polma
|
Hoj! Slovenka !!! Mi smo to že dali skoz in je bil velik šok, pol se pa človek navadi živet s tem. Rak prostate je precej pogosta zadeva, včasih se pa celo že v prvem poskusu 100% odstrani. No, zadnjič smo se celo zezali iz podatka, da plešci redkeje obolijo za rakom prostate . V ljubljani pa imamo baje dream team na onkologiji, jih ne morejo prehvalit kakšni LJUDJE so to. Mi mamo raka v obeh družinah . Verjamem, da je šok hud-smo mi v enem letu dvakrat trepetali in...obakrat pozitiven rezultat...življenje je pač nepredvidljivo... če hočeš, ti bom napisala kaj več, da se pomiriš...vsE BO V REDU!!!!!! lunca,lepo da skrbiš za zdravje, še sreča da zginevajo kile, ne pa ti, halooooo , kdo bi si mislil, da si na deželni cesti v nevarnosti . tamasa, a ti sploh veš, kaj je dolgčas ? rMRM, lukas je pa taaak , čeprav ti moram priznat, da ta nova frizurca ni tolk drugačna od prejšnje, v mojih očeh , meni je blo najhuje takrat, ko smo ga postrigli na vojaško iz take dolžine, kot jo ima lukas-no, to je pa bla sprememba. Kot da ni bil moj otrok... . mate0ja, gumb za izklop pri otrocih nE pride serijsko, moraš fajn podmazat v porodnišnici, da ti ga vgradijo !!! i.daisy-čao, jaz ti bom vedno zavidala dvojčka, pa naj bosta taka al drugačna, sploh po tinetu sem šer bolj prepričana, da bi jih mela brez problema, ker mi je en sam fantek delal tako štalo kot dojenčak...od frendice dvojčka pol tolk nista piskala, kot naš en sam.....jap, dvojčka sem si obakrat želela... No, mi smo na parceli zidali, se igrali in bilo je super!!! Prišli smo domov samo z enim klopom, ki je bil ksreči na meni, ne pa na otrocih. pa še opečena sem bla po dekolteju, skratka-jaz sem prišla domov najbolj čudna . Zdaj bomo pa doma, pol pa spet dela...joj, kolk nam vsem paše bit zunaj, pa malo migat, vsi blazno uživamo na prostem. Se pa bojim, da bova doktorirala iz poganjalcev , ker sploh ne veva koga poslušat, vsak drugače svetuje. Tut na RR sem gledla mnenja. Mislim, da bomo vzeli tamalega 10 colskega kettlerja. majo pa ene spletne štacune taaakoooo drage in taakooo huuuude poganjalce, da padeš dol. http://www.chebeltza.com/poganjalci/2_kolesni.html zdaj moram pa nehat, ker se odpira zmrzovalnik...naš buško za zajtrk je sladoled ...tolk o zdravi prehrani...saj je mlečni, a ne ??? lEEEEp DAAAAn!!!!!
< Sporočilo je popravil polma -- 29.4.2010 8:49:43 >