lunca14
|
Najprej en kup,ampak res en velik kupček pokic,da se vsi bolančki pocartete,vsem mamicam en velik in . Ja šmoren je tole s klimami poleti,res so varljive,notri hladno,greš ven vroče,pa spet nazaj na mraz,pa je prehlad tuki,na srečo nimamo klime v hiši,ker je dovolj hladna,v avtu,pa tud nikoli ne dela na polno,raje vidim,da malo švicajo.Viroze majo pa tud rade vročino,čeprav je tud men hecno,da zboliš poleti,res ni to čas za smrkanje,bruhanje,in vročino. slovenka..........ja tolen mrazenje verjamem da te je mal zaskrbelo,ampak da te potolažim,hormoni se ti vračajo na stara pota in se jim malček rola,ta proces traja skor pol leta,da se povrnejo na normalno raven,tako,da lahko še kaj podobnega pričakuješ,ampak ni nič hujšega,seveda če traja tako,kot je sedaj,če bi se pa ponavljalo in trajalo dlje je pa treba do dr.Tvoji trije problemi se bodo kmalu pištimali sami od sebe,in to tako,da boš dala včasih sofi kdaj na of.,ji pač moraš razložit,da mami sedaj rihta brateca in da mora ona mal počakat,bo pač prišla na drugo mesto,na začetku ji bo malo hudo,potem se bo tega navadila,in ji ne bo problema počakat na zajtrk,al pa počakat da podojiš ,al pa kar koli,sam zavedat se mora,da ni več edina in prva,pa tud ti,si moraš to dat v glavo,potem vse steče...........ko jih je več,mora vedno nekdo čakat,eden ali dva. In jaz bi mela danes kmalu karambol,me je en čičo,mislil izsiliti,pa se je premislil v zadnji mikrosekundi,jaz sem že veselo bremzala,zavijala,stran,ampak,če ne bi on odnehal,bi me nasadil direkno bočno v moja vrata,in mislim,da me ne bi bilo več ,me pa še vedno boli vrat,od tega ker sem hitro ruknila stran,ko sem prišla pa domov sem se pa še neki časa tresla ko šiba.Mater sem jezna na take kretene,ko vidi,da ne gre,ampak še vseeno bi šel sam da dobi par sekund,komu na čast.Še zdej mi ni jasno kaj je mislil,očitno nič .