polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 hej slončice ,ja tud mi smo dobro,sam da bi se še vreme zrihtalo,pa spet poletje nazaj prišlo,bi blo pa še bolj super. Jaz sem mela v petek 20 obletnico valete,na začetku sem sploh dvomila ali it ali ne,ker nimam prijetnih spominov na oš.sploh kar se zafrkavanja tiče,pa izgleda.Pa sem si rekla zakaj pa ne,pa grem,nisem mogla pridet na večerjo,ker smo meli še z lunom zaključni piknik-pohod,potem sem pa še otroke spat spravla in se uštimala,ampak nič kaj fensi.In potem ko sem prišla,sploh niso vedeli kdo sem,in se predstavim,in niso mogli verjet,tipi,so sam jezike dol vrgli,in komentarji,kok sem se pomladila,kok sem shujšala,kaka dobra postavca,kok sem luštna,kok seksi...............ma vam moram to povedat,ker sem tako rasla,od ponosa,da vam ne morem povedat,v oš.sem bla kot grdi raček,za katero se fantje sploh niso zanimali,sedaj pa so me vsi hvalili.Tako da smo ga žurali do šestih zjutraj,smo potem šli še k enemu sošolcu,ki ma hišo ko vilo,z bazenom in vso fensi opremo,in smo bili tam do jutra.Še zdej cvetim od same misli na to.Upam,da ne zamerite,ker sem se tako napihnila,ampak ko bi vedele,kako nisko samopodobo sem mela jaz do faksa,zaradi teh ljudi,si lahko predstavlajte zakaj mi to toliko pomeni. Res sem hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Drugače pa nič kaj novega,razen to,da lun včasih reče da bi šel na stranišče kakat,tako,da mislim,da bo šlo odvajanje,sam da pride malček toplejše vreme,da bo lahko nagec.Pa govorec je ratal hudi,pa za štose je,ampak mami ma pa še vedno najraje . Pa maj gre drugo leto v nov razred,so jih razdelili,ker jih je preveč,in ma super ućiteljico,to katero sma hotela,nobenega roma,manj jih bo,pa še njegovi tabuli prijatelji gredo z njim,pa še soseda,ki je bla prej v drugem razredu,pa sta tud dobra prijatelja.Pa v četrtek je opravil še rdeč pas pri karateju. Danes mamo pa z enejem zaključno fešto. Pa še vedno pada dež. Sedaj pa še komentarji:slovenka,super,da ti je vse lepo zlaufalo,v to sploh nisem dvomila da ti ne bo,kaj sta pa počela včeraj,si pa sam lahko milsim,glede na to da bo že en mesec od poroda,in hormončki divjajo . tms......ja kaj si že na naši sončni-deževni strani,in tri tedne te ne bo na rr-u lepo se mej,pa živčke si spoči njamka............ in ta toča,naj se tvoj čim prej pocajta mateja.........sedaj pa ma tvoja rd. vse najboljše,vse najboljše,vse najbogše na še mnogo brezskrbnih in nagajivih trenutkov polma............lepo,da si ok,in da ti je roza barva všeč lepo se mej še naprej. TOOOOOOOOOOOOO, lunca!!!!!!!!!!!!! Go, girl, dobro si jih zeznila,stare mamce zdolgočasene!!!!!!!!!! Ej, jaz ne morem verjet, kako se na teh valetah pa maturah prikažejo -kao največje šminke iz razreda, ki jih zob časa pošteno najedaaaaaaa !!!!! vsaj pri nas je blo tako, eni so pravi starčki! in, bravo za luna in njegovo kakanje !