Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 15:21:05
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Glede funkcionalnosti - kupila sem http://www.irobot.si/ A si zadovoljna?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 17:29:26
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo! Evo mi2 sva se malo potepala naokoli, sva šla ven ob 12h in potem nisva šla nič domov na zizanje, ker bi morala spet voziček gor nest v dveh rundah ( ), tako da sva zavila kar v City Park in potem šla dalje raziskovat Je bil že ful tečkast ob 16h in sem mu potem malo dvignila naklon na vozičku - je bla sama radost Da sva lepo v miru prišla do doma. IZVIRNO SPOROČILO: poopek a vas kdaj bolijo zizike po dojenju?? mene pogosto prov skeli notri v dojki po dojenju, peče za znort.. kaj bi to pomenilo???? zize mam mehke, nič zatrdlin... Tudi, ampak ne vedno. Včasih tudi vmes med podoji. Me pa tako prav zoprno špika. Sem brala o tem na netu, pa ni nič preveč pametnega razen to, da se zna gljivična okužba bradavic oz. globljih struktur v dojki kazat na ta način. Sam potem ma praviloma tudi otrok soor. Mah jaz sem se že navadila (kot pravi Zala). glede funkcionalnosti - ja sem tudi jaz opazila, da ma moj občutek, da cel dan visim na računalniku jaz pa pravim še sreča da mam RR, da se lahko menim tudi z odraslimi pa da ne govorim o vseh nasvetih in tolažbah tako da tudi če bi visela ves čas tukaj... je samo dobro drugače sem pa vsaj s tega vidika vesela, da stanovanje meri samo 34m2 in je takoj tipitopi. Če mi g. Direktor seveda dovoli, da se ukvarjam še s čim drugim kako uro ali dve v kosu je pa vseeno bolj razmetano kot je bilo včasih, sam tukaj si pa ne pustim soliti pameti. Če ne gre pač ne gre. Zdaj pa zgleda da bo ploha
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 18:02:05
|
|
|
|
somic
|
ja, ja, kia je prav napisala. tudi meni se zdi da je moj ljubosumen, ker sem doma z malim. zgleda res, da misi, da cel dan ležim in zabušavam. zadnjič mi je celo rekel, po tem ko je delal deljen urnik, vsega skupaj 13 ur, ko sem ga samo prosila, da nese smeti, mi je prijavil VEŠ, ENI DELAMO aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me je razpizdil. noro! ne vem kaj si predstavljajo. no, jaz imam kar poštimano, tudi pospravljeno še kar, sicer ni tako kot je bilo prej in mislim, da bo čim manj, ker otrok rabi vedno več pozornosti. bo že, se ne obremenjujem glede tega. mojmu sem pa lepo povedala, da če mu kaj ne paše, da naj gre k
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 18:21:41
|
|
|
|
Žaži
|
Jaz sem v bistvu samohranilka z dvema otrokoma, starejši ima dve leti in resda hodi za 6 ur v vrtec, pa kaj jaz vem, jaz sem kar funkcionalna, vsee imam pospravljeno in na svojem mestu, opažam pa da je to odkar ni moža zraven, prej sem lahko cel dan samo pospravljala. Ko sem sama pa je vse na svojem mestu, sin je zelo redoljuben in sam sortira igrače, pospravlja itd., jaz glavno naredim dopoldan, tudi kaj skuham, popoldan smo pa zunaj. Ampak še enkrat povdarjam, odkar mi mož ne smeti in da še za njim pospravljam . Vikendi so pa bolj kaotični, tako da če bi imela oba doma pa ne vem kako bi šlo, malo bi se mi strgalo vsake toliko . Drugače je pa to več kot tipično, dedi so prepričani da smo me na dopustu, pa take izjave znajo imeti da saj smo plačane zato da smo doma. Oni pa zato ker delajo doma ne rabijo narediti nič oziroma samo najnujnejše, me pa itak samo na pc visimo in bi lahko pucale, pa prale, pa likale vsaj ko otroci spijo. SAMO EN DAN JIH PUSTITE SAME Z OTROKO, LAHKO SAMO ENO POPOLDAN. BOSTE VIDELE, ENKRAT SAMKRAT NE BODO VEČ TEGA REKLI. GARANTIRAM VAM.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 18:30:19
|
|
|
|
somic
|
žaži, to kar si napisala sem opazila tudi jaz. ko mojega ni bilo doma je vse štimalo, odkar je tukaj imam veliko več dela z tem, da pospravljam za njim, kot pa z patrikom in z ostalimi stvarmi. žalostno po eni strani, da si moški ne znajo dopovedat kakšnih stvari, potem smo pa me tiste ki smo čudne pa tečne pa ne vem kaj še vse
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 18:50:23
|
|
|
|
somic
|
takole sem jaz danes spet dobila mojega sončka v postelji pokrit... in odkrit zgleda da mu je to ostalo še od prej, ko je imel prečno lego
< Sporočilo je popravil somic -- 16.4.2010 18:51:36 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 19:06:32
|
|
|
|
naja6
|
anita;če mu kaj ne paše,naj pa sam pospravi,jaz morem potrkat moj meni zdaj večkrat kaj pospravi in posodo pomije,ampak so tudi bile borbe da smo prišli do tega,sem mu rekla enkrat,DA JA SEM V PORODNIŠKI-AMPAK SAMO 8 UR NA DAN in zgleda da se je zamislil
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 19:51:02
|
|
|
|
egleria
|
moj se tud pritožuje da sem cel dan doma on bogi pa dela.. in polo mi pusti nasvinjano ko gre v službo, ko pride pa nazaj mi pa teži kaj nisem pospravla. (to je blo zdej ko se je spotaknu ob sesalec ki si ga je sam nastavil ) sam jaz mu ne morem malega pustit cel dan ali popoldan ker še dojim
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 20:34:07
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic zgleda da mu je to ostalo še od prej, ko je imel prečno lego IZVIRNO SPOROČILO: egleria sam jaz mu ne morem malega pustit cel dan ali popoldan ker še dojim Ja, to tudi mene sekira Ker sem že sama pomislila na tako "šolo", pa ne bo nič še nekaj časa
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:01:18
|
|
|
|
sisi77
|
Ja saj pri nas je isto. misli da samo on dela. Zdaj je šel s kolegi na pijačo pa sem izkoristila to ker je bil full pohlevn da nebi kaj težila in ga je on dal v pižamico. vam povem katastrofa. Sploh ni vedel kje je pižamica, kje ima bodi pa da ne govorim da sta nucala več kot pol ure da ga je porihtal ko jaz naredim v 5-10 minut. upam da mu bo potegnilo da ni kar tak ga parkrat na dan pravit, vsaj dvakrat na dan preoblečt, pa še na sprehod peljat, skuhat, spucat pa še dobre voje bit
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:03:16
|
|
|
|
majčyca
|
Jaz se samo na hitro javim, ker sem kar utrujena danes. Danes sva imele s Pio 3. posvetovalnico in je moja pupa fejst rastla zadnji mesec (vsaj tako je P rekla) velika je 64cm in težka 6200g (za seznam). Bila pa je tudi cepljena in očitno je imela reakcijo, ker mi je zvečer tako jokala, kot mi še nikoli ni. Revici je že čisto glasa zmanjkalo, tako je kričala jaz sem zraven že imela solzne oči, ker ji nikakor nisem mogla pomagat dala sem ji Calpol sirup in zdaj samo upam, da bo ponoči lepo spala. Zdaj spi že 2 uri in samo čakam, kdaj se bo zbudila, ker bo lačna, ker zvečer ni skoraj nič pojedla, ker je kar zaspala - je bila tako utrujena od jokanja Jutri pa bi si rada očistila komplet stanovanje, upam, da mi bo uspelo. Je pa mi rekla tudi P, da glede na to, da se mi je začela ponoči tudi po 3x zbujat, ker je lačna, da ji naj probam dat nekaj žličk riževe kašice (čeprav je drugače od 4. meseca naprej), ampak sem se odločila, da ji bom vseeno najprej probala dat malo Novalac mleka, da vidim, kako bo. S kašico pa bom vseeno počakala do 4. meseca. Zdaj pa grem pod tuš in spat, ker vseeno ne vem kakšna noč naju čaka. Pa lep začetek vikenda vsem.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:04:20
|
|
|
|
sisi77
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria ja tak je to.. nič ne moremo.. evo še mi korakamo http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=9041 maš pravi link oz. slikico
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:09:44
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 IZVIRNO SPOROČILO: egleria ja tak je to.. nič ne moremo.. evo še mi korakamo http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=9041 maš pravi link oz. slikico ja mam.. sem preverila
< Sporočilo je popravil egleria -- 16.4.2010 21:10:04 >
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:12:23
|
|
|
|
sisi77
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Jaz se samo na hitro javim, ker sem kar utrujena danes. Danes sva imele s Pio 3. posvetovalnico ja moj rekel da te je danes videl zunaj pred šolmanom oz. ti maš habjaničevo, pa sem si mislila da imata posvetovalnico. upam da bo pia lepo spančakala. midva mama cepljenje komaj maja upam.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:14:35
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria ja tak je to.. nič ne moremo.. evo še mi korakamo http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=9041 100% podpora patriku!!!!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:16:35
|
|
|
|
sisi77
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 IZVIRNO SPOROČILO: egleria ja tak je to.. nič ne moremo.. evo še mi korakamo http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=9041 maš pravi link oz. slikico samo ta pupa na slikici ni stara 5 mesecev. sem pa vseeno podprla ja mam.. sem preverila
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:16:43
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 Ja saj pri nas je isto. misli da samo on dela. Zdaj je šel s kolegi na pijačo pa sem izkoristila to ker je bil full pohlevn da nebi kaj težila in ga je on dal v pižamico. vam povem katastrofa. Sploh ni vedel kje je pižamica, kje ima bodi pa da ne govorim da sta nucala več kot pol ure da ga je porihtal ko jaz naredim v 5-10 minut. upam da mu bo potegnilo da ni kar tak ga parkrat na dan pravit, vsaj dvakrat na dan preoblečt, pa še na sprehod peljat, skuhat, spucat pa še dobre voje bit moški so pač moški... moj tudi rabi celo večnost da ga porihta, meni pa lasje v luftu stojijo ko to gledam upam, da se kje najde kakšen ki je drugačen od tehle naših, kaj pravite???
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:19:56
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 IZVIRNO SPOROČILO: egleria IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 IZVIRNO SPOROČILO: egleria ja tak je to.. nič ne moremo.. evo še mi korakamo http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=9041 maš pravi link oz. slikico samo ta pupa na slikici ni stara 5 mesecev. sem pa vseeno podprla ja mam.. sem preverila saj ni punčka, fantek je - Patrik.. veerjetno ti je kaj narobe ven vrglo ker men pravega odpre..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:34:34
|
|
|
|
sisi77
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 IZVIRNO SPOROČILO: egleria IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 IZVIRNO SPOROČILO: egleria ja tak je to.. nič ne moremo.. evo še mi korakamo http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=9041 ja res je bla neka napaka. maš podporo maš pravi link oz. slikico samo ta pupa na slikici ni stara 5 mesecev. sem pa vseeno podprla ja mam.. sem preverila saj ni punčka, fantek je - Patrik.. veerjetno ti je kaj narobe ven vrglo ker men pravega odpre..
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:41:42
|
|
|
|
ellie
|
Mi smo pa danes Aneja prvič tuširali. Sem ga jaz vzela k sebi pod tuš, oči pa mi ga je prinesel in odnesel malemu pa je bilo prav všeč.. Zdaj ga pa uspava na rokah ker danes ni zaspal na joški. Jaz pa morem it spakirat za jutri...ko gremo v Trst. Že komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Enkica, sesalec sem kupila včeraj, razlog pa je srednje dolgodlaka mačka in papagaj, smo pa v bloku...Pa rabim vsak dan sesati. Upam, da se obnese. Meni se pa noht zgleda vrašča. Nisem ga že nekaj dni strigla, tako da sploh ne razumem od kje kar naenkrat tole. Palec na nogi je ob strani (ob nohtu) rdeč in otekel, gnoja pa še ni. Sem bila slučajno v ZD (menjava zdravnice) in sem še tale noht pokazala. Pa je rekla, da naj si dajem alkoholne obkladke in upam, da se mi ne zagnoji. Ker potem pa je to res boleče (lahko ti tud odstranijo noht). Pa ne pomaga glih...A ma katera kakšen boljši nasvet? A naj grem k pediatru, a bo še slabše, če grem?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 21:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ne h pediatru, ampak k pedikerju
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?