Paštetka
|
Ja, meni delajo ZS-ji. Sicer pa, sem malo v šoku. Pa bom tako napisala... Par dni nazaj, je ena babica (nisem takrat vedela, da je babica) kupila od mene ene majčke s kratkimi rokavi, ki sem jih imela na bolhu, ki so imele en tak mini flekec. Nikoli nisem ničesar prodajala, sploh kakšnih takih zadev, pa sem si mislila, ajde, da jih ne bom samo v cerkev dajala, mogoče pa komu prav prideje, za doma, ali za ustvarjanje, pa ko glih nikomur denar ne raste na drevesu.... Cena je bila 0,5 eura...amapak to nima veze. Kar želim povedati, je to, da mi ta babica odpiše, da se je njena vnučka ful razveselila teh majčk, in da se lepo rahvaljuje. WTF! Ne poznam otroka, ki bi se sredi zime razveselil popackanih majčk s kratkimi rokavi. Pa sem vprašala gospo, če bi se ji zdelo vredu, da deklici še kaj pošljem, ker nisem želela, da bi si kaj mislili. Pa mi napiše: da je težko, da se trudita tudi ona dva z dedkom pomagati. Evo, sem napakirala poln paket oblačil (lepih, z dolgimi rokavi , kavbojke...), sladkarij, ipd...in poslala včeraj. Počutila sem se odlično, vedela sem, da bom dobila enkrat povrnjeno. Hvala ti Uš. Sem se zdaj še spomnila na tisti filmček, ko ga je kakšen teden dni nazaj dala gor ena RR-jevka, ko so verižno drug drugemu pomagali. Upam, Uš, da se tudi tebi kmalu povrne prijaznost, nesebičnost. Joj, sem še vedno malo pod čustvi. Noseča nisem, najverjetneje bo bližajoči se Božič kriv
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 29.11.2012 9:47:22 >
|