grahek85
|
Živjo! Danes je pa eno leto, kar sem na testu zagledala Ful je hitro minilo IZVIRNO SPOROČILO: marijaa Danes smo bili v Volčjem potokui, tavelik je bil izredno navdušen in sploh se ni htel odtrgat od dinozavrov, zato razmišljamo, da bi v nedeljo namesto na kopanje pičili v Avstijo v ta dinozavrski park, ampak ne vem se tam da sprehajat z dvojnim vozičkom, če sploh z vozičkom? A je že katera bila? Mi smo bli kake dve leti nazaj. Not po parku je potka tako kot mal boljša gozdna pot. Sicer nisem videla nobenega vozička, sam se mi zdi da bi šlo, če je voziček malo bolj robusten. alex, naš pikec je tudi velik crkljivček. Podobno kot praviš ti, še nikoli se ni tako zabaval z igračkami kot takrat, ko ga z očitom žgečkava, ljubčkava ali pa če se samo nasmejano gledamo. Z zizanjem je pa pri nas tako, da se včasih res crklja, včasih je pa tak firbec, da se mu ful mudi potešit tisto prvo lakoto in potem dalje opazovat okolico. Kakor ga prime. Pridejo pa dnevi, ko bi se cel dan crkljal in je rad stisnjen k meni. Igračke ga pa drugače vse bolj in bolj zanimajo, od kar lahko z njimi tudi vse bolje in bolje rokuje. Zelo rad tipa različne teksture. Drugače mamo pa na igralnem centru tako opico, ki ma tri pesmice in pisane lučke, sam ga sploh ne gane. Ne vem, če mu ni vse tisto preveč ali kaj, sam so mu druge, bolj preproste igračke bolj všeč. Glede vonja sem pa tudi mojo mami vprašala, če se kaj spomni in se je sam nasmejala pa rekla, da je po porodu itak vse malo razjahano in spremenjeno Sej če pomislim, je to mogoče čisto logično - je narava poskrbela, da nas otročki lažje prepoznajo in da se mogoče lažje pomirijo, ker nas hitreje zavohajo. Mogoče somic, lepo se mejte na morju, te bomo pogrešali IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Lahko pa z veseljem sporočim, da se je v zadnjih 9 dneh zredila za celih 220 g, kar je glede na to, da ni ravno hotela jesti, precej veliko. O, no vidiš Super prirastek Se strinjam glede vseh teh smernic in navodil... Ti da mislit že to, da so tako velike razlike. Glavno, da je mala zadovoljna Lupinico bomo mi meli še kar nekaj časa. Po zadnjem pregledu smo dobili zeleno luč od P in smo dali ven tisti vložek na dnu, tako da mu je spet čisto ok, pa še manj je oblečen in se ful pozna. Pa še rasel več ne bo tako ekspresno, kot do zdaj Tako da pred jesenjo sploh ne bomo menjali. IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka Če bi se nam še katera rada pridružila na zasebnem čveku prek googlegroupe (vsa debata poteka prek mailov), naj mi pošlje svoj email na ZS... LP Jajks, jaz še tukaj komaj dohajam