|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
28.4.2010 17:55:50   
lunca14
Ja vem da sem kokoš,no od slej ne bom več..........
slovenka,ma kak poklic maš ti še zame?sam dober premisli,če boš rabila nasvete drugi mesec,se bom zavila v molk,če bo kaj takegauser posted image ............no ne bom pametovala,ker vidim da potem hecna kokoš izpadem.
Pri nas so pa moji tako tečni da se mi bo skeglalo,vlečejo me na tri starni,in če nekdo nekaj ne dobi je ko ogenj v strehiuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.4.2010 19:36:43   
slovenka
Ah, naš lep dan pa je pokvarila novica od tasta, da ima verjetno raka prostate. Moj dragi je reagiral močno, spodbudno, tast je želel, da gresta kaj delat in sta šla urejat okolico, jaz sem bila pa čist paf... potem me je videl dragi, da imam solzne oči in šel v hišo jokat, potem pa se je pomiril in spet šel ven user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj sem se malo informirala, pa se mi zdijo informacije glede bolezni in zdravljenja kar spodbudne. Upam, da bo res vse ok, ker je tako fajn človek in se midva res veliko zanašava nanj. Ajej. Zdaj sem na internetu, da iščem informacije... šment, kak šok user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.4.2010 20:09:58   
lunca14
slovenka.....grozna novica,ampak v tolažbo,moj tast ima isto zadevo,in to že 6 let,pa gre vse dobro,z zdravili,ni šel nič na operacijo,tako,da ...........vem rak,je rak,a vseeno,je treba gledat pozitivno naprej.Vse dobro,mu želim.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.4.2010 20:53:08   
TaMaSa
Joj Slovenka,groznouser posted image .Ampak,ce Lunca pravi,da ima njen tast to ze 6let in tudi ti pozitivne stvari beres,ne obupat.user posted image user posted image user posted image .

Lunca,si ze bolje,otroci spijo?user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.4.2010 21:23:43   
lunca14
tms....ma,ja otroci spijo,in ja zaenkrat sem dobro,do jutri,ko ne vem kaj bo spet dan prinesel,ma res ne vem,kaj so tako naspidirani ta dva tedna,pa skoz smo zunaj,skoz se jim nekaj dogaja,ampak oni bi še,še več,jaz pa ne sfolgam.Najbolj me user posted image pa ta ljubosumnost med enejem in lunom,pa lunova trma,res upam,da tole obdobje hitro mine,ker jaz bi rada nazaj svoje dva cukra.Pa ti si ok,tvoje dve tud že pančkata,in vajin projekt hiška,že kaj kaže sadove.
Nič jaz grem kar lepo spat,zadnje čase me pobira že po deveti uri,hodim spat s kurami.Lahko noč.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.4.2010 21:51:39   
TaMaSa
Lunca lahko noc.Safija je sla mal po sedmi uri spat,ker prej ni bilo s spancem spet nic,Marisa pa malo prej.
Ko otroci nagajajo,se res kar bojis novega dne.mene je bilo se mal nazaj sicer bolj strah noci,se kar nisem odpravla spat,ker sem vedla,da bo celonocna relacija kuhinja-spalnica.Trenutno je nekoliko bolje.Me pa Safijino jokanje mori.Samo da ni v narocju,je jok,s tem,da je vsak dan huje.Prav razmisljam,da bi kupila tidti sling,al kaj je ze.Samo,da ne bo prec vrzen denar.Bo sploh hotla bit tolk povezana?Je treba doma vsesorte postorit in z otrokom v narocju je vecina dela nemogoce.Ce jo pa odlozim,je pa jok.To mi je pa sploh tezko poslusat in se smili se mi.Res ne vem,kaj ji je.

Tvoja2 pa tolk ljubosumnauser posted image .Kaj to sta zdaj kar naenkrat?Jaz se samo tolazim,da tudi to mine...samo cakatuser posted image user posted image

Kje je Mateja?
Mateja,alo,kaj dogaja??

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.4.2010 8:40:12   
mate0ja
jutro, user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene, pa a si lahko privoščim dopust (dopust zame pomeni, da ni računalnikauser posted image )? Dons sm spet v službi, očitno bom bolj kot ne sama v pisarni. So vsi fantje na dopustu ali pa po sestankih. Tud popoldne sem sama doma, ker sta moja dva še vedno na počitnicah pri naših. Tko da popoldne mal pospravim, pol pa končno spet mal rolerje iz kleti prvlečem. Se mi zadnje čase tok lušta, pa nikol ni priložnosti. Da bi pa še voziček pred sabo potiskala mi pa ni.

Polma pa ne me tok hvalt. Jest sm ponavad bolj "pametna" za druge vedno najdem kup nasvetov, zase jih pa niti iščem ne user posted image  

Lukas je luštn tud z novo frizurco. Pa je res bolj fantek. Zadnjič smo mi eno punčko na igrišču srečal, je mela okrog tri leta, je bla čist fantovsko napravljena, sicer je mela daljše laske, ampak obnašala se je pa čist fantovsko. In sm tamali v eni debati rekla, da je fantek. Je fotr od une tamale čist vn padu. Ne vem kaj ga je to tok zmotilo. Bi me pač opozoril, da je punčka. Sej so našo tamalo, ko je bla v roza koklci z volančki pa s špangico zamenjevali za fantka. Pa kaj pol, se pač nasmehneš in poveš, da je punca.

Slovenka sej bo sej bo. Še sobice prebarvaš, pa omare napolniš, pa boš že fanta domov prinesla. Za tasta pa user posted image user posted image . Moj stari ata je mel raka na debelem črevesu pred 12 leti. In še vedno nas razveseljuje. Brez posledic, samo obsevanje in kemoterapijo je dal skos pa je blo. Tko da ni vsak rak smrtnosen. Upam, da se tudi vam dobro izteče.

Lunca a zdej bom mogla pa še za tabo vpit, PAZI CESTA. Doma to ves čas ponavljam.

TMS ti pa tok živo razlagaš, da vas kar vidim, kako se bašete. IN ne morem verjet, da maš še vedno tok energije, da si zvečer tako pozno pokonci. Kako pa kaj tvoje očke?

Marjetica tebe sem si pa včer pedstavljala, ko sm srečala znanko, ki ima dvojčici. Stari sta leto in pol in popolnoma sta si različni. Ena je ko poper. Že od rojstva nič ne spi, niti sekundo ni pri miru, trmari, vse more probat in seveda druga vse ideje od nje pobere. Joj kok je blo prestro tiste pol ure, ko smo bili skupaj na igrišču.

AS zdej mi je pa jasno user posted image user posted image

Mi smo sicer čist super. Tamala bo verjetno gradbinec, ker je cele dneve, ampak res cele dneve v pesku. Zdej ko smo pri babi na obisku gre že v pižami v klet preverit, če kanglca in lopatka čakata. Ko pridemo vn jo pa kar nese za vogal v pesek. Včer smo imeli kanglco pa lopatko v avtu, ker smo se potepali, pa gre v garažo in ker ni blo njenega orodnja na svojem mestu pobaše eno korito za rože in lopato za sneg in vleče ven na pesek. Sm jo kar pustila, da bi vidla, kaj bo nardila pa se je kar lep čas matrala, da bi kej nabasala.
Govori pa ogromno. Pa opazla sm, da smo pozabl knof za izklop vgradit. Včasih bi pa res pasal sekunda tišine. Pa kok smrklca ugovarja. Ne morem verjet kje jih jemlje. Mi je zvečer, ko sm rekla, da se gremo kopat izjavla, da ne da jutri. Od kje njej ta jutri. A tok mali res razumejo kaj je danes in kaj jutri.
Sicer je čist navdušena, ker ma cele dneve tok ljudi okrog sebe, mami pa atija pa dedija pa babi pa staro mamo pa starega ata pa strica in njegovo punco, pa še moj bratranec je pogosto zraven pa še kdo se najde. In od vsakega zna maksimum potegnt. user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.4.2010 8:42:39   
polma
Hoj!

Slovenka user posted image user posted image user posted image !!! Mi smo to že dali skoz in je bil velik šok, pol se pa človek navadi živet s tem. Rak prostate je precej pogosta zadeva, včasih se pa celo že v prvem poskusu 100% odstrani. No, zadnjič smo se celo zezali iz podatka, da plešci redkeje obolijo za rakom prostate user posted image . V ljubljani pa imamo baje dream team na onkologiji, jih ne morejo prehvalit kakšni LJUDJE so to. Mi mamo raka v obeh družinah user posted image . Verjamem, da je šok hud-smo mi v enem letu dvakrat trepetali in...obakrat pozitiven rezultat...življenje je pač nepredvidljivo...  če hočeš, ti bom napisala kaj več, da se pomiriš...vsE BO V REDU!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca,lepo da skrbiš za zdravje, še sreča da zginevajo kile, ne pa ti, halooooo user posted image , kdo bi si mislil, da si na deželni cesti v nevarnosti user posted image user posted image user posted image .

tamasa, a ti sploh veš, kaj je dolgčas user posted image user posted image user posted image ?

rMRM, lukas je pa taaak user posted image , čeprav ti moram priznat, da ta nova frizurca ni tolk drugačna od prejšnje, v mojih očeh user posted image , meni je blo najhuje takrat, ko smo ga postrigli na vojaško iz take dolžine, kot jo ima  lukas-no, to je pa bla sprememba. Kot da ni bil moj otrok...user posted image user posted image .

mate0ja, gumb za izklop pri otrocih nE pride serijsko, moraš fajn podmazat v porodnišnici, da ti ga vgradijo user posted image !!!

i.daisy-čao, jaz ti bom vedno zavidala dvojčka, pa naj bosta taka al drugačna, sploh po tinetu sem šer bolj prepričana, da bi jih mela brez problema, ker mi je  en sam fantek delal tako štalo kot dojenčak...od frendice dvojčka pol tolk nista piskala, kot naš en sam.....jap, dvojčka sem si obakrat želela...

No, mi smo na parceli zidali, se igrali in bilo je super!!! Prišli smo domov samo z enim klopom, ki je bil ksreči na meni, ne pa na otrocih. pa še opečena sem bla po dekolteju, skratka-jaz sem prišla domov najbolj čudna user posted image user posted image user posted image . Zdaj bomo pa doma, pol pa spet dela...joj, kolk nam vsem paše bit zunaj, pa malo migat, vsi blazno uživamo na prostem.

Se pa bojim, da bova doktorirala iz poganjalcev user posted image , ker sploh ne veva koga poslušat, vsak drugače svetuje. Tut na RR sem gledla mnenja. Mislim, da bomo vzeli tamalega 10 colskega kettlerja. majo pa ene spletne štacune taaakoooo drage in taakooo huuuude poganjalce, da padeš dol.

http://www.chebeltza.com/poganjalci/2_kolesni.html

zdaj moram pa nehat, ker se odpira zmrzovalnik...naš buško za zajtrk je sladoled user posted image ...tolk o zdravi prehrani...saj je mlečni, a ne user posted image ???

lEEEEp DAAAAn!!!!!

< Sporočilo je popravil polma -- 29.4.2010 8:49:43 >

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.4.2010 9:31:42   
l.daisy
RR, ne ti men we are sorry.... user posted image
še dobro, da smo se s seminarskimi nalogami naučili funkcije copy/paste.... user posted image user posted image

dobro jutro,
a bo danes tudi tako lep dan kot včeraj?

mi še vedno čakamo sestrinega user posted image .... se malo poheca in nakaže, da bi lahko bil čas, potem pa se vse umiri.... lump/ka mali/a... user posted image

lunca in ti imaš pri vsem tem še voljo do teka? vsa čast... user posted image
slovenka, na to vplivat ne moreš, ampak kot pravijo punce, to ni katastrofa, se da živet s tem še leeeeeep čas...  bodite močni in mu stojte ob strani..user posted image user posted image

tms, ti naredi tako kot je tebi najlažje, pa tudi če to pomeni, da kupiš sling in ga potem postaviš v omaro... probat moraš, drugač ne boš vedela... glej mene, mi trije še vedno spimo vsi skupaj, ampak vsaj spimo.. če dam vsakega v svojo posteljo, ni šans, da bi spali.... j.e.b.i.g.a., sicer bi bila danes že na psihiatriji....user posted image

matej0a, ne moreš verjet, kaj vse so zmožni odgovort... vprašam, kam gospodiča gresta, pa reče eden "kuj pideva"... user posted image user posted image user posted image

polma, ti ju rade volje pošljem na počitnice user posted image user posted image
tele cene so pa user posted image ... a to ti že za RD gledaš?

kaj imate pa sicer namen kupovat za 2. rojstni dan? jaz gledam skiroje, 2 kolesne poganjalce (4 kolesne
že imata od rolly toys), nekaj takega v glavnem, na pedala ali pa na "peš" varianto..... zadnjič mi je ta mlajši rekel, "mami abe tudi dzipa mel"... pri sosedih je 4 letnik za RD dobil peg perego akumulatorski džip.... 830 EUR stane, pa kaj so nori .... mi na kraj pameti ne pride, haloooooooo

v glavnem.... have a nice day.... če prijoka na svet nečak, vam sporočim... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.4.2010 10:17:00   
mate0ja
kkettlerjev 10-colski poganjač je zakon. Mi smo ga kupili nečakinju od mojega za drugi rojstni dan. Je ful trpežen in ravno prav velik. Jest za otroške igrače, ki jih otroci hitro prerastejo ali pa sploh ne povohajo nisem pripravljena namenit ne vem koliko denarja. Jest sm ga naročila na http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html in dobila naslednji dan. user posted image user posted image Smo pa gledali tudi po trgovinah pa težko dobiš tako malega za "normalno" ceno. Naša ga bo tud dobila za RD.

Sm pa seveda nardila takrat celo študijo. Tko da kar mene posluš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daisy a odpremo navijaško skupino za dojenčka?

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.4.2010 10:22:08   
TaMaSa
marjetica,kako se ze post kopira,ker meni je zadnjic ravn tako napisalo we are sorryuser posted image .Sem pozabila katere tipke je treba prej stisnit.
Tvoja2 pa sta,kmal pidevauser posted image user posted image user posted image Saj,ker moja se ne govori,sem po eni strani kar vesela,se mi vsaj ne more odgovarjatuser posted image Je zaenkrat ena zadost.Tvoji sosedje pa tako potratno darilo kupili za otroka,jao.Drzim pesti za skorajsnje rojstvo tvojega necakca.

mateja,seveda imas lahko dopust,hb,samo ne za rruser posted image sem vceraj malo slike na fb gledala in tvoja Tjasa je cist tebi podobnauser posted image Sicer je pa cas,da das kaj novegauser posted image Gumb za izklopuser posted image .Saj pravim,so prednosti pri se negovorecih otrocihuser posted image .
Oci so zacuda v redu.je bila zgleda res nosecnost kriva.Pa hvala na vprasanjuuser posted image

polma,tudi meni je vsec tisti poganjalec-cena je res,da dol pades,samo me skrbi,da niso nasi se premajhni.Kaj ni od 3let naprej?In tudi ne vem,ce bo moj sploh hotela poganjat.
sama se sicer bolj nagibam k navadnem kolesu,ceprav nimam pojma,kam ga naj gremo gledatuser posted image .
Saj energije ni,samo nocem koj za otroci spat,mi pase mal tisine.pa tudi,en kup imam zvecer se dela,ceprav se potem nikjer ne vidi,da sem sploh kaj naredilauser posted image .

In rada bi se znebila tistega mojega datuma vpisa,pa nikakor ne znam.Ima od vas katera vec pojma??

Za tamalo bi ravn tako rada kupila tisto galujsnico za dojencke,bo mogoce rada v njej.samo,je kar drago in seveda ne bo dolgo aktualno.Ce vsaj ne bi bile za vse te pripomocke,take zasoljene cene.
Moramo pa v kratkem,mogoce jutri,mal za tamali,za poletje nakupit.Marisa sicer ima se nekaj kr.hlac od lani,samo to je pa tudi vse.Tamali je ravn tako nekaj od Meri prav,samo ne bo vec dolgo .In nujno potrebuje klobucek,stunfke in bodije.

Ce me zdajle ven vrze...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.4.2010 10:34:00   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

kkettlerjev 10-colski poganjač je zakon. Mi smo ga kupili nečakinju od mojega za drugi rojstni dan. Je ful trpežen in ravno prav velik. Jest za otroške igrače, ki jih otroci hitro prerastejo ali pa sploh ne povohajo nisem pripravljena namenit ne vem koliko denarja. Jest sm ga naročila na http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html in dobila naslednji dan. user posted image user posted image Smo pa gledali tudi po trgovinah pa težko dobiš tako malega za "normalno" ceno. Naša ga bo tud dobila za RD.

Sm pa seveda nardila takrat celo študijo. Tko da kar mene posluš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daisy a odpremo navijaško skupino za dojenčka?

mateja,te bom jaz poslusala in ravn taksnega narocila.Ga imam v reklami,katero so za Meri poslali.Pri nas je se cenejsi,40€.Samo pazi,da bo res praviuser posted image .kaj pa celada?Tudi ta je potrebna,al kako?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.4.2010 10:41:00   
mate0ja
Sem pozabila katere tipke je treba prej stisnit.

Držiš ctrl in pritosneš c. Pa prilepit pa ctrl
v.

Za skrit datum pa probej tukej: http://www.ringaraja.net/forum/editprivacy.asp (Moja ringaraja/Nastavitve/zasebnost) po moje obkljukaš ne prikaži mojega profila.

Poganjača otroci osvojijo pri dveh letih. Dokazano. Če pa je otrok navdušen nad tem je pa druga stvar. Tud dokazano. Sicer pa pri večini igrač piše da niso primerne za otroke do tretjega leta. To zato, da se proizvajalci zaščitijo pred takimi in drugačnimi tožbami. Ampak, če upravljaš pod nadzorom odrasle osebe in za namen, ki je primeren za mlajšega otroka ni večjih težav. Raziskave pravijo, da je otrok do tretjega leta starosti najbolj dojemljiv za učenje ( to da ne se čudit, če boste našo tamalo vidle vozit avto user posted image user posted image user posted image ) Vse pri nas potrjeno. Naša tamala zna pet pesmice, plesat ustvarja, marsikaj ji je jasno kar niti pod razno ne bi pričakoval. Bodoča svakinja, ki je ravno na praksi v vrtcu, v jaslih, pa pravi, da v tistem vrtcu otrok sploh ne učijo, ker itak taki tamali nič ne znajo user posted image user posted image . Tko da jih samo previjejo, nahranijo in dajo igrače. In posledično imajo ves čas kaos v skušini, ker otrokom rata dolgčas.  Ne bi človek takih izgovorov pričakoval od usposobjenjega osebja. Očitno je vzgojiteljica in pomočnica res lahko že vsaka, ki gre za pol leta na prekvalifikacijo in neglede na to ali jo ta poklic veseli ali ne user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 29.4.2010 10:43:36 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.4.2010 10:45:41   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

kaj pa celada?Tudi ta je potrebna,al kako?

Toplo priporočljiva. Morm obest eno sliko tamale s čelado. Kok je smešna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.4.2010 10:51:05   
TaMaSa
Mateja hvala,uspelouser posted image

Glede copypaste,jaz imam Stgr nadesni,a je to to?
Meri nekaj hoce...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.4.2010 10:56:33   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Mateja hvala,uspelouser posted image

Glede copypaste,jaz imam Stgr nadesni,a je to to?
Meri nekaj hoce...

hm ... ka pa jest vem .... če sp vse tipkovnice enako formirane pol e čist levo spodaj in še enkrat na desni spodaj (pod entopm in shiftom)

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.4.2010 11:27:50   
TaMaSa
caki,da probam..

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.4.2010 11:29:18   
TaMaSa
(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2567

Stran: << < Prejšnja stran 99 100 101 102 [103]

tole mi je ven vrglouser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.4.2010 12:11:55   
l.daisy
hej, tamasa...

tvoja tipka Strg je naša Ctrl... in ko napišeš nekaj, potem to počrniš, in pritisneš Strg in hkrati še tipko C... (to se potem skopira)....

potem odpreš novo okno, in namesto da bi tipkala vse tko kot prej, samo pritisneš Strg in hkrati še tipko V... in VOILA, se nalepi tisto kar si prej pisala pol ure, potem ti je pa RR požrl... user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
29.4.2010 12:15:43   
TaMaSa
Se mi je zdelo,da bi bilo treba se pocrnituser posted image proba IIuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
29.4.2010 12:18:45   
TaMaSa
jpuser posted image
Prej sem najprej tipke pritisnila,potem sem se spomnila,da bi bilo ziher treba se pocrnit in sem se 1x,in je nastalo,kar jeuser posted image

Slovenka,ni baby board,temvec buggy board.Da ne bos v trgovini izpadla prevec pametnauser posted image

Zdaj pa moram res it,kuhat.Maja je sla spat,Safija tecnari..

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
29.4.2010 12:26:57   
l.daisy
slovenka, kaj pa tista varianta, buggypod, dodatni sedež za voziček?
sam tist je pa še dvojno dražje...

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
29.4.2010 12:55:43   
mate0ja
tamasa sori, dobro da imamo deisy, ker so men včasih stvari tako jasne, da pol navidil pozabim napisat. Furjasta sem, se kesam. user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
29.4.2010 13:05:32   
TaMaSa
preberte tega petelina.Nov na forumu,pa ze tako nesramen.potem se seveda najde se kura,ki nesramnosti ploska..user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/nega-na-domu-za-porodnico-po-cr/m_5109984/mpage_1/tm.htm#5113389

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 29.4.2010 13:06:24 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
29.4.2010 13:32:21   
lunca14
user posted image user posted image user posted image kok,je fajn pridet gor in brat in brat in brat,res fajn,ko v satrih dobrih časihuser posted image ...............lepo da vse uživate,da iskoriščate sonček,da so tamali pravi razgrajači in gradbeniki,da tako veselo govorijouser posted image user posted image
Kar se poganjavčka tiče je to dobra zadeva-preverjeno,no maj ga je mel zelo rad,enej ga neče,lun bomo pa še videli,se mi pa zdi da o še premali za poganjavčka,si ga ne predstavljam,ga mamo doma,ampak on ni še zato.
Evo prišel je maj,pa me bo okupiral,ker mu je dolgčas.
Pridem zvečer.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

tjaša
bonicefa

Jaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučit

haloooooo (72%)

ne vem (28%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!