|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
25.4.2010 15:25:23   
ellie
KiA*** sej to so kao te nosečniške majice. Ampak v bistvu so za dojenje. Oni spodnji del pri dekolteju je samo tak kos spodaj zašit, ki se potegne gor..spodaj pa je potem luknjauser posted image  in pri teh majicah ti potem nima kaj gor lezt.

nincrli ful lepe fotkeuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
25.4.2010 15:35:47   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Mi smo danes že ceu dan na vrtu.Smo otvorili sezono roštiljanja in se fajn napokali. Mala zdej spi v vozičku ku kraljica.Ko se zbudi jo pa nahranim in gremo na sprehod da malo kalorije pokurimo. user posted image

uuu mi smo tud meli čevape danes zunaj pečene, na sprehodu pa že dopoldne bli...

joj naš je dans skos lačnuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
25.4.2010 15:58:54   
grahek85
I, nincrli, ste lušni user posted image Hi hi, tebe sem si pa res nekak tako predstavljala user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
25.4.2010 16:47:27   
marijaa
Moj je danes pred hišo Patriku sestavil trampolin, sva ga kupila v Hervisu in je ves navdušen. Še tamala dva smo mogli za nekaj trenutkov položiti nanj in pol je hodil on po njem nežno in previdno kot mačka, da se ne bi preveč treslo. Alina je uživala, se je tako lepo smejčkala gor, Tian pa je malo prestrašeno in zelo začudeno se oziral na okrog kje za vraga je zdaj user posted image .Mi smo tudi danes imeli kosilo iz žara, je moj pred hišo pekel na žaru. Najedli smo se ful, Tian nas je opazoval in še sam cmokal zraven user posted image . Dobil pa še revež ni nič.
nincrli Ful lepe fotke. Nas pa krst čaka 9.5. Imeli bomo tudi v gostilni kosilo, upam, da bojo pridni. A ve boste vse župnika na kosilo povabile? Midva nimava namena, pa tak dvomim, da bi sprejel, ker jih bo 7 naenkrat krščenih.
Koliko obrokov na dan imajo zdaj vaši? Jih ponoči še hranite? Jaz sem se oddločila, da bom Alini ukinila nočen obrok, ker je je dovolj skupaj in ponoči nima dna, bi spila kolker bi ji dala. Tian pa že vsaj 6 tednov med 22 in 5 h ne je.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
25.4.2010 17:40:03   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

I, nincrli, ste lušni user posted image Hi hi, tebe sem si pa res nekak tako predstavljala user posted image

hihi no fajn... tamali je edin pokrempan po nosu, se je mogo en dan prej pokrempatuser posted image ti nohti, res jih je treba non stop strič...

Mi smo povabili župnika na kosilo, ker je naredil krst posebej za nas, no pa še eni so imeli za nami... Pa je prišel potem v gostilno, sam je kosilal že prej (verjetno z onimi drugimi) no nama je pa prinesel še liter vina in pa tist, ko piše gor, da je tamali krščen. Pri nas je taki mali kraj, tak da itak da smo ga povabli pa ful fajn mlad župnik je... Pa niti kuharce nima, je zafrkaval pol moji dve sestrični in sestro, da kuharco rabi, če je kira zainteresiranauser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
25.4.2010 17:49:50   
somic
ellie, kje si našla ta očala za baby- je??? lani sem videla eno mamico, poleti, pa je bil njen tolk star ko bo naš poleti pa je ime takšna očala, od takrat naprej jih iščem pa jih nikjer nisem našla. daj lepo prosim povej, ker sem jih res imea namen kupti, sploh zaradi tega ker bom toliko na morju z njim.

nincrli, super luštkani ste, bravo za vas user posted image user posted image user posted image je bil fino dogodek, kaj? jaz sem bila full zadovoljna z našim krstom.

sem končno tudi jaz dobila slikice od fotografinje, tako da bom še jaz kakšno prilimala. user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
25.4.2010 18:00:20   
somic
pred krstom

user posted image

med obredom- jaz, očka in eden od botrov, brat od mojega, pa patrik seveda user posted image

user posted image

na koncu

user posted image

in mi trije na koncu slavja v restavraciji

user posted image

< Sporočilo je popravil somic -- 25.4.2010 18:01:11 >

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
25.4.2010 18:02:12   
somic
da se ne boste spraševale, če sem res tako mini... moj ima skoraj 2m user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
25.4.2010 18:17:11   
nincrli

je ful fajn dogodek jauser posted image

evo šeuser posted image

user posted image

tot piščanc se tolk dere, se je tamali taaak kregal z njim, je blo ful smešno

user posted image

tu je pa skor plenico pojedo

user posted image

pa še z botrco (sestra moja)

user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 25.4.2010 18:21:07 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
25.4.2010 18:23:10   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: somic

da se ne boste spraševale, če sem res tako mini... moj ima skoraj 2m user posted image

user posted image

a je kaj jokal Patrik v cerkvi?

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
25.4.2010 18:23:10   
somic
nincrli, super, bravo za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
25.4.2010 18:33:18   
ugi
Same fine slikice, res ste luštni vsi po vrsti. user posted image Super, da ste tako lepo preživeli krščenja, to je res lep dogodek (čeprav midva jih nisva krstila, kaj pa vem mogoče bomo pa skupaj s poroko enkrat še to nardili, če se da user posted image ). Je pa moj boter fantku od enih naših prijateljev. user posted image

Mi smo imeli pa zdele mojo mami in atija na obisku, sem bila ful vesela, da sta prišla. Smo šli mal na sprehod.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
25.4.2010 18:43:00   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

user posted image

a je kaj jokal Patrik v cerkvi?

ne, bil je pafull žejen, je spil celo stekleničko čaja user posted image

pa vaš? je bil tudi priden, ne?

evo, moj pijanček user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
25.4.2010 19:19:45   
nincrli
naš je vse prespal, še voda po čelu ga ni zmotila, je sam mal gor pogledaluser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
25.4.2010 20:11:51   
ellie
somic ta očala sem našla na nemškem amazonu. In če jih ne bom našla kje za kupit, jih bom pač tam naročilauser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
25.4.2010 21:18:05   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

somic ta očala sem našla na nemškem amazonu. In če jih ne bom našla kje za kupit, jih bom pač tam naročilauser posted image

aha, se mi je zdelo, da bo kaj takšnega. moram it še jaz v akcijo. če jih najdem kje ti sporočim, ti pa meni, lepo prosim, ok?

kakšna pa je cena na amazonu?

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
25.4.2010 22:07:58   
alex17
čer punce!
kake lepe fotke od krstov, nincrli in somic! nincrli, jaz sem se te pa čisto drugače predstavljala, bolj ravne temne lase user posted image res ste vsi luštni, malčki še sploh v unih belih oblekicah user posted image   a to je obvezno da so tko za krst oblečeni? ker mi nimamo nič takega doma in sem ga mislila kar v kako lepo srajčko in hlačke oblečt pa kako lepo kapico user posted image   imamo pa krst prvo nedeljo junija, pa nimam še nič, bo treba počasi začet rihtat...

mi smo tudi preživeli prekrasen dan na Vranskem-šli ob 11h, domov šele ob  pol sedmih zvečer prišli, Ian je bil cel dan ful priden, sva s kolegico uro in pol vozičkale do ene vasi tam, kjer je bil sejem in seveda cel džumbus, pa ga ni nič zbudilo, je skoz spal kot polhek. fanta sta šla pa na en hrib tečt, pol smo pa še čevape in kotlete spekli na žaru pa zraven fajn solatka user posted image   je bil tam en fantek star 6 mesecev in sta bila z Ianom enako velika, samo da on že sedi in je gosto hrano, vsi se čudijo kolk je naš velik user posted image

lahko noč!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
25.4.2010 22:10:29   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Koliko obrokov na dan imajo zdaj vaši? Jih ponoči še hranite? Jaz sem se oddločila, da bom Alini ukinila nočen obrok, ker je je dovolj skupaj in ponoči nima dna, bi spila kolker bi ji dala. Tian pa že vsaj 6 tednov med 22 in 5 h ne je.

ja, pobožne želje da ponoči ne bi jedel, še zmeraj podnevi na 2,5-3 ure in tam 2-3x ponoči, se pa samo dojiva. samo sem vesela, da imam dosti mleka in naj kar tako ostane še nekaj časa user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
25.4.2010 23:25:29   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

aha, se mi je zdelo, da bo kaj takšnega. moram it še jaz v akcijo. če jih najdem kje ti sporočim, ti pa meni, lepo prosim, ok?

kakšna pa je cena na amazonu?

Jaz sem Luku pred več kot 4 leti kupila očala Baby Banz http://www.babybanz.com - samo da imamo mi oranžne, ne morde - v optiki Anja na Dunajski 57. In so res ful dobre.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
25.4.2010 23:27:21   
ugi
Cena je pa bila: 35,47 EUR

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
26.4.2010 1:06:24   
naja6

Jaz mojemu sončku dajem 5-6 obrokov na dan s tem da poje od 170-180ml in ponoči spi brez zbujanja,je pa tako da mi ponavadi več ne vzdrži 4 ure brez da bi jedel

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
26.4.2010 7:07:03   
ellie
ugi hvala za info. Tako da jih očitno imajo tud v slouser posted image

somic na amazonu pa je cena 20 eur.. Bom pa zaj pogledala še v Avstriji za ceno.

Midva z Anejem sva spet pokonci...ampak se počasi odpravljava nazaj spat. Potem pa gremo z majo mami malo v šoping v Graz. Si moram kupit nekaj za oblečt...ko se 15.5. tast in tašča poročitauser posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
26.4.2010 7:09:41   
nony
Dobro jutro...midve sva dones kr v dnevni spale..jo je full napenjalo ponoči..včeraj smo zamenjali mleko me zanima kaj bo ...kolk časa traja,da vidiš ali je dobro ali ne..?

Upanje ostaja....

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
26.4.2010 7:33:24   
egleria
dobro jutro!

lepi ste bli vsi za krst user posted image mi ga mamo pa konec maja (30.)
mi smo bli pa včeraj v Šempetru v savinjski pri teti od mojega in smo se ful fajn meli.. res je bil prelep dan..
samo smotano je ko Patrika ful grdi krči matrajo že od cepljenja dalje (od torka) pa ful smrdljivo prda. pa kakal mi tudi ni od torka dalje pa do včeraj.. mu niso pomagale ne kamilčke niti kremica, nič user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
26.4.2010 7:44:22   
majčyca
Dobro jutro!
Mi pa smo bili v soboto na birmi, je bil moj user posted image boter njegovi sestrični, ki je šla k birmi. Bilo je fajn, pa še vreme je bilo super. Je pa se birma začela komaj ob 15h, tako da se je vse skupaj zavleklo kar do jutra. Jaz sem po končani birmi v cerkvi Pio peljala domov, jo skopala, nahranila in dala spat (pač enako kot vsak večer) in jo je moja mami čuvala, jaz pa sem šla malo nazaj pogledat. In sem ji pripravila 90ml AM (čeprav se drugače samo dojiva) in se je zbudila že nekaj čez 22h (kar se do sedaj ...še nikoli ni) lačna kot volk, ji je mami dala AM in je vse v šusu spila, jaz pa sem na srečo bila že na poti domov, ker ko več ni bilo mleka v flaški, je grozno začela jokat dokler nisem jaz prišla domov in ji še dala za jest in mi je potem lepo nazaj zaspala. Sem pa prvič nardila zdaj to, da sem jo pustila doma in šla nekam malo dalje (da nisem ostala v istem kraju, da bi lahko bila takoj doma) in se je ravno takrat zbudila s takšno lakoto. Kot da bi čutila, da me ni doma...
Je pa se mi zdaj začela kar 3x na noč zbujat, ker je lačna user posted image ne vem, če ji ne bom res začela zvečer dajat riževe kašice, kot mi je svetovala P, čeprav bo komaj 14.5. stara 4 mesece. Je katera že to naredila?

Pa ful je prehlajena zadnje dni. Vročine nima, samo veliko kiha, poln nosem ima in tu in tam zakašlja. Upam, da se bo to čimprej uredilo.
Pa še to - do zdaj mi je vedno kakala vsak dan vsaj 2x, danes pa je že 4. dan, ko ni čisto nič in jo kar napenja zaradi tega. Pa sem ji včeraj dala sladke kamilice, pa ni pomagalo čisto nič. Kaj je še za naredit?

Mi pa gremo v četrtek verjetno v Volčji potok, bo ful lepo vreme, pa da še ujamemo razstavo dinozavrov (se mi zdi, da je še samo do nedelje).

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Kje kupujete?
kincapika

Kje najraje kupujete nosečniška oblačila?

V trgovinah (Slovenija) (75%)

V trgovinah (tujina) (9%)

Kataloška prodaja (4%)

Internetni nakupi (Ebay) (1%)

Dobim od prijateljic (11%)

Število vseh glasov: 1357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!