|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
21.4.2010 10:48:05   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Babysolza, kakšno hiško pa vidva ogledujeta? Čimboljš opravita. Zdej se najbrž kr splača kupit ko so cene nižje, ali ne? Ker kolegica mora prodat, ker sta šla s partnerjem narazen, pa bosta ful zgubila, tko da je ziher dobra naložba za tistga, ki bo kupil, samo kupca dobit, to je pa druga pesem.

Midva gledava montažno hiško - sama delala na novo, ne da bi jo kupila. Pa me jezi, ker tle pa cene niso nč preveč padle - material je pač material, za parcelo morava pa itak posebej poskrbet. Tako da jaz trenutno bolj upam, da se bodo cene dvignile - da bova lažje in dražje prodala stanovanje. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
21.4.2010 10:48:38   
babysolza
mislim ej, jaz pa res vem, kdaj prit! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
21.4.2010 10:49:49   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: polma

No tko, zdaj se ve kdo je tuki siva eminenca in mam že po dolžnosti pravico največ jamrat user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
21.4.2010 10:53:00   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Evo,pri takilih tascinih cvetkah sem se vceraj smejala..
-otrok mora ful cukra pojest zaradi kosti user posted image
-otrok mora ful jokat, da si pljuča krepi
-če otroka pretepeš, to pomeni ljubezen do otroka, ker ti ni vseeno
-človek dobi epileptične napade zaradi tega, ker se je kot dojenček ustrašil med dojenjem (če mama kej trzne)
- po porodu 3 tedne ne smeš las umivat
- ocvirke otroku pri 3 mesecih, čokolado pri 5, ker mora vse poskusit
- pamperske so zanič, boljše so navadne plenice, ker tako (citiram): "lepo plapolajo v vetru, ko se sušijo."

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jao jao, sem spet sumljiva vsem okoli sebe user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
21.4.2010 11:12:14   
TaMaSa
oj BSuser posted image
Kolk veliko stanovanje imata in kaksna je trenutno prodajna cena?

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 2455
21.4.2010 11:53:58   
lunca14
dan bs. in tmsuser posted image ,bom sam pozdravla,ker me še vedno drži slaba voljauser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
21.4.2010 12:21:48   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

dan bs. in tmsuser posted image ,bom sam pozdravla,ker me še vedno drži slaba voljauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
21.4.2010 12:42:02   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Hvala bs.me dajejo hormoni,mam menzus,odvajanje od dojenja,hvala bogu,zize malo pobira,no vsaj filajo se ne več,jaz sem pa čist paf,bom kar v depresijo zapadla,sem ko nosečnica,bi kar jokalauser posted image .Pa še za tek nimam več časa,pa ne morem te negativne energije ven iz sebe zmatat,pol sem pa tečna kouser posted image .Pa še enej se me sedaj drži ko klopek,se me sploh ne spusti več,tud par sekund ne zdrži brez mene,skoz mami,mami,mami,men se pa žeuser posted image sej ga mam rada,ampak tole je pa že preveč.Evo pa sem vam natrosla mal svoje slabe volje.Pisker se premika.

Neposredna povezava do sporočila: 2458
21.4.2010 14:08:43   
mate0ja
dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za dobro jutro je časa zmanjkal, me je TMS na facebooku zadržala user posted image user posted image . Luštn dan, za moje pojme (predvsem za garderobo, ki sm jo navlekla nase) prevroč, ampak sej glede vremena itak nikoli ni prav, vedno se najde neki za jamrat.

Včer prlaufa tamala tamala iz dnevne v kuhno, se mi ovije okrog nog in pravi, Tjasa ma mami rada. Seveda so mi solze stopile v oči, pravzaprav so se ulile. Pol sva se pa do večera cartale. Kok je to luštno, ko ti otrok sedi v naročju in s tabo poje pesmice in komenitra knjigice. user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejba kakšno hiško gledata? Jest mam eno montažno ogledano, pa ne denarja zanjo. user posted image user posted image

Lep dan vsem.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
21.4.2010 20:13:02   
TaMaSa
He he Mateja,sem te na fb privezala s ketno,da nisi mogla na rr.

Lunca,se javlja se ena ki bo lihkar zivcnega fasala.Dopoldne je se nekak slo,popoldan pa katastrofa.Najprej me je Tali zjezila,potem zunaj,Marisa je bla tecna,tut tamala,obe bi e hotli nosit,potem zdaj,sem tamalo skoraj 1h uspavala.Je bila zaspana,a spat pa ne.koncno le zaspi,pa jo dec zbudi, s svojim govorjenjem po telefonu.
Zraven sem pa se sestradana..aja,hujsam 14 dni,pa sem vecinoma lacna.Najhuje je,ker imam ves cas hrano pred nosom.Za Mariso pripravljat,za Tali,za mozauser posted image

Imam obcutek,da mi bo glavo razneslo,pa se vrat zraven.In seveda,nobenega tableta doma.user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
21.4.2010 20:21:16   
aleksandra silvija

He he Mateja,sem te na fb privezala s ketno,da nisi mogla na rr.

Lunca,se javlja se ena ki bo lihkar zivcnega fasala.Dopoldne je se nekak slo,popoldan pa katastrofa.Najprej me je Tali zjezila,potem zunaj,Marisa je bla tecna,tut tamala,obe bi e hotli nosit,potem zdaj,sem tamalo skoraj 1h uspavala.Je bila zaspana,a spat pa ne.koncno le zaspi,pa jo dec zbudi, s svojim govorjenjem po telefonu.
Zraven sem pa se sestradana..aja,hujsam 14 dni,pa sem vecinoma lacna.Najhuje je,ker imam ves cas hrano pred nosom.Za Mariso pripravljat,za Tali,za mozauser posted image

Imam obcutek,da mi bo glavo razneslo,pa se vrat zraven.In seveda,nobenega tableta doma.user posted image

user posted image user posted image user posted image Mi je poznano. Otroc zaspijo, potem pa ne da bi jih zbudil telefon! Ne. Dec, ki se glasno meni. Grrrrrr.

TMS, če že hujšaš ob vseh skrbeh in te boli glava--pa daj si privošči vsaj Coca colo light. Saj vem, da niti pod razno ni zdrava, ampak meni je bila rešitev, ko sem bila ful utrujena in sem iz službe hodila naravnost v Lj.....Pa mal kofenina včasih prežene glavobol.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
21.4.2010 20:25:55   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za dobro jutro je časa zmanjkal, me je TMS na facebooku zadržala user posted image user posted image . Luštn dan, za moje pojme (predvsem za garderobo, ki sm jo navlekla nase) prevroč, ampak sej glede vremena itak nikoli ni prav, vedno se najde neki za jamrat.

Včer prlaufa tamala tamala iz dnevne v kuhno, se mi ovije okrog nog in pravi, Tjasa ma mami rada. Seveda so mi solze stopile v oči, pravzaprav so se ulile. Pol sva se pa do večera cartale. Kok je to luštno, ko ti otrok sedi v naročju in s tabo poje pesmice in komenitra knjigice. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejba kakšno hiško gledata? Jest mam eno montažno ogledano, pa ne denarja zanjo. user posted image user posted image

Lep dan vsem.

To tudi mene zanima.user posted image
Če bi bilo vse idealno, bi izbrala HONKO, ampak ne paše na našo parcelo--če bo ta seveda zazidljiva, potem še posedanje-----Tako si ogledujeva čisto klasiko (Marles, Lumar, Riko,......)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
21.4.2010 20:28:23   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Hvala bs.me dajejo hormoni,mam menzus,odvajanje od dojenja,hvala bogu,zize malo pobira,no vsaj filajo se ne več,jaz sem pa čist paf,bom kar v depresijo zapadla,sem ko nosečnica,bi kar jokalauser posted image .Pa še za tek nimam več časa,pa ne morem te negativne energije ven iz sebe zmatat,pol sem pa tečna kouser posted image .Pa še enej se me sedaj drži ko klopek,se me sploh ne spusti več,tud par sekund ne zdrži brez mene,skoz mami,mami,mami,men se pa žeuser posted image sej ga mam rada,ampak tole je pa že preveč.Evo pa sem vam natrosla mal svoje slabe volje.Pisker se premika.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glavno, da se pisker premika. Pol bo kmal buliuser posted image !

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
21.4.2010 20:37:06   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ja, vse ok, samo malo jest sem mu morala dat.Res?Kaj pa?In on pridno poje,ceprav je spal in se tako pozno je?je, če ima prenizek sladkor. Kaj--odvisno od tega, kako je sladkor nizek. Kocko sladkorja, leibinz piškot, žitno rezino ali pol.....od začetka sva se z mojim tudi po uro in več matrala, da je pojedel. Je bilo ful težko. Sedaj pa je kar napol v spanju. Ni več problem, samo paziti moramo, da se mu kaj ne zaleti. Včasih ful težko vidiš, če ima še kakšen drobec v ustih in potem moram paziti, da se mu ne zaleti med spanjem.

TMS-a ni grozno, ko ne veš, kaj dete hoče?res je grozno.Danes recimo,je hotela cokolesnik-neverjetno in predno sem jaz ukapirala...
Mene to kar nervira, res!

Po moje se je naš čisto navadil življenja z neverbalno komunikacijouser posted image
Da bi štel?
Hja, no---čez enih par debelih let...dej dej,najine2 bosta koj zacela racunatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.4.2010 20:38:58   
lunca14
Hej aleksandra,danes sem pa te ujela,moji že vsi veselo spijouser posted image ,lun je zaspal,brez problema,enej in maj pa tud.Ma sej sploh nimam razloga da sem tečna,razen hormonskega neravnovesja,otroci so pridni,brez problemov,no manjših,vsi jejo,spijo,se igrajo,sam jaz sem smotana.Zunaj je sonček,cel dan smo zunaj,se igramo,pa okoli potoka nam sekajo grmovje in ratuje prav pravljično,jutri možno,da namšenaredijoiskop za bezen,pa mal okolico zrihtan,mal zemlje napelat,pa travco posadit,pol mava pa drevesa za razsekat in sesekat in zložit.Pa zelenjava mi že odganja na vrtu,moja prva zelenjavca,pa rožce že rastejo,pa travca gre ven...........jaz sem pa žalostna,ker ne morem it tečt,vse idealno,a jaz ga takole biksam.Očitno res tako rabim,da se mal zgonimuser posted image ,sej bom sem se odločila,da se bom pa zjutraj prej vsajala,recimo ob šestih,grem laufat in pridem nazaj ob sedmih,zrihtam otroke in pok v vrtec,šolo.
Dirkam še ven igrače pospravit,dokler se še kajvidi.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
21.4.2010 20:40:48   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Hejhej!

Ja, dobro ste me okrcale glede izjave o starosti user posted image , sam sori, bejbe, res se počutim prestaro. in, tMS, da ne boš mislila-ti SI  mlajša od mene,edino za RMRM nisem prepričana, ker ima tako veliko punco, pa bi si skor upala trdit, da sem jaz tastara tuki user posted image . Ajd, pa da vidmo....marec 1973...no,  katera je pred mano, a...a...a???user posted image TMS-ti si 14.12.1973....a???user posted image Udba je na tekočemuser posted image .

Mah...sej sem napisala-se POČUTIM prestaro... Lejte-če bo Mr. Bog dal, se ne bomo otepal dojenčkov.user posted image

Evo mene, bluzim, jutri bo pa user posted image user posted image za vstat. Mislim, da bom tavelko kar v avto od mojga poslala, midva s škrlatno ribo pa ostaneva še mal v user posted image ...user posted image .

Oh...sem vam pozabla povedat...imamo v atriju sredi Ljubljane kosovo gnezdo z dvema zeleno-turkiznima jajčkoma...user posted image user posted image user posted image .... no, škrlatna Liba se je oblizoval ko zmešan, ko sem mu jih prvič pokazala, ker je  očitno mislil, da so velikonočna čokoladna user posted image user posted image user posted image .

Nočko!!!!!!
Polma, ampak govoriš, kot da je med ll.73 in npr. 76 100 let razlike!user posted image user posted image user posted image
A me hočeš prepričat, da bom čez 3 leta že stara al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image
Men je med 70 in tam nekje 79 vse isto. Rojene 80 + se mi pa res zdijo grozno mlade in zelooo mlajše.user posted image user posted image user posted image

Ni mi pa jasno, da imajo že 20 let tiste, ki so rojene 90.user posted image Se mi zdi, da tukaj nekaj ni v redu.user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
21.4.2010 20:41:38   
aleksandra silvija
Lunca----hojla!

Hormoni so res za user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
21.4.2010 20:44:53   
mate0ja
Čer, pri nas se tud že spi. Pospravljeno je (za silo), doma sem sama, tko da mam čas za babji čvek, če se še kera potika tle gor.

Neposredna povezava do sporočila: 2468
21.4.2010 20:45:14   
aleksandra silvija
Lunca, si pa pridna. Sam meni Lovlo še vedno kar beži, ko smo zunaj in zelo težko kaj naredim. Še pometam težko.user posted image

Aja. Novica!

Lovru so začeli rasti zobki. 8 jih je dobil že zdavnaj, sedaj rineta ven naslednja 2.user posted image

Očitno bo imel celih 10 in morda, če bo imel srečo, 12 zob za 2. rd.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.4.2010 20:45:34   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Čer, pri nas se tud že spi. Pospravljeno je (za silo), doma sem sama, tko da mam čas za babji čvek, če se še kera potika tle gor.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
21.4.2010 20:51:26   
lunca14
Čer tud tebi mateja,a ni super,ko otroci zaspijouser posted image ,no jaz mam tud še mal za pospravit pa pripravit za jutri,mormo it prej zjutraj v vtrtec,ker ma enej plesne ob sedmih.
Ja as.lun je kar priden,tud zunaj,lahko kaj naredim,ga moram met skoz na uču,ampak,se kar zaigra sam,sam ponavadi imam težave,ker padeta v konflikt z enejem,pa potem moram posredovat,drugače se pa najraje potikamo okrog vode,in mečemo kamenčke,veje...........enej je ful čiken,tako,da me ni strah da bi padel v vodo,lun on je pa poglavje zase,on je neustrašen in gre kakorkoliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2471
21.4.2010 20:52:43   
lunca14
user posted image user posted image user posted image pa lovro za zobkeuser posted image user posted image user posted image ,pri nas pa jih že zgubljamouser posted image no maj,jih zgublja,no jih bo,se mu trije že pošteno majejo,tako,da bo kmalu škrbababauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
21.4.2010 21:04:28   
mate0ja
Jest se ful rada s tamalo ukvarjam, sam ko pa zaspi, si pa zadovoljno oddahnem. user posted image . Zdej je sploh fajn, ko sva cele dneve na terenu in doma vse pospravljeno ostane. user posted image user posted image .

AS kok zob je pa Lovro do sedaj imel? Tjaša jih ima od osmega meseca šestnajst, in stanje ostaja tako. Sm pa ful vesela, da sva prešli težave z umovanjem (včasih sm bla tud pogrižena, ko sem se borila z njo) in seveda da ima lepe bele. Edino duda bo naredila nekaj škode vidim. Ampak lih popolna pa ne more bit user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
21.4.2010 21:06:59   
lunca14
user posted image no kje pa sta as. in mateja,pa tms.a nisi tud že rekla,da si uspavala tamale............sedaj pa nobene nikjeruser posted image
tms.......a,ti si mela tud adnes en tak težak dan,pa še na dieto si se vrgla,meni tud dieta te dni mal popušča,poka po šivih,se moram spet mal v red spravit,jutri mam vodni-postni dan po lunu,pa upam,da me mal popuca tele grehe,pol pa spet z glavo naprej,kok,pa maš cilj zgubit kg.?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
21.4.2010 21:09:01   
lunca14
..........mi mamo tud 16 zobikov,dude nimamo,sam pucamo jih pa bolj švoh,pa bo treba tud to začet,sam ko vidi krtačko,je fertik,on bi jo sam grizu,počasi bo res treba.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......