|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
15.6.2010 9:13:31   
TaMaSa
oj Matejauser posted image Bom sla tja pogledat za Crokse.

Danes sem kot zombi, sploh se ne morem zbudit. Edina dobra stran zgodnjega vstajanja je, da sem ze kar nekaj naredila.

Ob polnoci spat, tamali dat mleko, ob treh se je S.spet zbudila, ji ni bilo do spanja, pa sem jo vzela k sebi, da ne bi se M. zbudila. Sem se sama popolnoma predramila in sla gledat tv. Ob sestih spet S. in moz je zbudil se M.,pa je bilo konec spanja.

Se lasje se mi posusijo in sibamo ven, ceprav vreme ni za nikamor.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
15.6.2010 11:57:17   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jutrčka!

Lep pozdrav še od mene. Se opravičujem za odsotnost - najprej sem bila par dni doma (pa nimam pojma, kakšna gesla imam za RR, tako da brala sem lahko, pisala pa ne), zdej pa še v službi gužva. Delam samo še naslednji teden, potem pa na morje. G ni preveč navdušen, da gremo tako daleč (Split, še mal dlje), sam preveč kompliciral pa tud ni, ker imam sicer v redu nosečnost. Niti en dan nisem bila na bolniški, mi pa ja menda en pošten dopust pripada! user posted image user posted image

Sicer sem pa imela včeraj pregled. Imam plus 10 kg, beba se ima super, edin kri mam švoh in sem dobila tablete. Ma tudi to bomo zrihtal. user posted image  Aja, pa v tej vročini seveda zatekam ko pujs, sam to sem še od Sabinči vajena in me sploh ne moti več. user posted image user posted image

Videla sem, da imamo 'uradnega' junijčka od slovenke - čestitke še z moje strani!!! Da bo še naprej tako priden princ in Sofi tako pridna big sister. user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pošiljam en koš pozdravčkov in cmokcov za naše prince in princeske!!! Bi še kaj pokomentirala, sam me preganjajo roki v službi...

Lp!!!

BS_-Helllouuuu!

Ta tvoj naslednji teden se ti že izteka....morje kliče!

Super!
Mi je lepo prebrat, da se dobro počutiš.
Sedaj bomo čakale na tvoje novice, da cartaš....user posted image user posted image user posted image

Uživaj!

Pa preberi si poste od Slovenke še enkrat, da te ne bo slučajno kaj strah, prav?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
15.6.2010 12:02:11   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: polma

AS-želim ti, da ti čimprej mine čas do dopusta, ko se boš sprehajala ob obali, dihala svež morski zrak, poslušala škržate in se veselila s svojimi škržatki. Ker tole je pa tu mač, zdaj pa še pljučnica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bs-Kar pogumno do Splita...frajerka-bomo mel pa še enga hrvata med junijčki...user posted image user posted image user posted image . Hecam se! Sem bla predlani na morju z eno, ki je bla 3T do roka-pri Zadru. pa drugo otrok, prvi še ni mel 1 leto. sem si mislila...uf, dobra je, sam da ji beba ven ne pade kar na plaži, ko se bo s prvim igrala user posted image . pa je res dobila lepo na rok popadke in so šli v SLO rodit, brez panike user posted image . Lani sta že dva miškota po plaži skakala, za pojest luškana oba.

lunca-kje maš problem z lubenico? Sem šla pred 100 leti v Ikeo po nov bel kavč, pa tepihe. prinesem domov, tam pa kar neki obiski...ker pa nismo blo pripravljeni na tak impro-party, ni blo glih velik za popit doma. in sem koj izdolbla lubenico in noter zlila razne alkoholčke, ki so se valjal po omari-neki šnopčki, pa kaj vem kake žganjice, take ki jih itak noben ne pije. no....kaj sem hotla povedat s to lubenico...drugi dan je bla moja ganc nova sedežna flekasto lubenično roza...stene takisto-roza dalmatinci...user posted image user posted image lubenica party je uspeluser posted image ... zelo šik preobrazba doma user posted image user posted image user posted image

tMS-tko kot ti je lunca napisala za GH. Bučke so zelo nežna hrana-edin pri nekaterih zredčijo drekec. si dans v štutgartu? Držim pesti, da se meri ne bo bala okulista!!!

mate0ja-daj povej, kako darilo si si zamislila???? ful me firbec matra!!!! Jaz sem tko kot lunca-nisem kao kupila nič, ampak mu je dala sestrica neke malenkosti. je blo druzga dost. Čeprav-lani so vsi tko u iber pretiravali, da je blo noj...zdaj je pa HB bil mir.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav ne šteka, kaj fuzbal sploh je. ne vem, moj nečak je bil pri 2h letih že ful tekmovalen, pa brcal žogo, pa tulil Gooool...Liba pa rajš pleza po lojtri gor pa dol user posted image . Al pa teče...haha, je smešen-reče :Laj, mama, tec-m, tec-m mama, pa teče zraven...pA furt se postavlja na tla in dviguje noge-kot če bi stojo hotel narest: Laj, mama..laj...user posted image

Fantki so fuuuul smeeeešni....morš probat, TMS user posted image user posted image user posted image ...Ja, res!user posted image user posted image user posted image user posted image

Polma, saj pol pa ni čudno, da kandidiraš za staro mamo.user posted image user posted image user posted image user posted image
A pred 100 leti si šla v Ikeo?
Očitno bo če ne prej, v naslednjih 100 tudi meni uspelo. Se mi zdi, da spada obisk Ikee že k splošni razgledanosti.

Ne, ne...na netu gledam njihov katalog in mi je nekaj reči takih, ki bi jih bilo treba nujno imet!user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
15.6.2010 12:04:07   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Polma z vsem se strinjam,razen:

V Stutt. smo ble vceraj in to zame,ne za Meri. Bilo je fuuulll...naprej rajs ne pisemuser posted image user posted image
Vlogo stare mamce si lahko delivauser posted image

Moja ima skor 15let, pa tut ne ve kaj je to svetovno prvenstvo.  Sem jo vcerej vprasala,pa povedala, da bova za nasi navijali. In ona me, a pol je ....-moj brat, tut dol?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Spila fuzbal samo druga liga.

Jo za lubenicno dnevno.

Nas spodnji stuk se bo pol ko gremo gor popolnoma prenovil, tako,da si lahko zdaj damo duska po stenah. Bomo tooolk crtaluser posted image

TMS---uživajte v slikanju po stenah. Ni boljšega!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
15.6.2010 12:15:53   
aleksandra silvija
Lunca---pa saj otroci si res včasih dajo duška in ne pomislijo, kaj počnejo. Včasih je to tudi lubenica v fasadi-kaj češ!

Vidim, da je praznovanje uspelo in da ste se pozdravili!

Ti, boš kaj pritekla v naše konce?
Samo malo počakaj, da se ne okužiš.

Slovenka, sem te ob tistem postu o malo ljubosumja hotela potolažit, pa berem, da ste že vse uredili.user posted image

Saj otročki so vedno malo ljubosumni, vsake toliko časa pač preverijo, če slučajno nimamo koga bolj radi.user posted image

Mateja---dobro darilo si se spomnila! Si velja darilo in dekoracijo zapomniti!user posted image

Drugače pa, ja. Pljučnico imama. Kašljam že ene 3 mesece.  Vmes bila 2-krat pri zdravniku in vse ok.
Ampak v soboto in nedeljo sem bila kot cunja.
Danes sem hotela peljat Jerneja v vrtec, pa se je v avtu slabo počutil, sem mu rekla, da greva domov, on je jokal, hotel v vrtce.
Imajo tam indijansko vas in se jim ful dogaja.
Potem sva jih šla samo pozdravit in brž domov.
V avtu mi je začel bruhat, ustavim na parkirišču, grem k njemu in me pride nadirat en starejši možakar, kako to parkiram čez 2 mesti.......jaz pa brišem Jerneja, ki sploh ni nehal....
Pa to mi začne v Krškem in še to ne v centru, ampak tam, kjer je kar prostora.....

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
15.6.2010 12:19:07   
aleksandra silvija
To je pa naš tamali mulček....smo u za RD hoteli kupit poganjalca na 2 kolesi....to ni za tega fanta!
Kakšna mašina, traktor......in neprestano mami opa...ati opauser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3431
15.6.2010 15:47:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Slovenka, sem te ob tistem postu o malo ljubosumja hotela potolažit, pa berem, da ste že vse uredili.user posted image

Saj otročki so vedno malo ljubosumni, vsake toliko časa pač preverijo, če slučajno nimamo koga bolj radi.user posted image

As, ti me kar tolaži user posted image Si nisem še povsem oddahnila od tega problema, še pričakujem težave user posted image

Glede onega nadiralca pa user posted image Jaz sem tudi imela z enim težave, sem bila že ful noseča, pa sem Sofijo vozila na odvzem šivov, ko bi morala spati... pa ful sva čakali... v glavnem, tečna, potem je jokala... in sem jo nesla v avto, ona se je ful drla, jaz velik trebuh, en stari pa je parkiral čist zraven mojega avta in ko sem komaj zlezla notri v avto se je prišel bunit, da sem z vrati ruknila v njegova vrata... sem bila user posted image Najboljše čimprej pozabit user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3432
15.6.2010 15:50:05   
slovenka

To je pa naš tamali mulček....smo u za RD hoteli kupit poganjalca na 2 kolesi....to ni za tega fanta!
user posted image

As, a ni fajn, da lahko že pri tej starosti začnete služiti z njim? user posted image Takšni delavci se zmeraj iščejo user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3433
15.6.2010 21:41:48   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Bom komentirala brez besed:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 3434
15.6.2010 21:49:44   
aleksandra silvija
O, Lunca, a ne gledaš nogometa?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
15.6.2010 21:52:50   
lunca14
user posted image user posted image user posted image to je pa zate slovenka,ko se mate tko fajn,in da je sofi spet tvoja miškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AS......kdaj bom do tebe prilaufala,enkrat,ko ne bo tko fajn vroče,ker vročina me pa ubija,pa še to,sem preračunala,do tebe mam samo ene dve ure in pol laufanja ,cca 20 km,tko,da bo kar podvig.Do sedaj mam največ 16 km v ritiuser posted image .
In ne boste verjele,kaj sem jaz danes našla na naši poti,želvo,tako veliko,okrog 40 cm veliko želvo,sem jo pospravila v škatlo,ji dala jest in pit,ampak mi je ušla iz škatle in šla neznano kam,mi je nblo kar hudo,sem mislila našim povedat,da nas je franček obiskaluser posted image .Potem pa sem videla,da mi je na okenski polici zunaj,v koritu za rože,naredila pastirička gnezdo in notri ima 5 jajčk.
Drugače pa so naši fantje ok,maj zaključuje s šolo,mi je kar hudo,ko pomislim,da sam še drug teden hodi v šolo,kot prvošolček,potem,pa ma počitnice popolnjene do konca,prvi teden bo pri naših na počitnicah in bo hodil tam na oratorij,potem bo en dan doma,in ima spet cel teden oratorij tukaj v našem kraju,potem gre takoj za dva tedna zdravstveno na debeli rtič,je en teden doma,in gre za 10 dni v šolsko kolonijo na debeli rtič,potem pa ma še en teden likovne kolonije v našem kraju,in potem par dni frej in gre veselo v drugi razred.Aja pa še za ene dva ,tri dni gre k teti v ljubljano na počitnice,v glavnem skoz se mu bo neki dogajalo,to kar je njemu všeč.
Zdej pa grem nina nana.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
15.6.2010 21:54:30   
lunca14

............ne to moj gleda,jaz sem pa prej laufala,in sem sam še mal počekirala in sedaj še pod tuš in spat,prav obožujem in potrebujem spanec,pa še ohladilo se je,tako,da danes bo milina za spanje.
Kaj pa ti počneš?

Neposredna povezava do sporočila: 3437
15.6.2010 21:56:02   
aleksandra silvija
Slovenka, kakšne težave pričakuješ?
A ljubosumje?
Se mi zdi, da ne bo hudega.

Želim ti udobno dojenje brez prekinitev.
No, tudi tukaj se mi zdi, da boš kmalu dojila in šla vmes v kuhinjo kaj premešat, pa po stopnicah kam....
brez prekinitve papanja za malega junijskega princa.user posted image

A ni tako Lunca?
Se mi zdi, da je to največja razlika. Pri 1. je dojenje nekaj posebnega, samo od mamice in dojenčka, potem pa nekaj bolj za zraven. Težko se posvetiš samo dojenju, to mislim.
Je pa priložnost za počitek. Samo  Maksim je res še majcen--po dnevih, ne po velikosti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
15.6.2010 21:58:09   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

............ne to moj gleda,jaz sem pa prej laufala,in sem sam še mal počekirala in sedaj še pod tuš in spat,prav obožujem in potrebujem spanec,pa še ohladilo se je,tako,da danes bo milina za spanje.
Kaj pa ti počneš?

Jem čips, gledam nogomet, visim na RR in čakam, če bo še kdo od otrok bruhal.
Jernej že ima tak dan, zvečer je začel še Lovro nekaj stokat in Patricia.....poleg ima Jernej tudi nekaj na pljučih. Po vsej verjetnosti tudi pljučnico.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
15.6.2010 22:08:00   
lunca14
Ja glede dojenjan se strinjem s tabo,ko maš enega je res tak užitek,no tega se prej nisem zavedala,ampak,ko maš drugega vidiš da je blo tako,amapk se še nekako da,ko pa maš tri je dojenje,nekaj za usput,ker delaš še dve stvari zdraven,nekdo je pa še priklopljen na tvojo zizo.Hecno,žalostno a resnično.
Prejle me je moj opomnil,da me je klicala prijateljica,kateri otroci so bili pri nas v nedeljo,da tud bruhajo,češ kako smo kaj mi,upam,da smo to dali prejšnji teden mimo z lunom,ker nimam želje da bi mela sedaj še tri bruhače doma,in potem še sama,baje traja bruhanje sam en dan in potem je dobro,res upam,da kaj ne pokasiramo.Pa vam tud,upam,da ne bo še kaj.Eko pri nas ponovno pada dežek,mi vsaj danes ni blo treba vrta zalivat,pa jutri bom lahko sadila,ker sem danes vse pripravla,preplela in naredila grede.Je rekel moj da imam zelo lep vrt,za slikat.

Neposredna povezava do sporočila: 3440
15.6.2010 22:10:05   
lunca14
..............pa nehi jest čips,raje en pir spi,če gledaš fuzbaluser posted image .......kok,je rezultat?  1:0 za brazilce

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
15.6.2010 22:14:22   
aleksandra silvija
Ja, ti si imela prejšnji teden tako, ja!

Nocoj sem kar postelje dodatno pogrnila in nastavila vedrauser posted image .

Dojenje je pri nas postalo nekaj za usput potem, ko je Jernej dobil sladkorno, Lovlo pa je imel 3 mesece. Takrat je bil cel Lovlo na žalost "za usput". Mi je žal, ampak ni šlo drugače.

ja, fino bo danes spat, tak zrak..mmmmmmmmmmmm

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
15.6.2010 22:15:00   
aleksandra silvija
2-1user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3443
15.6.2010 22:28:02   
lunca14

2-1user posted image

...........je kaJ sprememb user posted image ,si še vedno na čipsu?,no jaz grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.6.2010 1:03:35   
aleksandra silvija

2-1user posted image

...........je kaJ sprememb user posted image ,si še vedno na čipsu?,no jaz grem spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič sprememb.user posted image
Tudi na čipsu nisem več.user posted image

Prej smo imeli "alarm". Pravzaprav 3. Pri vsakemu je bilo nekaj.
Lepo spite, nocoj je res krasna noč za spanje.
Zunaj diši po dežju....nočko.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.6.2010 7:51:56   
polma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutrooooo!!!!

jaz sem bla pa takooo bolnaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem 3 dni trpela tak prehlad, ko da je konc z mano. Sem namreč sedela pod klimo v piceriji, pa mi je pihal v glavo ko user posted image ..in sem valda prepozno pomislila, da je to lahko nevarno. evo ti, gotova sem bla user posted image . Res, kako je klima nevarna stvar, ma od zdaj bom rajš švicala pa smrdela, ker tale prehlad je bil pa za vpla ubit...prav nos me je tako pekel, da nisem mogla govort od bolečine, glavo sem mela kot zvon, pa teklo je z mene...prekleta klimauser posted image user posted image user posted image ...

Verjetno paše tale dež danes, da se malo shladi, pa napije narava...ampak men je kar prevelika temperaturna razlika...jaz v bistvu mam rada poletno pripeko...

brala pa nisem, še ne vidim prav dobro...Liba sračka na kahli in gleda babyTV, pol ga peljem v vrtec..v bistvu je konec vrtca, z julijem gre na rezervacijo za 2 mesca...ma kar srečo z vrtcemm, ko gree tja bolj ko ne za zabavo, ne?  zdaj govori pa že vse, se mi zdi...v bistvu ko ga vprašam: kako pa rečeš...to-in-to... kar zna povedat. smešen je user posted image ..

prav lep ohladitveni dan vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.6.2010 9:58:20   
mate0ja
jutro, 

dons se je pa dalo spat. Kakšna milina, ko se je malo shladilo. Še tamala je prespala celo noč. Dons je še doma, da se do konca pocajta, jutri gre pa spet v vrtec. V petek pa praznuje user posted image user posted image .

AS imate bruhalne vaje? Upam, da ne oziroma da so vsaj mimo. Če je pa kej zoprno je pa to.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.6.2010 10:37:13   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jutrčka!

Lep pozdrav še od mene. Se opravičujem za odsotnost - najprej sem bila par dni doma (pa nimam pojma, kakšna gesla imam za RR, tako da brala sem lahko, pisala pa ne), zdej pa še v službi gužva. Delam samo še naslednji teden, potem pa na morje. G ni preveč navdušen, da gremo tako daleč (Split, še mal dlje), sam preveč kompliciral pa tud ni, ker imam sicer v redu nosečnost. Niti en dan nisem bila na bolniški, mi pa ja menda en pošten dopust pripada! user posted image user posted image

Sicer sem pa imela včeraj pregled. Imam plus 10 kg, beba se ima super, edin kri mam švoh in sem dobila tablete. Ma tudi to bomo zrihtal. user posted image  Aja, pa v tej vročini seveda zatekam ko pujs, sam to sem še od Sabinči vajena in me sploh ne moti več. user posted image user posted image

Videla sem, da imamo 'uradnega' junijčka od slovenke - čestitke še z moje strani!!! Da bo še naprej tako priden princ in Sofi tako pridna big sister. user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pošiljam en koš pozdravčkov in cmokcov za naše prince in princeske!!! Bi še kaj pokomentirala, sam me preganjajo roki v službi...

Lp!!!

BS_-Helllouuuu!

Ta tvoj naslednji teden se ti že izteka....morje kliče!

Super!
Mi je lepo prebrat, da se dobro počutiš.
Sedaj bomo čakale na tvoje novice, da cartaš....user posted image user posted image user posted image

Uživaj!

Pa preberi si poste od Slovenke še enkrat, da te ne bo slučajno kaj strah, prav?

Hvala AS. user posted image

Pa mene sploh ni nič strah. V prvo sem bila fertik v 15 minutah, daleč od Slovenkine izkušnje. Sam okrevanje je trajalo mal dlje, ampak je blo za preživet. Če bom pa zdaj imela normalen porod, pa itak ne vem, kaj naj pričakujem. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.6.2010 10:41:39   
babysolza

Kaj pa ti počneš?

Jem čips, gledam nogomet, visim na RR in čakam, če bo še kdo od otrok bruhal.
Jernej že ima tak dan, zvečer je začel še Lovro nekaj stokat in Patricia.....poleg ima Jernej tudi nekaj na pljučih. Po vsej verjetnosti tudi pljučnico.

user posted image user posted image user posted image

Močno upam, da ste danes že kaj bolje? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.6.2010 10:46:43   
aleksandra silvija
Dan.

Pri nas smo "vsi" doma.
Jernej ima neko trebušno virozo  + pljučnico ali bronhitis, o cukrih raje ne bi,
Patricia in Lovro trebušno virozo,
Jaz sem že malo bolje, saj drugače ne vem, kako bi skrbela za otroke.

Polma, tvoja liba bo pa imela prave počitnice!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?