slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Slovenka,ti si nora,ker se samo 7kg v nosecnosti zredis Sem vceraj v lekarni delala en test,kolk moram shujsat,pa je prislo celih 27kg. In Slovenka,ti bom dala v letih.Ko bom imela 60+,lahko tako ven vrzes,pa se takrat ne vem,ce bom za TMS, ne ne, sedaj je aktualno, da mladi čimprej dobimo čim višje nazive - to se imenuje kariera, kaj ti bo naziv pri 60+ Potem te tako samo še zdravje zanima Je pa res, da sem jaz bila morda celo najmlajša doktorica prava v Slo in posledično je emšo malo problem pri napredovanju, zaenkrat je še ok, ko bom dala vlogo za dalje, bo pa že čudno, da že pri teh letih to "zahtevam" TMS - pa + 7kil jaz mislim po porodu, ne prej. Sicer sem šla v prvo rodit s + 12 in tudi sedaj sem že blizu temu. Ampak domov sem potem prišla s + 7. Lunca, kje pa, jaz nisem na nobeni dieti Raje ne napišem, kaj vse jem... Jaz ne zaupam dietam, samo vem, kdaj sem pridna in kdaj ne - in sem običajno pridna, včasih pa tudi ne Nimam pa nobenih strogih pravil, terminov ipd. Tistih 7 kil sem po porodu spravljala vsaj pol leta dol - ampak nič načrtno, je šlo "samo" - ob delu in vsem... Ja, sicer imate pa prav, sedaj je še možnost za nekaj prostega časa. Saj imam plan, da čez praznike večino stvari poštimam, pa bom imela potem še 2-3 tedne bolj miru, za Dana Browna in take reči Mateja, ti pa očitno nisi študirala prava - pri nas profesorice sploh niso take Tvoja podoba je morda s kakšne pedagoške fakultete Naše so iber zrihtane, zgledajo 20 let mlajše, postavice sklesane... z ekonomske fakultete se prav tako pretežno takšnih spomnim... Uh, moram spat, je pozno... Lepo spite!