slovenka
|
O, dobro jutro Mi se sedaj redno zbudimo ob pol 7h Ampak ok, po 11h gre že spat. DAnes je tako kislo vreme, da nama ni za ven. Sem hotela iti kupit kakšno posteljnino in vprašam malo, če kam greva, pa je rekla neee in sva doma. Sva si pa dopoldne zrihtale obiske na domu, pa se je potem vse zasvinjalo Šef mi je napisal, da upa, da uživam zdaj v počivanju in da sem si zaslužila, pa mu povem, kaj vse imam za naredit (še za službo, pa urejanje mansarde) in zdaj pravi, naj usporim Samo res sem tako aktivna, da potem ko greva spat, sredi noči za WC komaj vstanem, ker imam muskl fiber. Aja, midva imava pa danes obletnico poroke - četrto. Drugače naša zvečer pridno zaspi, sinoči ni bilo niti trohice joka, tako da upam, da bova lahko nocoj kaj sama za "praznovanje" Zanimive reči se vam dogajajo, vidim... je zanimivo brati, kakšni so ti malčki - zuuuniii bil Naša je rada zunaj, samo ko je dolgo zunaj in rečem, če greva notri, pa gre zelo rada - je po mamici Glede let - jaz sem točno 2 meseca pred 1980 rojena in bi tudi včasih raje, če bi naša dva še tista 2 meseca počakala Samo ko pomislim, da bom počasi dala vlogo za izredno profesorico, pa bi bil to bolj problem - ker se naziv voli, ni povsem objektiven in verjetno marsikateremu profesorju, ki ima volilno pravico in je rojen okrog 1946 ne bi ustrezalo, da imam isti naziv kot on, pa letnico 1980 Saj 1979 verjetno tudi ne bo veliko spremenilo... tako da najboljše, da sedaj rojevam in rojevam, pa potem, ko bom bolj v letih TMS, lunce itd. vložim vlogo za profesorico lunca, ma kako si toliko shujšala, a si nora? ful kil.... Jaz sem enkrat v življenju 7 kil, pa se mi je zdelo ful, no pa po porodu isto 7 kil... TMS, zakaj naj ne pišem o hrani? Ker ti delam lušte (sem pisala o jogurtu in jagodah, tako da nobenih pregrešnih) ali ker vidiš, da sem "klasična " in me utegne vse premamit še ta zadnji mesec?