|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj danes kuhate?
27.11.2012 9:52:53   
mini86
dj zrihti za krompirušouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
27.11.2012 13:17:51   
LittleSun
Eno vprašanje imam punce. S tamalim sva delala muffine in sva pozabila dati noter pecilni user posted image user posted image ugotovila, ko so bili že v pečici in sem začela pospravljati in našla še zaprto vrečkico user posted image user posted image Je to za jest??

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
27.11.2012 16:39:47   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Eno vprašanje imam punce. S tamalim sva delala muffine in sva pozabila dati noter pecilni user posted image user posted image ugotovila, ko so bili že v pečici in sem začela pospravljati in našla še zaprto vrečkico user posted image user posted image Je to za jest??

seveda user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
27.11.2012 16:45:42   
Paštetka
Pa še bolj zdravo user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
27.11.2012 17:04:56   
aprilčica07
Pri nas danes: jota, za tamala dva še palačinke, za naju pa "frtalja".

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
28.11.2012 10:16:42   
mini86
segedin, pa če se mi bo dalo še palačinke..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
28.11.2012 12:09:37   
_sonček
mineštra s piščancem in različno zelenjavo, ajdovi štruklji (kupljeni - pečjakovi)

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
28.11.2012 12:17:53   
LittleSun
Mafini včeraj so bili odlični user posted image user posted image

Danes pa pire iz krompirja in cvetače in ribje palčke ter solata.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
29.11.2012 8:29:18   
aprilčica07
Danes: mineštra in lazanja user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
29.11.2012 8:31:32   
Tutan
Včeraj: ričet
Danes mi diši po ribah... moram na kratek sprehod do ribranice. Kaj bo, pa pojma nimam. Verjetno kakšne male postrvi, blitva in popečen kruh.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
29.11.2012 8:34:35   
Tippi
Mi smo vsako zimo velik na zelju, tko da men se zdi, da bo danes zelje user posted image Kakšno in kaj, se bom pa odločala v zadnjem trenutku. kot vedno.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
29.11.2012 8:37:15   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Včeraj: ričet
Danes mi diši po ribah... moram na kratek sprehod do ribranice. Kaj bo, pa pojma nimam. Verjetno kakšne male postrvi, blitva in popečen kruh.

Jaz sem v nedeljo delala blitvo in lososa. Kako narediš blitvo? Saj ne, da moja ni bila okusna, ampak jo že vrsto let delam po istem principu, zdej se mi je pa zaluštalo, da bi jo mogoče mal dodelala.
Moj recept. Kuham krompir v kosih, skupaj z na grobo narezano blitvo. Potem na kokosovem maslu na brzaka dam česen, da zadiši. ko je vse skuhano, pomešam zraven česen in zalijem z olivnim oljem, solim in popram. itak vse malo pretlačim, da je bolj "zdrizasto", da ni tistih ogromnih kosov krompirja. brez kakršnih koli drugih začimb. zdaj pa še tvoj receptek por favor user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 29.11.2012 8:38:14 >

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
29.11.2012 8:38:55   
uškinamama
Joj kako meni diši česen na olivnem olju ....
Mogoče pa bom tudi jaz delala ribe in blitvo user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
29.11.2012 8:43:13   
Tutan
Jaz jo včasih delam z ali brez krompirja.
Princip v osnovi enak, s tem, da dam jaz krompir v kosih z blitvo kuhat. Ko je kuhan, precedim. Na olivnem olju prepražim česen (brez kokosove masti user posted image ), dodam krompir z blitvo in popražim.
Včasih dam blitvo pa krompir kar v pečico, pokrijem in se dušita (dabita user posted image user posted image ), zadnjih 5 minut pa odprem, da se zapečeta.
Danes bom delala samo blitvo, nekak mi krompir ne diši. Pokuham (imam domačo, ne vem, kakšno ti uporabljaš), odcedim, na olivnem olju prepražim skupaj s česnom.

Dobra varianta za k ribam je tudi krompirjev narastek s cvetačo. Pokuham, fliknem v jonsko posodo, prelijem z mešungo jajc in kisle smetance, ko je pečeno pa narežem na take tanke kose. Tut fino. Moram 1x probat z blitvo. user posted image

Uška, ja meni česen+olivno taaaakkkooo dišiiiii user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
29.11.2012 8:43:37   
Paštetka
Joj kako meni diši česen na olivnem olju ..

potem pa probaj narediti tole:

NA olivnem olju malo "zadišiš" česen, potem pa gor nasipaš polno ponvo rukole in malo podušiš. RAcimo minutko-dve, toliko, da skup pade.
Rabiš dosti olivnega in dosti česna. In vse tole z še malo večjo merico olivnega olja na kuhane špagete. Za na vrh in lep izgled krožnika daš tanke rezinice pršuta.

Jaooo....kakšne lušte sem si naredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2715
29.11.2012 8:46:29   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

NA olivnem olju malo "zadišiš" česen, potem pa gor nasipaš polno ponvo rukole in malo podušiš. RAcimo minutko-dve, toliko, da skup pade.
Rabiš dosti olivnega in dosti česna. In vse tole z še malo večjo merico olivnega olja na kuhane špagete. Za na vrh in lep izgled krožnika daš tanke rezinice pršuta.

Pridem.
Kombinacija rukola, pršut, olivno, česen - preverjeno odlična!
O damn. Lačna.!!!!!!!!!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
29.11.2012 8:48:33   
_sonček
goveji zrezki v omaki, solata, kruhovi cmoki

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
29.11.2012 8:54:26   
Paštetka
tutan, kam prideš? user posted image Še ne vem kaj bom danes kuhala. Sem totalno brez ideje in volje za kuho. Nič mi ne dišiuser posted image

Včeraj smo dušeno ajdovo kašo s pršutom, sveže sv. zrezke, pa motovilec.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
29.11.2012 8:55:02   
Tippi
Princip v osnovi enak, s tem, da dam jaz krompir v kosih z blitvo kuhat.

ja, ja, jaz tud skupaj kuham, sem napisala user posted image se mi ne bi dalo pacati, vse posebej, čeprav jih dosti kuha posebej. ne vem v čem je štos?

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
29.11.2012 8:56:59   
Tutan

tutan, kam prideš? user posted image Še ne vem kaj bom danes kuhala. Sem totalno brez ideje in volje za kuho. Nič mi ne dišiuser posted image

Tja kjer se bo to jedlo user posted image
Bi bila zdajle z veseljem v eni primorski dobri gostilnici, z starimi mizami, prebarvanimi na belo, pa karirastimi rdečobelimi prti, z velikim globokim krožnikom teh testenin. Pa deci rdečega zraven. Ouje! Zunaj bi pa pihala burja. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
29.11.2012 8:59:13   
uškinamama

Delam, delam user posted image  , jaz dam še malo ostruženega grane paddano gor. (ostružen je nariban na široko  user posted image  ne vem kako napisat.
Veš, da se da pocvret rukolo tako, da je hrustljava kot čips?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
29.11.2012 9:00:06   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Princip v osnovi enak, s tem, da dam jaz krompir v kosih z blitvo kuhat.

ja, ja, jaz tud skupaj kuham, sem napisala user posted image se mi ne bi dalo pacati, vse posebej, čeprav jih dosti kuha posebej. ne vem v čem je štos?

Pomojem samo v tem, da se blitva kuha manj časa. Samo jaz to elegantno (hehe) rešim s tem, da jo dam malo kasneje not.user posted image
Drugače ne vidim razloga.
Ok, obstajajo kekci, tako kot moja mama, ko ima posodo za vsako zadevščno. Torej posodo za krompir, pa posodo za čaj, pa posodo za pražen krompir, pa posodo za omake. Mogoče nočejo v posodi za krompir kuhat tako krompirja kot blitve user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
29.11.2012 9:00:31   
Paštetka

Bi bila zdajle z veseljem v eni primorski dobri gostilnici, z starimi mizami, prebarvanimi na belo, pa karirastimi rdečobelimi prti, z velikim globokim krožnikom teh testenin. Pa deci rdečega zraven. Ouje! Zunaj bi pa pihala burja. user posted image
itak. Si te predstvaljem v oivnozeleni bundi s kapuco, ki ima tisti kosmati robo, kako se vlečeš skup, pa z rdečim šalom okrog vratu. Pa dlani tiščiš med bedra. user posted image

Aja, zdaj mi je potegnilo, da bi ti noter sedela verjetno user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
29.11.2012 9:01:59   
uškinamama

Srce moje zlato. Bele mize in rdeč karirast prt - no go v tipični primorski gostilni.
Pošlji mi naslov v zs - ti pošljem malo našega olivnega olja (ful dobra letina letos) in refoška. Pa še kanček burjeti dam notri. user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
29.11.2012 9:02:04   
Paštetka
Veš, da se da pocvret rukolo tako, da je hrustljava kot čips?

imam raje žilave stvari. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......