|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
21.4.2010 21:09:35   
mate0ja
lunca bo treba mal k okulistu? Jest sm tle.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.4.2010 21:10:43   
mate0ja
obrnila stoto stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.4.2010 21:12:10   
aleksandra silvija
8 zobkov ima že ene 100 letuser posted image user posted image user posted image user posted image
Prvi so mu začel poganjati okoli 8.9. meseca in nato je 8 zobkov prilezlo drug za drugim. Potem pa mir do sedaj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.4.2010 21:12:38   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

obrnila stoto stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
21.4.2010 21:13:26   
lunca14
user posted image mateja sem prejle pisala,pa te še ni blo,drugač pa dobr vidmuser posted image ,inuser posted image user posted image user posted image za obrat 100 strani,sedaj pa samo še 100 strani,pa gremo na tretji deluser posted image to pa bo glih do trenutka,ko bodo naši škorci šli v prvi razreduser posted image ,ker nas je tako veliko ostalo-za zjokatuser posted image julijke pa majo že mislim peti deluser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
21.4.2010 21:15:00   
mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...pa bo treba tud to začet....

sej se mi kar mal smilijo tejle naši sodobni malčki. Odvajanje od plenice, pa od dude in flaše, pa navajanje na vrtec pa umivanje zob.... tolk enih neprijetnih in odgovornih nalog v tako kratkem življenju.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.4.2010 21:16:26   
mate0ja

user posted image mateja sem prejle pisala,pa te še ni blo,drugač pa dobr vidmuser posted image ,inuser posted image user posted image user posted image za obrat 100 strani,sedaj pa samo še 100 strani,pa gremo na tretji deluser posted image to pa bo glih do trenutka,ko bodo naši škorci šli v prvi razreduser posted image ,ker nas je tako veliko ostalo-za zjokatuser posted image julijke pa majo že mislim peti deluser posted image .

Nč hudga, redke pa zveste. Počasi se daleč pride.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.4.2010 21:16:30   
lunca14
..........in kako vajina otročka,kej kažeta znake trme,ker naš ma kar orengi zametke,ko se trmuli,se zvije kot olupek in v jok in na tla,in se trma lahko eno uro-to sem ga pustila v nedeljo,ker nečesa ni dobil,pa sem si rekla da vidim,do kje bo šel,ma nima meja,ta njegova trmica je vstrajen,bolj kot jazuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.4.2010 21:17:50   
mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

8 zobkov ima že ene 100 letuser posted image user posted image user posted image user posted image
Prvi so mu začel poganjati okoli 8.9. meseca in nato je 8 zobkov prilezlo drug za drugim. Potem pa mir do sedaj.

Naša jih je od petega do osmega meseca v treh rundah pridelala 16 in vsakič je bla katastrofa. Tko da se bi jest čist strinjala, če se zadnji štirje ne odločijo zrast.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.4.2010 21:18:14   
lunca14

...pa bo treba tud to začet....

sej se mi kar mal smilijo tejle naši sodobni malčki. Odvajanje od plenice, pa od dude in flaše, pa navajanje na vrtec pa umivanje zob.... tolk enih neprijetnih in odgovornih nalog v tako kratkem življenju.

......ma sej zato,pa pri nas to poteka počasi in po vrstnem redu,sedaj odvajanje od zize,potem odvajanje od trme,privajanje na krtačko,pa odvajanje od plenice..............do penzije

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.4.2010 21:20:01   
lunca14
Pri nas pa nobeden ni imel težav z izraščanjem zobkov,mamo pa rahle težave z zobarjem,no sedaj maj redno in pridno hodi ,enej se navaja,zeeeeeeeeeelo počasi,za luna pa bomo videli,kolk časa bo treba.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.4.2010 21:20:54   
lunca14
.......kje si asica?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.4.2010 21:21:51   
mate0ja

..........in kako vajina otročka,kej kažeta znake trme,ker naš ma kar orengi zametke,ko se trmuli,se zvije kot olupek in v jok in na tla,in se trma lahko eno uro-to sem ga pustila v nedeljo,ker nečesa ni dobil,pa sem si rekla da vidim,do kje bo šel,ma nima meja,ta njegova trmica je vstrajen,bolj kot jazuser posted image .

Pri nas poznamo eno obliko trme že od rojstva. Jest bi temu rekla bl odločnost. Zankrat trmarimo samo doma. Tuli in postopoma zvišuje jakost. Če ji že lih kej konkretnega pride pod roke, to vrže na tla. Sicer pa samo ostale stanovalce bloka z dretjem obvešča, da spet nekaj ni dosegla. Ampak sem pogruntala foro, kako jo umirit. Se odmakneš v drug prostor in čez minuto prideš nazaj in se začneš z njo pogovarjat. Takrat pozabi za kaj točno se dere. Najbolj pa me skrbi da bo v javnosti začela komplicirat. Ker še nisem ziher kero taktiko bom ubrala.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.4.2010 21:24:44   
aleksandra silvija
trmarit zna na polno

ampak saj bo minilo

pri enih 3-eh letihuser posted image

Punce, mi moramo po mojga na postajo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.4.2010 21:27:11   
mate0ja
Pa sej nisi v ta namem otroke zbudila? Govoriš namreč v množini. user posted image user posted image Previdno vozi.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.4.2010 21:43:17   
lunca14

Pa sej nisi v ta namem otroke zbudila? Govoriš namreč v množini. user posted image user posted image Previdno vozi.

mateja,če poznam as.potem je pisala v množini,ker tako tudi je,previdno vozi,pa čim prej domov v posteljo spat,no jaz grem pančkat,nočko.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.4.2010 21:46:02   
slovenka
ojla mamice,

berem, da ste žalostne, ker je vse manj junijk... jaz sem še tukaj, saj veste, samo včeraj in danes je rahel kaos - včeraj zadnji dan v službi, sem čistila pisarno, se poslavljala ipd. danes pa se privajala, da sem na porodniški user posted image Z malo sva dopoldne hodile naokrog po trgovinah, ko je spala, pa mi ni zneslo do računalnika, nekak nisem prav vedela, kam naj se obrnem, ali naj grem kaj delat (ker moram do poroda še nekaj stvari napisati) ali naj si rečem, da prvi dan pa naj bo bolj fraj - in seveda me je bolj premamilo slednje, tako da sem eno uro sedela na soncu na terasi, se gugala in jedla jogurt in jagode, potem sem se spravila sestavljat en zaboj za blazine, ki smo ga kupili pred par dnevi (tega jaz običajno ne delam, ampak danes pa sem privlekla škatlo iz garaže... user posted image ), potem pa je že bila mala budna...

Jutri si bom vzela čas in vas vse za nazaj prebrala in pokomentirala. Saj počasi se bom navadila, da sem doma, pa mi bo dolgčas in me boste imele že vrh glave, ko bodo sami monologi od mene user posted image

Sedaj me moj priganja spat... Lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.4.2010 21:51:30   
lunca14
user posted image user posted image slovenka za prvi dan porodniške,madonca je hitro minilo,se še spomnim,ko si objavila da si noseča,madonca sem bla vesela,sem klicala nayo,naj ti čestita,ker takrat nisem mogla do neta pridet,no sem lahko sam brala,pisat pa nisem mogla,aja zato ker nisem mela gesla.
Ti sam veselo piši in piši,me pa te bomo brale,kar nas je še ostalo,mateja pravi,da smo izbranci-elitniuser posted image .Lepo se stiskajta s tvojim dragimuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.4.2010 21:53:11   
mate0ja
pol grem pa jest tud. Dons sm dobila Izgubljeni simbol (Dan Brown) torej vemo kaj bo moja glavna okupacija naslednjih nekaj večerov.

Nočko

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.4.2010 22:06:35   
TaMaSa
Ja super.Jaz bluzim na novicah,ve pa tu klepetate.Mi je zal kolkor imam las na glavi,ker sem spet nekaj groznega prebrala.Mi je slabo,samo res.Prav pri vrhu grla imam vse,ker mi slike ne gredo iz glave...

Sem vas prebrala,pa skoraj vse pozabila.

Ok tole je se ostalouser posted image :
Mateja,kako,da si sama?A tvoj dela?Ja,lepo si povedala.Ostajamo zvesteuser posted image In tvoj otrok je ravn tako en spidi gonzalez z govorom,vaaaavvuser posted image

Lunca,kaksno dieto imas,ce imas jutri post?Da ni locevalna?Jaz sem imela danes sadje,zelenjavo.Bljak.Se dobro,da je jutri mesouser posted image Pa ne ga srat,ob 6ih zjutraj tectuser posted image .

Slovka,cestitam ob pricetku porodniskeuser posted image user posted image .In prosim,ne prevec o hrani pisatuser posted image

ASica,saj pijem crno kavo,tako,da kofein je.Me je glava se celo skoraj nehala bolet.Se zdaj ne vem,kje je bil tvoj.Ti si tut sama za vseuser posted image

Moja Marisa ima ze 100let 20zob in kar naenkrat so kar lepi.Sem menjala pasto.Prej je imela od Welede in menda je ta pregroba za zobe.Smo pa tudi mal ukinilu sladkarije,oz.jih niti ni domauser posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 21.4.2010 22:08:57 >

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.4.2010 22:25:39   
lunca14
No sem še nekaj pospravla,pa se stuširala in eto me tms,pa sem tuki,pred odhodom v posteljouser posted image ,in koliko las imaš na glaviuser posted image
Ja sem začela takoj po novem letu z ločevalno,ampak se nisem tako striktno držala,pa je šlo dol cca 12 kg,sedaj sem na vzdrževalni,jutri mam pa lunin post,enkrat na teden mam post po luni,in ja ni kej če hočem tečt,bom mogla jit kar zjutraj,je pa tud res,da se na tešče najbolj špeh topi,boš vidla kaka bom,ko manekenka,da bi mela še take joške,ko jih mam zdej,bi lahko konkurirala marsikateriuser posted image ,sam kaj ko potem spet ne bom mela nič joškicuser posted image sem ko ploh-ravna-tega mi je pa res škoda.
Ti pa ne beri več črne kronike,ampak sam kaj lepega,si pa res ena smotka,sam kaj češ,če pa maš rada grozljivkeuser posted image ,saj sva na istem.
Ja nič beyba jaz grem drnjohat,ti pa tud-alo gremo spat.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.4.2010 22:55:02   
TaMaSa
hehe Lunca.Bolje manekenska postava,pa zgoraj brez,kot pa slon z baloniuser posted image
Cakam se cunje,jih moram dat v susilca,pa zravnat,pa en film je ta cas,pol pa spat.
Nockouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
22.4.2010 9:33:29   
l.daisy
jutro...
kako kaj v tem deževno-oblačenm jutru?

kaj berem, slovenka že na porodniški.... ja pišuka, kako čas beži.... madonca... user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse nove zobke... pri nas je zadnje čase spet aktualno sitnarjenje, grejo petice ven... user posted image
in spet ne spimo zaradi teh petic.... user posted image

moja ščitnica... čaka datum operacije... po vseh družinskih poizvedbah sem ugotovila, da so vse ženske, ki so imele težave s ščitnico, in celo dva moška, prej ali slej morali it na operacijo... bo že... ne premišljujem o tem...

drugače sem pa zadnje čase bolj slabe volje..... lunca, a se ti lahko pridružim....
krivim ščitnico...  

glede hiške... uuuuuu, bi jaz tudi imela montažno... samo kako so pa drage.... aaaaaaaaaa.... še avta trenutno ne moremo zamenjat...... aja, pa zemlje tudi nimamo.... jaz pa o hiški.... hahahahahaha... user posted image user posted image user posted image

pri nas eden govori v lepih stavkih, drugi pa samo prve zloge besed povezuje v stavke... npr. ma, ba, ka be je su ( mami, babi, kam ažbe je šel) user posted image user posted image user posted image
ne vem zakaj zdaj to user posted image
druga stvar, s katero imamo zadnje čase resne probleme, je pa ta, da jih je nemogoče zvečer spravit noter... ja če bi blo po njunem, bi še spala zunaj... in se dereta, da je za znoret... zuni bil, zuniiiiiiiiiiiiii.... ju peljem v varstvo, pa ko se pripeljemo, nočeta noter, borbe vsako jutro in vsak večer....

polma, glede starosti.... jaz sem točno 1980, se štejem, da sem po tvoje jaz grozno mlada in zelooo mlajša....user posted image da ne omenjam, da bom letos 30.... user posted image

nič... grem kaj naredit...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
22.4.2010 10:04:19   
TaMaSa
O marjetica,ti otrokuser posted image .Vcasih je bila velka razlika med 80 in 73,zdaj pa v bistvu niti ni,ceprav bi bila rajs 80letnik.Itak.Samo potem bi mogla bit se noseca,pa rodit...ne,bom kar pri teh letih ostalauser posted image .
moja,ko smo bili v Slo.,bi bila ravn tako ves cas zunaj.je hisa in je potrebno samo skozi vrata.Sicer jo tudi zdaj vcasih tezko gor spravim,samo ni prehudega joka.

Lunca,kaj pravis,da je danes luna?Se vidi po tamalih.Zoprni,Marisa se je miljonkrat zbudila,ceprav je bilo zadnje dni ze bolje.

Mene pa zdaj ze 2 sosedi ne slivita-al pa jaz ne njiju,saj ne vem.Ena je una,o kateri sem ze pisala zaradi obesanja cunj in lomastenja po bloku,druga je ravn tako turkinja in sta ful frendici.Je pa moz zadnjic govoril z mozem od prve.Je imel plav uc.Ga je menda zenska usekala,jaouser posted image .

Safija se usaja.cauci.
In dobro jutro sevedauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
22.4.2010 12:28:16   
slovenka
O, dobro jutro user posted image

Mi se sedaj redno zbudimo ob pol 7h user posted image Ampak ok, po 11h gre že spat. DAnes je tako kislo vreme, da nama ni za ven. Sem hotela iti kupit kakšno posteljnino in vprašam malo, če kam greva, pa je rekla neee in sva doma. Sva si pa dopoldne zrihtale obiske na domu, pa se je potem vse zasvinjalo user posted image Šef mi je napisal, da upa, da uživam zdaj v počivanju in da sem si zaslužila, pa mu povem, kaj vse imam za naredit (še za službo, pa urejanje mansarde) in zdaj pravi, naj usporim user posted image Samo res sem tako aktivna, da potem ko greva spat, sredi noči za WC komaj vstanem, ker imam muskl fiber. user posted image

Aja, midva imava pa danes obletnico poroke - četrto. user posted image

Drugače naša zvečer pridno zaspi, sinoči ni bilo niti trohice joka, tako da upam, da bova lahko nocoj kaj sama za "praznovanje" user posted image

Zanimive reči se vam dogajajo, vidim... je zanimivo brati, kakšni so ti malčki - zuuuniii bil user posted image Naša je rada zunaj, samo ko je dolgo zunaj in rečem, če greva notri, pa gre zelo rada - je po mamici user posted image

Glede let - jaz sem točno 2 meseca pred 1980 rojena in bi tudi včasih raje, če bi naša dva še tista 2 meseca počakala user posted image Samo ko pomislim, da bom počasi dala vlogo za izredno profesorico, pa bi bil to bolj problem - ker se naziv voli, ni povsem objektiven in verjetno marsikateremu profesorju, ki ima volilno pravico in je rojen okrog 1946 ne bi ustrezalo, da imam isti naziv kot on, pa letnico 1980 user posted image Saj 1979 verjetno tudi ne bo veliko spremenilo... tako da najboljše, da sedaj rojevam in rojevam, pa potem, ko bom bolj v letih TMS, lunce itd. vložim vlogo za profesorico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca, ma kako si toliko shujšala, a si nora? user posted image ful kil.... Jaz sem enkrat v življenju 7 kil, pa se mi je zdelo ful, no pa po porodu isto 7 kil...

TMS, zakaj naj ne pišem o hrani? Ker ti delam lušte (sem pisala o jogurtu in jagodah, tako da nobenih pregrešnih) ali ker vidiš, da sem "klasična user posted image " in me utegne vse premamit še ta zadnji mesec? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

termometer
Lelly28 RR

zanima me kateri termometer uporabljate za merjenje vročine?

digitalni za pod pazduho (15%)

z živim srebrom (31%)

ušesni (23%)

za merjenje preko čela (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!