|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
1.6.2010 13:54:44   
slovenka
madonca BS, imaš pa dober spomin - kaj kateri na RR rad je oz. je jedel... user posted image

Naša rada je paradižnikovo juho, pa zvezdice notri... pa ribico in krompir. Kaj še? Bolj malo stvari no... hrenovko tudi, samo mora biti kuhana in popečena user posted image Ja, pa testenine ima rada - carbonara najbolj. Pa te tinstane reči, ki jih jaz kuham - piščančka s korenčkom in bučkami... V glavnem pa imava midve rade juhice. Pomfri redko vidi, ampak je dober, kokete mi ne jemo... Jogurte je včasih imela rada, sedaj ne, kak čokolino ipd. ne mara, včasih zjutraj je kruh v mleku, šmorn je tudi dober občasno... v glavnem se mi zdi, da kar dosti stvari rada je, samo ne smejo biti pogosto na jedilniku, je treba kar menjavati. Nismo mi kot pri Polmi "liba, liba" user posted image

No, dete spi, jaz bi pa tudi najrajši šla dremat... mogoče bo ponoči treba pritiskat user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.6.2010 14:01:24   
slovenka
njamka, pa ne bodi tako stroga do Sare - zakaj pa je nujno hrenovko jedla samo zato, ker jo je jedla z vilico? Saj ni nič narobe, če ji je bila preprosto dobra user posted image No, upoštevaj, da imamo mi tu Perutnino Ptuj, pa sem zato solidarna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.6.2010 14:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

njamka, pa ne bodi tako stroga do Sare - zakaj pa je nujno hrenovko jedla samo zato, ker jo je jedla z vilico? Saj ni nič narobe, če ji je bila preprosto dobra user posted image No, upoštevaj, da imamo mi tu Perutnino Ptuj, pa sem zato solidarna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E vidiš, jaz mojo poznam v nulo. Točno vem kdaj bo jedla in kdaj ne. Ker otroka prepoznaš po očeh zakaj nekaj hoče in kdaj bi nekaj da se igra.user posted image Imamo še vedno občasne probleme npr. ko pridemo k babici in reče mala babici Saja bo pila malo vode. Daj mi babi vodo prosim. Se zahvali, pol pa reče da bo še pila vode. In ker babi tisti moment ne more dat, se ponudi dedi, da bo dal. Pa tamala zakriči ne, babi bo dala meni vodo. In babi hitro vse pustit in bo dala vodo. Takrat pa jaz ne pustim, posežem vmes ker vem da je to živo izsiljevanje in nalivanje z vodo .  Mogoče je slišat grdo, ampak tega jaz ne bom dovolila. Če od dedija ni voda dobra za žejo, potem je tudi babi ne bo dala.user posted image To je samo eden izmed najpogostejših trenj pri nas.user posted image Jih je še polno, sam tale je konkreten.
Men sama pove kaj bo jedla za malico, zajtrk ali večerjo. Kosilo pa je po moji izbiri.
Vem ,stroga sem, sam tako pač je.user posted image Še vse pridete na to, ko vam bodo odgovarjali.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.6.2010 14:25:34   
slovenka
njamka, zakaj pa misliš, da Sara izsiljuje več kot otroci nas drugih? ali pa da mi naše slabše poznamo? meni se iz napisanega ne zdi, da bi bila Sara kaj hujša... tudi mi to poznamo, pa kdaj popustimo, kdaj pa ne, stvar ocene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.6.2010 14:27:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Pol je blo pa zdej kar nekaj mesecev premora, včeraj pa iznenada si jo je želela. Kaj pa češ? Ustrežeš otroku, če pa tako kriči nate, da bo jedel hrenuko.user posted image

Vidiš, da nisi ti tako stroga, kot praviš? user posted image Se tudi tebe da... me to vemo in Sara to ve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.6.2010 14:44:06   
TaMaSa

njamka, zakaj pa misliš, da Sara izsiljuje več kot otroci nas drugih? ali pa da mi naše slabše poznamo? meni se iz napisanega ne zdi, da bi bila Sara kaj hujša... tudi mi to poznamo, pa kdaj popustimo, kdaj pa ne, stvar ocene.

se podpisem.men se zgoraj napisano o vodi ne zdi prav nic posebnega,razen,da si ful razvleklauser posted image . Mame pa itak vemo kdaj otrok izzisljuje.Enkrat mu pustis,drugic ne.
Talito pogruntam v sekundi,samo vcasih se delam nevedno,pa kar zamizim.Edin pri Safijici se nisva cist na tapravi valovniuser posted image

BS,bom popravla.P...si tecna,kaj te vse moti.Pa ne da si user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.6.2010 14:54:27   
slovenka
TMS, če se ti zdi zgodba od njamke o vodi razvlečena - kaj boš šele rekla o moji knjigi? ŠE kar nekaj z lektorico popravljava in dodajava... me prav zanima, koliko strani bo ob prelomu, preko 800 ziher user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.6.2010 14:59:19   
TaMaSa

TMS, če se ti zdi zgodba od njamke o vodi razvlečena - kaj boš šele rekla o moji knjigi? ŠE kar nekaj z lektorico popravljava in dodajava... me prav zanima, koliko strani bo ob prelomu, preko 800 ziher user posted image

za tvoje knjige bi jaz rabila se prevajalca,da mi po domace razlozi vsako stranuser posted image
Cakam da se Majcka zbudi,pa sibamo v mesto.

Aja,skorej pozabila.
Probali krompircka,pa je bil kar dober.Bo zgleda bolj pridna jedka kot Majcka,.ki je zaradi korenja skor bruhala.Je rekla,da ona ni zajecuser posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 1.6.2010 15:02:32 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.6.2010 15:26:01   
slovenka
TMS, ne bi, ne bi... jaz zelo razumljivo pišem user posted image

Sem ti pozabila odgovoriti glede dnevnika, ko si me vprašala... imam en mali zvezek s trdimi platnicami in občasno pišem, kaj se dogaja - Sofijin dnevnik, piše Sofijina mamica - to je na platnici... prvič sem pisala, ko je bila Sofija stara 2 tedna, tam sem opisala okoliščine, ko sva se z dragim odločila zanjo, kaj se je dogajalo (gradili hišo itd.), potem kako sva izbirala ime, kako sva bila zaradi selitve že pozna z nakupom vozička... pa kako je zamujala s porodom... pa potem sem pisala, kako se ni rada vozila v vozičku, da sem jo nosila na ramenih... zdaj pa ji pišem že bolj na redko, par mesecev nič... in spet opisujem, ja zdaj se pa že rada voziš v vozičku... no, saj vem, da mogoče bedno izpade, ampak ko berem nazaj, vidim, da sem že kar nekaj stvari pozabila in je fajn prebrati... njej pa bo pri kakšnih 12 letih po moje tudi zanimivo. Opisujem, kaj se je dogajalo, pa tudi na splošno, kakšen karakter je... pa zdaj recimo, da bo dobila bratca, pa da me zanima, kakšna bo do njega..., da mi daje flaško na trebuh, če je bratec slučajno žejen, ampak da pravi, da ga ne bo nič božala, ko bo spal v zibki... pač take zadeve.

Za malega pa tudi imam kupljen dnevnik, pa sem ravno včeraj ugotovila, da je zvezek brezčrten, čeprav mi je v trgovini rekla, da je črtast - je bil namreč v folijo zavit...tako da si moram drugi zvezek kupit. user posted image

NAmen tega je dopolniti fotografije, ker teh je veliko, pa se tudi vse ne vidi iz njih... plan pa je, da pišem, dokler se otrokoma že ne bo bolj oblikoval dolgoročni spomin, vsaj tam do šole, po mojem... saj veliko stvari bom lahko še kasneje povedala, samo tole pišem bolj sproti in krpa tudi tisto, kar bom že pozabila... (imam recimo napisano, kaj je Sofiji govoril hišnik v Barceloni, kjer smo stanovali lani med dopustom - že  zdaj sem to pozabila, je pa napisano v dnevniku in sem se spet spomnila, ko sem prebrala malo nazaj...).

No, kako se ti zdi? user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.6.2010 15:27:25   
slovenka
no, pa čestitke za krompirček. Če našega bebija še dolgo ne bo na svet, ga bomo mi prvič probali za božič user posted image user posted image user posted image (pri petih mesecih user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.6.2010 15:44:02   
TaMaSa
user posted image user posted image ,pa smejem se se za prej,ko si pisla,da komaj cakas pri vas na krompiruser posted image user posted image user posted image user posted image

Ves kaj,krasen spomin bos napisala za Sin M.Sem mislila da bolj na nacin,takrat pa takrat si zacela puzat,al se smejat.kot pri slikah npr.ampak bo kot ena öparletna zgodba.Res lepo.Bom mogoce tudi jaz kaj napisala.

M.se spi,je pozno zaspala,S ima pevske vaje.Skos se nekaj jezi.Igrace bi pojedla,a ne gre,pa je kreg.VRze se koj na trebuh,pol p jok,ker ji ni vsec...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.6.2010 16:02:49   
RMRM
Dan!

Sem napisala cel roman , pa me je ven vrglo user posted image user posted image .

V glavnem - Slovenka, vidim da si še tu. Saj bo, še malo.

TMS - z logopedinjo se nikakor ne strinjam. Veliko se otroci naučijo iz risank, važn je pa še to, da se nauči pravilnega jezika in ne pogovornega.
Meri očitno samo sprejema, pol bo pa čez noč govorila z vsakim v svojem jeziku. Otroci namreč takoj povežejo, s kom se pogovarja v katerem jeziku. Mi je povedala to lastnica priznane jezikovne šole na Bledu, ko se je moja S. kot predšolski otrok učila nem. in ang.hkrati.

njamka - vi pa imate bogata darila. Pri nas otroc dobijo večinoma od naju. Za roj. dan od mojih in njegovih dobi vsak cca. 50 eur, za praznike malenkost, med letom pa nič. Sem pa vesela, da sta kljub temu, da imata polne riti vsega, skromna.

Obhajilo - pri nas mislim da so imeli halje, samo ene par obleke in meni ziher ni žal. Bom ob priliki prilimala kako to zgleda. Še enkrat, Patricija, čudovita si bila user posted image user posted image

Lunca, dobr ti gre tek, bravo. bravo.

Ninny, vse najboljše. user posted image user posted image user posted image Kako pa tvoji princeski?

TMS, ne, nimamo ušk, ampak enkrat je polma napisala, da so njihovo libo ustrigli ker je imal uške se mi zdi, pa smo se pol hecali, da bo zgleda naš tud moral dobit uške, da ga ostrižemouser posted image user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.6.2010 19:10:38   
slovenka
RMRM, ja, malo še user posted image JE tako, da vse usmeriš na ta datum, ko pa je mimo in se nič ne zgodi, pa se začne zdeti, kot da zdaj pa sploh ne bo... pa ni tako, saj vem iz prve nosečnosti... sedaj imam ta 2.7. kot edini možni Sofijin RD... za malega bomo pa videli...

TMS - ne, pri dnevniku sploh ni bistveno za datume tega in onega, nekaj tudi, ampak bolj malo; saj imam fotografije posnete za razne reči in se iz njih vidi datum... gre bolj za zgodbo, vsega po malem, kar se spomnim, ko pišem...

Sva ravno s sprehoda s tamalo, pa sem res tako okrogla, da je že hecno user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.6.2010 19:44:52   
TaMaSa
RMRM,saj se mi je res cudno zdelo,kako,da ne bi iz risank nic odnesla.Mozu je kao rekla,da se nima prave komunikacije,al kaj,ga sploh nisem stekala.Bom bolj vprasala,ko pride domov.
Hehe uske.a pri Polmi so bile?tega se ne spomnim.Pol zato frizer mogoceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RMRM,a ti si pa S.dala tako kmalu na dva jezika.Saj fino.Moja je sele v cetrtem zacela z ang. in to drugo leto v nemciji.Katastrofa,ampak jo moram pohvalit.Ima zdaj pri ang.same dvojke-nemskeuser posted image
Smo tut s sprehoda po mestu,kopanje je mim,Safija pancka,M.se ne seveda.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
1.6.2010 20:55:37   
Anonimen

Ja itak da izsiljujejo, sam jaz tega ne dopuščam. Pri nas so dovolj jasne meje že zgodaj postavljene. Sej pravim,. da sem stroga.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim,.kaj tebi ni škoda nekaj skuhat otroku in mu ponudit, on se pa samo afna, ker mu je pač všeč vilica?user posted image In jaz nisem kanta za smeti, ki bi za njo jedla, niti hrane nimam srca stran metat.user posted image To je samo konkreten primer, ko si se spotaknila ob te hrenovke.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
1.6.2010 21:04:18   
Anonimen
Jaz sem pa glih zadnjič razmišljala kako so naši hitro zrasli laski. Od septembra ko je šla v vrtec do zdej.9 mesecev.
Takrat je imela čist kratko frizurco, zdej pa do polovice hrbta, s tem da je bila 3x postrižena po 3 cm.user posted image So mi glih zadnjič omenle v vrtcu, da jo kar gledajo kako ji rastejo. In drug teden gremo pa prvič k frizerju, do zdej sem jo sama, sploh spredaj je bila potreba, da ne gre na oči, ker tistih špangic noče nosit plus tega ima tako svilnate laske, da kar bežijo.user posted image
Tamasa,kaj pol niste šli v mesto? Midve sva šle do moje tete, da smo rezervirali v gostilni plac za roj. dan pa še do druge tete, ki bo torto spekla. Letos bo kar metuljček.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.6.2010 21:58:11   
TaMaSa
oj

njamka,ja smo sle v mesto,saj sem napisala.Pa ne po trgovinah.Po starem delu smo se sprehajale.Skoraj 3urce.Prav fino je blo.Edin parkrat se je Meri po tleh vrgla,Safija vmes jedla,hotla bit v narocju...drugac pa okuser posted image .

Samo tvoji sari so res kar naenkrat laski zrasli,glede na to,da je imela do enega leta cist kratke.Lepe laske blont ima,bo k princeskauser posted image

Mi smo se sli tombolo,za denaruser posted image -gremo vedno za denar,tudi clovek ne jezi se.To so jugo fore..dnar,dnar.No,Tali je zmagala.Meri je tut svoje pokroivala,in imela zraven take govorne vaje,da res ze komaj cakam kdaj zacne govort,ker se ji ze zdaj narezim.

Aja,moje punce so vse naj.
Tali-najbolj zoprnauser posted image
Meri-najbolj smesna
Safi-najlepsa
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.6.2010 22:24:03   
anaj22
ojla mamice

Vse naj naj naj naj naj naj naj naj naj boljše vsem junijskim princem in preinceskam ki so že upihnili drugo svečko na trortici, pa seveda še vse ki jo bodo v prihajajočih dneh

user posted image

pa vse naj  naj ninny za tretjo svečko
user posted image

MI smo živahni in nagajivi, Jaka je začel ful čveklat, tko da ni nič tiho. Mami sploh ne ve kaj je to prosti čas, mi je skor mal žal da Jaka ni v vrtcu.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.6.2010 6:54:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Mami sploh ne ve kaj je to prosti čas, mi je skor mal žal da Jaka ni v vrtcu.

Zakaj pa ga ne daš?user posted image Vrtec res dela čudeže. Ne rečem, bolezni je res veliko, sam otrok je med svojimi vrstniki in tam mu je najlepše za moje pojme. Vsaj pri nas je tako.user posted image

Pa helou, lepo da si se javila, lahko bi se večkrat. Kako kaj mali jenček?user posted image

Pa dobro jutro vsem skupaj, čakam, da se mala zbudi, pol pa spat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.6.2010 8:22:27   
polma
Jutro!!!

Sam na brzino....jasno-počekirat sem prišla slovenko...pol pa vidim da že piše 801.stran svoje knjige, namest da bi že sMS pisala iz P user posted image ?!? knjige, ki jih piše življenje, slovemka! To je zdaj na vrsti user posted image ! Ahmmm....kozarec terana, pa v avto in hajd po makadamu....pa bo kmal u-eeeuser posted image ...user posted image user posted image user posted image Sam res, si predstavljate, da greste na sprehod po travniku/gozdu....... hodite po makadamski poti......pa mimo vas uleti avto z enim ogrooomnim trebuhom na katerem počiva kozarec terana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hecam se, slovenka user posted image !

Okej, še tole-TMS, ne ti mene spominjat na uši user posted image user posted image user posted image ...me kar zmrazi!!!! Sem se postrigla in pobarvala na BLOND..sem mela polhen kufer tega antelektualnega imidža user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEEEE NAAAAAAJ_NAAAAAJ ROJSTNODNEVNIKOM!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.6.2010 8:27:17   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Aja,skorej pozabila.
Probali krompircka,pa je bil kar dober.Bo zgleda bolj pridna jedka kot Majcka,.ki je zaradi korenja skor bruhala.Je rekla,da ona ni zajecuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Glede apetita-pa itak veš...otroci so si različni in  ne moreš vplivat na to. Seveda, eni otroke s hrano silijo-ampak efekt je isti kot pri tistih, ki otrok s hrano ne silijo...nula! S tem, da so tisti, ki silijo, neprimerno bolj uničeni in sfrustrirani od tistih, ki se zavedajo da -tako pač  je.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.6.2010 8:32:52   
polma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E vidiš, jaz mojo poznam v nulo. Točno vem kdaj bo jedla in kdaj ne. Ker otroka prepoznaš po očeh zakaj nekaj hoče in kdaj bi nekaj da se igra.user posted image Imamo še vedno občasne probleme npr. ko pridemo k babici in reče mala babici Saja bo pila malo vode. Daj mi babi vodo prosim. Se zahvali, pol pa reče da bo še pila vode. In ker babi tisti moment ne more dat, se ponudi dedi, da bo dal. Pa tamala zakriči ne, babi bo dala meni vodo. In babi hitro vse pustit in bo dala vodo. Takrat pa jaz ne pustim, posežem vmes ker vem da je to živo izsiljevanje in nalivanje z vodo .  Mogoče je slišat grdo, ampak tega jaz ne bom dovolila. Če od dedija ni voda dobra za žejo, potem je tudi babi ne bo dala.user posted image To je samo eden izmed najpogostejših trenj pri nas.user posted image Jih je še polno, sam tale je konkreten.
Men sama pove kaj bo jedla za malico, zajtrk ali večerjo. Kosilo pa je po moji izbiri.
Vem ,stroga sem, sam tako pač je.user posted image Še vse pridete na to, ko vam bodo odgovarjali.user posted image

Jaz ne bom prišla na to- nimam receptorja za izsiljevanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.6.2010 9:05:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Sam na brzino....jasno-počekirat sem prišla slovenko...pol pa vidim da že piše 801.stran svoje knjige, namest da bi že sMS pisala iz P user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ti pa ga pihneš.user posted image

Morda je pa le šla danes do P.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
2.6.2010 10:02:29   
TaMaSa
Morgen

Hocem odpret sporocilo,pa me vrze na stran Si noseca??user posted image user posted image user posted image

Polma,ti sekas-teran,trebuh,Slovenka,801 stran..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super za nov imicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glede hranjena,tocno tako.Z glavo skozi zid ne gre.

Evo,ena je zaspala,druga se je koooncno zbudila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
2.6.2010 13:13:23   
babysolza

Sej ti pa nimaš več kej dost do konca šihta. Kolk tednov še?

Zdele še 3, pol grem 2 tedna na dopust, pol pa pridem še en teden na šiht, da podelam še zadnje stvari in predam naslednici. Tako da v bistvu še slabe 4. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?