slovenka
|
Iiiiiii, safija, tebe sem jaz čakala. Kako te dolgo ni mami nič pokazala TMS, daj še Meri gor, da primerjamo. Meni se zdita ful podobni. Nista? Sladkici mali. Glej kake laske že ima... pa zdaj še ima priliko, da hitro dobi bratca, kar velikega Lunca, kako ti je fajn, ko imaš tak red in lepo mirno spat... tako kot jaz pred zadnjim porodom, razen da sem skrbela za porod AS, to pa so vrtičkarske prigode, res hecno Jaz si niti prav ne predstavljam, kako to otroke vozite v vrtec in hodite po njih, da pa še kdaj napačnega dobite, pa sploh ne Za klopa je bila Sofija cepljena, pravi mož, da niti opazila ni, kdaj. Tako da ko sem jo spraševala, kje je bila pikana, me je čudno gledala Pediatrinja pravi, da sedaj veliko cepijo, da jih tudi z IVZ spodbujajo k temu. Imamo čez en mesec drugo dozo, tretjo pri 6m in potem vsaka štiri leta. Sva hotela z možem dat cepit spomladi, pa si je ravno v tistem času presekala čelo in potem šive ven in to, tako da je sovražila zdravnika in nisva potem še za klopa vozila... Stane pa pri nas ena doza 33 eur. Pupe, hvala za skrb za našega pikeca. Se je sinoči potem takoj pomiril. Je že bil miren, potem pa občasen jok, na koncu sigurno zato, ker je opazil, da ni pri mami, ampak pri atiju Sem ga samo vzela in sva se vlegla na posteljo in je zaspal. Potem pa sem ga nesla v zibko in je spal do 4h. Tako da sedaj zdrži po 7h brez hranjenja. Sofija je to pri kakih 8 mesecih Res pa še zdaj ne vem, zakaj je tako jokal. Pa nasploh vsak večer težko zaspi zadnje dni Pravi pa varuška, da ne more verjeti, kakšna razlika je v 10 dneh pri njem, kak fant je že postal No in še novica od nas je, da imamo mucka. Sinoči je prišel in sta se s Sofijo igrala okrog cipres... danes pa odprem okno na teraso in muc čaka zunaj. IZgleda, da bo kar ostal pri nas Samo bo nastradal ob Sofiji, ko ga bo tako grdo nosila naokrog... Kosilo je kuhano, grem še nekaj delat