alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca IZVIRNO SPOROČILO: alex17 mi gremo verjetno tudi v četrtek tja, se lahko dobimo! mene pa bolj tulipani zanimajo kot dinozavri Ja lahko se dobimo jaz bom jutri za sigurno vedela če gremo in kdaj približno bomo tam - se morava z lubijem zmenit jutri, ko pride domov. Kdaj bote vi tam? Danes sva bile s Pio spet skoraj cel dan zunaj. Ugotavljam, da mi čez dan zaspi samo še v vozičku bom jo morala začet spet navajat, da mi bo znala čez dan zaspat tudi noter, ker ko bo kak dan res lilo zunaj, ne vem kaj bom naredila. 3-4x in to samo v vozičku. Kako jo naj spet navadim, da bo spala tudi noter? Ker ji očitno sveži zrak in voziček ful odgovarjata. Ima katera kak predlog? Majčyca super, upam da se dobimo in spoznamo!! mi bomo šli verjetno že dopoldne ko ne bo tok gužve (upam!), recimo tam okol 11h. za ziher bom pa jutr vedela. mi boš poslala svojo številko na ZS da se bova slišale? spanje podnevi-podobno, več ali manj le v vozičku, notri samo včasih po dojenju v najini postelji, samo to se kar hitro zbudi, max traja 1 uro. predloga pa žal nimam... drugače sem pa malo brala tu na RR forum Povezano starševstvo in je silno zanimivo spoznati malce drugačen način gledanja na spanje, dojenje, crkljanje ipd. in bolj ko spoznavam našega miškota, bolj vidim, da je tip otročka, ki rabi veliko telesne bližine in topline-za primer: take in drugačne igrače ga sploh ne zanimajo kaj hudo oz. se jih zelo hitro naveliča, pa so lahko še tako melodične in delajo ne vem kaj, niti se ni nobeni igrači še smejal ali ob njej vriskal (ene ste pisale, da se npr. smejijo pametnemu kužku, Ian bi ga 100% samo z zanimanjem gledal 10 minut potem pa ne več), nasprotno pa se na ves glas smeji in vriska, ko se igrava skupaj-mu piham in "prdim" z usti na vrat, mu pokam razne frise, ga dvignem v "aviončka", ko na meni pase kravice ipd. in to brez kakršnihkoli igrač razen mojih prstov in pa najbolj zadovoljen otrok na svetu je, ko se tesno prisesa na joško in z eno roko drži rob modrca, da ve da sem tam me zanima, kake izkušnje s tem imate druge? se vaši radi sami igrajo z igračami ali rabijo vas? nočko!
|