ronja
|
Do takrat je bil zihr, da sm jih kupila Jaz bi bila užaljena! Če kje najdeš maso harino, se pa priporočam!!! bit, klasika bi bila ajdova kaša z gobami. Ste ve kej zbirčne? Ker ko berem ronjo in mateyko, je vse super, sam zraven njiju bi jest lačna ostala... Ne bi, sladkarij bi se napokala . Sicer pa, kot si verjetno že ugotovila: ne, nismo zbirčni, vse jemo, vsi 4je, mam srečo . Nisva bila nikoli izbirčna, mami nista pustili . Je pa to en od mojih kriterijev pri izbiri fantov, čisto podzavestno: ne maram tistih pikolovcev, ki izbirajo vsak grahek ven, ali jim 100 jedi ni všeč, ali nikoli niso lačni,... vse to mi je totalno aseksi. To, kako pa lubi zagrize v sendvič, recimo,... hm, to mi je pa ful seksi, taka zdrava živalskost, to prav pride . Pa, da se vsake hrane (no, vsaj moje, v gostilni se zna zmrdovat, ker je pač domače hrane navajen) razveseli. ok, sem zašla: danes je bila špinačna lazanja s skuto, za čez pa eni začinjeni piškoti. Včeraj pa smo imeli kosilo na parkirišču pred Postonjsko jamo in sicer adzuki fižol z rižem in kruh s tremi siri zraven. Za čez je bila hruškova pita. Sem v torek kupila eno termo posodo za naše izlete, da bomo lahko jedli toplo kosilo. Super zadeva, priporočam! sem bila v življenju prevečkrat lačna in sem posledično skoraj nehala komplicirati To pomaga, ja. Lubi je v panami na eni humanitarni akciji, kjer sva bila, začel jest OLIVE! Prej jih ni maral, tam pa ni bilo nič za jest (oba sva shujšala več kot za 1/10 svoje teže, pa nisva debela), samo en kozarec oliv je bil. Zdaj jih ima pa ful rad. No, vsaj nekaj dobrega od vsega tega . Jaz sem pa itak vedno lačna, čeprav dalj časa konstantno sestradana sem bila samo na tej akciji, 1 mesec, ne tako kot ti. hope, hehe, če niste na zelenjavo, potem verjamem, da si nimaš kaj dosti za pomagat z mojimi jedliniki;) No, če boš kdaj v lj., pa lahko prideš probat .