|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
30.10.2010 12:49:50   
Hope2
Danes škampi na buzaro, jutri pečen jagenjček

Izbirčna
nisem, jem več ali manj vse, se niti ne spomnim, kaj ne bi jedla, ampak tudi jaz več ali manj teh jedi od ronje  ne bi kuhala, mi ne potegne, al zveni prekomplicirano, al ne bi jedel moj mož, al bi bili lačni, al...... Pa radi eksperimeniramo. Pa tudi nismo glih zelenjavni friki, oz ravno obratno noben ne mara zelenjave, jemo jo po sili, ker je baje zdravauser posted image . Če bi nas pa ronja povabila domov, pa bi definitivno vse poskusili, to pa jauser posted image .

Čičerikin namaz, meni je najboljši humus. http://en.wikipedia.org/wiki/Hummus
res pa je, da ga doma ne znam naredit tako finegauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 30.10.2010 12:52:48 >

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 951
30.10.2010 16:24:32   
StrawberrY
Pišč.paprikaš in njoki. Pa mehka solata zraven. Za sladico pa upam, da me mož pelje na eno malinovo torto user posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 952
30.10.2010 16:37:40   
Kerensa*
Danes ni bilo kosila, ker ni bilo časa. Bila je samo malica in to so bile napolitanke.

Za večerjo pa bova z g. Možem jedla špikane čevapčiče in lepinje.

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 953
30.10.2010 16:53:46   
Anonimen
Sveža riba na žaru, pire in kuhane bučke, vse s hladnim olivnim oljem.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
30.10.2010 16:58:41   
ronja
Do takrat je bil zihr, da sm jih kupila

Jaz bi bila užaljena!user posted image Če kje najdeš maso harino, se pa priporočam!!!

bit, klasika bi bila ajdova kaša z gobami.

Ste ve kej zbirčne? Ker ko berem ronjo in mateyko, je vse super, sam zraven njiju bi jest lačna ostala...

Ne bi, sladkarij bi se napokalauser posted image . Sicer pa, kot si verjetno že ugotovila: ne, nismo zbirčni, vse jemo, vsi 4je, mam srečouser posted image user posted image user posted image . Nisva bila nikoli izbirčna, mami nista pustiliuser posted image . Je pa to en od mojih kriterijev pri izbiri fantov, čisto podzavestno: ne maram tistih pikolovcev, ki izbirajo vsak grahek ven, ali jim 100 jedi ni všeč, ali nikoli niso lačni,... vse to mi je totalno aseksi. To, kako pa lubi zagrize v sendvič, recimo,... hm, to mi je pa ful seksi, taka zdrava živalskost, to prav prideuser posted image . Pa, da se vsake hrane (no, vsaj moje, v gostilni se zna zmrdovat, ker je pač domače hrane navajen) razveseli.

ok, sem zašla: danes je bila špinačna lazanja s skuto, za čez pa eni začinjeni piškoti. Včeraj pa smo imeli kosilo na parkiriščuuser posted image pred Postonjsko jamo in sicer adzuki fižol z rižem in kruh s tremi siri zraven. Za čez je bila hruškova pita. Sem v torek kupila eno termo posodo za naše izlete, da bomo lahko jedli toplo kosilo. Super zadeva, priporočam!

sem bila v življenju prevečkrat lačna in sem posledično skoraj nehala komplicirati

To pomaga, ja. Lubi je v panami na eni humanitarni akciji, kjer sva bila, začel jest OLIVE! Prej jih ni maral, tam pa ni bilo nič za jest (oba sva shujšala več kot za 1/10 svoje teže, pa nisva debela), samo en kozarec oliv je bil. Zdaj jih ima pa ful rad. No, vsaj nekaj dobrega od vsega tegauser posted image . Jaz sem pa itak vedno lačna, čeprav dalj časa konstantno sestradana sem bila samo na tej akciji, 1 mesec, ne tako kot ti.

hope, hehe, če niste na zelenjavo, potem verjamem, da si nimaš kaj dosti za pomagat z mojimi jedliniki;) No, če boš kdaj v lj., pa lahko prideš probatuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
30.10.2010 17:01:43   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Danes ni bilo kosila, ker ni bilo časa. Bila je samo malica in to so bile napolitanke.

Vauuu, a lahko recept, prosim? user posted image

Pelin, hvala.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
30.10.2010 17:17:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Vauuu, a lahko recept, prosim? user posted image

Napolitanke boš pekla.
Uauuu, praznični podvig.

user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
30.10.2010 17:21:49   
Freya88
Polnjen zajec, krompir v krhljih (pecen v pecici) in solata...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   [Brisano sporočilo]
30.10.2010 17:54:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Freya88)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
30.10.2010 20:28:24   
constanca

Pasulj pa cebbata, za popoldan pa hruskova pita.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 960
31.10.2010 8:06:28   
pelin
včeraj kosilo...naravni sv. zrezki, riž s cesarsko zelenjavo (se ful fensi slišiuser posted image ....v resnici je to pisalo na vreči z zmrznjeno zelenjavo v kateri je bil brokoli , cvetača in korenje), čokoladno- bananin frape... (zadnje čase so tile frapeji in kašice kar naprej na tapeti, ker se tamalima dvema zdi fino, ker si jih s paličnim lahko sama pripravljata...user posted image )...
today and tomorrow?....ne bomo nič kuhali ....gremo za dva dni na počitnice...bomo samo jedli user posted image

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 961
31.10.2010 8:10:39   
K_a_t_i
Komaj sem čakala ta letni čas - repa, pire krompir, krvavica in ocvirki. NJAMSIIIIIIIIIIII user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 962
31.10.2010 8:14:35   
enea
Danes juha, konjski zrezki in pire krompir,...user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 963
31.10.2010 14:21:56   
Anonimen
Danes nič posebnega..

...ampak punčke so dobesedno polizale krompir s prsti direktno iz lonca user posted image . Lušno.

(odgovor članu enea)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
31.10.2010 15:00:17   
ronja
Danes bo pa končno meso, hehe, smo pri dediju, on rabi mesouser posted image (bajeuser posted image ): torej zelenjavna juha in piščančje krače in krompir v pečici.

Včeraj za večerjo so bile pa palačinke z nutelo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
31.10.2010 15:11:17   
Kerensa*
Tudi danes ni časa za kosilo. user posted image

Za večerjo bo pa verjetno makaronflajš.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 966
31.10.2010 18:48:28   
Freya88
Nedeljsko kosilo: juhca, popecen zacinjen zrezek, tenstan krompir in solata.

Delam pa ze segedinar za jutri...:)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 967
31.10.2010 18:59:51   
hrchy
zaradi malo kasnejsih obiskov, smo pristali pri brunchu - spekla sem tri fougasse, grisine, potem je bila domaca philadelphia, pesto iz suhih paradiznikov, in skuta z drobnjakom. Potem zraven malo salame in prsuta, olive in kapre, cebulice v balzamiku, rukola... za posladek pa ostanek cupcakesov. Je bilo dovolj, da sva se zdaj sita, tako da bo za vecerjo samo solata :)

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 968
31.10.2010 19:00:26   
viroza
Za nedeljsko kosilo je blo:
- gobova juha-ma ne sz vrečke
- tenstan krompir
- pohana prata in piščanec
-karfjola in brokoli
Včerajšna večerja je bla malo bolj konkretna (se mi ni dalo kosila kuhat):
- pohana telečja jetrca
- krompir
- velika skleda solati s fižolom
- fruc rezine

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 969
31.10.2010 21:10:50   
constanca

Danes je kosilo kuhal dragi. Super pasalouser posted image . Koromacevo juho in riz kazimir.

Popoldne sem naredila pa jabolka v pivsem testu z vanilijevo kremo.
Nasitno...no, pred nekaj minutami sva se srecala pred hladilnikom...

Lahko noc.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 970
31.10.2010 21:11:14   
marta82
Danes: pleskavice, korenčkov pire in rdeča pesa.
Včeraj: krompirjev golaž s hrenovko in rogljički (nekaj z nutelo in nekaj z marmelado).

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 971
1.11.2010 8:43:52   
naja17
Mmmmm hope2 pri tebi pa ne bi bla lačna user posted image ...

Uuu ronja, pri meni bi zavijala z očmi user posted image ... Jaz ne maram nobene predelane zelenjave, izjema malancani in špinača, ampak samo v piti! Veliko stvari sem začela jesti, ko me je moj silil s probno žlico (pol pa lahko ven pljuneš, če ti ne bo všeč)...
Se strinjam, da če si v pomanjkanju,  drugače razmišljaš, vseeno pa jaz že od malega nisem nič od tega jedla, pa če so bili še tako vztrajni.  Npr.: mami mi je z uvajanjem goste hrane dala špinačo ob 11h dopoldne in kljub temu, da sem po tem jedla še druge stvari, sem ob 20h še vedno izbruhavala špinačo user posted image  Nikol več ni poskušala user posted image ....
Upam, da bo moj otrok po očetu, ki ni zbirčen, se ne zmrduje in poje kar dobi na krožnik, mene tudi iz spoštovanja ne spraviš, da bi pojedla stvar, k jo ne maram...

Anyway... Danes za kosilo: piščančji pohanci + pire + špinača (not for me - afkors user posted image )

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 972
1.11.2010 8:50:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: constanca
riz kazimir

Mene pa zanima, kaj je tole user posted image

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.11.2010 9:56:53   
Sacherca
Goveja juhica, svinjski zrezki v omaki, ocvrte riževe kroglice, solata iz kitajskega zelja z krompirjem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.11.2010 10:22:01   
mini86
js bi mela pa recept za riževe kroglice-čeprav vem da sem ga nekje že mela ampak hu novs kje je..
sj to maš loh povsod zravn vrjetna ane..

kosilo-zrezki na žaru, krompir v pečici, zelena solata..za sladico nau več prostorauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?