aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Cer Lunca,cist prav,da si sla do dr.Upam,da je tamal ze boljsi in,da res ni-ne bo,nic hujsega. Polmaaa eeejjj,kjeeeee hoodiiiiiiiiiiiisssssssssssssss???????????Da nisi na moooooooooooooooorrjjuuuuuuuuuuuuuu Saj grem pocasi z gh,itak no.Najprej je 2dni dobila mal kompota od jabolka,potem mal riza v mleko,pol 2dni krompir,tko res malo.Tretji dan krompir z jabolkom,ker sem ji skuhala kompot in dala malo zraven.Je ful jedla,samo itak ji nisem veliko pripravila.Pol en dan nic,naslednji okoli polovico kuhanega jabolcka,pojedla za tren oka ,danes pa krompir s korenckom in spet pojedla za tren .Ampak to je bil en tak mini krompir,pa mini korenjcek.Zvecer ji dam se malo riza v mleko,a se mi zdi,da ji ne pase.Sicer pije,a jo zvija.Riz v mleku bo za en cas ukinjen. Jutri ji bom dala mogoce samo korenjcek,al pa spet malo s krompirjem.Samo res tako rada je,mi jo je tako veselje gledat...se dobro,da imam usesa,sicer bi mi sla usta okol glave . Tole kar si prilimala,me cudi,da lahko tako hitro jogurt das.Bom najprej sadje pa zelenjavo,pol pa jogurte in skute s sadjem. Me pa banana mika,ker komaj cakam,da vidim,kako bo hitela jest . Ce bi dojila,bi tudi se kak mesec pocakala z gh,tako pa ne. In tamala tako lepo usta odpira,lepo z zlicke poje,jezicek se ji nic ne zapleta ,kot se je pri Meri.Ze s flaso sva imeli z Meri probleme.Sem ji vedno parkrat mogla cuc v usta dat,da je dala pravilno jezicek.Z zlico so bli pa lep cas problemi.Sem tudi sama kriva,ker se nisem temu bolj posvetila.Sem mislila,da je to normalno . Pa saj veš, da so si otroci različni med sabo. Nekaterim je žlica že 1. čist običajna zadeva, nekateri pa se z njo davijo še mesece. Da o hrani raje ne govorim. Zdaj pa itak obvladam vse .To bo ja.Otrok je tisti,ki vse obvlada,to je Evo sem se razpisala,ceprav sem imela namen povedat v dveh stavkih. Dan je bil vroc.Otroke smo totalka izmucli,sama sem pa tudi komaj zdaj k sebi prisla.Ce je dez ni prav,ce je vroce je spet narobe,ker te lahko kap... Grem se mal pred tv. nocko Za riz,itak da pase h korenju no Samo me je zanimalo,oz.saj sem vedla,da je prehitro.Prej se mal druge zelenjavce,potem se riz zraven. KDAJ JE LAHKO LUBENICA?-saj ne da ne vem,vprasam le Ti, po občutku.
|