|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
15.7.2010 10:42:15   
mate0ja
Dan,
kaj je rdeča nit pogovorov tle gor? MOOOORRRRRRRRRRJJJJJJJJJJJEEE. Juhu, jest odštevam mam pa iste probleme s pakiranjem, čeprav sm že mojster pakiranja user posted image user posted image  vsaj vsak drugi vikend pripravljam potovalko pa še vendno mi vsakič ampak res vsakič nekaj uspe pozabit. Jest že pridno odštevam. Še 6 dni. In že pišem spisek česa vse ne smem pozabit.

Klopi? Cepite otroke!!!!!!! Nujno!!!!!!!!!!!! Moj brat je imel meningitis. Še vedno ima posledice. Sicer ne pretirane ampak poti se ko znešan sam da je mal čez dvajset_ stopinj. V avtu ima kar potovalko z majicami, ker je ves čas moker. Pa to je blaga posledica, obstajajo tudi hujše. Pa kaj praviš njamka? Razlike so med cenami. Ja val da. Morm prov na račun pogledat kok sm dala. Itak je kriminal, da je treba dodatno plačevat. Raj nej pogledajo mojo sosedo. Nič ji ne fali pa že tri leta je non stop na bolniški in porodniški. Ma pač dobrega zdravnika in dobro zna simulirat. Tam naj vzamejo denar za celjenja. Pa še veliko je verjetno primerov, ki molzejo blagajno in odžirajo več kot potrebna cepljenja in zdravila.

TMS user posted image user posted image user posted image  dobr jih doma skomandiraš, da se organizirate da se lahko seliš. Drgač pa res ne bi sfolgala, si ne predstavljam, da imaš medtem, ko zlagaš v škatle enega otroka v naročju, drugegi pa ti sproti zlaga iz škatel.

Slovenka probaj kako masažo za tamalega. Včasih pomaga, če ne drugega vsaj omili. Bogi čmrl mali. Ti pa tudi jaz privoščim pomoč. Si jo zaslužiš.

AS kaj si pa ušpičla? Dobro da se je poceni izteklo, sam živcev pa gre po nepotrebnem.

Njamka dej ti mal več podatkov o tejle tvoji banki. Zgleda precej radodarna, če tako pogosto hodiš tja.

Lunca se že namakaš?

BS še malo ... pa boš mela roza fanta user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 15.7.2010 10:46:08 >

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
15.7.2010 10:49:38   
TaMaSa
oj

S. je v stolcku, ji ni prevec vsec, M. rise.

mateja, joj, ne ,me spominjat na pakiranje. najbolj me bremza ta vrocina, ker sem koj vsa premocena, samo da mal vec migam. samo, enkrat bo treba. kako, pa nimam pojma.
Slovenka, jaz sem safijo veckrat na dan masirala, oz. vsakic, ko sem jpo previla. z oljem od Welede, al pa z eno zavbico Wind. Zraven sva se mal telovadli. Kolencka pokrcit, stegnit, pa krozne gibe v kolkih. Mislim, da to kar pomaga, vsaj mal plinov spusti.

...sta tecni. Sibam.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
15.7.2010 10:55:36   
TaMaSa
evo, s. sem dala spat, pa sesalec prizgala,ker moram itak sesatuser posted image .

Mateja, ves kako jaz pakiram za Slo. al pa morje. vse zadnji dan. Ze od nekdaj. ni vazno, ce je vedno vec otrokuser posted image . je pa res, da si en dan prej napisem, kaj najbolj nujno rabim- cigarete, pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi je se najbolj, ne pa da ze en teden prej norim. Oprano imam itak vse sproti, tako, da samo izt omar jemljem, pa mal seznam pokukam, ce je alles. Ko smo ze v avtu, se pa brihtam, kaj nujnega sem pozabila. Vedno kaj, ampak nic pomembnega.
enkrat je moz pozabil denarnicouser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
15.7.2010 11:15:45   
mate0ja
sej jest tud zadnje minute pakiram. En večer prej. Kao še vedno takrat, ko moj že čaka pri vratih da bo zaklenil in tamala že stoji na sredi stopnic še neki brskam po omarah in si nabašem še cel naročje. Moj pravi da sm ko jehovci, grejo na smučanje in tik preden grejo še čoln navežejo na steho. user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
15.7.2010 11:31:52   
TaMaSa
haha, no, vazno, da imas vse.

Zdaj S. spi, M. pa pucauser posted image

Smo za v hiso ze malo roz nakupili, pa mi je zal, ker vceraj nisem sla zalit, pa se vsakic jih zvecer, ampak je se prevroce.

Imamo enega podnajemnika, zgoraj sicer, pa se je gospod kar spodaj se naselil. V kopalnico in talitino sobo. samo to je en tako umazan tip, da mi je slo na bruhanje, ko sem pucala kopalnico. Preden je sel not, ni ocistil ni, vmes pa tudi ne. Da vidite v kaksnem ziviuser posted image . Za kozlat. Sem zmetaöla njegove stvari ven, oz nekaj kar zbcala. Je imel usrane ghate kar zraven wc ja.
Ze tako je kopalnica stara, pa majhna, in vsa tko tko, pol pa se za kar enim cistit. Upam, da ga not vec ne vidim. Ceprav je en flegmatik, pa ni receno, da se isto ne namaka, pa se..euser posted image .

In se nekaj.,
Je sam. Z eno Nemko ima 2 otroka in eden menda ni njegov. Zdaj bi rad svojega vzel, ker je itak pri tasci. Ampak kako, ce zivi v stali pa cele dneve dela. Ga bom jaz pazila? Saj me ne bi blo konec, je fantek ze 8let star, samo vseeno.
No, in mu je od mojga brat, dol ze nevesto nasel. Dvajsetletno devico. Punca je bla koj za, da pride. Ne mores, da verjames.
Sicer je fant prijazen, Meri ga ima zelo rada, zna z otroci, samooo taaakkk pacek.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
15.7.2010 11:44:50   
mate0ja
Čaki, čaki a vi mate še postransko obrt. user posted image user posted image  Pa sej res kaj bi se človek obremenjeval in iskal ljubav pa jo vozil na drage zmenke, če pa lahko enostavno naročiš pošilko z juga. Pucat pa kuhat zna, zadovoljit more, vtikat se ne sme.... user posted image user posted image

pa kako biste vi mel to urejeno? Ne bo ločenega vhoda, da ti drugi ne hodijo pokrovke dvigovat?

Sicer pa praviš, da Meri puca. Pol jo morš samo še v pravi kot usmert. user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
15.7.2010 11:54:18   
TaMaSa
Vhod je zaenkrat eden. potem gre on gor, mi naravnost. samo kljuce ima vse.
on najemnine ne placuje, ker so res grozne razmere za bivanje, ampak je sam tako hotel. Tudi jaz nisem mogla verjet, v kalksnem lahko zivi. Se pralnega stroja nima.
Je pa hotel tako, zato, da je lazje kupil Rolex urouser posted image . Mu jo je moz mal ceneje zrihtal, pa vseeno, fuulll drago. In tip placuje po obrokih. Namesto, da bi si mal drugo uredil, pa pralni stroj...ajme.

Meri puca ja. sem tle pisala, ona pa hodila na balkon v bazencek viledo mocit in dnevno pucatuser posted image . Sem bla tolk vesela, ko sem vidla njeno pridnost. Niti kregat je nisem smela, ko je pa nisem nadzorovala.
Zdaj po hudem garanju je-amauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
15.7.2010 11:57:58   
mate0ja
sej ti pravim, ti jo samo v pravi konec usmeri. Pa bo dvojno, pa kaj dvojno trojno zadovoljstvo. Ti boš zadovoljna, ker tebi ne bo treba, pa še zato, ona zato, ker ji dovoliš in še z njo se ti ta čas ne bo treba ukvarjat. user posted image user posted image

Pa glavno da je rolex. A pa še ni slišal za baščaršijo. Tam imajo rolekse za njegove profile ljudi.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
15.7.2010 12:01:21   
TaMaSa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mal mojga cukrcka.

user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
15.7.2010 12:48:19   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

BS, kdaj se pol zacne tvoja porodniska. Da ne bos prej rodilauser posted image

Porodniško začnem 23., 20. avgusta imam rok. Si ne predstavljam, da bi bila ta teden v službi. Pa še mizo sem imela v enem prostoru, kjer sploh ni bilo klime. user posted image user posted image  
Sicer pa upam, da bo kak teden prej moja user posted image  prišla na svet... Da prinesem noter tistih 6 dni, kokr je Sabina zamujala. user posted image user posted image

Bejbe, jutri greva z mojim v šoping - hvala bogu za sezname in forume, bi pol stvari pozabla nabavit, spomnla sem se na dudo in flašo, kje pa še na milo, pa olje, pa ribodermin, pa... user posted image  A to res tko hitr pozabiš al se že tolk zanašamo na internet pa sploh več ne mislimo?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
15.7.2010 12:55:35   
slovenka
Iiiiiii, safija, tebe sem jaz čakala. Kako te dolgo ni mami nič pokazala user posted image TMS, daj še Meri gor, da primerjamo. Meni se zdita ful podobni. Nista? Sladkici mali. Glej kake laske že ima... pa zdaj še ima priliko, da hitro dobi bratca, kar velikega user posted image

Lunca, kako ti je fajn, ko imaš tak red in lepo mirno spat... tako kot jaz pred zadnjim porodom, razen da sem skrbela za porod user posted image

AS, to pa so vrtičkarske prigode, res hecno user posted image Jaz si niti prav ne predstavljam, kako to otroke vozite v vrtec in hodite po njih, da pa še kdaj napačnega dobite, pa sploh ne user posted image

Za klopa je bila Sofija cepljena, pravi mož, da niti opazila ni, kdaj. Tako da ko sem jo spraševala, kje je bila pikana, me je čudno gledala user posted image Pediatrinja pravi, da sedaj veliko cepijo, da jih tudi z IVZ spodbujajo k temu. Imamo čez en mesec drugo dozo, tretjo pri 6m in potem vsaka štiri leta. Sva hotela z možem dat cepit spomladi, pa si je ravno v tistem času presekala čelo in potem šive ven in to, tako da je sovražila zdravnika in nisva potem še za klopa vozila... Stane pa pri nas ena doza 33 eur.

Pupe, hvala za skrb za našega pikeca. Se je sinoči potem takoj pomiril. Je že bil miren, potem pa občasen jok, na koncu sigurno zato, ker je opazil, da ni pri mami, ampak pri atiju user posted image Sem ga samo vzela in sva se vlegla na posteljo in je zaspal. Potem pa sem ga nesla v zibko in je spal do 4h. Tako da sedaj zdrži po 7h brez hranjenja. Sofija je to pri kakih 8 mesecih user posted image Res pa še zdaj ne vem, zakaj je tako jokal. user posted image Pa nasploh vsak večer težko zaspi zadnje dni user posted image Pravi pa varuška, da ne more verjeti, kakšna razlika je v 10 dneh pri njem, kak fant je že postal user posted image

No in še novica od nas je, da imamo mucka. Sinoči je prišel in sta se s Sofijo igrala okrog cipres... danes pa odprem okno na teraso in muc čaka zunaj. IZgleda, da bo kar ostal pri nas user posted image Samo bo nastradal ob Sofiji, ko ga bo tako grdo nosila naokrog...

Kosilo je kuhano, grem še nekaj delat user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
15.7.2010 12:56:31   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

BS---še malo, ti kar uživaj v pripravljanju malih cunjicuser posted image user posted image user posted image . Ampak bit user posted image  v tej vročini pa tudi ni luštno.
A praviš, da je Sabina na morju začela fino govorit? Mogoče, mogoče bo morje vsaj malo v to smer delovalo tudi na našega Lovlota.

AS saj bi, pa komi diham. Vsaj oprala sem jih, za silo bo tudi to v redu. Likat pa ne grem za noben dnar, sem mojemu včeraj mogla na hitro dve majici, da ima vsaj kaj za v službo za obleč, sem skori umrla zraven. Dokler ne pade pod 30, samo najnujnejše pa basta.user posted image  

Nosečka zdele - ja, sem že sklenila, da v kolikor bomo imeli še kakšno bebo, bo definitivno spet majska / junijska - če bom seveda imela kaj besede zraven. Med oktobrom in decembrom pa pač ne bomo slončkali. user posted image user posted image

Govorjenje - po mojem se ji je tako dopadlo, ker smo bili cele dneve vsi trije skupaj in je mogla mamici pa atiju vse povedat. user posted image user posted image  Sicer je že prej ful govorila, ampak zdaj je pa hotla, da se prav pogovarjamo, smo imeli prave družinske debate. user posted image  In HB je ni minilo, je prav zanimivo zdaj, ko tolko čveka.

Neposredna povezava do sporočila: 3862
15.7.2010 12:58:17   
babysolza
Drugače pa tista reč, ki sem jo zamočila--škode malo pod 100 € in nič drugega.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Bo za preživet, praviš. user posted image

Njamka, kako je S.?

Neposredna povezava do sporočila: 3863
15.7.2010 12:58:41   
slovenka
BS, kaj je to ribodermin? user posted image user posted image user posted image user posted image

AJ, bogica, imaš pa res težek termin. Nič ne računaj, da bo kaj prej, glej mene. S. en teden prek, M. 4 dni. user posted image Sem včeraj razmišljala, da je najboljše roditi kje marca ali aprila, kot user posted image ti ni vroče, mali pa potem do zime že kar lepo zraste. Takoj po porodu lahko greš vozičkat itd. Meni je že zdaj boljše, da je M. en mesec pred S. in bo v zimi že vsaj malo večji...

aja, moram iti delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
15.7.2010 13:02:14   
slovenka
BS, glede govora verjetno ni posebnega razloga, pač enkrat se vsem odpre. Naša je tudi kar naenkrat začela ful govorit, pa nismo bili na morju ali da bi bila kaka posebna prilika... naenkrat je začela vsako besedo ponavljat, pa stavke delat, potem si je že sklanjatve popravljala itd.

Aja, moram iti delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
15.7.2010 13:13:42   
TaMaSa
Slovenka, kaksna M. in S. Ti to o mojihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
15.7.2010 13:15:09   
slovenka

Slovenka, kaksna M. in S. Ti to o mojihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, o svojih, jaz imam tudi otroke user posted image user posted image Sem si pa res od tebe sposodila kratice. Imam toliko otrok, da niti izpisovati več ne morem user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
15.7.2010 13:22:31   
babysolza
evo me nazaj - sem šla pristavit za kosilo. Se vidi, da sem komaj ta teden začela bit doma, pa kar pozabljam na svoje 'obveznosti'. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
15.7.2010 13:27:06   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Včeraj sem prišla po L. v vrtec in je bila ena vzgojiteljica, ki je šele par dni v naši enoti.
Me vpraša, če sem prišla po Y(ena punčka).
Jaz pa:Ne, po Lovrota
Ona: No, saj ta2 sta stalno skupaj in tudi še oba spita. Vam ga prinesem.

In je.

Prinesla.

Otroka namreč.

Sam ne našega.

Ampak tisto punčko.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da ga moraš peljat ostrič. user posted image user posted image

Midve sva šli ravno danes. Me nobena bejba ne more razumet, kako grem lahko sama s Sabino za dve uri k frizerju in ne znorim zraven. Sam hodi ta mala z mano od vedno, in je čist navajena. Najprej gleda mami, kako jo farbajo (spet sem rdečka, bajdwej user posted image user posted image ), nato se vsa važna pusti ostrič, potem gleda, kako mami strižejo, pri sušenju pa začnemal težit. Pa tudi vseh sokov, piškotov in ostalih pripomočkov že zmanjka tačas. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3869
15.7.2010 13:31:43   
babysolza
Njamka dej ti mal več podatkov o tejle tvoji banki. Zgleda precej radodarna, če tako pogosto hodiš tja.

user posted image user posted image  Sam to sm pa tudi jaz že hotla reč. Mi lahko pošlješ kr na ZS. user posted image  Da kupim kaj v modri barvi za mojega potencialnega dedca, da ne bo rozika. user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
15.7.2010 13:33:21   
babysolza

mateja, joj, ne ,me spominjat na pakiranje. najbolj me bremza ta vrocina, ker sem koj vsa premocena, samo da mal vec migam. samo, enkrat bo treba. kako, pa nimam pojma.
Slovenka, jaz sem safijo veckrat na dan masirala, oz. vsakic, ko sem jpo previla. z oljem od Welede, al pa z eno zavbico Wind. Zraven sva se mal telovadli. Kolencka pokrcit, stegnit, pa krozne gibe v kolkih. Mislim, da to kar pomaga, vsaj mal plinov spusti.

...sta tecni. Sibam.

Hvala za tole, si bom kar zapomnila, če bo treba. Sabinči ni imela nobenih težav, tako da sem čisto brez izkušenj, kaj pomaga v teh primerih. user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
15.7.2010 13:40:34   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

BS, kaj je to ribodermin? user posted image user posted image user posted image user posted image

AJ, bogica, imaš pa res težek termin. Nič ne računaj, da bo kaj prej, glej mene. S. en teden prek, M. 4 dni. user posted image Sem včeraj razmišljala, da je najboljše roditi kje marca ali aprila, kot user posted image ti ni vroče, mali pa potem do zime že kar lepo zraste. Takoj po porodu lahko greš vozičkat itd. Meni je že zdaj boljše, da je M. en mesec pred S. in bo v zimi že vsaj malo večji...

aja, moram iti delat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  ribje mazilo. Za mazat gubice, če ima suho kožo, pa mislim da tudi za krastice po glavi, če se prav spomnem. user posted image

Potem praviš, da bom rodila predvidoma 3 dni po roku? Ajme meni...
Ja, meni je blo pri Sabini super. Do decembra, ko je začel mraz, je bila že prava gospodična pri 70 cm in 7 kilih. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
15.7.2010 13:42:50   
babysolza

BS, glede govora verjetno ni posebnega razloga, pač enkrat se vsem odpre. Naša je tudi kar naenkrat začela ful govorit, pa nismo bili na morju ali da bi bila kaka posebna prilika... naenkrat je začela vsako besedo ponavljat, pa stavke delat, potem si je že sklanjatve popravljala itd.

Aja, moram iti delat user posted image

Saj Sabina je to že prej, ampak zdaj pa sploh ne neha govorit, pa skozi neki sprašuje. Se pa res ponavadi kar odpre - moj nečak skoraj ni govoril do 3 let, potem pa pridemo čez en teden na obisk, pa se je že vse pogovarjal. Nisem mogla verjet.

Ja, pa hecna je, ko že pravilno govori - npr. daj meni, pidi z mano, moja žoga itd.

No ale, pejdi že delat. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
15.7.2010 13:43:32   
lunca14
user posted image user posted image user posted image hojla mamike,vročeeeeeeeeeeeeeeee,ampak paše,men tale vročina prav paše,da me pregreje do kostiuser posted image ,ne pa pozimi ko me zebe ko cucka.
Naš mali spi,in je bil tud danes ponoči suh,sam kaj ko pa potem čez dan veselo lula potleh,dela lužice,ga dam na kahlico,nič,potem pa gre dol in je že kje lužica,sam bom vstrajala naprej,mu bo že kapnilo.Pa tud ne štekam tega,da ponoči zadrži mehur,zjutraj je šel na kahlico lulat,potem pa lula vsepovsod,tud za kakanje sem ga prestregla.No to bo še projekt poletjauser posted image .
Bi kuhalo kosilo,pa nimamo vode,in čakam.
Maj uživa na morju,enej je v vrtcu.
BS.......a praviš,da tamala gre kar s tabo k frizerju,ja faca ni kej,mojim bi seuser posted image ,da me morajo gledat dve uri na enem mestu.Pa tud rada grem sama,vsaj malo časa sam zame,no jaz bom videla frizerja septembra,ko gre naš tavelik v drugi razreduser posted image ,da bo mami spet lepa,bom pa bruneta.
slovenka.....ja fajn da se je tamalček umiril,in da mate novega člana pri hiši,muceka,pri nas si ga tud maj zelo želi,sam ker mamo psa,ne vem kako bo šlo to skupi.
tms.....ja tole pri tebi pa je pestro,kot ena taka mini drama,najemnik ne plača,nima denarja,si kupi nevesto,pripelje otroka,ga da drugi za vzgajat.............mislim hecno resuser posted image .
Moram it preverit če je prišla voda.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3874
15.7.2010 13:46:52   
babysolza

Ne, o svojih, jaz imam tudi otroke user posted image user posted image Sem si pa res od tebe sposodila kratice. Imam toliko otrok, da niti izpisovati več ne morem user posted image

Moram še jaz najt hitro eno ime na M, da vaju bom medla. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?