Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 14:38:04
|
|
|
|
nincrli
|
sva bila že drugič zunaj, zdaj s kengurujem, mu je zanimivo okrog gledat, super stvarca... Je pa kar zaspal, ko sva prišla not. Jaz se morem začet za izpite učit bo junij takoj tu, glede na to kak mal časa imam pa bo res treba en mesec prej začet... Se mi ful ne da, sam kar se more se more a ne;) zvečer bo šel Nataniel spat, mama in ati pa učit, še dobro, da ima moj tud kup učenja, če ne se bi mi še manj ljubilo...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 15:54:12
|
|
|
|
ellie
|
Očitno vse malčke matra ta luna. Čeprav pri nas pa bolj mene daje kot Aneja Se je pa Anej začel obračat na trebuh in me ga je kar strah pustit samega...ker kravic pa noče past in pol tišči glavo z noskom dol. Je pa smešen, ko ga imam pri sebi, ko sedim tu za računalnikom...in se mu ful dopade, da z rokico po mizi tolče. Pa prej sem še jedla zraven in je gledal vilico od krožnika do mojih ust, vsak grižljaj posebej...češ, zakaj pa men ne date tega, prav tak pogled
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 16:14:01
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 A pri vas na ob dojki enako radi jejo? Ne, iz leve bolj teče in hitreje končava, na desni se pa raje crklja. Mam zato desno bolj produktivno, je več mleka
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 20:31:25
|
|
|
|
tweety83
|
Midve sva tud danes šle k omi s kengurujčkom in se je mali ful dopadlo,ko je lahko opazovala vse naokrog in je bila ful dobre volje. Sej to je ena fina stvar,sam križ te pa tud pol že mal boli.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 20:34:19
|
|
|
|
nony
|
Naša že dva dni ni kakala..danes je full jokala popoldan pa sploh ne evm zakaj...temperatura ji je narastla do 38.4...sploh ne vem kja ji je...a mislite da so zobi??
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 21:52:05
|
|
|
|
alex17
|
čer! joj sem zmatrna, je bil prelep dan samo se mi zdaj pozna. v arboretumu smo bili dobre 3 ure in vsi trije ful uživali-Ian se je najprej nosil z očijem v kengurujčku in zvedavo opazoval okoli, potem se je zmatral in sva se podojila na eni klopci med rožicami in potem je lepo zaspal v vozičku, ko se je zbudil še malo pokonci pa za konec valjanje po dekici na travi z mamico res je bilo krasno, vsi tisti tulipančki in dinozavri, samo gužva pa strašna. bomo še šli takrat, ko bodo vrtnice! Majčyca, mi je zelo žal da se nam ni ratalo dobit! pa drugič ne? Marijaa, vi ste bili tudi? pa Ugi ne? to je pa nekaj današnjih fotk: pa še ena od doma...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 21:53:52
|
|
|
|
alex17
|
joj jih nisem prej obrnila
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 29.4.2010 22:00:58
|
|
|
|
alex17
|
pa še dve...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 8:34:38
|
|
|
|
Isabelle
|
Pozdravljene, midve sva učeri ble ceu dan zuni.Dopoldne sva šle na sprehod, sam vidim da počasi bo treba te sprehode obrnt na večer oz. pozno popoldne ker js sem se skuhala.Po kosilu sva pa šle na vrt, mala v vozičku js na ležalniku in sva uživale sto na uro do večera. Edino previt in nahranit sva hodile notr. Danes ponovimo. Razmišljam kam bi se dalo it v nedeljo pohajat, samo bojo povsod gužve, ne? Jutri pa roštiljamo.Js bom kalamare jedla, ker mesa mam polno glavo.Komi čakam. Učeri smo pa morje rezervirali, no danes potrdimo rezervacijo 100%.Gremo pa na Pag-Mandre, sva bla tam 3 leta nazaj in nama je blo super, pa apartma je 50m od morja in še ful ugodna cena.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 8:57:50
|
|
|
|
nincrli
|
Dobro jutro! A ju3 je arburetom odprt? Ste zdaj še meni lušte naredle:) bi nekam šli pa nevemo kam, ker nakupovalni centri pa so verjetno zaprti... V ned pa dobimo moje na obisk je sam ata bil tu takrat, ko so pohištvo montirali, no pol pa sestra na počitnicah ostane... Aja Nataniel ima danes 4 mesece. Je tak smešno, ker mesec dopolni vedno zadnjega v mesecu pa ne glede na to a je 28. al 30. Ker vsak mesec nima 31 dni...:D no pri enem letu bojo vsi preživeli 365dni...:D
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 9:30:32
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo! Mi2 bova danes tudi vozičkanje prestavila na dopoldne in popoldne, ker je sredi dneva ubitačno. Včeraj sem šla z avtom do BC ob 12h in je blo noti totalno nehumano, ker nimamo klime Sem pa avto nazadnje vozila pred 2 tedni, pred tem pa 4 mesece nič in se mi kr pozna Bom morala malo več vozit, ker drugače to nikamor ne pelje. Dobesedno U, alex, pa je res velik tale vaš Ian Ste lušni
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 30.4.2010 9:31:13 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 9:37:01
|
|
|
|
naja6
|
zamenjal, saj smo spali še slabše kot doma . Imam pa občutek, da mu je mleko res postalo premalo, tako da danes zvečer mu vmešam zraven malo riževe kašice. zamenjal, saj smo spali še slabše kot domauser posted image . Imam pa občutek, da mu je mleko res postalo premalo, tako da danes zvečer mu vmešam zraven malo riževe kašice. Saj vem da je glupo vprašanje,ampak pač ne vem ,kje se to nabavi in kako se pripravi,ker našemu je že tudi vse premalo kaj dobi
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 9:45:53
|
|
|
|
majčyca
|
Dobro jutro! Mi smo tudi včeraj uživali v Volčjem potoku, je bilo res lepo. Pa vreme je bilo super. Alex17 ja res škoda, da se nam ni uspelo dobit. pa drugič Marijaa - kaj ti imaš za tvoja dvojni voziček en del roza in drugi del plavi? Sem namreč včeraj v Arboretumu videla eno mamico z dvojčki in voziček je bil tak, kot sem opisala, pa tudi sta se mi zdela primerne starosti. Pa sem takoj pomislila, če si to mogoče ti. IZVIRNO SPOROČILO: naja6 zamenjal, saj smo spali še slabše kot doma . Imam pa občutek, da mu je mleko res postalo premalo, tako da danes zvečer mu vmešam zraven malo riževe kašice. zamenjal, saj smo spali še slabše kot domauser posted image . Imam pa občutek, da mu je mleko res postalo premalo, tako da danes zvečer mu vmešam zraven malo riževe kašice. Saj vem da je glupo vprašanje,ampak pač ne vem ,kje se to nabavi in kako se pripravi,ker našemu je že tudi vse premalo kaj dobi Riževo kašico sem jaz kupila v lekarni. Se pa zmeša v mleko in se lahko da tudi po flaški ali pa po žlički, kakor želiš.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 11:16:50
|
|
|
|
Isabelle
|
Sej pomojem riževo kašico daš lahko kr uno od Hipp, sej piše od 4.meseca dalje. Js z GH ne bom hitela.Je še čas.Zdej ni še nekih znakov da ji mleko ne bi blo dovolj.Mislim pa da je z GH prou da se začne počasi, ane?Ker rabi en čas da se lepo navadi.Moja kolegica je zdej sinčku začela uvajat in je rekla da je celo banano pojedel. Meni je to malo čudno da je celo pojedel, ker še mi ko pojemo banano smo dokaj siti, ne pa skoraj 5 mesečni dojenček.No, zadnje dni pa ne more kakat in noče oz. sploh ne more jest ker ga tko napenja in matra.Js mislim da je to preveč hitro vpeljala ker je mali bil navajen do zdej samo mleko, potem pa kar naenkrat taka količina GH, normalno da ga potem matra. Js sem že dosti si prebrala o GH in sem se že odločla da bom z zelenjavo začela, pa z riževo kašico.Ma sej je še čas, pomojem še kšn mesec...no, sej itak bomo vidli sproti. Zadnja dva dni mala je neki štrajkala s hrano, pojedla na obrok 90ml ali celo manj.Prej ji naredim 90ml, pojedla u šusu, ji nardila še 60ml,tudi to stankala u šusu. Ja, očitno jim ne vedno paše isto pojest.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 12:40:30
|
|
|
|
Gwendolen
|
Naši se je tudi nekaj utrgalo, mi je zdajle pojedla 180 ml. Drugič v življenju! Kmalu gremo na morje v hotel in sem vas hotela vprašati, kako si ve predstavljate čiščenje stekleničk tam? Voda v hotelih na Hrvaškem je namreč zelo klorirana, glede na izkušnje in me kar malo skrbi. Jaz sem mislila jih pač sprati, potem preliti z vrelo vodo (bomo imeli itak grelnik s seboj, za gretje prekuhane vode iz DM-a) in potem še sterilizirati s tekočino od Chiccota. A je to preveč? Doma jih po vsaki uporabi prelivamo z vrelo vodo, od časa do časa pa steriliziramo v parnem sterilizatorju.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 13:54:13
|
|
|
|
egleria
|
flaške: jaz jih steriliziram enkrat na mesec pa je čist dovolj. drugače jih pa spiram vsak dan z vročo vodo iz pipe.. je pa res da jih mamo samo za čaj ker dojim.. na morju pač prevreješ vodo in poliješ stekleničke..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 20:01:57
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 U, alex, pa je res velik tale vaš Ian Ste lušni ojla! danes sem le oddala vlogo za otroške dodatke, ujela čisto zadnji dan in upam, da bomo kaj dobili! potem smo šli vsi trije z očijem malo do hiške, potem pa jaz tečt, onadva pa vozičkat. pol pop. je blo pa res ful vroče, smo šli skupaj z najinimi današnjimi obiski-parom in 1,5 letnim sinčkom samo na kratek sprehod pa Ianu ni pasalo zarad vročine, zato smo šli raje noter na teraso-majo tle pr mojmu fuuul veliko pokrito teraso in na njej gugalnik in sem ugotovila, da mali na njem uživa 100/uro ko se guncava skupaj mi je celo že dvakrat zaspal v naročju med guganjem, pa tko lepo pihlja in senčka, res fajn! še ne vem, a bi šla zdele skup z malim na kres v Litijo ali bo ratu tečkast ker je že kar pozno... jutri pa gremo skup z dvema kolegoma (parom) na izlet na Kostanjevico na Krki, pol pa še kak piknik zapečemo. grahek, hvala!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 20:43:28
|
|
|
|
ellie
|
Midva sva pa danes preživela prav lep dan. Kar nekaj časa nama je delala kolegica družbo...tak da je blo prav fino. Pa danes sem Aneja imela prvič zunaj samo v bodiju. Je ful užival, ko je imel gole nogice baje bo jutri spet tak vroč dan.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 21:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahoj! Evo se vam oglašam po dolgem času. Zadnje dni, ko smo bili bolni, sem verjele ali ne, hodila z našim spat in to ob 20h v posteljo dojit, pa ob 20:30 sem že spala kot polh. Zjutraj pa do 9h seveda, z 2x hranjenjem. Kar ok, samo nič kaj dost časa zase nisem imela. Zdaj pa, ko sem malo boljše, sem se odplazila iz spalnice , upam, da se ne zbudi. Super fino vreme imamo a ne? Midva veselo vozičkava, kljub prehladu, delava kar oreng kroge in sva v pogonu 2 do 3 ure vsako popoldne. Nekaj časa sem vas bolj površno brala, pa mi prosim povejte, kdaj smo pol zmenjene za piknik? Pa če se boste še kdaj menile za Volčji potok al pa kaj drugega za vozičkat, sem načeloma tudi jaz za. Kako ve kaj oblačite svoje malčke? Notri in zunaj? Jaz ga notri še vedno v body in čez majčko in hlačke tanke spodaj. Za zunaj pa isto, samo da dodam še tanko jopčko in čez hlače za ven (kavbojke) in pa kapico za kopat. A je too much? Ampak ko greva ven, greva vedbo kam daleč na sprehod in po naravi , gozdu, poljih, kjer kar piha. Drugače je, če ga imaš samo pred hišo, takrat ga seveda manj oblečem. Alex, kje pa ste kupili to luštno kapico s šiltom? Ful ste luštni
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 22:29:15
|
|
|
|
Kika99
|
Olja punce Naša princeska že spi. Jutri greva z Anjo na enotedenske počitnice (oči ostane doma, ker mora v službo). V glavnem z GH še kar odlašam, čeprav sem začela opažati da bi bilo dobro če bi kar začela. Drugače pa lepo napredujemo . Anja bi šla kar na morje
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 22:47:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Luštna Anja . Vidim, da ima spodaj žabice. A za fantke se tud take žabice dobijo al kako? Nekaj mi manjka, ko mu take hlače oblečem... Kam pa gresta Kika, če ni skrivnost? No, lepo se imejta
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 22:57:12
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Luštna Anja . Vidim, da ima spodaj žabice. A za fantke se tud take žabice dobijo al kako? Nekaj mi manjka, ko mu take hlače oblečem... Kam pa gresta Kika, če ni skrivnost? No, lepo se imejta te žabice sem kupila v leklerku, za fantke jih tudi imajo (so fajn ker niso debele). Včeraj sem ji imela kar brez žabic, ker je dobesedno gorela od toplote. Greva pa na štejresko k mojim. Aja, že dobre 3 tedne opažam da se tamala ko spi nenormalno obrača in jo najdem vedno tako, da ima glavico tam, kjer bi morale bit nogice, na levo ali desno. Nevem kaj naj naredim da bo spala v pravem položaju
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 23:03:12
|
|
|
|
ellie
|
Lepe fotke KiA*** verjetno si tak prebrala, kako imam jaz Aneja oblečenega. Ampak verjetno sem edina, ki ga tako malo oblečem. Noter ima bodi z dolgimi ali kratkimi rokavi, spodaj trenirko in tanke zoknčke. Za ven pa v bistvu enako. No danes pa je bil samo v bodiju in plenički kape, žabic, debelih zoknčkov že kak mesec ne uporabljamo. Jaz v bistvu malega oblečem enako kot sebe. No včasih imam jaz kratke rokave, on pa dolge.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 30.4.2010 23:40:54
|
|
|
|
naja6
|
Kako ve kaj oblačite svoje malčke? Notri in zunaj? Jaz ga notri še vedno v body in čez majčko in hlačke tanke spodaj. Za zunaj pa isto, samo da dodam še tanko jopčko in čez hlače za ven (kavbojke) in pa kapico za kopat. A je too much? Ampak ko greva ven, greva vedbo kam daleč na sprehod in po naravi , gozdu, poljih, kjer kar piha. Drugače je, če ga imaš samo pred hišo, takrat ga seveda manj oblečem. Kako ve kaj oblačite svoje malčke? Notri in zunaj? Jaz ga notri še vedno v body in čez majčko in hlačke tanke spodaj. Za zunaj pa isto, samo da dodam še tanko jopčko in čez hlače za ven (kavbojke) in pa kapico za kopat. A je too much? Ampak ko greva ven, greva vedbo kam daleč na sprehod in po naravi , gozdu, poljih, kjer kar piha. Drugače je, če ga imaš samo pred hišo, takrat ga seveda manj oblečem. Notri sma midva oblečena samo v bodi in pa hlačke,za zunaj pa mu še dam čez puloverček ali pa jakno,odvisno,pa seveda kapico,ker me je za uhice precej strah
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?