grahek85
|
Živjo! IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Jaz morskih sadežev ne jem, je pa res, da sem med bolj "previdnimi". Enako vprašanje še od mene: ali tiste, ki dojite, že jeste sveža jabolka? Olupljena, neolupljena? jaz jem VSE že od 2. meseca pa ni blo še nobenih težav! najprej sem malo bolj pazila, potem pa začela počasi vse jest, tudi svinjino, klobase, sadje in zelenjavo (svežo), skratka ni da ni, se mi zdi da je bolš otroka počasi na vse navadit. no tako jaz mislim, ni pa nujno dobro za vse... Jaz isto. Sem pazila samo s citrusi, ki jih po malem jem šele zadnji mesec. Sam če povem po pravici, se mi ne zdi, da bi to, kar mamica poje, tako zelo vplivalo na otrokovo prebavo. OK, alergije izvzete. Včasih vem da je mene npr. ful napenjalo, on je bil čisto ok, takrat ko je njega zvijalo sem bla pa jaz čisto vredu in tudi nič takega nisem jedla. Ne vem no, jaz to vse malo z rezervo... Pa tudi v P so nam takoj dali jesti normalno hrano, nič nas niso šparali jedi, ki so po starih vižah prepovedane. IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Po kosilu pa spet pičimo na dolenjsko... Hi hi, to sem ti pa že hotela napisat, da te ne bo kdo še kje z vilami lovil Krčani so precej občutljivi, to ni Dolenjska, ampak Posavje. Ma ne sam Krčani, cel tisti konec... Mam babi tam