bi gledala tega podnajemnika, pa makar zgleda kot Brad Pitt... Pacek je pacek! user posted image

Njamka, sploh ti nisem nič fouš, ker se že veselo namakate. user posted image user posted image user posted image

Lep dan bejbe. Midva greva popoldne v šoping za notranja vrata. Smo se lotili prenove stanovanja - kupila sva omare za hodnik, zamenjali nam bodo okna, zdele še vrata. Pozimi pride na vrsto kopalnica, spomladi pa še dnevni prostori, ko se bo mal dinarčkov nabralo... Komi čakam, obožujem prenove! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?