lunca14
|
to je pa zate slovenka,ko se mate tko fajn,in da je sofi spet tvoja miška AS......kdaj bom do tebe prilaufala,enkrat,ko ne bo tko fajn vroče,ker vročina me pa ubija,pa še to,sem preračunala,do tebe mam samo ene dve ure in pol laufanja ,cca 20 km,tko,da bo kar podvig.Do sedaj mam največ 16 km v riti . In ne boste verjele,kaj sem jaz danes našla na naši poti,želvo,tako veliko,okrog 40 cm veliko želvo,sem jo pospravila v škatlo,ji dala jest in pit,ampak mi je ušla iz škatle in šla neznano kam,mi je nblo kar hudo,sem mislila našim povedat,da nas je franček obiskal .Potem pa sem videla,da mi je na okenski polici zunaj,v koritu za rože,naredila pastirička gnezdo in notri ima 5 jajčk. Drugače pa so naši fantje ok,maj zaključuje s šolo,mi je kar hudo,ko pomislim,da sam še drug teden hodi v šolo,kot prvošolček,potem,pa ma počitnice popolnjene do konca,prvi teden bo pri naših na počitnicah in bo hodil tam na oratorij,potem bo en dan doma,in ima spet cel teden oratorij tukaj v našem kraju,potem gre takoj za dva tedna zdravstveno na debeli rtič,je en teden doma,in gre za 10 dni v šolsko kolonijo na debeli rtič,potem pa ma še en teden likovne kolonije v našem kraju,in potem par dni frej in gre veselo v drugi razred.Aja pa še za ene dva ,tri dni gre k teti v ljubljano na počitnice,v glavnem skoz se mu bo neki dogajalo,to kar je njemu všeč. Zdej pa grem nina nana.