slovenka
|
ojla mamike, polma, ful ti hvala za čas in nasvete... ja, dojim sede, ko pa je prilika, pa tudi leže... ampak leže samo, ko Sofija spi - sredi dneva in zvečer... samo tudi sede moram biti pri miru, ker imam še ranjene bradavice... sicer je vse bolje, ampak še zmeraj boli, če me Sofija kam naenkrat potegne... Hm, bomo nekak zrihtali. Glede spanja - ja, sem prej še v knjigi prebrala, da je narobe, če lepo ležimo ob dojenčku, da se naje in potem izginemo, ker hitro to ugotovi in je hud... ampak da je treba, da se naje, potem še malo buden in ko vidimo, da je zaspan, ga je treba budnega dati v posteljico. Bom videla, če bo šlo tako pri nas. Pri Sofiji sem delala tako, da je zaspala na zizi in potem res, ko sem jo prestavila v posteljico, sem enih 15 minut "stražila" ob njej, kasneje v 2. in 3. mesecu pa čez dan ni nič spala v posteljici, samo pri meni na zizi... če bi malega navadila, da bi sam zaspal, bi mi to ful olajšalo vse... Ja, za Sofijo se moram pa še sama prepričati, da to, da vse dobi takoj, ni njena pravica. Jutri je še ati doma, potem v petek bomo pa videli, kako se bom odrezala. Po moje si bom naredila diplomo za vsak dan, ko bom uspela sredi dneva oba dati spat, sita itd. Lunca, sem hodila nekaj na občino prej, pa sem se tudi za malenkost izognila prometni Težav po porodu pa upam, da bo čimmanj. Lasje mi že malo bolj izpadajo, a najhujše še pričakujem... In da ne jamram samo - na splošno se imamo super, sploh ne bi več, da smo samo trije... Zgornje jamranje je samo posledica mojega bednega zaskrbljenega karakterja, po katerem moram vse perfekt izpeljat, sedaj pa vem, da to ne bo šlo TMS - in kaj ste jedli? Moram iti.....