|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
1.11.2010 10:30:37   
Sacherca
mini prvic jih bom delala,pomoje povsod pasejo,sploh,ce je bila kaka omaka poleg user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/11103/priloge/rizeve-kroglice-s-sirom/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.11.2010 10:32:32   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

js bi mela pa recept za riževe kroglice-čeprav vem da sem ga nekje že mela ampak hu novs kje je..
sj to maš loh povsod zravn vrjetna ane..

jst jih nardim tako, da skuham riž, potem umešam notri jajce, narežem mocarelo na kocke, oblikujem kroglico v sredino dam mocarelo, povaljam v drobtinah in spečem. To je to.

Ne vem pa kaj bi danes kuhala.....jst bi štruklje pa solato, samo mojmu to glih ne diši...kaj še od mesa paše zravn?

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 1.11.2010 10:35:06 >

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.11.2010 10:34:26   
mini86
si morm prou napisat ker js mam recept samo za riževe zrezke..no pa jih še nism probalauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.11.2010 10:38:10   
Felicita
juha iz oranžne buče (pa ne une ameriške, ampak hokaido al kaj je že) in škampi na (belo) buzaro. po zmrzovanju na grobovih pa še segedin user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.11.2010 10:38:45   
mini86
k štruklom paše kšna svinina al pa govedina..no saj men..paše če narediš u bistvu slane štrukle in ne sladke..a ti bi sladke..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.11.2010 10:39:19   
mini86
felicita joooj a se loh plissss povabm k teb na škampe

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.11.2010 10:47:21   
5ra8

k štruklom paše kšna svinina al pa govedina..no saj men..paše če narediš u bistvu slane štrukle in ne sladke..a ti bi sladke..

ma men je useen. jst bi itak sm štruklje pa solato, kar potem pomen da bodo slani.

moj pa s štrukli ne bo glih čez pršu user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.11.2010 10:50:35   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

ma men je useen. jst bi itak sm štruklje pa solato, kar potem pomen da bodo slani.

speci mu na hitro eno kurje berdce zraven..?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.11.2010 10:55:14   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

speci mu na hitro eno kurje berdce zraven..?

saj to študiram, še boljše bi pa blo, če bi še kakšno omakco zravn nardila, ker potem bo res vse suho....hm....ma, bom se že neki spomnla....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.11.2010 10:57:32   
enea
piščančja prsa in krompir v pečiciuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.11.2010 11:39:35   
mini86
men je dobra omakca za čez štrukle al pa cmoke iz sladke smetane in sladkorja..to zavreš in poliješ čez..lahko tud prepražš droptine in pol čez poliješ smetano in vse skp čez cmoke..mmmm

no 5ra to pr teb verjetno oz pr tvojmu ne bo čez pršl aneuser posted image

loh mu en meso spečeš pa omakco iz kisle smetane nardiš..al pa kar maš v hladilniku skp zeš, fajn začin pa bo..inprovizacija je zmeri dobrauser posted image

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 986
1.11.2010 11:47:33   
marta82
Pri nas bo pa kar "domača" pica. Mož naredi (meni) odlično.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.11.2010 11:51:51   
sonček33
Včeraj: svinjska pečenka, pečen piščanec, pečen krompir, francoska, kostanj v omaki, zelena+radič solata, sadna kupa  - kuhala taščauser posted image

Danes pa krompirjev burek, juha..

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.11.2010 11:59:10   
Arwenko
Mi smo pa imeli v soboto požrtijo s krvavicami, zeljem, repo, krompirjev, pecivo, vse kar sodi zraven, včeraj sva bila na "ostankih" od sobote, danes bomo pa čisto na easy, malo piščančjih fingersov in riž z zelenjavo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.11.2010 22:21:22   
ronja
Danes pastirska pita in vroča čokolada in čokoladni sladoled za čez (oboje kupljeno, smo bili pri dediju) (če se kdo zmrduje nad kombinacijo sladic, naj poizkusiuser posted image - namig: ne moreš čokolade kombinirat s čokolado, da ne bi pasalouser posted image ). No, so bili pa predvčerajšnjim začinjeni piškoti, sem jih hotela še okrasit, pa smo prehitro vse zmazali...

Mene tudi zanima kazimir riž, lepo prosim...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.11.2010 22:58:30   
5ra8

men je dobra omakca za čez štrukle al pa cmoke iz sladke smetane in sladkorja..to zavreš in poliješ čez..lahko tud prepražš droptine in pol čez poliješ smetano in vse skp čez cmoke..mmmm

no 5ra to pr teb verjetno oz pr tvojmu ne bo čez pršl aneuser posted image

loh mu en meso spečeš pa omakco iz kisle smetane nardiš..al pa kar maš v hladilniku skp zeš, fajn začin pa bo..inprovizacija je zmeri dobrauser posted image

sladko u bistvu ni šlo zravn ker so bli slani štrukli pa solata tud. Tko da sem naredila stročji fižol v omaki s kislo smetano. Je ful dobro izpadlo, pa še en kos svinjine sem spekla pa je blo user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.11.2010 23:31:39   
Kerensa*
Danes so bili za kosilo trije sendviči. user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.11.2010 10:55:24   
naja17
Puranja rižota

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.11.2010 11:39:00   
constanca

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.11.2010 11:41:07   
constanca
ocitno me nekaj heca....user posted image

grej jaz raje kosilo prej pojest in potem napisem se enkrat

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.11.2010 12:01:52   
mini86
buranja, pire krompir, vanilijev puding

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.11.2010 12:03:42   
*miska.mcc*
nimam pojma še. bi pa:
poceni
dobro
hitro
enostavno

pa da za pol za zvecer se kaj ostane....predlogi dobrodosli.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.11.2010 12:25:45   
ronja
miška, pica zadosti vsem tvojim pogojem. Ali pa testenine s paradižnikovo omakco. Ali pa vaflji.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.11.2010 13:07:35   
zvezdica_1
goveja juha, špinača, pire krompir in govedina. za sladico pa jabolčna pita in potica....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.11.2010 13:23:41   
constanca

....sem se napokala! Danes smo imeli krompir po toskankso in cisto juho s palacinkasimi rezanciuser posted image ne vem kako se pravilo rece.

Riz Casimir res ni znan v Slo je pa ena taka fajn stvar. Pri nama je prakticno vedno na zalogi vse, da lahko to skuhava kadar si zazeliva ali pa pridejo kaksni obiski. Navadno imajo vsi radi in se lepo se da nastimat na kroznik. Sem hotla eno slikco pripet, pa ocitno nisem dovolj pri pameti za kaj takega. Kaj cmo, menda IQ niha od dneva do dneva. Sem ravno zadnjic brala en clanek in se zdaj na velko tolazim s tem (seveda le v dneh, ko glava ne dela najboljeuser posted image )

Torej Ris Casimir (celo na Wikipediji je omenjen) je dolgozrnati riz z omako s curry-em s koscki mesa in sadja (ananas, banane, hruske itd...)
Midva ga narediva tako, da cebulo prepraziva, dodava carry (mesa pri nas ni (je ravno tako zelo dobro), se pa lahko doda kosce perutnine, svinjine, originalno se mi zdi, da je govedina...ne me drzat za besedo), zalijeva s kokosovim mlekom (lahko smetano), dodava po dolgem na pol prerezane banane, hitro pokuhava. Riz lepo das v eno posodico in zvrnes na kroznik, dodas omako in okrasis z ananasom itd. Hruske znajo malo pohladit in fajn pasat, ce je malo prevec curry-ja padlo v lonec. Upam, da sem razumljivo povedala. Stric Google ima nekaj fotk na zalogi....

Mateyka, sem imela se nekaj cicerike za porabit in sem ta vikend naredila nekaj takega kot si ti zadnjic opisala...z vermiccel-i (jaz si pod to besedo predstavljam in poznam samo kostanjev pire, osladkan, na "rezance" stisnjen....meni ne prevec dobra zadeva).
No, nisem imela vsega doma (paprike), ampak je super ratalo tako, da ta tvoj recept je super. Hvala, da si ga dala javnostiuser posted image . Jaz sem sicer na koncu tarjatele zakuhala in prodala naprej kot tarjatele s cicerikino omako. Vazno, da je bilo mojemu dragemu vsec in bomo se kuhali, ker mi vcasih rez zmanjka idej kam naj se stlacim ciceriko.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
8 najboljših zdravih zajtrkov za nosečnico
Če ste brez idej, kaj bi si pripravili za zajtrk, da bi bilo zdravo in bi koristilo vam in vašemu razvijajočemu se otrok...

velikost penisa
danuska

za vse ki vedo kaksna je partnerjeva velikost penisa?

do 15 cm (27%)

nad 15 do20cm (57%)

nad 20 do 25 cm (10%)

več kot 25 cm (6%)

Število vseh glasov: 480

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!