|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
15.4.2010 7:29:30   
Enkica
Veste kaj me še zanima ... naša je danes začela malo kašljati.
Ali naj greva vseeno k P na redni pregled ali naj raje pokličem, da naju ne bo?
Vročine nima, nosek nima poln, kašlja pa tudi ne ornk.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.4.2010 8:01:45   
naja6
Enkica;jaz bi na tvojem mestu vseeno šla

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.4.2010 8:22:02   
grahek85
Živjo gospe inm gospodične user posted image

Vam limam link do ene fantastične zloženke "Moj otrok ima vročino". Jaz sem jo pri P sicer dobila v originalu to pot, prej sem jo pa že prelistala takole na netu. Je pa pdf.

http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/o/527C766781502CC6C1257280003C14BC

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
Drugače pa se mi bo počasi zmešalo če se ne bo to vreme malo porihtalo. Se mi zdi da postajam prav depresivna.

Jaz tudi user posted image Včeraj sva z malim potem šibala ven, ko se je za 5 min celo sonček silil, ampak naju je potem dež začel loviti. Nekak nisem hotla it domov, ko sva pa ves čas tukaj notri v tem mini stanovanju in sem potem kar do City Parka potekla, da je bla vsaj malo sprememba. No, potem je blo fino, sem srečala sošolko iz faksa user posted image Ja drugače je pa danes tudi moj začel delati od 7h do 19h (ne bo šlo drugače, se mudi s tem k....... stadionom), tako da je res poden vse skupaj user posted image user posted image user posted image

ellie, upam da je do zdaj že kaj bolje. Drugače je pa meni pomagalo, da sem med dojenjem masirala tisti del, da je šlo bolj ven in je bilo potem ok.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.4.2010 8:35:40   
nony
Dobro jutro...kako ste....Mi smo imeli včeraj temno zelen drekec ne vem zakaj....sem se pa odločila,da danes pokličem pediatrinjo,če se lahko prideva pokazat,ker ta kašelj se ne umiri in umiri..

Upanje ostaja....

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.4.2010 8:39:27   
Naty_ka
Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Definitivno pojdi. Bolje da jo pogledajo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.4.2010 8:42:24   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Živjo gospe inm gospodične user posted image

Vam limam link do ene fantastične zloženke "Moj otrok ima vročino". Jaz sem jo pri P sicer dobila v originalu to pot, prej sem jo pa že prelistala takole na netu. Je pa pdf.

http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/o/527C766781502CC6C1257280003C14BC

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
Drugače pa se mi bo počasi zmešalo če se ne bo to vreme malo porihtalo. Se mi zdi da postajam prav depresivna.

Jaz tudi user posted image Včeraj sva z malim potem šibala ven, ko se je za 5 min celo sonček silil, ampak naju je potem dež začel loviti. Nekak nisem hotla it domov, ko sva pa ves čas tukaj notri v tem mini stanovanju in sem potem kar do City Parka potekla, da je bla vsaj malo sprememba. No, potem je blo fino, sem srečala sošolko iz faksa user posted image Ja drugače je pa danes tudi moj začel delati od 7h do 19h (ne bo šlo drugače, se mudi s tem k....... stadionom), tako da je res poden vse skupaj user posted image user posted image user posted image

ellie, upam da je do zdaj že kaj bolje. Drugače je pa meni pomagalo, da sem med dojenjem masirala tisti del, da je šlo bolj ven in je bilo potem ok.

Ta zloženka je super. Jaz jo imam že od prvega sina-nekje. Bi mogla malo prebrskat.

Kar se pa stadiona tiče... Jaz ga imam že vrh glave. Pa saj še vse skup nebi bilo tak kritično, če nebi ta vožnja vzela toliko časa.
Eh, pa saj bo boljše... enkrat...

inteligence.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.4.2010 8:44:36   
Naty_ka
MIdva imava danes tudi posvetovalnico. Pa po vsej verjetnosti nebo cepljen ker je prehlajen. No, bomo videli kako se bo vse skup odvijalo.

Drugače pa se tu že počasi kaže sonček user posted image

Grem še malo po hiši pospravit, ker bo ura hitro dvanajst.

Lep dan vam želim user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.4.2010 9:07:28   
egleria
dobro jutro!

joj mi zadnje čase tak slabo spimo.. potem se mi je pa še danes ponoči dvakrat zaporedoma pokakal.. danes pa končno sončeeeek.. komi čakam da se tamali zbudi da greva ven user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.4.2010 9:27:30   
polho3006

Tako se je rpi nas začelo....sedaj hodimo že od nedelje na inhalacije, ker ima rahel bronhitis, tako da kar pojdita k zdravniku.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.4.2010 9:37:38   
grahek85
Mam eno vprašanje za mamice snežakov user posted image A kaj sprehajate kožico na lulčku?

oooo, sončeeeeeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 15.4.2010 9:38:12 >

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.4.2010 9:37:58   
ellie
Sem morala do 6ih zjutraj čakat, ker se mali danes kotzakleto ni prej zbudil. Me je tak bolelo, da na levem boku niti spat nisem mogla. Potem pa je zgleda res spraznil do konca, pa masirala sem malo vmes...in je zdaj že čisto vreduuser posted image  je pa zdaj druga čisto polna, ker sem mu 2x dala jest iz tisteuser posted image  ampak na srečo ni nobene bulice. Hvala še enkrat za nasvete, punce super steuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.4.2010 9:39:39   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Tako se je rpi nas začelo....sedaj hodimo že od nedelje na inhalacije, ker ima rahel bronhitis, tako da kar pojdita k zdravniku.

Polho, kako si pa vedla, da se je razvilo v bronhitis? Mislim, kakšni so znaki? Je blo potem kaj huje al je samo pokašljeval?

Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.4.2010 9:41:01   
egleria

Mam eno vprašanje za mamice snežakov user posted image A kaj sprehajate kožico na lulčku?

oooo, sončeeeeeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jo sprehajamo ja  user posted image , med kopanjem

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.4.2010 9:42:08   
ellie
grahek85 meni je patronažna rekla, da naj mu pri kopanju potegnem dol do tam, ko gre. Tak da to prakticiramo...ker se mu kr nabere umazanije. Kaj več pa zaenkrat ne..

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.4.2010 9:46:32   
grahek85
Mi jo do zdaj nismo sprehajali. Pač sem jo malo potegnila dol, da sem spucala med kopanjem in med previjanjem. Je patronažna rekla da mamo fino luknjico in da ni treba. Se mi je pa zdelo, da je vse manjša in sem to omenila P. Ona je potem pokazala, kako naj to sprehajam in je mali potem grozno jokal in mel zatečenega lulita user posted image Tak da se mi precej upira to nekaj na silo dol vlečt user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.4.2010 9:55:35   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: somic

sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo??

Škatla 600g Hipp1 mi drži natančno 6 dni.

ajoj, tolk hitro gre to user posted image   to pa je kar strošek pol a? no pa sem se malo potolažila glede tegob zaradi dojenja (pogosto zbujanje zlasti) user posted image

Raje ne računam, ker me srat prime, pa še dva pleničkarja imam doma, ponavadi me samo plenice in mleko stanejo od 150-200€ na mesec.

Ob 11h imava sistematskega.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.4.2010 10:30:48   
Isabelle
Danes sva imeli posvetovalnico.Za na seznamček:pri 3.mesecih ima 5550g in 59,5cm, obseg glavice pa je 39,5cm.

Sem pa razkurjena ker naročeni sva bili ob 8, na vrsto sva prišli ob 9 (ena pred nami je bila naročena ob 7.30, ob 8.20 je zdravnica šla v ambulanto user posted image , za znoret!!!).Pol ko so jo zvagali in zmerili smo še sigurno ene 15min čakale zdravnico.In kravic ni hotla past, jih pa doma zelo dobro, tudi ozira se levo in desno.Mislim sej je logično, tudi ona je utrujena in ne bo delala kar bojo oni hotli.Sicer mal je dvignla glavico, ampak je rekla P da premalo, pa sem rekla da doma zelo lepo pase kravice, pa je rekla da jo moram več dajat na trebuh.Ja, seveda.Otroci niso na gumb.Mah, se ne sekiram.
Drugače je rekla da je uredu, tudi njej se je posmejčkala in neki 'govorila'.

Ko sva prišle domov se je drla, malo je pojedla in zdej spančka ku bomba.Boga je bla kr zmatrana.Ko se zbudi jo pa nahranim in pičiva vn k je sonček.

Cepljena pa ni bla.Bo naslednjič ko imava posvetovalnico, 6.5.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.4.2010 10:34:02   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

grahek85 meni je patronažna rekla, da naj mu pri kopanju potegnem dol do tam, ko gre. Tak da to prakticiramo...ker se mu kr nabere umazanije. Kaj več pa zaenkrat ne..

Je kar fajn to delat, ja. Smo imeli probleme pri 1. sinčku, ker se mi je preveč smilil, ko sem mu vlekla kožico dol in je jokal, tako da sva pol na silo naredila enkrat ko je bil star 3 leta, ker če ne bi mogel na operacijo. Od takrat seveda pridno sprehajava kožico gor in doluser posted image . Pri malem mišku sem pa tudi začela med kopanjem, pa včasih med previjanjem.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.4.2010 10:58:08   
naja6
Mam eno vprašanje za mamice snežakov  A kaj sprehajate kožico na lulčku?
Nič kaj preveč,ker sem mu enkrat preveč in je bil vik in krik

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.4.2010 11:37:10   
Enkica
Evo za seznamček:
pri 3 mesecih ima 6350g in 62cm!

Cepljeni pa nisva bili, ker bomo videli v kaj se bo razvil tale kašelj, ki nas je doletel zjutraj.

Želim vam lep dan, mi3 gremo na ogled nekih načrtov kakšno hiško bi si zgradili ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.4.2010 11:46:06   
somic

moj tudi pokašljuje in občasno kiha, pa sem o tem govorila z p, pa je rekla, da ni nič narobe, ga je tudi malo pogledala, pa je samo rekla, da imamo verjetno preveč suh zrak, tako, da imam zdaj vlažilec vklopljen kar precej časa, pa mu je bolje.

če se boš počutila bolje, je vsekakor boljše, da greš do p, da boš le 100%

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.4.2010 11:47:51   
somic

hahaha, kako si to napisala user posted image user posted image user posted image

ja, jo sprehajamo občasno, ko se spomnim, ne vsak dan, je tudi tako rekla p

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.4.2010 11:50:54   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

IZVIRNO SPOROČILO: somic

sicer pa sem že nekaj časa nazaj hotela vprašat, tiste ki hranite z am, za koliko časa imate eno škatlo??

Škatla 600g Hipp1 mi drži natančno 6 dni.

ajoj, tolk hitro gre to user posted image   to pa je kar strošek pol a? no pa sem se malo potolažila glede tegob zaradi dojenja (pogosto zbujanje zlasti) user posted image

Raje ne računam, ker me srat prime, pa še dva pleničkarja imam doma, ponavadi me samo plenice in mleko stanejo od 150-200€ na mesec.

Ob 11h imava sistematskega.

ja, ja, cel kup denarja

jaz sem imela sreč, sem od ene tete kupila 6 900g škatel aptamila za 30 eur. full sem bila vesela za to "kupčijo", se je kar poznalo. imam še tri te škatle, tako da bo kar hitro treba spet novo zalogo naredit

o plenicah pa reje ne bi, ampak to je nujno zlo, imam pa tudi rada, da ima pikec rito na suhem da se bolje počuti user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.4.2010 12:41:18   
Žaži
Je bila cepljena kljub temu da je prehlajena, ker je prehlad samo v nosku.

Mere za seznamček pri 3 mesecih:
6670g, 63cm in 40 obseg glave.

Sva bili dvakrat pohveljeni da res nima pripomb tako dobro zgleda in tako lepo se razvija. Meni je pa seveda špeh rastel, ker je ta P znan po tem, da nima dlake na jeziku in če se mu še najmanjša malenkost ne zdi ok kar butne ven z besedo.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.4.2010 12:56:22   
naja6
Glede AM;jaz dobim na recept do 6.meseca,občina financirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?