|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
16.4.2010 21:53:18   
alex17
čer še na hitro od mene!
tamal je (upam!) le zaspal malo pred pol deseto, s tem da je prej ornk zizal več kot eno uro! user posted image   pa ni da neb mela dost mleka ker zmer še ostane v nastavku, očitno tolk velik rabi al kaj user posted image   pa še prvič ko sem ga dvignila da ga dam v postlco je pogledu in se seveda začel v postli dret, tadrugič je pa le uspelo. sem res zaj... s tem ko ni navajen buden sam zaspat, pa kaj naj zdaj, nimam srca da bi ga pustila da se dere in šla v drugo sobo... user posted image  

smo šli pa pol še z očijem na lušten sprehod ob Savi do brzic pri Kresnicah, pol je šel oči pa v nočni šiht, bova sama z Ianom.

vidim da se mente o dedcih in kake majo-moj pa recimo večkrat reče, da je moja edina naloga da tamalmu dam jošk kadar joka (ja, zelo pametno vidim zdaj user posted image ), da mi to ne sme biti odveč, ker mi ni treba kuhat al pa kej druzga večjega delat, ker živiva pri njegovih in kuha tašča al pa njegov brat ki je kuhar in se je men res trapast pol v to vtikat, ko majo svoje navade in okus. ne ve pa, da mi včasih prav živci grejo ko je tamal cel dan tečkast al pa tkole ko noče zaspat user posted image in da porodniška ne traja samo 8 ur ampak cel dan! drugače še kar rad kaj pomaga, samo obleče ga pa tud bolj čudno, majčka ponavadi vsa nagubana pod bodyjem, da ga moram pol itak popravit. pa zjutraj ga on previje, ker ga ponoči zdaj ne previjava več, pa kopat ga zmeraj pomaga in nosek mu puca, to je to.

potem bo piknik en dan sredi maja med tednom ob 12h?? user posted image   no jaz samo 17. ne morem ker mava cepljenje, ostalo vse OK.

nočko!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.4.2010 21:55:21   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

ne h pediatru, ampak k pedikerju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.4.2010 21:56:29   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

ne h pediatru, ampak k pedikerju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.4.2010 21:59:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  se mi že meša

(odgovor članu sisi77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.4.2010 22:18:40   
poopek
ellie jz se že dva dni tako kopam s svojo pikico in ji je grozno všeč!!! user posted image user posted image user posted image ker sva zaprte v tuš kabini in ji pašejo zvoki vode. sam da men pomaga sestra, ker moj je čist levi za to user posted image user posted image user posted image

mayčica a je mela temperaturo, da si ji dala calpol? user posted image nisi nič omenila, da jo je mela.
moja pupika pa je danes prvič zaspala pred 22 uro, odkar sva pršle iz porodnišnice!! jupiiiiiii user posted image user posted image user posted image

nočko bejbe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.4.2010 22:28:08   
a.jrad1
Hojla!

Se menite za dedce:
no jaz moram mojga pohvalit; ko naš Jakob ponoči postane lačen (sicer redko - 1 x na teden nekje) mu pripravi flaško in ga nahrani; jaz lepo pančkam; pa previja in hrani ga vedno on, seveda ko ni v službi-po 16.00 uri in zjutraj pred 8 uro; pa nohtke mu striže, pa nosek puca in obvezno pomaga pri kopanju. In zaenkrat še ni imel kakih čudnih pripomb na moje delo. Upam, da tako ostane.

lep vikend vsem

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.4.2010 23:51:19   
zmajčika
Hojla
Da se še jaz mal javim.
Tut moj dragi je zlo vredu. Kopa ga zmeri on pa zrihta. Morata met neki svojga, ker sm tak al tak skoz jz zravn malega. Pa glede pospravljanja sem mu pa že prej zmeri rekla, če mu kej ne paše pa lahko sam pospraviuser posted image user posted image
Drugače pa še za seznam nism nč napisla 1 posv. je mel 5400g pa 58cm   na 2 pos. pri 3M pa  7190g pa
64,5cm.
Sm vidla da ste nekatere že zamenjale bodije. Jz nikol ne vem kako ga nej oblečem notri ma še vedno 2 dolga rokava za ven mu pa jopico oblečem. Ne vem mogoč je jopica preveč sam nikol ne joka da bi mu blo prevroče. Za enkrat mam tut jz še zuni polover in jopico. Razen ko neha pihat si jopico slečem. Ne vem pr kolkih stopinjah pa naj bi dale user posted image v  bodije z kratkimi rokavi?

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.4.2010 7:03:38   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Jaz se samo na hitro javim, ker sem kar utrujena danes.
Danes sva imele s Pio 3. posvetovalnico

ja moj user posted image rekel da te je danes videl zunaj pred šolmanom oz. ti maš habjaničevo,  pa sem si mislila da imata posvetovalnico. upam da bo pia lepo spančakala. midva mama  cepljenje  komaj maja upam.

Kaj me tvoj user posted image pozna? No, saj mogoče jaz tudi njega na videz, glede na to, da smo vsi Ptujčani user posted image
Pia je na srečo dobro spala, zdaj zjutraj pa je tudi ok, tako, da zgleda, da sma dale tisto najhujše mimo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poopek
mayčica a je mela temperaturo, da si ji dala calpol? nisi nič omenila, da jo je mela.

Povišane temperature sicer ni imela, ampak ker je Calpol tudi proti bolečinam, sem ji ga dala malo in se je potem tudi lepo pomirila in lepo spančkala ponoči. Moji sestri je pediatrinja za mojega nečaka tudi napisala Calpol, ko je bil cepljen (imava enako pediatrinjo) ravno za tak primer.

Zdaj pa grem očistit celo stanovanje, pa tudi sedežno moram očistit, ker je lubi imel 39,4 vročine zdaj ko je bil doma in je ful švical in cela sedežna ima tak res čuden vonj user posted image tako, da gremo v čistilno akcijo celega stanovanja.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.4.2010 7:08:18   
majčyca
Samo še to - Pia ima tudi noter še vedno 2 dolge rokave in tudi spodaj še ima žabice pod hlačkami, pa ji ni še bilo vroče. Res pa je, da imamo v stanovanju ponavadi okoli 21-22 stopinj (smo vsi tako navajeni, kar je več, nam že najbolj ne odgovarja). Ko pa greva ven, pa ji zgoraj oblečem še tanšo jaknico ali jopico, spodaj pa jo malo pokrijem po nogicah.

Odkrivanje in brcanje ponoči - Pia ponoči ful brca in jo velikokrat najdem popolnoma odkrito in z mrzlimi rokicami, danes ponoči pa si je še na eni nogici obojne zoknčke dol zbrcala (pojma nimam kako ji je to uspelo).
Bom si od sestre danes sposodila spalno vrečo in bom videla, če mi bo spala v tem.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.4.2010 8:20:00   
Žaži
Kia, probaj s pedikuro, škoditi že ne more, lahko samo pomaga, ker delajo tudi medicinske pedikure in odstranjajo razna kurja očesa in podobno, torej so se tudi že z vraslim nohtom verjetno srečale. Pediatra pa le pusti pri miru s tem nohtomuser posted image user posted image

Jaz sem svojega moža prevzgojila tako, da sem mu otroka nabasala in ju poslala sama ven s stekleničko izčrpanega mleka in rekla, da ju vsaj 4 ure nočem videti doma. In sta se znala zrihtat vse, niti enkrat me vmes ni klical. In tako sem ju še parkrat poslala in sta se ful povezala, on je videl da zna preživeti tudi ko je bila kriza brez mene, da mi ga ni mogel kar v roke poturiti ko je jokal ker "mamico rabi" in je bilo veliko boljše.
Še boljša terapija je pa bila, ko sem objavila da grem k frizerki, pri meni je to tako vedno par ur ker so še prameni, pa striženje, pa likanje.........in sem ju doma sama pustila in napisala listek kaj mora zraven čuvanja otroka še v gospodinjstvu narediti. Je potem kar hitro sam povedal da mi res ni lahko. S tem da on ni nikoli, ampak res nikoli ponoči vstal, ker ga še zbuditi ne morem in lunatik je, kar pomeni da ne ve kaj ponoči dela če se ga zbudi in sem mu kar hitro narisala da če njegova služba traja 8ur, traja moja služba 24ur brez vikendov, praznikov, dopustov in podobno. In je bil mir, je naenkrat znal vse narediti in pomagati in če kdaj ni bilo skuhano ni rekel ene besede, samo vprašal je če sem jaz tudi lačna, da naredi nekaj za oba.
Ja, vsaka šola je dobrauser posted image .
Sedaj ko pa za kak vikend pride k nam pa zna od a do ž res čisto vse za oba otroka narediti, vse previjanja, kopanja, hranjenja, v vrtec peljati, na igrišče sina, pospravljati.........Je pa bila dolga da sva do tu prišla. No, pa upoštevati je treba da so še oni sami kot eni otroci in da so ljubosumni na to da imamo zdaj skoz otroka po rokah in nimamo več časa za njih, pa tečne in utrujene smo, pa rahlo zanemarjene (priznajmo siuser posted image user posted image ) in dodamo še pomanjkanje seksa, pa samo o user posted image se še znamo pogovarjati in je skoraj za razumeti, da se njim tudi malo trgauser posted image .

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.4.2010 8:22:02   
naja6
Sm vidla da ste nekatere že zamenjale bodije. Jz nikol ne vem kako ga nej oblečem notri ma še vedno 2 dolga rokava za ven mu pa jopico oblečem. Ne vem mogoč je jopica preveč sam nikol ne joka da bi mu blo prevroče. Za enkrat mam tut jz še zuni polover in jopico. Razen ko neha pihat si jopico slečem. Ne vem pr kolkih stopinjah pa naj bi dale user posted image v bodije z kratkimi rokavi?

Tudi jaz sem vedno v takšni dilemi,ga pa oblačim popolnoma enako

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.4.2010 8:34:30   
nony
Dobro jutro...mi smo še vedno malo prehlajeni in še evdno štrajkamo s papanjem...zdaj sem poskusial ,da ji dajem jest na 4 ure ampak še evdno ne gre več kot 100ml...

Upanje ostaja....

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.4.2010 8:42:10   
egleria
dobro jutro!
mojega  user posted image   sem pravkar dala spat.. moj je v službi, jaz pa grem malo pospravit..

mam pa eno vprašanje spet. tiste ki ste dale otroke h krstu - kje ste jim kupile za oblečt? mi ga mamo konec maja tak da bo treba počasi vse kupit pa pripravit..

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.4.2010 9:13:55   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Samo še to - Pia ima tudi noter še vedno 2 dolge rokave in tudi spodaj še ima žabice pod hlačkami, pa ji ni še bilo vroče. Res pa je, da imamo v stanovanju ponavadi okoli 21-22 stopinj (smo vsi tako navajeni, kar je več, nam že najbolj ne odgovarja). Ko pa greva ven, pa ji zgoraj oblečem še tanšo jaknico ali jopico, spodaj pa jo malo pokrijem po nogicah.

Mi ga oblačimo čisto enako. No zunaj sem že včasi ugotovila da mu je malo vroče pa ga malo odkrijem in jaknico odprežem. mi pa je full bad ko grava v avto. mu je ponavadi v avtu vroče pa ga nerada slačim in oblačim. ne vem kaj bo poleti. jaz mam pa še avto brez klime. no saj ko gremo z avtom od  user posted image je tudi ne vklaplamo da ga nebi napihalo. user posted image

naš pikec je že od prvega dneva v spalni vreči tako da si odejice nit ne more zbrcati dol edino kar se z rokami odkriva. s spalno vrečo pa nimama nobenih problemov

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.4.2010 9:16:44   
sisi77
mi imamo tudi krst konec maja (30-ega). mu bo tašča zakvačkala belo pregrinjalo spodaj mu bomo pa neki beli kompletek oblekli. ne vem še kaj bomo kupli. bi pa rada vseeno nekaj kar bo še lahko ponosil.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.4.2010 9:18:35   
sisi77
majčyca ja baje te pozna. ne vem si nekje kelnarla kdaj al nekaj takega.  ja Ptuj je res mali. user posted image
ko boš kaj po Ptuju hodila pa se kaj oglasi na kakšnem kofetku s Pio.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.4.2010 9:34:09   
Žaži
Somic, jaz sem tudi danes prvič pogledala tvoj album in sem si te tudi čisto drugače predstavljalauser posted image Zanimivo, kako si ljudi predstavljamo iz enega pisanja po forumu.

Imam pa jaz Živo tudi še vedno v žabicah in dolgem bodiju in čez hlače in dolge rokave. Imamo pa vedno na 21 stopinj termostat doma.
Za ven pa tenko jopico in po nogicah tenko nakvačkano dekico. Ta teden bo še tako ker se ne bo kaj preveč otoplilo, naslednji teden pa če bo tako kot kaže začnem z bojime s kratkimi in samo nogavičke spodaj. Čez pa še vedno dolgo.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.4.2010 10:12:49   
nincrli
Pozdravček!

Tak pa smo preseljeni!user posted image Neta še nimamo, no danes smo pri mojemu, ker smo imeli včeraj vajo za krst, ki bo prihodnjo soboto pa sem šla na net, da vas prebermuser posted image ... No popoldne pa spet potujemo nazaj. Dela sma imela veliko, tamali pa je skos rabil najino pozornost, tak da je en delal, drugi pa se s tamalim ukvarjaluser posted image Ampak je vse ratalo, tak da ni panike.

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

grahek85 meni je patronažna rekla, da naj mu pri kopanju potegnem dol do tam, ko gre. Tak da to prakticiramo...ker se mu kr nabere umazanije. Kaj več pa zaenkrat ne..

Mi enako.

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

še eno vprašanje glede oblačenja za doma-ali jim še vedno oblačite dvoje dolge rokave ali samo ene?? jaz mu še kar dajem tetra majčko (za zavezat)+body z dolgimi rokavi, se mi zdi da ni preveč, kaj pa vem. samo poleti bo ziher manj, zdaj pa še kar vztrajam...

Mi imamo noter še vedno 21 stopinj, tak da je oblečen v bodi+majčka z dolgimi rokavi+tanke žabice+hlače pa zokenčki...

Kak pa jih oblačite v avtu? Mi, ko dolgo potujemo ga slečem... Aja kje pa mamice sedite, ko greste kam, jaz sem vedno zadaj zraven user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Ma sem slabe volje , se murm še tuki mal spihat, moj je brihta in težak da je kaj, včeri sva se  sfajtala, da sem nefunkcionalna, da vsako stvar naredim na pol..in da sem cele dneve doma, so pa drobtine po mizi, o ja, o ja..kako ste drage moje , zihr ste bolj funkcionalne od mene in rabm nasvet kako se prekvalificirat v funkcionalno žensko,mamo, lubico  .

Naš je že tud kdaj kaj takega izjavil, sam sem mu kar hitro nazaj napovedala... Saj pa menda vidi kolk je dela pa kolk pozornosti malčki zahtevajo, tak da včasih pa res ne moreš vsega...ah pač morjo kaj zinit... moški pačuser posted image

Jap pa moj tud ne zastopi, da je rr zakon in da je treba tu gor čvekat... No še dobro, da mi vemo kak je na stvariuser posted image Drugače pa mi še kar dosti pomaga, sam včasih pač izjavi tud kako glupo...

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Mi smo pa danes Aneja prvič tuširali. Sem ga jaz vzela k sebi pod tuš, oči pa mi ga je prinesel in odnesel  malemu pa je bilo prav všeč..

Moj se je pa 2 dni nazaj prvič z atijem v velki bani kopal, mu je blo ful všeč, sam mu je vodo v ušesa spravil jaz pa vedno tak pazim...

Aja ko smo pri uhicah, našemu se vedno ful not nabere, a pri vas tudi?

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

mam pa eno vprašanje spet. tiste ki ste dale otroke h krstu - kje ste jim kupile za oblečt? mi ga mamo konec maja tak da bo treba počasi vse kupit pa pripravit..

Mi jo imamo belo pregrinjalo in kapico še od sestre od mojega, tak da ima oblekica že tradicionalno vrednost Ima pa zelene bunkice, tak da je lahko za punčke al pa fantke... Odspodaj bo pa čist normalno oblečen.

Lepo čvekajte punce, se še javim kaj... verjetno prek telefona, dokler ne dobimo net.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.4.2010 10:40:51   
Žaži
Nincrli, super za selitev, samo da je za vamiuser posted image . Jaz vem kako je bilo težko, ko sem se decembra 9m noseča selila z dveltnikom čez celo slouser posted image

V avtu pa je oblečena isto kot za ven, samo čez en čas ko se avto segreje ji jopico odpnem in dam kapico dol (rečem sinu da to naredi, ker sedi zraven nje, tudi dudo ji kdaj popravi ali kaj takega). Pa ne segrevam avta na ful, pa itak oba otroka sedita zadaj in je zadaj malo hladneje kot spredaj in obrnjena je z lupinico itak stran.
Sedim pa na voznikovem sedežuuser posted image , oba otroka zadaj, Živa tako spi, Žan se pa ful rad vozi in nimam težav z njim.
Tudi pri sinu nisem nikoli zadaj sedela, če smo šli z moževim avtom sem sedela spredaj, v mojem avtu sem pa imela lupinico kar na sovoznikovem sedežu, ker se da airbag zakleniti.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.4.2010 10:50:56   
ugi
Oblečena: Doma je isto kot prej, ker imamo še vedno centralno naštimamo na 21 st. Za ven pa ji dam jopico, pa če piha jo pokrijem z dekico, drgač pa sam malo s tetro čez noge pokrijem. V avtu pa ji tudi jopico odpnem, pa kapico dol dam.

Aja, sadita pa oba otroka zadaj, če sva pa sami z mojim avtom, je pa spredaj na sovoznikovem sedežu, ker nimam airbagov. Imam enga starga terenca, pa s tem se vozimo samo pozimi, ko je res ful snega.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.4.2010 10:53:57   
grahek85
Živjo!

Punce meni tako lasje izpadajo da bom znorela user posted image user posted image user posted image Ko se primem za glavo mi kak špaget ostane na rokah, stanovanje je katastrofa, povsod so. Mam ful veliko las pa mi jih zgleda tut ful veliko izpada. Vsake tolko ma kakega tudi mali v rokah, me je strah da ga ne bi pojedel. Nimam pojma, kako bi ga dobili iz ust user posted image Res mi je za znoret...

drugače pa glede partnerja - mah saj moj ni taka katastrofa, sam včasih pride fajn utrujen iz službe pa ni glih najboljše volje, kar čisto razumem. Tako da če se da mam jaz čez pomivanje in pospravljanje, sam pa pazim na to, da mu ni samoumevna taka delitev. Da ne bota zdaj posoda in sesanje po pravilu moje opravilo. Če ma čas in ni glih do kraja utrujen tudi on kaj naredi. Mam pa to srečo, da lahko še vedno jeva na študentske bone in se mi v nobenem primeru ne splača kuhat. Status mam sicer samo jaz, ampak lahko na račun otroka vnovčim dva bona hkrati. Tako da se za 5 ali 6€ oba kvalitetno najeva, pa še ni mi treba kuhat in potem pospravljat. Če pa doma kaj na hitro zmečeva skupaj, sva pa še od prej dogovorjena, da en kuha drug pa pospravlja. No s tamalim se pa itak ful ukvarja, tle pa nimam pripomb. Ko je doma ga ves čas on previja, pomaga pri kopanju, kupčke podira... Ni da ni.

KiA, za noht - meni se je to enkrat kar samo od sebe poštimalo, nisem nič posebnega počela. Ti lepo dajaj alkoholne obkladke pa bo. Pa ne glih maratona tečt, dokler se ne uredi user posted image

v avtu jaz tudi sedim zadaj. Mi je pa velikokrat slabo med vožnjo in če veliko pogledujem k tamalemu še hitreje pride do tega user posted image Sploh po ovinkastih cestah. Drugače smo ga pa za v avto oblekli podobno kot za na sprehod, ker če nismo šli daleč sploh nismo vklapljali gretja. Za daljšo pot malo bolj kot za doma plus dekica. Sam zdaj, ko je v avtih precej topleje kot zunaj (vsaj v našem, ker je na soncu) pa še nismo nič potovali. Mamo vse peš dostopno user posted image Verjetno bomo oblekli malo več kot za doma.

v ušeskih se nam tudi maslo nabira. Mu vsakič po kopanju obrišem s tetro. Sam kar naj ga ma, jaz mam do kraja uničena ušesa zaradi prekomernega čiščenja in se mi cca vsake 2 meseca vnamejo, vsake tolko pa zelo. V 32. tednu nosečnosti so se mi nazadnje in je blo tko hudo, da sem se ponoči zbujala in tresla od bolečin, sem morala pojesti daleron da je blo vsaj malo bolje, da sem lahko spala 3 ure v kosu. Vam povem da je bla to kljub porodu najhujša bolečina v mojem življenju. Tako da me maslo nič ne moti user posted image Sem pa že razmišljala, kako grozno mora bit za tamale, ko se jim ušesa vnamejo, meni se je mešalo od bolečin. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.4.2010 11:01:11   
grahek85
A ve pikote še vedno nosite leže oz. tako, da so prečno na vaš trup in z glavico pri vašem komolcu? Meni je že ful težak in ga včasih kar pokonci kam odnesem. Sam pazim, da je vseeno s celo dolžino trupa naslonjen name oz. da ni vsa teža na njegovi ritki. A se vam zdi da prehitevam?

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.4.2010 12:22:18   
Oren
Jaz Zalo večinokrat kar pokončno nosim, ker glavico že čist sama drži. Pa na razvojni sem vprašala pa je rekla da že ima zelo razvite ramenske mišice tako da lahko.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.4.2010 12:51:54   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

dobro jutro!
mojega  user posted image   sem pravkar dala spat.. moj je v službi, jaz pa grem malo pospravit..

jaz sem imela kar probllem za patrika. imela sem fiksno idejo, da ga oblečem popolnoma v belo, pa sem imela kar problem najt kakšno stvar. za punčke sploh ni problem, za fantka pa kar precej. končno sem potem čisto na koncu našla v bc en kompletek popolnoma bel 

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.4.2010 13:09:07   
Žaži
Precej masla v ušesih je normalno.

Nosim jo skoraj samo še pokončno, razen ko zaspi. Je pa ponavadi obrnjena od mene stran in naslonjena s hrbtom name, tako tudi več okoli vidi.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?