Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:20:31
|
|
|
|
TaMaSa
|
cer Se mi sicer nic ne da, pa bom vseeno....se zrtvovala Slovenka, tisto, da pises o sebi je bilo misljeno res ze zdavnaj. Samo vem, da sem opazila, pa niti ni bilo tako kriticno, da bi mi slo na zivce, kot pri eni drugi, katera se vec ne javlja. pa pozabi zdaj ASica, ja super no, samo da ni bla kaka huda vsota, ali kaj drugega. Bom drzala pesti, da ti LovLo pricne na morju nazaj jezikat lunca, tole z bazenom in morjem imas cist pörav. Jaz bi sicer rada sla v kamp, da podozivim otrostvo, ampak, prikolica, skupni wc-ji...ni sans. V hotelu se spocijes, kolikor se na morju z majhnimi otroci lahko, samo to ni to. Itak pa nic ne kaze, da bi sli kam za dalj casa. Spet par dni...mah BV.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:22:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko Lunca. Slovenka, kako mali? Jok, kateremu ne veš vzroka, je pa res . O, TMS----čeeeeeeer. Ti kar drži pesti, da bo naš mali začel jezikat.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:25:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
TMS, mi gremo tudi v kamp, ampak v mobilno hiško, kjer imaš svoj wc, tuš. Je pa res, da so čisto. čisto blizu skupne sanitarije (teh je itak veliko) in tako lepo urejene, čiste, da lani kar verjeti nisem mogla. Smo se hodili včasih iz plaže kar tja tuširat, da mivke nismo nosili v hiško. Pakiranje pa....bi ga tudi jaz najraje preskočila. A se da?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, mu je mogoče vroče? Taki zdej že počasi uravnavajo temp in mogoče je to to. ker krčki so ponavadi vedno ob istih urah, v istih časovnih dolžinah. Glede cepljenja se ne strinjam, žal. Lahko lapa pediater po svoje, mene ne prepriča. Sej jasno piše zakaj in kdaj se cepi prot klopom. Brez zamere. Cela študija je narejena, da je cepljenje učinkovito in čimmanj posledic. In v bistvu sploh ne razumem zakaj ti svetuje kontra, če sama stroka poziva ob zimskem času da telo do pomladi že ustvari zaščito. No, kakorkoli, upam, da ste uspešno prestali vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:30:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Berem o nesrečah te dni pri nas. &-letnik na bazenu, danes 9-letnica....najina velika dva sta njunih let in res ne veš, kdaj in koliko pustiti otrokom, da so sami....odvisno tudi od otrok, ampak vseeno. Npr. na Čatežu imam Jernej zelo težko neprestano na očeh. po enem toboganu gor, po drugem dol in tudi , če se dogovoriva, da je samo v enem bazenu....ne moreš ga neprestano gledat...sploh če imaš še kakšnega otroka zraven. Neizvedljivo. Letos sama z njimi tja sploh ne grem, raje vsi, ampak takih priložnosti je in bo to poletje bolj malo.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pakiranje pa....bi ga tudi jaz najraje preskočila. A se da? Jaz tuuuuuuuudi pismu ej, še v trgovino moram. Danes sem končno šla na banko po denar. Spet.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:32:11
|
|
|
|
TaMaSa
|
ja ASica z hisko je pa cist druga pesem. Ampak kamp je res tko romanticen... Slovenka, ziher so krcki. Daj ga malo ob useskih potipaj, ce bo kaj bolj jokal, da nima slucajno vnete. Jaz sem pri obeh vedno panicarla, zaradi uses, ce sta prevec jokali, pa na sreco nikol ni blo nic. Aja, al pa ce mu je vroce, pol je tut bogi. Mojo S. zdaj kar po 3x dnevno tusiram, pol pa se m. zraven. Smo imel ob sestih tako vroce zunaj, kot bi bilo poldne. Sem ziher da je blo okol 35st. Noro, kaj tacga pa se ne, kot je zdaj. Vroce, vroce...se kaze k nevihti, piha ze lep cas, pa kar preneha...ne bo nic dezja kot kaze.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:32:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pakiranje pa....bi ga tudi jaz najraje preskočila. A se da? Jaz tuuuuuuuudi pismu ej, še v trgovino moram. Danes sem končno šla na banko po denar. Spet. Pa dobr, no. Vsaj dajo ti ga.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pakiranje pa....bi ga tudi jaz najraje preskočila. A se da? Jaz tuuuuuuuudi pismu ej, še v trgovino moram. Danes sem končno šla na banko po denar. Spet. Pa dobr, no. Vsaj dajo ti ga. pa še dolgo sem se zadržala, ker je blo tolk prijetno hladno. Nobene stranke za mnao in smo kar klepetale in klepetale... znanka seveda, blizu mene doma:)
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:37:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Vročina res dela svoje in taki mičkeni jo zagotovo težko prenašajo. Že jaz sem vsa flekasta in nikak ne morem spat, kaj šele takšno malo bitje. Cepljenje? Hmmmm...jaz sem ena takja cinca marinca , kar se tega tiče. Letos so jih že vsi imeli in potem se res prestrašim in bi najraje peljala vse cepit ampak, je že....juilj. Vrh okužb se s tem mesecem končuje, avgusta ne bomo veliko doma....potem bomo pa vse cepili. Sem že rekla naši P, da bi kar sedaj po ta hitrem postopku, a sva se tako zmenili. Če bom jeseni spet cincala, me prosim . Seveda pa upam, da ne bo kakšne okužbe do takrat...
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:38:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pakiranje pa....bi ga tudi jaz najraje preskočila. A se da? Jaz tuuuuuuuudi pismu ej, še v trgovino moram. Danes sem končno šla na banko po denar. Spet. Pa dobr, no. Vsaj dajo ti ga. pa še dolgo sem se zadržala, ker je blo tolk prijetno hladno. Nobene stranke za mnao in smo kar klepetale in klepetale... znanka seveda, blizu mene doma:) Dober način bežanja pred vročino si našla. E, punce, na banko bo treba. Na bazenih je gužva.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:40:59
|
|
|
|
TaMaSa
|
ceplenje- jaz sem danes kupila dva spreja, proti komarjem in proti klopom.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:46:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa ceplenje- jaz sem danes kupila dva spreja, proti komarjem in proti klopom. Bodi pazljiva!!!! Pri nas je ena punčka imela hudo hudo urkitarijo.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:48:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Včeraj sem prišla po L. v vrtec in je bila ena vzgojiteljica, ki je šele par dni v naši enoti. Me vpraša, če sem prišla po Y(ena punčka). Jaz pa:Ne, po Lovrota Ona: No, saj ta2 sta stalno skupaj in tudi še oba spita. Vam ga prinesem. In je. Prinesla. Otroka namreč. Sam ne našega. Ampak tisto punčko.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vročina res dela svoje in taki mičkeni jo zagotovo težko prenašajo. Že jaz sem vsa flekasta in nikak ne morem spat, kaj šele takšno malo bitje. Cepljenje? Hmmmm...jaz sem ena takja cinca marinca , kar se tega tiče. Letos so jih že vsi imeli in potem se res prestrašim in bi najraje peljala vse cepit ampak, je že....juilj. Vrh okužb se s tem mesecem končuje, avgusta ne bomo veliko doma....potem bomo pa vse cepili. Sem že rekla naši P, da bi kar sedaj po ta hitrem postopku, a sva se tako zmenili. Če bom jeseni spet cincala, me prosim . Seveda pa upam, da ne bo kakšne okužbe do takrat... Te bom jaz brcnila. mi bomo tud letos cepili. Ampak pri moji sestri ( njena občina) , smo že zmenjeni. Pri nas so za cepljenje pnevmokoka povišali eno dozo iz 60€ na 74€. Lih tam kjer živi moja sestra pa samo 19€. Zaračunajo samo cepivo, nič pregled in storitev kot pri nas. Pa so res tolk vredni?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:49:39
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa ceplenje- jaz sem danes kupila dva spreja, proti komarjem in proti klopom. Bodi pazljiva!!!! Pri nas je ena punčka imela hudo hudo urkitarijo. saj vem. Mi smo zelo veliko v travah, pa do zdaj je le en klop na Majcko sE nalimal: Bom vprasala, na naslednejm pregledu, kako je s tem tu.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Včeraj sem prišla po L. v vrtec in je bila ena vzgojiteljica, ki je šele par dni v naši enoti. Me vpraša, če sem prišla po Y(ena punčka). Jaz pa:Ne, po Lovrota Ona: No, saj ta2 sta stalno skupaj in tudi še oba spita. Vam ga prinesem. In je. Prinesla. Otroka namreč. Sam ne našega. Ampak tisto punčko.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:51:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Vročina res dela svoje in taki mičkeni jo zagotovo težko prenašajo. Že jaz sem vsa flekasta in nikak ne morem spat, kaj šele takšno malo bitje. Cepljenje? Hmmmm...jaz sem ena takja cinca marinca , kar se tega tiče. Letos so jih že vsi imeli in potem se res prestrašim in bi najraje peljala vse cepit ampak, je že....juilj. Vrh okužb se s tem mesecem končuje, avgusta ne bomo veliko doma....potem bomo pa vse cepili. Sem že rekla naši P, da bi kar sedaj po ta hitrem postopku, a sva se tako zmenili. Če bom jeseni spet cincala, me prosim . Seveda pa upam, da ne bo kakšne okužbe do takrat... Te bom jaz brcnila. mi bomo tud letos cepili. Ampak pri moji sestri ( njena občina) , smo že zmenjeni. Pri nas so za cepljenje pnevmokoka povišali eno dozo iz 60€ na 74€. Lih tam kjer živi moja sestra pa samo 19€. Zaračunajo samo cepivo, nič pregled in storitev kot pri nas. Pa so res tolk vredni? A take razlike da so? Za se pa res priporočam, ker nočem, da me bo drugo leto spet tako strah in sploh, da se kaj zgodi, kar lahko preprečiš.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa ceplenje- jaz sem danes kupila dva spreja, proti komarjem in proti klopom. Bodi pazljiva!!!! Pri nas je ena punčka imela hudo hudo urkitarijo. saj vem. Mi smo zelo veliko v travah, pa do zdaj je le en klop na Majcko sE nalimal: Bom vprasala, na naslednejm pregledu, kako je s tem tu. Isto kot pri nas.Pred pomladjo, ko se klopi prebujajo. Glih Nemški inštituti največ delajo na teh raziskavah. Pri nas se jih npr cepi letno samo ena desetina, čim v Avstriji se jih cepi kar 88% prebivalstva!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:54:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Včeraj sem prišla po L. v vrtec in je bila ena vzgojiteljica, ki je šele par dni v naši enoti. Me vpraša, če sem prišla po Y(ena punčka). Jaz pa:Ne, po Lovrota Ona: No, saj ta2 sta stalno skupaj in tudi še oba spita. Vam ga prinesem. In je. Prinesla. Otroka namreč. Sam ne našega. Ampak tisto punčko. Saj bi jo drugo jutro itak nazaj prinesla
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:56:39
|
|
|
|
Anonimen
|
prideš in poveš v stilu, da vračaš otroka.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:57:10
|
|
|
|
TaMaSa
|
AS, pol je bla puncka bolj fantek kot LovLo Saj drugo leto se gremo cepit. Sigurno, ker res ni za tvegati. Zdaj se poslavlam, ker je baterija prazna, pa se mi ne da zdaj v kuhinji pisat. Kot sem rekla, sem prilimana na kavcu . Nocko
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 22:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jest pa tud grem, sem jutr spet zgodaj pokonc. Ob 7-ih pa že 3x preoblečena v službi, ker nam komaj ob 10:30 zalaufajo klime.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 23:00:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko. Saj imamo tudi mi še posla. Jerneju senzor menjat, pa moj ma.....vročino. Je čist Saj ne moreš verjet!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 14.7.2010 23:02:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka No, jest pa tud grem, sem jutr spet zgodaj pokonc. Ob 7-ih pa že 3x preoblečena v službi, ker nam komaj ob 10:30 zalaufajo klime. 10.30????? Halo, kdo si je pa to spomnil? Saj bi mogoče zdržala, če bi sedela, hladna pijača, ventilator, noge v lavor....ampak pri takem delu... Aja, recesija.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?