|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
18.4.2010 12:47:43   
poopek
živjo pupe, dan je res brezvezni user posted image človek sploh ne ve kam bi se dal...

morem pojamrat, da zelo slabo spim, moja mala se zbuja na 1-2 uri maksimalno, razen prvo rundo 3. in sem totalno izmučena, ker potem, ko jo nahranim, ne morem tako enostavno zaspat... obup.. user posted image jo pa dojim, zvečer ji dodam AM ravno zato, da bi kao več spala, vendar največ 60 je do zdej spila.. se tolažim s tem, da je pač mali jedec, a sem čist paf, ker ne spim dovolj.. user posted image komi čakam, da začnemo z GH, jz ji bom začela uvajat takoj, ko dopolni 4 mesece.

kilogrami: jaz jim imam tak od prej odveč, vendar me vseeno moti ta grozni trebuh, kljum viškom KG, ga nisem imela, zdej pa je tak k žele... da ne govorim o zizah... user posted image ampak, kaj čmo... kaj bo šele po drugi nosečnosti, ali pa tretji?? user posted image user posted image user posted image

rokice: si tudi naša non stop tlači v usta, vendar ne zato, ker bi bila lačna, al pa zaspana -  zmer, rokice se morjo cuzat. user posted image pol ji pa skos perem čez dan, ker se kr nabere svinjarije, pa še vsak k jo vid, jo more na rokico kušent!! user posted image od vseh bacilov jo ne morem odbranit.. user posted image
vožnja v avtu in vozičku: nimam druge besede kot da uživa...  :) vsaj neki user posted image ko smo šli zadnjič na hrvaško, je spala celo pot 3,5ure. vendar dol je bla pa cel vikend tečka, ker smo zamenjali okolje.. user posted image

kljub kislici želim lep dan user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
18.4.2010 13:03:37   
alex17
dan!
joj kak deževen dan, ne bomo zgleda nč ven mogl, včeraj pa je blo tok luštno sončno. pa zgleda je bil včer res čuden dan-se je tud naš v vozičku drugo rundo začel dret kot ubrisan, sem ga pol en cajt nosila v naročju, z drugo roko pa voziček rinla, sam je že tok težek da dolg ni šlo, pol ko sem ga dala nazaj v voziček pa spet dretje. sumim da je bil tud malo lačen, malo pa je že tud razvajen, to pa ziher user posted image  
naš podnevi tud pod razno ne bo zaspal sam od sebe v postlci, smo zdaj parkrat probal pa se dere non stop, jaz pa več kot kakih 10 minut joka ne zdržim, kaj pa vem, nisem dost trdna v sebi user posted image   tako da ga pol vzamem ven in dam v ležalnik al pa mal nosim, pestujem, vem da to ni pametno pa kaj naj... user posted image   moj pravi da naj vztrajam, samo jaz ne morem user posted image   ma kera kak pameten nasvet?

smo se pa dons lepo naspali po včerajšnji obupni noči-zaspali vsi trije ob 21.30 in bli vstali šele malo čez 9h, s tem da je mali neki časa spal pr nama in se kar priklopil vsake tolk (z mojo pomočjo seveda), parkrat sem ga pa nesla nazaj v postlco. tako da sem spala vsaj 9 ur in se precej bolš počutim user posted image

meni je P rekla da naj se z GH začne med dop. 4. in 6. mesecem, je meni prepuščeno in mislim začet tam po dopolnjenem 5. mesecu, se pravi začetek junija. bom pa verjetno s korenčkom in jabkom začela, vsaj brala sem da naj se začne s sadjem (zjutraj) in zelenjavo (kosilo), kasneje pa še žita, jajček in meso. pa čimveč bom uporabila domače surovine, kupljene samo na poti. ima mami velik vrt in nič ne škropi, tako da bo bio zelenjavica user posted image

grahek
, Žale so pa lepe za sprehajat kaj? kje pa živiš, če ni skrivnost?
mi se tudi odpravljamo v arboretum Volčji Potok konec meseca, da se fotkamo med tulipani ki jih obožujem user posted image   pol se da kar na klopci podojit? sem to tud imela v mislih user posted image
lep dan!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
18.4.2010 13:08:45   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Naša punca pa kar dosti joka in me zanima a so vaši škratki tudi taki? Pa je sita,previta, ni žejna in ji ni vroče a ona joka. Včasih je jok brez solz,včasih so pa krokodilje solze. Moj pravi da sem jo razvadila in da ne more biti sama niti minutke,ampak saj je le 4 mesečni dojenček. Kadar ni solzic jo včasih malo pustim,kadar pa so solzice pa jo vzamem v naročje. Pa nevem če jaz kaj narobe delam,če je res razvajena al kaj bi bilo narobe....user posted image

naš joka kakor kdaj, kak dan skoraj nič, spet drugič pa je ful cmera user posted image   smo pa tud že ugotovili, da smo ga malo razvadili ker se začne takoj jokat, ko ga damo podnevi v postlco ko je zaspan, ne on tako noče ampak na rokah ali kvečjemu v ležalniku. v igralnem centru pa tudi ni rad ne vem kolk časa, največ recimo 20 minut skupaj, pol ma pa že dosti.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
18.4.2010 13:10:53   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

grahek85 meni tud ful alsje izpadajo. In me še tolko bolj moti, ker mi v nosečnosti...sploh zadnje emsece...ni niti 1 las na dan izpadel. Zdaj jih je pa vsepovsod polno.

Jaz Aneja že ful časa nosim pokončno. Če ga damo leže na roke, se tak dere, da je groza. In zdaj se mi je začel še v košari od vozička jokat. Vse ga ful zanima okrog in bognedaj, da ne vidi..

Mi smo pa včeraj bili cel dan v Trstu...smo ob 9ih zvečer prišli domov. Mali je bil cel dan zunaj...in je super prenesel. Tak da bomo še šliuser posted image

se podpišem pod 1. in 2. odstavek user posted image
a se splača v Trstu nabavlat?? kje pa so najboljše trgovine? mogoče bi enkrat šli, pa še po uni lepi pešpoti do Devinskega gradu, baje je ful lepo...

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
18.4.2010 13:30:09   
Žaži
glede kg mene ta grozen trebuh moti, kar ne gre stran in delam trebušnjake, shujšala sem pa že 10 kg in imam 12 kg manj kot ob znositivi, tako da že ven iz omare mečem stvari in oblečem kavbojke, ki sem jih kupila pred prvo nosečnostjouser posted image . Sem kaj ponosna naseuser posted image

Lasje so meni privič ful izpadali, sem lase do sredi hrbta na paž ostrigla, ampak takrat je to bilo itak moderno, sedaj pa spet puščam dolge in mi zaenkrat še ne izpadajo. Je pa po porodu to normalno da izpadajo in spomladi tudi, tako da to dvoje sovpade. Se bo tudi to končalo.

Z GH še ne mislim začeti, mi je še res prehitro, še za riževe kašice res ne vidim nobene potrebe ker mi lepo na 4 ure je podnevi, ponoči tudi lepo spi. Imam še en mesec namen počakati, razen če bi videla prej potrebo po tem. Recimo, da imam namen junija dati kak korenček, ker bom z zelenjavo spet začela in ne s sladkim jabolčkom. Ampak plani se itak ponavadi podrejo, jedla bo pa potem tako še celo življenjeuser posted image

rokici si pa skoz tači v usta, sploh ko je lačna, ji za nahranit komaj razprem rokici.

joka pa kak dan več in kak dan manj, tudi velikokrat kar za brezveze, čeprav če bi njo vprašali verjetno neuser posted image . Ponavadi ko ji postane dolgčas v istem položaju v stolčku, pod loki, v gugalnici in jo malo vzamem v naročje, okoli nesem po stanovanju in jo spet odložim na drugo mesto. Včasih joče ker je zaspana, jo kaj "šraufa"..............je pa nikoli ne dvignem in nosim ko vidim da izsiljuje. Počakam da neha in jo dvignem. To da izsiljuje pa vem tako, da v stolčku joče kot da je pol manjka, čim začuti roke pod ritjo pa že neha in če jo položim nazaj spet joče. To je pa izsiljevanje in po rokah je pa ne bom nosila cel dan. Lahko jo vzamem ven in se vsedem z njo na kavč, to sploh ni problem, se veliko cartava, ampak da jo bom pa nosila po rokah, to pa ne. Lahko si katera misli da sem trda, samo tako me je sin okoli obračal in je znal biti miren samo še po rokah in d ga nosim in drugič sem rekla da ne še enkrat.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
18.4.2010 13:51:45   
ugi
GH: Naša tudi ful gleda, ko mi jemo in cmoka zraven, se ji prov nasmejimo. user posted image Ampak bom vseen počakala kakšen mesec pa pol, da dopolni 5 mesecev.

Nošenje: Jaz jo tudi še nosim bolj ležeče, so ravno zadnjič pri P rekli eni pred mano, da vsaj do 5. meseca ne nosit čisto pokonci. Lahko tako na pol, tako kot je v lupinci.

Kg: Jaz sem tudi zgubila še 2 kg, ki sta ostala po porodu zadnjič, ko sem zbolela in bila na AB.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
18.4.2010 14:21:17   
Tretjinka

... kaj bo šele po drugi nosečnosti, ali pa tretji?? user posted image user posted image user posted image

HEHE....NOČEŠ VEDET user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo, če bo vse ok, začeli GH uvajat po 6. mesecu....se je pa tudi meni pri 1. full mudilo s tem...na splošno sem pri prvem vedno nekaj "komaj čakala", full se mi je mudilo, da ga vidim past kravice, da ga vidim sedet, jest, se plazit, hodit itd itd, zdaj pa se mi ne mudi čist nikamor več in zares uživam v teh trenutkih, ko je mala še majhna dojenčica......pa btw, dokler je otroček samo na zizi je najlažje! ko boste začele 1x packat vse tiste kašice, boste kar naenkrat full bolj omejene in imele dosti več obveznosti.....najbolj bad pri vsem skupaj pa je, da packanje teh kašic vzame kar nekaj časa in dela, potem pa otroček poje eno žličko ali pa sploh nič user posted image ah, užitki! user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
18.4.2010 14:22:29   
Tretjinka
citiranje mi itak ni uspelo user posted image prvi stavek se nanaša na POPKINO izjavo o trebuhu user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
18.4.2010 15:55:46   
marijaa
jao cel roman napisala in vse zbrisalo, zdaj pa nimam več časa ponovno, ker me že kar 4 kličejo vsak na svoj način user posted image .

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 3434
18.4.2010 16:22:24   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

... kaj bo šele po drugi nosečnosti, ali pa tretji?? user posted image user posted image user posted image

HEHE....NOČEŠ VEDET user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo, če bo vse ok, začeli GH uvajat po 6. mesecu....se je pa tudi meni pri 1. full mudilo s tem...na splošno sem pri prvem vedno nekaj "komaj čakala", full se mi je mudilo, da ga vidim past kravice, da ga vidim sedet, jest, se plazit, hodit itd itd, zdaj pa se mi ne mudi čist nikamor več in zares uživam v teh trenutkih, ko je mala še majhna dojenčica......pa btw, dokler je otroček samo na zizi je najlažje! ko boste začele 1x packat vse tiste kašice, boste kar naenkrat full bolj omejene in imele dosti več obveznosti.....najbolj bad pri vsem skupaj pa je, da packanje teh kašic vzame kar nekaj časa in dela, potem pa otroček poje eno žličko ali pa sploh nič user posted image ah, užitki! user posted image

Hej, to je pa res, jaz sem tudi pri Luku komaj čakala, tako kot ti praviš, zdej pa uživam vsak trenutek. user posted image Pa nič ne hitim. Je pa res, da Lara bolj je in verjetno samo mleko kmalu ne bo več zadosti. Če se bo le dalo, bom tudi jaz počakala, da dopolni 6. mesecev. Spoh če bomo šli junija na dopust, bi rada samo dojila, če bo šlo.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

Neposredna povezava do sporočila: 3435
18.4.2010 16:25:39   
ellie
alex17 mi gremo po starem delu Trsta...sta 2 ful lušni trgovini z igračami. Imajo stvari, ki jih ne vidiš ne pri nas, ne v Avstriji. Upim pa ima ful luštne cotike za male...neko svojo znamko in je ful poceni.

kg imam jaz še 2 za izgubit. Svoje hlače sicer že oblečem, ampak so še mal tesne čez trebuh. Zdaj delam trebušnjake...tak da upam, da se gta znebim do poletjauser posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
18.4.2010 17:58:52   
alex17
pa smo kar lepo izkoristl dan čeprav je slabo kazalo-je po kosilu nehal dežvat tako da sva šla najprej midva z Ianom na sprehod za eno uro, pol ga je pa še tašča mal peljala in še moja mami, ki se je na hitro oglasila. tako da je bil kar 2 uri zunaj in skoz lepo spal user posted image prejle se je pa kar pridno igral v igralnem centru, mu kažem igračke in da jih sam prime, brca pa itak ful v une nogice da začne igrat. user posted image

kg-jaz sem na kilah ob zanositvi in lahko vse stare hlače oblečem, pa dvoje nove oprijete sem že kupila za dušo, me pa moti edino mehek trebuh ki noče samo z dojenjem izginit (itak user posted image ), trebušnjakov se pa kar ne lotim. no malo bo tek že pomagal, jih bom pa vseeno mogla začet delat. ker imam veliko oprijetih majčk, pa zdaj kar grdo zgleda user posted image   boki in rit so pa zaradi vsega vozičkanja v klance kar OK user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
18.4.2010 18:12:55   
Zala01
No mi smo ravno iz Kranjske Gore, je bilo fino, čeprav je snežilo. Samo, da sem okolje malo zamenjala. Mali je bil priden, v avtu je itak vedno, zato ker vedno zaspi takoj ko se z avtom premaknemo. Somic, mi smo bili v Arboretumu 2 vikenda nazaj in je bilo superca. Smo naredili res en zeeelo dolg krog in se fino nadihali svežega zraka.

GH: tudi jaz začnem z uvajanjem nekje sredi 4. meseca, najprej z rižolinotom, pol z zelenjavo. Upam, da ne bo težav, tako kot jih nisem imela pri 1. otroku.

Lasje mi izpadajo...so mi tudi po 1. porodu v istem obdobju kot zdaj, takrat me je panika, ampak so nazaj zrasliuser posted image . Včeraj sem bila pri frizerju, sem končno malo bolj urejena  z novimi pramenčki, pa s svežo frizurico. Zdaj samo še 6 kg dol spravim, pa bom OKuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
18.4.2010 18:38:00   
egleria
joj meni tudi lasje izpadajo user posted image grozno ker jih lovim vsepovsod.. še iz ust sem jih Patriku vlekla user posted image

GH: bom videla kaj bo rekla P v torek ko mamo posvetovalnico..

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
18.4.2010 19:49:57   
somic
vidim da ste z lasmi vse revice...

jaz sem obupavala med nosečnostjo. no, že tako sem bila nagnjena k precejšnjemu izpadanju, pa še dolge, črne in precej debele lase imam in na tleh se vidijo nenormalno, se je mami vedno jezila user posted image

no, tam pribljižno zadnje trimesečje so mi tako odpadali, da je bila groza, me je bilo resnično strah, čeprav so me tolažili vedno, da imam las na gavi za tri user posted image user posted image

po porodu pa popolnoma kontra. ravno prejšnji teden sva se pogovarjala z mojim, ko je rekel, da po postelji ni več toliko mojih las kot jih je bilo prej. vedno si jih spenjam ko grem spat, ampak prej, je bila postelja kljub temu polna, zdaj pa sem pa tja kakšen lasek.

sem super zadovoljna, čeprav ne vem kako dolgo bo trajalo, ker so se mi res še bolj zgostili in si prav težko spedenam frizuro.

nikoli ni prav user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
18.4.2010 21:52:39   
naja6
Pozdravljene,mi smo pa danes namontirali športni del in je Patrick po dooolgem času v vozičku zelo užival in tako trdno zaspal da se ni niti zbudil ko smo prišli domov,ga je moj sleko in samo v kinderpet preložil in je spal še celo uro,tako da je bilo krivo točno to da mu jajčka enostavno več ne ustreza

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
19.4.2010 6:57:03   
Anonimen
Dobro jutro!

No, pa je spet ponedeljek. Še malo, pa bo maj! Kilogrami tudi mene pestijo, imam še 5 več kot pred zanositvijo in z dojenjem nekako ne grejo dol user posted image , telovadit pa si tud ful ne upam, ker sem imela na začetku res boje za to svoje mleko in ga ful ne bi rada izgubila. Saj verjetno je strah odveč, ampak vseeno. No, vsaj upam, da bodo sedaj boljši dnevi in da bomo lažje in več vozičkale, pa bo!

Pojutrijšnjem je naš sonček star točno tri mesece. Je pa tak srček (no, saj so vsi nači, a ne user posted image ). Zdaj se mi je začel tako noro na glas krohotati, da jaz dobim solzne oči. Ko ga zjutraj umivam, pa ga pod pazduhko obišem, da ni moker, ga to tolk žgečka, da spisti ahahahahahaha in tako faco naredi, da je noro. Ampak to še ni vse. Včeraj zvečer se je spet krohotal in potem sva šla v mojo posteljo se dojit (pred spanjem). In on napol v snu, je že tonil v spanec, ko se je naenkrat spet tako zakrohotal user posted image , matr me je skor kap, je pa zgleda sanjal al se pa spominjal, kako mu je bilo prej pred pol ure smešno in se je spet začel režat user posted image user posted image user posted image  LOL

No drugače pri kravicah mu vleče glavico mal v levo, pomoje mu ne bi smelo tako da to bova še vadila.

Rokice si ful tlači v usta in skoz mu jih dajem ven.

Glede joka nimam pripomb. Vedno iz razloga joka (vsaj zdi se mi tako). Al ga napenja pa ga kaj boli, potem ga dam na moja kolena (rahlo dvignjena) in z njegovim obrazom obrnjenim proti mojim in se v 10 min poprdka in pokaka, zvečer pa jokca, ker je zaspan (okoli 19h-19.30 postane zaspan). Pa seveda jokca ko se naveliča al ogralnega centra al ležalnika al tako dalje, pa ga moram prestavljati. Še najbolj priden je v vozičnu, kjer spi, čeprav je pa tudi že zadnje 2x gledal ko se je vozil v vozičku, pomoje bi že rad firbcal naokoli. Sa šprtnim delom mislim čimdlje čakati,p pa z GH tudi. Namen imam samo dojiti do 6 m, če bo le šlo.

Noht je status quo. Upam na bolje.

(odgovor članu poopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
19.4.2010 6:58:55   
Anonimen
Se opravičujem za vse tipkarske napake.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
19.4.2010 7:09:07   
nony
Dobro jutro...upam,da ste se naspale...mi smo se tudi odločli,da danes naštimamo šprtni del vozička...sem včeraj ugotovila ,da je mala že čez celo košaro...našo pupco so začeli matrat krči pa mi ni jasno zakaj...a mislite,da ji ne odgovarja mleko?

Upanje ostaja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
19.4.2010 7:40:40   
majčyca

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (30)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 
3.mecec:  6930g, 64cm, obseg glavice 41 cm

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm
2.mesec: 4780g, 54,5cm, obseg glavice 37,5cm
3.mesec: 5710g, 58cm, obseg glavice 39cm

21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
1.mesec: 4500g, 54cm, obseg glavice 39cm
2.mesec: 5670g, 58cm, obseg glavice 41cm
3.mesec: 6370g, 62cm 

21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ              2310g      46cm
1.mesec: 3200g, 50cm
2.mesec: 4220g, 54cm
3.mesec: 5180g, 59cm, obeg glavice 40cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
2.mesec: 6050g, 60cm, obseg glavice 42cm
3.mesec: 7000g, 63cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA                2860g        49cm
1.mesec: 4150g,  55cm,   obseg glavice 37cm
2.mesec  4850g,  57 cm   obseg glavice ? cm
3.mesec  5530g,  61,5cm obseg glavice 40 cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA              4010g        53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g      47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?)

31.12.09 nincrli(25)          ?      NATANIEL               2770g        47,5cm
1.mesec: 3770g, 52,5cm
3.mesec: 6230g, 61cm

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g     50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 4515g, 55,5cm
3.mesec: 5270g, 60cm, 40cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g     47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 4745g, 56,5cm
3.mesec: 5520g, 60cm, 39,5cm 

03.01.10  grahek85 (24)  08.01.10  BENJAMIN     3160g      50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm
2. mesec: 5050g, 58cm, obseg glavice 39cm
3. mesec: 5650g, 61,5cm, obseg glavice 40cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN              3670g    54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5720g, 61 cm, obseg glavice 38,5cm
3.mesec: 6800g, 65cm, 40,5cm

06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g      49cm
1.mesec: 3220g, 51cm
2.mesec: 4320g, 53,5cm
3.mesec: 5240g, 57cm 

07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
1.mesec: 4800g, 56,5cm
2.mesec: 6020g 

07.01.10  TiSta(26)       14.01.10 BINE             3080g         55cm
1.mesec: 4890g, ?, ?

07.01.10  Zala01(32)       15.01.10 JON             3160g         51cm
1.mesec: 4355g, 54cm
2.mesec: 5905g, 58cm
3. mesec: 6730g, 61cm

07.01.10  novkica(?)       07.01.10 ALEKSEJ        3730g         55cm
1.mesec: ?g, ?cm
2.mesec: 6000g, 63cm

09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
5 tednov: 5000g, 56cm, obseg glavice 39cm
8 tednov: 6000g, 60cm, obseg glavice 41cm

11.01.10  Enkica (31)         10.01.10  INES             3350g      52cm
1.mesec: 5000g, 56cm, obseg glavice 37cm 

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA              2360g      45cm
1.mesec: 2980g, 51cm 
2.mesec: 3700g, 55,5cm 

11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g       51cm
                                                     TIAN             2950g        50cm
1.mesec: 4270g, 55cm in 3820g, 55cm

12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK        3440g     51cm
1.mesec: 4020g, 53cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5060g, 56cm 

12.01.10  nony(27)           03.01.10  LORIN            3800g        53cm 
1.mesec: 4990g, 57cm, obseg glavice 38cm
2.mesec: 5750g, 60cm

12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
1.mesec: 4300g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
1.mesec: 3980g, 54cm, obseg glavice 36,5cm
2.mesec: 4610g, 54cm

14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA         3000g       52cm
1.mesec: 4100g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5190g, 59cm
3.mesec: 6200g, 64cm, obseg glavice 39,5cm

14.01.10  Naty_ka (29)     09.01.10     ERIK           3580g        50cm
1.mesec: 4430g, 55,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 5200g, 57cm

18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ      3530g        52cm
1.mesec: 4490g, 54cm, 38cm
2.mesec: 5350g, 58,5cm 40cm

18.01.10  ALEXI M. (?)        08.01.10    MARCEL       3980g         54cm
1.mesec: 5100g, 57cm, obseg glavice 40cm
2.mesec: 5650g, 60cm

18.01.10  sončnica76 (32)  23.01.10    ALJA            3040g        49cm
1.mesec: 4160g, 54cm, 36,5cm

19.01.10  anita goitan(31)  15.01.10       ULA      3970g         56cm
4 tedni: 5000g, 57cm, 38,5cm

21.01.10  ellie (27)              25.01.10      ANEJ         3180g         48cm
1.mesec: 4190g, 54cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5020g, 56cm, 40cm

21.01.10 *BellaLuna* (30)  20.01.10       LARA      3270g         51cm
1 mesec: 4200g, 56cm

22.01.10  mimikica(?)          21.01.10   ANEJ            3400g         50cm           
1.mesec: 4560g, 56cm, obseg glavice 37cm

24.01.10  tinncyka (20)      15.01.10   TAJA             3080g         49cm
1.mesec: 4080g, 52cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5150g, 58cm

24.01.10  felicia(?)            21.01.10   MARKO            3560g       53cm           
1.mesec: 4400g, 57cm

26.01.10  poopek (?)      28.01.10          ?                 3290g        51cm
1.mesec: 4030g, 54cm

27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g         46cm
3 tednih: 3820g, 52cm

28.01.10  vtitag(32)         31.01.10      TILEN          2785g          50cm
1.mesec: 4140g, 52,5cm
2.mesec: 5050g, 56cm

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
19.4.2010 8:24:23   
Isabelle

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (30)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 
3.mecec:  6930g, 64cm, obseg glavice 41 cm

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm
2.mesec: 4780g, 54,5cm, obseg glavice 37,5cm
3.mesec: 5710g, 58cm, obseg glavice 39cm

21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
1.mesec: 4500g, 54cm, obseg glavice 39cm
2.mesec: 5670g, 58cm, obseg glavice 41cm
3.mesec: 6370g, 62cm 

21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ              2310g      46cm
1.mesec: 3200g, 50cm
2.mesec: 4220g, 54cm
3.mesec: 5180g, 59cm, obeg glavice 40cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
2.mesec: 6050g, 60cm, obseg glavice 42cm
3.mesec: 7000g, 63cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA                2860g        49cm
1.mesec: 4150g,  55cm,   obseg glavice 37cm
2.mesec  4850g,  57 cm   obseg glavice ? cm
3.mesec  5530g,  61,5cm obseg glavice 40 cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA              4010g        53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g      47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?)

31.12.09 nincrli(25)          ?      NATANIEL               2770g        47,5cm
1.mesec: 3770g, 52,5cm
3.mesec: 6230g, 61cm

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g     50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 4515g, 55,5cm
3.mesec: 5270g, 60cm, 40cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g     47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 4745g, 56,5cm
3.mesec: 5520g, 60cm, 39,5cm 

03.01.10  grahek85 (24)  08.01.10  BENJAMIN     3160g      50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm
2. mesec: 5050g, 58cm, obseg glavice 39cm
3. mesec: 5650g, 61,5cm, obseg glavice 40cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN              3670g    54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5720g, 61 cm, obseg glavice 38,5cm
3.mesec: 6800g, 65cm, 40,5cm

06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g      49cm
1.mesec: 3220g, 51cm
2.mesec: 4320g, 53,5cm
3.mesec: 5240g, 57cm 

07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
1.mesec: 4800g, 56,5cm
2.mesec: 6020g 

07.01.10  TiSta(26)       14.01.10 BINE             3080g         55cm
1.mesec: 4890g, ?, ?

07.01.10  Zala01(32)       15.01.10 JON             3160g         51cm
1.mesec: 4355g, 54cm
2.mesec: 5905g, 58cm
3. mesec: 6730g, 61cm

07.01.10  novkica(?)       07.01.10 ALEKSEJ        3730g         55cm
1.mesec: ?g, ?cm
2.mesec: 6000g, 63cm

09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
5 tednov: 5000g, 56cm, obseg glavice 39cm
8 tednov: 6000g, 60cm, obseg glavice 41cm

11.01.10  Enkica (31)         10.01.10  INES             3350g      52cm
1.mesec: 5000g, 56cm, obseg glavice 37cm 

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA              2360g      45cm
1.mesec: 2980g, 51cm 
2.mesec: 3700g, 55,5cm 

11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g       51cm
                                                     TIAN             2950g        50cm
1.mesec: 4270g, 55cm in 3820g, 55cm

12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK        3440g     51cm
1.mesec: 4020g, 53cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5060g, 56cm 

12.01.10  nony(27)           03.01.10  LORIN            3800g        53cm 
1.mesec: 4990g, 57cm, obseg glavice 38cm
2.mesec: 5750g, 60cm

12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
1.mesec: 4300g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
1.mesec: 3980g, 54cm, obseg glavice 36,5cm
2.mesec: 4610g, 54cm
3.mesec: 5550g, 59,5cm, obseg glavice 39,5 cm

14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA         3000g       52cm
1.mesec: 4100g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5190g, 59cm
3.mesec: 6200g, 64cm, obseg glavice 39,5cm

14.01.10  Naty_ka (29)     09.01.10     ERIK           3580g        50cm
1.mesec: 4430g, 55,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 5200g, 57cm

18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ      3530g        52cm
1.mesec: 4490g, 54cm, 38cm
2.mesec: 5350g, 58,5cm 40cm

18.01.10  ALEXI M. (?)        08.01.10    MARCEL       3980g         54cm
1.mesec: 5100g, 57cm, obseg glavice 40cm
2.mesec: 5650g, 60cm

18.01.10  sončnica76 (32)  23.01.10    ALJA            3040g        49cm
1.mesec: 4160g, 54cm, 36,5cm

19.01.10  anita goitan(31)  15.01.10       ULA      3970g         56cm
4 tedni: 5000g, 57cm, 38,5cm

21.01.10  ellie (27)              25.01.10      ANEJ         3180g         48cm
1.mesec: 4190g, 54cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5020g, 56cm, 40cm

21.01.10 *BellaLuna* (30)  20.01.10       LARA      3270g         51cm
1 mesec: 4200g, 56cm

22.01.10  mimikica(?)          21.01.10   ANEJ            3400g         50cm           
1.mesec: 4560g, 56cm, obseg glavice 37cm

24.01.10  tinncyka (20)      15.01.10   TAJA             3080g         49cm
1.mesec: 4080g, 52cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5150g, 58cm

24.01.10  felicia(?)            21.01.10   MARKO            3560g       53cm           
1.mesec: 4400g, 57cm

26.01.10  poopek (?)      28.01.10          ?                 3290g        51cm
1.mesec: 4030g, 54cm

27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g         46cm
3 tednih: 3820g, 52cm

28.01.10  vtitag(32)         31.01.10      TILEN          2785g          50cm
1.mesec: 4140g, 52,5cm
2.mesec: 5050g, 56cm

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 19.4.2010 8:25:09 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
19.4.2010 9:18:29   
grahek85
Živjo!

Menda bo kaj sončka, a user posted image

S smehom in jokom je pri nas podobno kot pravi KiA. Ful se smeje na glas, sploh ko mu slačimo body je cela komedija user posted image Joka pa tudi vedno takrat, ko kaj ni prav. Ko se naveliča ležalnika ali igr. centra ali ko je zaspan. Ali pa ko mu je dovolj sprehajanja user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
19.4.2010 9:20:48   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Pojutrijšnjem je naš sonček star točno tri mesece.

naš pa štiri. user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
19.4.2010 9:27:32   
sisi77
Naš se tudi na glas smejčka mi kar srce igra ko ga poslušam. user posted image

Jok: naš Anej pa na splošno ne joka dosti. mogoče včasi malo ptečnari da bi pa se prav drl pa ne, samo ko mu čistim nosek takrat pa je štala. takrat pokaže da ima tudi močne glasilke user posted image

Drugače smo z Anejem skoz nekje okrog smo že izvedli par izletov, pa šopingov pa vse prestane bp. Sem pa opazila da ko smo kje na obisku največkrat pri tašči ali pa pri mojih tam nikoli ni tako razpoložen in jih ponavadi samo mrko gleda ko ga vlačijo po rokah pa cvilij v njega. (Anej se namreč zelo nerad nosi po rokah.) Pa sem že dostikrat pomislila da je tečen ali pa utrujen. Ko pa stopimo skozi vrata našega stanovanja in ga slečem pa takšna radost pa tak smeh. user posted image Ja doma je najlepše!

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
19.4.2010 9:37:18   
egleria
jutroo!

evo mi se pa počasi odpravljamo na sprehod na jezero..
jutri pa 3. posvetovalnica, cepljenje in pa razvojna ambulanta.. UZ kolkov še kar nismo meli pa je že čez 3 mesece star user posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?