|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
27.6.2010 8:04:02   
aleksandra silvija
Dobro jutro.
Kje ste vse?
Pa menda niste že vse na počitnicah?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
27.6.2010 15:18:17   
lunca14
user posted image user posted image mi smo že peti dan v bolnici,ker ma lunči hudo plučnico,mi je v sredo zakuhal na 40,5,in sva šla do najine pediatrinje,nam vzanme kri in bi jo skor kap CRP je mel 160 normalno je pa 8,sedaj je na antb.jutri mu vzamejo kri,da vidimo kje smo,potem še eno slikanje plučk,pa da sprobamo če bo jedel sirup,če ne mamo še par dni bolnice,se mu je pa začela že nabirat voda,mislim,iz nič,nič prehlajen,sam vročina,nič kašljal,nič šmrklauser posted image .Sedaj sem vskočila domov,ker moram spakirat maja,ker gre k našim za en teden na počitnice,doma,je katastrofa,moj je čist na koncu z živci,jaz nisem spala že cel teden,ko bo tole mimo,morva nekam it.Ampak sedaj lahko tud občuti kaj pomeni moja roka pri hiši.
No pa ena lepa novička,naši ptički so se zvalili,tisti od pastiričke v moji roži zunaj,in sedaj veselo čivkajo,no sedaj še cvilijo.
Lepo se mejte.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3552
27.6.2010 18:51:37   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image mi smo že peti dan v bolnici,ker ma lunči hudo plučnico,mi je v sredo zakuhal na 40,5,in sva šla do najine pediatrinje,nam vzanme kri in bi jo skor kap CRP je mel 160 normalno je pa 8,sedaj je na antb.jutri mu vzamejo kri,da vidimo kje smo,potem še eno slikanje plučk,pa da sprobamo če bo jedel sirup,če ne mamo še par dni bolnice,se mu je pa začela že nabirat voda,mislim,iz nič,nič prehlajen,sam vročina,nič kašljal,nič šmrklauser posted image .Sedaj sem vskočila domov,ker moram spakirat maja,ker gre k našim za en teden na počitnice,doma,je katastrofa,moj je čist na koncu z živci,jaz nisem spala že cel teden,ko bo tole mimo,morva nekam it.Ampak sedaj lahko tud občuti kaj pomeni moja roka pri hiši.
No pa ena lepa novička,naši ptički so se zvalili,tisti od pastiričke v moji roži zunaj,in sedaj veselo čivkajo,no sedaj še cvilijo.
Lepo se mejte.

Oh ne, bogi Lun, in ti tudi.
Držim za dobre, boljše izvide krvi jutri.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - vsem vam.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
27.6.2010 20:04:02   
RMRM
Dan!

Po dolgčem času spet tu gor, pa vidim da je Lunček v bolniciuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da se čimprej pozdravi, mami pa mal k seb pride.

Vsem junijčkom pa iskrene čestitke ob drugi svečki.

Mi smo super, na morju je blo enkratno, rezultati so že vidni. Spoznala nekaj prekrasnih mamic, sploh ena mi je ful prirasla k srcu, tako zelo pozitivna osebauser posted image . Drugače pa po novem na terapiji tulimo ko pri norcih. Običajno je ravno obratno, na začetku otroci jokajo, pol po dveh letih pa se nekako navadijo. No, pri nas je ravno obratno. Do sedaj ni nikol jokal, zdej pa sam da pogrunta kam gremo, že histerično dretje. Pa da ne bo pomote, na terapiji nič ne boli.user posted image Me je kar groza ko greva ju3 k naši osteopatinji. Nimam pojma kako ga bom motivirala, da bo pri miru in tihouser posted image .
Tavelka2 zaključila s šolo, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Tko da brezskrbno dva meseca. Je po moje mami bol vesela kot onadvauser posted image user posted image . No, sej sta bla pridna, ampak vseeno, mami ima vedno nek črn scenarij če ne gre vse po masluuser posted image .
A sem prov razbrala iz postov, a TaMaSa pride v Slo? Se boste kaj dobile na kakšni user posted image ?Bi jaz tud prišlauser posted image .

Pa Slovenka, kako kaj mali princ?

Vsem ostalim pa pošiljam košuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo včeraj praznovali drugi rojstni dan. Je blo luštno. Prava zabava pa šele pride, v soboto, če bo vse prav.

Sem ravno tako uro uletela sem gor, ko nobene ni, tako da grem še mal pospravit okrog hiše, smo imeli danes pravo beach partyuser posted image user posted image pa je treba še mal skup vržt.
Se tipkamo, pa, pa.

< Sporočilo je popravil RMRM -- 27.6.2010 20:05:55 >

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

Neposredna povezava do sporočila: 3554
27.6.2010 20:28:29   
slovenka
ojla  mamice,
imam eno roko fraj user posted image

V ponedeljek sem zbolela, neka čudna gripa. sem že pisala, da me grabi neka mrzlica... v pon me je pa zares, je prišla še vročina in vse  user posted image res grozno, ko je mami bolna... ko me je kuhalo zvečer, se tudi mleko ni tako delalo, tako da sva morala dati dodatek, je velik fantek in ga s prazno zizo ne umiriš...kaj hočem. Komaj 2 dni se zdaj počutim zdravo, pride pa na 2 dni, da moram dati dodatek...

Sicer je ok; ko sem bila bolna sem spala po eno uro na noč, zdaj  noči pa že 7 ur...

Uh, jutri pa spet sama z dvema user posted image Je pa moj imel ta vikend veliko dela in sem šla sama z obema k mojim, pridna kot user posted image , danes smo bili tudi v enem manjšem Merjatorju, je bilo tako fajn nekaj sam kupit po dolgem času... Ja prihajajoči teden bomo imeli že prvi mini rd, v petek pa kar veliko zurko za Sofijo, 22 odraslih in 8 otrok je vabljenih.

LUNca, drzim pesti za vas. me kar mine veselje do dojenja, ko vem, koliko si ti predojila,potem pa te tezave...

RMRM, tudi za vas user posted image da cim boljse opravite. Vem kako je, ko smo imeli sivano glavo user posted image Je ze zunaj sovrazila zdravnike, jaz pa user posted image in je nisem mogka obvladovati...

AS, ja, tole s šolskimi otroci med počitnicami je res bv user posted image

AS,prosim te za info glede Zatona. Brela, kamor smo mislii iti so zasedena do 13.9., pa sem pomislila na zaton. Sli bi 15.8., mislis bo takrat v Zatonu fraj? Kako naj se organiziram? Sedaj imam res malo casa za organizacijo počitnic, tako da mi bodo vse tvoje infirmacije zelo koristile...

Lep večer!

AS,

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.6.2010 14:43:12   
aleksandra silvija
Samo na hitro.

RMRM---lepo, da sta nazaj, da sta se imela lepo in da L. tako lepo napreduje. Ti se res trudiš in ne odnehaš. Bravo!!!! Čestitke za 2. rojstni dan.

Slovenka, mi smo komaj, komaj dobili prosto v mobilni hiški od 28.7. do 8.8. Za 14 dni ni bilo več mogoče dobiti, sploh ne vse v avgustu. To je bil po njihovem edini prosti termin--pred kakim mesecem. Vem, da so mobilne hiške od Adrie avgusta zasedene. Kako je julija ne vem...lani je bilo čisto v začetku julija, ko smo bili mi, še nekaj hišk prostih. V glavni sezoni pa sedaj po vsej verjetnosti ne moreš več dobiti.

Lahko pa vprašaš za apartmaje v Zatonu---v kampu. So tudi enkratni. V senci, polno igral.....pravljica. So pa deljeni na nove in na starejše apartmaje. V starejših ni klime, ampak so itak v senci.
Pokliči ali piši na Adrio in jih vprašaj.

ali pa kar v kamp Zaton.

to je naslov in kontakt, preko katerega smo mi rezervirali in plačali. Mi smo kontaktirali samo preko maila.:

Hvala za vaš odgovor glede odločitve o najemu,
Karmen Kalin
ADRIA HOLIDAYS
ADRIA PLUS D.O.O
Podbevškova 13
8000 NOVO MESTO
t: +386 7 3935 302
f: +386 7 3935 415
e: adria.holidays@adria-plus.si
www.adria-holidays.net

Lep dopust.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
28.6.2010 14:45:23   
aleksandra silvija
Še to. 15. 8. se ravno izteka glavna sezona, čeprav v Zatonu je avgusta najbolj zasedeno.
15.8. se mi zdi že kar ok datum za dobiti kaj .

Držim pesti.

Vem, kako sem bila nesrečna, ko ni kazalo, da bi šli lahko tja.....ker drugam pa ne bi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
29.6.2010 14:36:44   
slovenka
AS, ful ti hvala za vse informacije. Bom videla, kaj bo. Sem včeraj kot po čudežu dobila tudi fraj sobo v hotelu v Breli pri Makarski, čeprav so mi tudi vsi rekli, da do srede septembra ne bo nič. Se morava z dragim skupaj dol vsest - samo kdaaaaj? user posted image

Lepe dni!

Neposredna povezava do sporočila: 3558
29.6.2010 14:50:13   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

AS, ful ti hvala za vse informacije. Bom videla, kaj bo. Sem včeraj kot po čudežu dobila tudi fraj sobo v hotelu v Breli pri Makarski, čeprav so mi tudi vsi rekli, da do srede septembra ne bo nič. Se morava z dragim skupaj dol vsest - samo kdaaaaj? user posted image

Lepe dni!

V dvoje bolj težko.user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
29.6.2010 16:16:32   
lunca14
Evo mi smo doma-končno,kri se je popravila,iz pljučk je prišlo do izliva,sedaj pa še tedenska terapija ant.in počivanje in ne preveč hodit ven,to pa bo problem,ker našga notri zadržat bo problem.Tako,da mora bit doma še deset dni,potem pa kontrola slikanje plučk,in če bo okn lahko gremo v vrtec,in jaz malo zadiham.Zjahana sem do konca,hiša ko bomba,vrt zaraščen,vse čaka.
Super rmrm da sta uživala,slovenka in tebi da si se pocajtala,in as.da boš kamlu na počitnicah.

Neposredna povezava do sporočila: 3560
30.6.2010 13:43:44   
aleksandra silvija
Lunca, samo da sta doma.
Verjamem, da imaš sedaj veliko dela, ampak a veš kaj?
Najprej se ti malo spoči in naberi energijo, drugače lahko še ti zboliš.
Kaj pa če bi še bila kak dan v bolnici?

Še nekaj Lunca---samo tvojo staro tel. št. imam...te ne morem poklicat.....

Kako ste kaj ostale mamice?
Slovenka, a imaš kakšno roko fraj?user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
30.6.2010 13:59:43   
aleksandra silvija
Danes Lovlota peljem na striženje...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3562
30.6.2010 16:18:50   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Danes Lovlota peljem na striženje...user posted image user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lovlota postričtuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3563
30.6.2010 17:54:29   
aleksandra silvija
Evo, narejeno!

Ni čist postrižen. Je frizerka rekla, da škoda lask.
Ga je kar konkretno postrigla,a glede na prej. Še vedno malo daljše laske, ni čist "na fanta" .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
30.6.2010 18:11:35   
aleksandra silvija
Tako sem šel k frizerki:
user posted image

in tak sem se vrnil:
user posted image
user posted image

ni prehude razlike, ni resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3565
30.6.2010 18:12:06   
aleksandra silvija
ojej, malo sem pomešala slikceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3566
30.6.2010 18:20:37   
aleksandra silvija
user posted image

upam, da sem prilepila pravo....površnost, ni kaj

Neposredna povezava do sporočila: 3567
30.6.2010 21:49:17   
lunca14
user posted image user posted image kaj as.potemn ga nisi ostrigla,ker prej in potem res ni velike razlikeuser posted image user posted image .............je pa pravi facko mali,bager in mašincauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojedva škrata spita,sta se danes kopala,pa sta si še lase zmočila,potem sta mi pa še kopalnico zalila,še dobro da je odtok v kopalniciuser posted image ker drugače bi meli poplavo.Pri nas smo pa danes dvorišče raskopali,pa za bazen smo skopali,tako,da mamo pred hišo,kot,nimam besed,v glavnem grdo je,okrog hiše je vse skopano,mamo tko kot eno utrdbo,sam še vodo not nalijemo,pa smo kot na graduuser posted image .Jutri pa naprej,kopanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3568
1.7.2010 13:43:55   
slovenka
ojla mamice,

AS, nobene roke fraj user posted image Samo na srečo Sofija še spi po 3 ure na dan in v tistem času tudi malega ratam uspavat, če ne drugače tako, da jaz spim poleg, potem je on takoj za spanje in se oba naspita. user posted image PUpe me jezi, ker mu moram dodatek dajat. Odkrat sem imela tisto gripo, nikak ne zvozim, da bi bil zadovoljen z zizo, enkrat na dan ali pa na dva dni rabi kakih 50 ml. Pride do obroka, ko sta obe zizi izpraznjeni, on pa še lačen... ma kaj čem... Patronažna pravi, da ni kriva gripa, ampak da je deček pač velik, da izgleda star 3 mesece, jaz sem pa bolj majhna, tako da je ne čudi, da ga je težko nahranit. Ko bi vsaj tako šlo naprej, ne pa da bi se z mlekom zmanjševalo user posted image vsaj enih par mesecev še...

Sicer pa moj gre danes plačat avans za morje. Drugače pa imamo še ful priprav za jutrišnji RD od Sofije. Sinoči je moj hodil po nakupih, s Sofijo, in ga je tako izmučila, sploh na blagajni user posted image danes pa moramo še malo doma pripraviti... bomo pa imeli tako, da pride jutri ob 16h gospod z Ribarnice z avtom in nam bo kar na dvorišču na avtu spekel ribe in nekaj drugih morskih jedi. Mamo pa imam, da bo narezala kruh... ati gre po torto v slaščičarno. Tako pač. Nič lastne peke letos user posted image Moj je tudi imel včeraj rojstni dan in je dobil samo kozarec vinčka zvečer od mene, druga nisem nič uspela user posted image

AS - ti kar kaži fotke frizur, potrebujem ideje za čez 2 leti user posted image Ima naš pikec kar velike laske, v bistvu lahko kot fantek ima kar takšno frizuro za naprej... user posted image

Kosilo kuhano, pupa se oglaša... upam, da ne bo tudi malo zdaj takoj pokonci user posted image Danes ne vem, kaj je bilo, da se je pupa zbudila 2h prej kot običajno, vročina verjetno user posted image

No, lep dan, polno nametanih stvari od mene... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
1.7.2010 14:54:17   
mate0ja
ahoj,

tale sodoben svet nas bo ugonobil. Vidim, da vsem primankuje časa, energije, HB je volja še. Mi smo (zaenkrat) vredu, kopljemo se v delu in znoju, popoldneve pa utapljamo v pesku. Trenutno si ne predstavljam, da grem čez 16 delovnih dni na dopust in da bom mela takrat vse porihtano, ker je trenutno norišnica, pa dopusti naj bi se začeli in posledično stvari malo umirile. user posted image

Naša miš je doživela razsvetlenje in cele dneve samo govori. Ampak res cele dneve. Ni tiho sekunde. Sm se čudla njamki kako jo Sara skomandira, zdej je pa pri nas enako. In to smrkla še reče mami ti si grda, ker mi ne pustiš. Kje za boga je otrok ta stavek najdu. Od mene ga sigurno ni pobrala. Včer ko sva šle v knjižnico je samoiniciativno rekla dober dan, stopila k pultu in pravi knjižničarki "Taša je vse prebrala, bom nove knjige vzela tam zgori za otroke." Boga ženska je kar sapo lovila, ker je pred štirinajstimi dnevi slišala od nje samo posamezne besede, zdej pa kar cele zapletene stavke.

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no sej zdej je glavno že mimo, samo da se ne ponovi.

AS ti si se pa res poglobila v tole slikanje user posted image user posted image user posted image  Isti kraj, ista poza, isti detajli prej... in potem user posted image user posted image . No dej potrudi se, da še novo frizuro vidimo.

Sm mislla v nedeljo, ko smo se vračali v Ljubljano TMS presenetit, pa mi smotka ni telefonske povedala. user posted image  Le kje se jo glava drži?

RMRM si dost barve nabrala?

Slovenka lepo praznujte jutri. Jest nimam dojenčka pa tud ni blo nič domače peke za RD. Sta bili pa dve praznovanji in dve torti. user posted image user posted image  Daril preveč. Ne vem kaj bomo z igračami čez deset let, če bo šlo tako dalje, bog ne daj, da zrihtamo še eno dete.
Sicer se pa ne sekiraj če moraš dodajat. Jest sm se tud pa danes študiram da popolnoma brezpredmetno. Edino kar je da imaš več dela ko moraš še flaše zraven pripravljat in pomivat ....

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
1.7.2010 23:53:58   
Anonimen
Čer.user posted image

Uf, se vidi da je poletje, vsi zunaj....pri nas smo po starem, trmasti, skomandiramo vse po spisku ( še bolj!!!), lahko pa pohvalim našo malo, da se že kakšnih 14 dni popolnoma samostojno obuje čevlje. Pa naj bodo to superge na vezalke (vezat jih glih ne znauser posted image , pride do mene in pove da moram jaz), sandali...karkoli. V vrtcu se obuje in je potem asistenca drugim, da so prej zunaj.user posted image user posted image user posted image Mi je glih včeraj vzg rekla. Dobili smo slike iz celega leta v vrtcu in naša je edina, ki se je popolnoma spremenila, ni za prepoznat, v samo 8 mesecih je prešla iz čistega fantka na popolno punčko.user posted image
Govor ima še bolj tekoč in povezovalen, odrasel, smiselen, predvsem pa zelo zelo razumski. Spomin fenomenalen, mojih obljub ne pozabi zlepa ne.user posted image Sploh če se gre to za tobogan ali obisk kakšnega dojenčka. Evo, dojenček nam definitivno manjka. To se vidi, na vsakem koraku jih išče ,hoče v voziček.

Kot vidim, je bil Lun v bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravte se.user posted image
RMRM, kje si ti duša z mojim šarmerjem? user posted image Kar naj tuli, kar se mora se mora. Napredki so očitni in to največ velja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam eno v familiji, ki me ni poslušala že več kot pol leta nazaj, da ima premehkega otroka in zdaj pri enem letu se ji otrok ne usede sam, leži kot krava, ima deformacijo stopal, mišice kot puding....obup.user posted image Upam, da si bo kej zamislila, da je zamudila prvo leto otrokovega razvoja.user posted image    Čakamo vsi na razplet te ceremonije.

AS, mal straha Patriciji ne škodi...bo prej samostojna.user posted image

Slovenka : kaj ga kvačkaš? Kaj ne znaš počivat prvih 6 tednov? Vidiš, da vse hodi za tabo.  In če gre otrok počivat, pojdi tudi ti. Najdi si varstvo za tavelko. Moja vem da bo v vrtcu, glih zarad tega vsega kar berem. pa mam taščo 10 metrov stran. Ne bit preveč pogumna in preveč samozavestna, ker te bodo še kakšne druge stvari lahko popolnoma sesule.

Sem pa bla kakšen teden nazaj pri TaMaSi in smo se imele super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Safijca tak cuker, za pomečkat, ma kaj pomečkat...za pojest.user posted image Par dni nazaj je dobila svoja prva 2 zobka, mi je sms poslala.user posted image Meri pa trmast vragec, govoreč otrok v 3 jezikih.user posted image user posted image   In tamalidve popedena kar nakmal.user posted image Super ji gre vse skupaj.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
3.7.2010 22:29:42   
slovenka
O, Safija, čestitke za prve zobke... pa Sari za vse dosežke.

Kakšen je torej zdaj Lovro? user posted image

Naš RD je mimo, čeprav so nekateri ljudje manjkali in pridejo kasneje, tako da bo še "praznovanje". Za naju z atijem sicer precej stresno tole zdaj, ampak samo da je pikica srečna. Je rekla sinoči, da je bila lepa zabava, pa lepa torta itd. Smo imeli gospoda iz Ribarnice in je kar pred hišo na tovornjaku spekel ribe in nekaj morskih jedi, njegova hči pa je znosila na mizo. Prav fajna sta bila...

Mali je pa vse bolj naporen, samo na rokah bi bil ves dan... tako da ja, z novim tednom pričenjam z varuško, bo pri nas in mi pomagala z obema. Ni imel včeraj nič proti, ko ga je nosila moja mami, pa danes ga je sestrica... Saj probamo ne tega z nošenjem, ampak ne gre drugače. Sofija je tudi bila taka 2. in 3. mesec, mali je pa ravno danes star 1 mesec. Tako da kolikor bo šlo, bi mi varuška pomagala z malim, da sem lahko več s Sofijo. Danes je bila tako vesela, ko se je kopala v bazenčku in sem bila z njo, pa laufa v šotor in moram jaz tja noter, pa zunaj ima hiško in stole in določi, kje naj sedim... samo laufala je sem in tja v tistih rdečih kopalkicah in se smejala. Saj bi bilo res lažje, če bi bila v vrtcu, samo če bi prišla domov ob štirih popoldne z možem, potem pa bi jaz še naprej imela delo s ta malim, bi mi bilo pa res user posted image user posted image user posted image ko se ne bi praktično nič ukvarjala z njo. Mislim, da bo tole z varuško vseeno bolje, pa mali je na srečo kar rad v vozičku in to bo tudi lahko ona delala... v vsakem primeru komaj čakam, da bo mali zrastel in bom imela več časa za cartanje Sofije...

Morje smo rezervirali, v Brelo gremo v začetku avgusta. Prej imamo pa še dve posvetovalnici z malim - ravno v ponedeljek prvič. DAnes sem ga tehtala in ima 4700 g.

Njamka, saj večkrat zadremam z malim, samo kaj več pa tudi ne gre, saj boš sama vidla, pa tudi če bo Sara v vrtcu... tole mrzlico je pa imel tudi naš sosed, ravno danes mi je povedal, tako da zgleda ni tako povezano z mojim porodom... user posted image Kakorkoli, ne bi je več user posted image

No, lepo bodite, pa poročajte kaj... mi gremo spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
4.7.2010 23:25:05   
TaMaSa
ceeeeeruser posted image

Evo mene bek en teden prej.
Pot je bla ubitacna,Meri zoprnca,Safija jo je hotla mal oponasatuser posted image user posted image .

Grem mal prebrat kaj ste spesnileuser posted image ...........
................pa ce ste me pogresaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.7.2010 0:02:48   
TaMaSa
Ne morem komentirat, ker komaj gledam,samo spat itak se ne gremuser posted image
Lunca samo tebi,hb,da sta doma in zdaj naj se tamauci hitro do konca pozdravi.boscek. Mene bi kapuser posted image

Pa Njamka,ja fino smo se imele oz.imeli,ker je bis se necak zraven. pa nic nisva opravljali, ker.....................................
...................................................ni blo casauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sara je  prot moji pravi angelcek, vsaj tisti dan je bila. In pravis, da obvladam. Hvala, hvala, to mi deli-bi reku moj necakuser posted image .

Pa ASica,jaz ne vidim razlike v frizurci,sam res,da sem trenutno an pol slepa.

RMRM,sade res, da se nisva vidli, samo ko pa nimam tvoje cifre. Itak pridem spet avgusta, takrat pa res. Joj, joj Lukas, taka jokica si ratal. Po moje je una trmica dvoletna ven udarla, pri moji ze, no moja se je z njo kar rodila.

Polma, ejjjjj bejbi, ne ti men slonckov kopirat, k so mojiuser posted image . Pa ja itak, gremo navijat za NASEuser posted image

Mateja, si ze veselo na delu?

Lunca, suuupeeerrr za totalno preobrazbo na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja safija je samo se na zlico, pravi, da so flase za dojenckeuser posted image . Otrok je neverjeten.
Sva sele na sadju in zelenjavi,pa enkrat je govejo juho jedla. Sicer bi ona kar vse.

Dons, med enim postankom, gremo na kavo, otroke previt, hranit...sem vzela za S. frutek, za M. en cokoladni puding. Pa grem najprej previt S., pridem nazaj in me moz sprasuje, ce imam se kako rezervno majco zanj, ker ga je M. polulalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem ce niso plenicke mal mim. no, jo grem hitro preoblect, prideva nazaj, in gospod veselo futra S. s pudingom. Da te kap. Je rekel, lej kako rada jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, lej kako ti lepo uspeva, bravouser posted image user posted image

ker sem komentirala, sem zdej pa ze res slepa.
Grem se na cik, na balkon med ose, da mi ne bo dolgcas-so naredle gnezdo v mozevem cevlju. In to menda pomeni fuull dnarjauser posted image user posted image kao. Povedala njegova carovniska svester.

NOCKO

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.7.2010 9:20:05   
Anonimen
O Tamasa, si že doma?user posted image user posted image user posted image user posted image

Naspi se, pol pa na čvek pridi.user posted image Za puding se pa ne sekiraj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, izbira varuške je dobra izbira. Sama se ne bojim 2 otroka, ker moja ni naporna. Več ali manj se itak pogovorimo kot veliki, za igranje ne rabi družbe, ker se sama zaigra. Pa sej je Tamasa vidla. Edin ravs pa mora bit, ker so sosedove igrače najbolj zanimive.user posted image Jaz sama zase lahko rečem, da sem čez najtežje že šla. In mi nobena ura z njo ni težka. Težka je tisti dan, ko je sitna ali imam jaz težek dan. Pa jo itak tud pelem k babi in dediju in uživa naprej. Njim hodi po glavi.user posted image Ali jo pelem pa k našim. In ona je tam cuker, pridna, vse pokomandira.
Sicer pa pridejo obdobja, ko je otrok rad na rokah. Tako pač je. In to mu ustreži, ker te rabi, rabi tvojo bližino. Rabi toplo besedo mamice, tih šepet, topel objem. Crtaj ga zdaj, ko je majhen. Ko bo velik se ne bo pustil.user posted image

Pa čestitke Sofiji za 2 svečko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?