TaMaSa
|
Ne morem komentirat, ker komaj gledam,samo spat itak se ne grem Lunca samo tebi,hb,da sta doma in zdaj naj se tamauci hitro do konca pozdravi.boscek. Mene bi kap Pa Njamka,ja fino smo se imele oz.imeli,ker je bis se necak zraven. pa nic nisva opravljali, ker..................................... ...................................................ni blo casa . Sara je prot moji pravi angelcek, vsaj tisti dan je bila. In pravis, da obvladam. Hvala, hvala, to mi deli-bi reku moj necak . Pa ASica,jaz ne vidim razlike v frizurci,sam res,da sem trenutno an pol slepa. RMRM,sade res, da se nisva vidli, samo ko pa nimam tvoje cifre. Itak pridem spet avgusta, takrat pa res. Joj, joj Lukas, taka jokica si ratal. Po moje je una trmica dvoletna ven udarla, pri moji ze, no moja se je z njo kar rodila. Polma, ejjjjj bejbi, ne ti men slonckov kopirat, k so moji . Pa ja itak, gremo navijat za NASE Mateja, si ze veselo na delu? Lunca, suuupeeerrr za totalno preobrazbo na bolje Moja safija je samo se na zlico, pravi, da so flase za dojencke . Otrok je neverjeten. Sva sele na sadju in zelenjavi,pa enkrat je govejo juho jedla. Sicer bi ona kar vse. Dons, med enim postankom, gremo na kavo, otroke previt, hranit...sem vzela za S. frutek, za M. en cokoladni puding. Pa grem najprej previt S., pridem nazaj in me moz sprasuje, ce imam se kako rezervno majco zanj, ker ga je M. polulala Ne vem ce niso plenicke mal mim. no, jo grem hitro preoblect, prideva nazaj, in gospod veselo futra S. s pudingom. Da te kap. Je rekel, lej kako rada je Slovenka, lej kako ti lepo uspeva, bravo ker sem komentirala, sem zdej pa ze res slepa. Grem se na cik, na balkon med ose, da mi ne bo dolgcas-so naredle gnezdo v mozevem cevlju. In to menda pomeni fuull dnarja kao. Povedala njegova carovniska svester. NOCKO