|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
4.6.2010 7:14:17   
aleksandra silvija
Jutrouser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.6.2010 8:09:22   
lunca14
user posted image jutro in tms,vem da ni tisto onuser posted image ,sam je pa verjetno tud zelo,zelo lep,kot je taleuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.6.2010 8:33:48   
mate0ja
juuuuuuuuuuutttttttrrrrrrrrrrrrrooooooo. Petkovo. Juuuuuuuhhhhhhheeeejjj

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.6.2010 9:02:24   
Anonimen
O, ste pa zgovorne danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.6.2010 9:24:36   
mate0ja
te oponašamo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.6.2010 9:27:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

te oponašamo user posted image user posted image

No lepo touser posted image

Pol pejte pa še spat za manouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajd, lahko nočuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.6.2010 18:19:41   
Anonimen
Sej ne da mam kej napisat, nas sam mal dvigujem mal višjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.6.2010 20:08:34   
mate0ja
sam res, kaj pa se danes dogaja. Ste vse pobegnile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.6.2010 21:20:20   
lunca14
..........čakale smo zunaj na sonceuser posted image ,pri nas se je pokazal šele sedaj zvečer,jutri pa menda bouser posted image user posted image user posted image ,je pa vikend in bo spet zatišjeuser posted image ,se beremo v pon.nočka.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
5.6.2010 6:58:04   
aleksandra silvija
Jutro.
Danes, res upam, da se obeta lepši dan. V večih pogledih.user posted image

Včeraj se je naša Patricia vračala iz šole v naravi in sem izvedela okoli 2-eh, da se vrne kasneje, ker je imel njihov avtobus prometno.
Sicer ni bilo nič hudega, nihče od otrok poškodovan, HB!. Je pa en tovornjak s prikolico oplazil, porinil njihov avtobus v zaščitno ograjo, pod ograjo pa reka....
V glavnem, so čakali na policijo, na drug prevoz, ker tisti avtobus ni bil več vozen.

Potem po novici sem poklicala Jerneja naj pride v hišo, ker se je zunaj vozil s kolesom. Mi je še nekaj rekel za fantka, ki živi v bližnji hiši, potem pa ga ni bilo not. Sem šla ven, Jerneja in kolesa nikjer. Tečem do hiše tistega fanta, hiša zaprta, Jernejevega kolesa nikjer.

Tečem domov, Lovlo mi je spal v vozičku, ga kar pustim doma, sem šla z avtom po vasi, da najdem Jerneja. Na koncu je bil res pri tistem fantu, ampak je skril kolo in hišo so imeli zaprto, običajno, če so doma, so vhodna vrata vedno odprta.
Pa še bolj strah me je bilo za Jerneja, ker je dopoldan pojedel skoraj celo bonboniero na skrivaj, kar ni še nikoli naredil, nabilo mu je to
cuker za znort, sem mu dala ful insulina, da bi šlo to nekako dol. In potem on gre, ko je bila vseeno tudi velika nevarnost hipe.

Danes začenjam svoj delovni teden, sem bila  2 dni doma, sedaj pa delam naslednjih 7 dni, nato 2 dni doma, nato delam 7 dni.....

Se grem danes počint v službouser posted image .

Čeprav sem tam dežurna in je tudi kar en kup zadev, ampak tako se pa nikoli ne ustrašim.

Lep vikend vsem.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
5.6.2010 8:31:57   
lunca14
user posted image joj,as si pa mela pestro,nobene zadeve ti ne zavidam,in hb.da se je vse lepo končalo,je pa res da nesreča nikoli ne počiva,in otrok ne moreš nikoli 100%zaščitit-na žalost.Raje ne razmišljam o tem kaj vse se lahko pripeti našim user posted image .
Ojo je že kreg,mejte se.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
5.6.2010 9:40:45   
TaMaSa
morgen
ASica,grozno.Ze to,da se ti tkole majhen otrok skrije ,je samo po sebi stresno,ne ves kam bi najprej tekel,potem pa se sladkor in se bombonjero ti je pojedel...samo,da se je vse v redu izteklo,kaj si pa ti mogla prestajatuser posted image Saj Jernej je super pogumen fant,normalno,da se kdaj tudi upre,ampak,ker je zanj takole upiranje se tolk bolj nevarno,je grozno.Zdaj pa res daj mal zivcke na off v sluzbi.
Potem pa se Patricija.Prok...i LKV jevci.Ce bi mal manj po gasu stopal,se malo bolj voznji posvecal,ne pa da pocnejo poleg se miljavznt drugih stvari.user posted image Ampak vazen je srecen izid,zato je zdaj BV razmisljat kaj bi lahko bilo.
Lep vikend ti zelim.

Pri nas je vreme krasno,poletno.Edino oci me zezajo,ker imam ocala,se mi blesci za znoret,da sem zvecer pol vsa blentava.
Vceraj smo imele en celodnevni pohod po Stuttgartu,Esslingenu...Maricka je bla tecna,da bolj ne bi mogla bit.

Sibam se kej narest,da lahko potem zunaj uzivamo.No,otroc uzivajo,mami dobiva sive lase.HB za barvouser posted image .

Lunca imej se skrajno lepouser posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
5.6.2010 13:07:10   
Anonimen
AS, sam da se je tako izteklo.user posted image   Je pa hudič, ker Jernej ne ve še čist dobro, da se sladkega pač pri njemu ne sme.user posted image Sej bo, vsakič bolj bo razumevajoč.user posted image Nezgode se dogajajo ja, preveč jih je. Folk je po avtocestah obupen, se sama vozim vsak dan in vidim kaj delajo budale.user posted image

Mi smo bli pa že pred 9 dopoldan zunaj, sem malo namazala s kremico 50 faktor in po 10 minutah jo je tolk užgalo po obrazu.user posted image Tale sonce je ful močno za prvič, pa še svetle polti smo vsi. Morem pazit, sam kaj ko tako rada špancira po soncu, otrok ne ve da mora bit v senci.

Vikend bo lep, sončen, vroč...in prav je tako. Izkoristite ga maksimalno.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
5.6.2010 18:51:57   
RMRM
AS - dobr da se je tako izteklo, samo da je vse ok. Verjamem pa da si ob vsem tem dobila par sivih las. Tko kot TMS pravi, dobro da imamo barvo za laseuser posted image .

Njamka - nabavi Justovo kremo za sončenje za občutljivo kožo. Ful dobra, sicer mal draga, ampak učinkovita. Je tud pri nas pol članov svetle polti.user posted image

Se pa jaz že pripravljam za morje. V sredo greva, pa je treba doma poštimat.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
5.6.2010 22:41:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Njamka - nabavi Justovo kremo za sončenje za občutljivo kožo. Ful dobra, sicer mal draga, ampak učinkovita. Je tud pri nas pol članov svetle polti.user posted image

Ja, sam kaj ko sem zdej na dopustu, ko pa jaz pridem iz dopusta gre pa ta moja prodajalka na dopust. user posted image

Blagor ti, ker se greste že namakat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
5.6.2010 23:49:02   
TaMaSa
RMRM,hvala za informacijo.justova krema je ze narocenauser posted image .
Dobro spakiraj in fejst uzivajta.
Nocko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.6.2010 2:01:06   
polma
BRAVO, SLOVENKA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU
MALEGA-VELIKEGA MAKSIMA user posted image !!!

MAKSIM, DOBRODOŠEL NA TA LEPI, NORI SVET!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
6.6.2010 2:10:54   
polma
as-katastrofa, men bi se spipal, če bi moja otroka bila v prometni nesreči...user posted image user posted image FRAJERKA SI!!!!

TMS-lepo, da mate poletje...upam, da se končno bliža vročina, ki jo  bomo vse sovražle,a ampak nas bo spomin najno grel celo zimo...mmmm, poletje!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca-kako je tvoj lauf??? Boš prišla  jeseni na LJ maraton, al pa drugo leto na tek trojk za 9. maja?? bOMO VSE navijale,a a ne, punce??? user posted image user posted image user posted image

mate0ja, ti dogaja petek...in vikend...UŽIVAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

njamka-si se povampirila, spiš samo podnevi...user posted image user posted image user posted image .

rMRM-jaz sem tut fenica justa, hvala za nasvet!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
6.6.2010 8:28:33   
TaMaSa
morgenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
6.6.2010 9:49:12   
lunca14
user posted image moj mišek lunček je pa buban,večraj vse ok,ponoč ok,zjutraj,pa vročina bruhanje,trebušček,je čist mim,sam leži pa spi,ga ni še nikoli tkole zvilo,pa polno sluzi ma,in zarad tega bruha............bošček moj maliuser posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
6.6.2010 10:22:45   
TaMaSa
Boscek Lunuser posted image .Le kaj je dobil za en virus?Ga bos danes k zdravniku peljala?Pa miljavzntuser posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravi in ne bo hujsega.Pa ravn danes,ko je nedelja in se tako lepo vremeuser posted image .

Mi gremo v hiso,ko se s.zbudi in poje-korenje plus korompir.Eno vprasanje.Riz sem ji ze dala v mleko.Bi mogoce dala zdaj se malo  h korencku npr.Na gh je zdaj dober teden.A je to prehitro?Vceraj je imela samo jabolko,pa ga je tako pomlaskala.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
6.6.2010 10:36:18   
polma
Lun-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj hiiiitrooooo miiiineeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tMS-Pravijo, da hrano menjaš na vsake 3 dni, da vidiš če je kaka reakcija. Se ti nikamor ne mudi, ni ti treba tako hitet, ker je še majhna. Te pa štekam, da uživaš, ker s rada probava, jaz sem bla ista. V bistvu probavaš s hrano, ki ni problematična, pa mala je  na AM- če ne bi jaz mogla dojit, bi tut čimprej začela s gH. In-riž paše tut h korenju, valda, zakaj pa ne?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
6.6.2010 10:44:40   
polma
evo, prepis iz Paparice, po kateri sem se ravnala:

4-6 mesecev, začnite s sokovi in redkimi kašicami, razredčite z AM
-user posted image še vedno ppotrebuje 600ml AM dnevno
-lahko poskusite z žličko jogurta, če mu to ustreza
-brezgluteinski kosmiči
-razredčen krompirjev pire
-korenček, bučke, krompir, cvetača, špinača, blitva
-jabolčna čežana-jabolko je fuuul zdravo!
-pretlačena banana
-kuhane hruške
-5-6m-marelice, breskve, nektarine, mango, dinja, slive, avokado
-riž, koruza-zmiksaš polento!

Najdi riževe kosmiče, to je blo pr nas v vseh možnih kombinacijah,s cvetačo je oboževal. Da ne omenjam  dveh najboljših kombinacij -
1.avokado+banana
2.riž+mango
mljac!!!

zdaj pa čaoooo, otroka zanemarjam user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 6.6.2010 10:46:14 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
6.6.2010 11:57:39   
lunca14
user posted image ja očitno ma en trebušni virus,ker ga zvija,pa noče bit pokonc,ampak hoče sam ležat,vročine nima kaj dosti,bruha tud več ne,sam bogi je,sem mu prejle dala eno svečko,ker kar koli je ,če ga boli,naj vsaj malo omili,pa je blo takoj bolje,sedaj je zaspal,bom videla,kako bo,če jutri ne bo nič bolje greva k dr.
............evo že neki stokca,ja res se mi smiliuser posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
6.6.2010 19:49:27   
lunca14
Sva bila pri dr.in pravi da ni nič posebnega,sam vročino zbijat,veliko pit,in to je to.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?