Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.6.2010 23:29:40
|
|
|
|
polma
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.6.2010 23:31:05
|
|
|
|
polma
|
akhm...sam zanimal me je kako zgleda miljavžent plesočih slonov... nočko!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.6.2010 23:31:08
|
|
|
|
TaMaSa
|
Polma,kajenje skoduje zdravju,zato rajs jem cips . Men je rac.ugasnil,ker se je baterija spraznila,in sta mi pobegnili.Tut prav,moram cunje zravnat.jupi nocko
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.6.2010 23:31:33
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Polma,kajenje skoduje zdravju,zato rajs jem cips . Men je rac.ugasnil,ker se je baterija spraznila,in sta mi pobegnili.Tut prav,moram cunje zravnat.jupi nocko juuupi!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.6.2010 23:36:28
|
|
|
|
TaMaSa
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 16.6.2010 23:37:33
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Polma,kajenje skoduje zdravju,zato rajs jem cips . Men je rac.ugasnil,ker se je baterija spraznila,in sta mi pobegnili.Tut prav,moram cunje zravnat.jupi nocko juuupi!!!! jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi človk mislu, da sam Drugač pa dobro jutro in vse najboljše Lana za 2 rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:31:03
|
|
|
|
mate0ja
|
u madonca tele slone imata pa dobr natrenirane. Vsi enako plešejo . A veste kaj ... še manj kot 24 ur in moja lubica bo stara dve leti. Pa kdo je čas naprej prestavil???????????
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:32:08
|
|
|
|
TaMaSa
|
morgen
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja u madonca tele slone imata pa dobr natrenirane. Vsi enako plešejo . A veste kaj ... še manj kot 24 ur in moja lubica bo stara dve leti. Pa kdo je čas naprej prestavil??????????? Jaja, hitro gre čas. Čeprav dejmo si priznat, vsake faze mora bit enkrat konec.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa morgen Kaj pa ti tuki strašiš? kaj si sploh kej spala?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:36:15
|
|
|
|
TaMaSa
|
a ves kaj ti Mateja, moja S. bo cez 10dni pol leta njamka, kaj je zdaj? si prebrala o mojih sanjah?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:37:54
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa morgen Kaj pa ti tuki strašiš? kaj si sploh kej spala? boljs kot vcerej,k je bla budnica
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 9:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa a ves kaj ti Mateja, moja S. bo cez 10dni pol leta njamka, kaj je zdaj? si prebrala o mojih sanjah? Ja sem prebrala. Kaj naj rečem? Hudo a ne..... ti dogaja.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 10:43:45
|
|
|
|
anaj22
|
ojla
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 19:02:31
|
|
|
|
lunca14
|
a smo v roza klubu
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 22:39:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Zarad te toče ki je divjala danes, imam jaz doma invalida ...pravkar prihaja iz urgence. Sem mogla prej iz šihta, da sem prevzela tamalo iz varstva. Je padu v jašek, HB ni nobenega zloma....ima sam nogo šivano, pa ramo imobilizirano. Čakam klic, da mu grem pomagat po stopnicah domov. No, nekej sem pa le napisala.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 17.6.2010 23:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, že leži, pridno je...ma kot bi imela doma dojenčka.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 18.6.2010 8:28:53
|
|
|
|
TaMaSa
|
Njamka,sam da ni blo hujsega.In ce pravis, kolk je smesno... Moj je imel 16.6. pred dvemi leti, ravn tako nesreco. Mu je betonska plosca na nogo padla-skoda, ker mu ni na glavo. In gospod me je na to pred dvemi dnevi se spomnil . Takrat, ko se je Majcka rodila, se je...saj veste kaj . No, sem rekla, da je dobil pravicno kazen (ceprav bi bila pravicnejsa, beton na glavo). Sem pa seveda spet jaz ta kratko potegnila. Tamala se niti mesec ni imela, sem bla za vse sama, pa se njega pedenat spred in zad in to se po unem...Vozicek tezek sama v avto, iz avta, sama nabavljat po trgovini, gor nosit...pa po CR. Nc cudnega, da se mi ni in ni pozdravlo. No, njemu pa tut ne. So mu moral kar lep cas zivo meso rezat in to na zivo . Pa se transplantacijo koze je imel , pa se tezje je okol skakal, oz. en cas sploh ni smel -kolk sta bla pa zalostna . Saj mi ni vec hudo, edin vcasih, ko se spomnem, mi gre se mal na bruhanje. Pri nas dezuje, spakirano nimam se nic, bo pa spet robe, kot bi sli vsi, pa za najmanj en mesec
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 18.6.2010 9:30:51
|
|
|
|
TaMaSa
|
No, bo kaj? Imam vprasanje. Kolk casa je treba vse sadje in zelenjavo kuhati? Bi dala tamali danes surovo jabolko in banano. Zdaj je jedla, sadje:banano, hrusko,jabolko..kaj je naslednje? zelenjava: krompir, bucke, korenje, cvetaca...naslednje? riz Kdaj je jogurt? Polma je zadnjic napisala, k zacetni hrani. Res? Pa pasulj? Je tako pridno, da sem cist vzhicena, ko jo gledam. In ce mi jemo, otrok usta odpira, pa rokce steguje Vceraj sem ji zato dala dopoldan sadje, popoldan zelenjavo, ker ji mleko cez dan sploh vec ne gre prav dobro. Zato potem ponoci nadoknadi .
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 18.6.2010 9:42:52
|
|
|
|
TaMaSa
|
Ze vse vem, tako da se ne prevec matrat Zdaj pa zadosti monologov. Cao.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 18.6.2010 10:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
U ste pridni z papcanjem. Naš dojenček je malo boljše, bolečine so kar hude, sem mu šla po birgle. Tamala je že veselo razlagala vsem, da je bil oči v bolnici. Pakiranje...ja ja, kot bi šla za en mesec. vem kako zgleda pri nas samo pri enem otroku, kaj šele dveh. Za tvojga moža pa...nimam komentarjev...sej veš zakaj. Tjaša vse najboljše za tvoj drugi rojstni dan. Pa da še naprej nagajaš mamici in veselo klepetaš naprej.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 18.6.2010 11:19:43
|
|
|
|
TaMaSa
|
njamka,a dojencka pravis, da imas? Ti mu kar flasko in pravljice nastelaj in bo mir Resno, da bo hitro okreval! kaj sem se spomnila:ce vi2 prideta,pa tvoj otrok ze tolk jezika ,upam, da ne bo kaksna v stilu...mami, kolk je ta teta debela, al pa, bo imela se enega dojencka? Tamala je pojedla, melono z banano. in,ker mi je majcka pomagala pripravit, je se celo sama parx v usta nesla Tjasa, vseeee najboljseeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! Bodi pridna in vesela, nagajiva in igriva. Zdrava, zgovorna in lustna se naprej
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 18.6.2010 11:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja midve prideva do tebe v sredo. Sam da ne boš prej spizdila domov.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 18.6.2010 11:37:25
|
|
|
|
TaMaSa
|
ce mislis na prvo sredo, do takrat se ne bom spiz... ,za drugo pa nc ne garantiram, odvisno kako se bodo obnasali . Sicer pa, saj se dol nisem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?