nincrli
|
Pozdravček! Tak pa smo preseljeni! Neta še nimamo, no danes smo pri mojemu, ker smo imeli včeraj vajo za krst, ki bo prihodnjo soboto pa sem šla na net, da vas preberm ... No popoldne pa spet potujemo nazaj. Dela sma imela veliko, tamali pa je skos rabil najino pozornost, tak da je en delal, drugi pa se s tamalim ukvarjal Ampak je vse ratalo, tak da ni panike. IZVIRNO SPOROČILO: ellie grahek85 meni je patronažna rekla, da naj mu pri kopanju potegnem dol do tam, ko gre. Tak da to prakticiramo...ker se mu kr nabere umazanije. Kaj več pa zaenkrat ne.. Mi enako. IZVIRNO SPOROČILO: alex17 še eno vprašanje glede oblačenja za doma-ali jim še vedno oblačite dvoje dolge rokave ali samo ene?? jaz mu še kar dajem tetra majčko (za zavezat)+body z dolgimi rokavi, se mi zdi da ni preveč, kaj pa vem. samo poleti bo ziher manj, zdaj pa še kar vztrajam... Mi imamo noter še vedno 21 stopinj, tak da je oblečen v bodi+majčka z dolgimi rokavi+tanke žabice+hlače pa zokenčki... Kak pa jih oblačite v avtu? Mi, ko dolgo potujemo ga slečem... Aja kje pa mamice sedite, ko greste kam, jaz sem vedno zadaj zraven ... IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Ma sem slabe volje , se murm še tuki mal spihat, moj je brihta in težak da je kaj, včeri sva se sfajtala, da sem nefunkcionalna, da vsako stvar naredim na pol..in da sem cele dneve doma, so pa drobtine po mizi, o ja, o ja..kako ste drage moje , zihr ste bolj funkcionalne od mene in rabm nasvet kako se prekvalificirat v funkcionalno žensko,mamo, lubico . Naš je že tud kdaj kaj takega izjavil, sam sem mu kar hitro nazaj napovedala... Saj pa menda vidi kolk je dela pa kolk pozornosti malčki zahtevajo, tak da včasih pa res ne moreš vsega...ah pač morjo kaj zinit... moški pač Jap pa moj tud ne zastopi, da je rr zakon in da je treba tu gor čvekat... No še dobro, da mi vemo kak je na stvari Drugače pa mi še kar dosti pomaga, sam včasih pač izjavi tud kako glupo... IZVIRNO SPOROČILO: ellie Mi smo pa danes Aneja prvič tuširali. Sem ga jaz vzela k sebi pod tuš, oči pa mi ga je prinesel in odnesel malemu pa je bilo prav všeč.. Moj se je pa 2 dni nazaj prvič z atijem v velki bani kopal, mu je blo ful všeč, sam mu je vodo v ušesa spravil jaz pa vedno tak pazim... Aja ko smo pri uhicah, našemu se vedno ful not nabere, a pri vas tudi? IZVIRNO SPOROČILO: egleria mam pa eno vprašanje spet. tiste ki ste dale otroke h krstu - kje ste jim kupile za oblečt? mi ga mamo konec maja tak da bo treba počasi vse kupit pa pripravit.. Mi jo imamo belo pregrinjalo in kapico še od sestre od mojega, tak da ima oblekica že tradicionalno vrednost Ima pa zelene bunkice, tak da je lahko za punčke al pa fantke... Odspodaj bo pa čist normalno oblečen. Lepo čvekajte punce, se še javim kaj... verjetno prek telefona, dokler ne dobimo net.