Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 9:08:48
|
|
|
|
sisi77
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Živjo! Za piknik sem jaz ok za sredi maja in za ob 12h, sam bi pa mogoče predlagala vikend. Se im zdi da bi mogoče tako več mamic in pikcev lahko prišlo. Se pa lahko tudi motim Ja nas je kar nekaj tukaj ki bi prišle na piknik vendar že slutim da bo malo težko uskladit želje vseh. Jaz bolj navijam za piknik čez teden ker mamo vikende ponavadi rezervirane za familijo ( + + )
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 9:10:19
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro...jaz imam pa eno vprašanje ...naša mi je začela štrajkat pri hrani včasih mi je pojedla po 150ml zdaj pa samo po 100ml kaj mislite kaj delam narobe..
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 9:11:04
|
|
|
|
Zala01
|
žaži sem te podprla. ma mi lahko poveste sploh zakaj ti dojenčki korakajo, za kaj se sploh gre v tej igri?
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 9:16:13
|
|
|
|
sisi77
|
Žaži tudi mojo podporo imaš!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 9:19:13
|
|
|
|
Žaži
|
Jaz sem tudi za piknik, lahko med tednom ali za vikend, meni je vseeno. In tako predvidevam da bomo prišle z celo družino na piknik in ne samo z otroci, sploh tiste ki smo od daleč, ker nismo vse iz LJ .
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 9:50:07
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nony Dobro jutro...jaz imam pa eno vprašanje ...naša mi je začela štrajkat pri hrani včasih mi je pojedla po 150ml zdaj pa samo po 100ml kaj mislite kaj delam narobe.. Ma nič, pridejo taki dnevi, ko so manj požrešni Naš je tak firbec, da ponavadi nima časa jesti... Kakih 5 min zdrži (za prvo lakoto), potem je pa vse bolj zanimivo in moram kar vztrajat, da nabereva še kakih 5 ali 10 min. Je to kar pogosto pri 3-4m, ko se jim odpre svet. So pa tudi dnevi, ko bi skos visel na zizi in se crkljal, tako kot je zdaj kake 3 dni. Pa je P rekla, da je vse ok, da tudi mi "ta veliki" ne jemo vsak dan enako IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Jaz sem tudi za piknik, lahko med tednom ali za vikend, meni je vseeno. In tako predvidevam da bomo prišle z celo družino na piknik in ne samo z otroci, sploh tiste ki smo od daleč, ker nismo vse iz LJ . Ja to je pa res Sej konec koncev - očiti majo tudi kaj za podebatirat, a ne
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 9:51:30
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 žaži sem te podprla. ma mi lahko poveste sploh zakaj ti dojenčki korakajo, za kaj se sploh gre v tej igri? Nekaj bodo donirali plenice varnim hišam Se mi zdi
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 10:00:54
|
|
|
|
grahek85
|
Sem klicala k P, izvidov od imunotestov še ni. v vsakem primeru pa ne bomo cepljeni pred 1. majem, je gužva
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 10:13:24
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Živjo! Za piknik sem jaz ok za sredi maja in za ob 12h, sam bi pa mogoče predlagala vikend. Se im zdi da bi mogoče tako več mamic in pikcev lahko prišlo. Se pa lahko tudi motim IZVIRNO SPOROČILO: egleria punce nekaj bi vprašala.. kaj ima katera dudo termometer? sem mislila kupit pa ne vem kok je ta zadeva v resnici zanesljiva in uporabna.. se priporočam za kakršnekoli informacije če katera kaj ve o tem.. Nimam, so nam na MŠ rekli da škoda denarja, da ful ni ziher. Pa sestra pri P je pred mano isto razlagala eni drugi mamici. Da naj raje kupi za v uho. hvala za info.. pol se pa res ne splača..
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 10:39:42
|
|
|
|
alex17
|
še en lep sončen dan, jupi! mišek mi je zdejle zaspal v naročju in sem ga nesla v postlco, zdaj pa samo čakam da se zbudi, ker ponavadi zelo hitro ugotovi da me ni več zraven grahek, naš je tudi tak firbec da skoz okol gleda med dojenjem če ni ravno hudo lačen in se kar matrava včasih da lepo ziza, ali pa kar prekinem dojenje in ponovim kasneje ko rata bolj lačen-takrat ga pa nič ne zmoti, vleče kot volk ga pa zadnjih par dni zvečer ornk sračka-vleče okol 45 minut, ampak res vleče na polno, potem pa namesto da bi zaspal kot ubit, ves zbrihtan pogleda in se hoče igrat in pogovarjat, mami pa v obup tako da ga potem še enkrat ali dvakrat dam na joško, pa vmes malo pocrkljam, potem pa le rata da ga zmanjka, ampak šele okol 21.30 ali kasneje, tudi ob 22.30, prej je mel pa že res lep red da je zaspal okrog 21h. pa nimam pojma zakaj zdaj tako? še eno vprašanje glede oblačenja za doma-ali jim še vedno oblačite dvoje dolge rokave ali samo ene?? jaz mu še kar dajem tetra majčko (za zavezat)+body z dolgimi rokavi, se mi zdi da ni preveč, kaj pa vem. samo poleti bo ziher manj, zdaj pa še kar vztrajam...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 10:42:13
|
|
|
|
Enkica
|
Midve šibava zdaj malo v trgovino, sprehod, kavica, ker je tako lepo vreme .... pojdite še ve in uživajte! Pozdravček
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 11:00:07
|
|
|
|
Žaži
|
Še vedno jo imam tudi doma v dvojnih rokavih, pa še sedaj so vsi po vrsti prehlajeni. Se držim pregovora, spomladi čim dlje oblečeni in jeseni čim dlje slečeni. Bodo pa kmalu temperature okoli 20 stopinj, takrat pa dobi bodi s kratkimi spodaj, zoknčke in čez še vedno tanko dolgo.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 11:04:31
|
|
|
|
grahek85
|
Mi mamo že ves čas samo en sloj, mamo precej toplo v stanovanju. Pa ni še nikoli nič zbolel. Sej zdej bodo počasi zmanjšali kurjenje, ampak bo zunaj topleje, tako da bo notri spet ista temp.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 12:39:16
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Še vedno jo imam tudi doma v dvojnih rokavih, pa še sedaj so vsi po vrsti prehlajeni. Se držim pregovora, spomladi čim dlje oblečeni in jeseni čim dlje slečeni. Bodo pa kmalu temperature okoli 20 stopinj, takrat pa dobi bodi s kratkimi spodaj, zoknčke in čez še vedno tanko dolgo. jaz ga imam tudi še vedno v dvojih rokavih in notri nimamo več tako toplo, se mi zdi tako boj zdravo za otroka. ga pa imam obelečenega v ene stvari ko greva ven- so malo bolj tople in ko prideva domov, ga preoblečem, ker imam občutek da sicer kar hitro zakuha lahko. se tudi jaz držim tega pregovora pri sebi in se ga bom tudi pri otroku. žaži, praviš, da boš kmalu začela z bodiji s kratkimi rokavi. daj povej mi, jaz sem tudi o tem razmišljala, pa ne vem- moj ima skoraj ves čas hladne rokice. misliš, da bo imel potem še hladnejše, al
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 13:16:55
|
|
|
|
alex17
|
somic, jaz se vaju že podprla, se priporočam kontra, link je par strani nazaj midva sva nazaj z zelo luštnega sprehoda, hodila uro in pol in obiskala tudi moje sodelavce v firmi, ker ni daleč od doma in so naju bli ful veseli. je rekla moja šefica da mam ornk velikega fanta in zgleda dobro mleko grejo septembra na Triglav cela ekipa in so me zraven povabl, samo bo bolj težka ker grejo za dva dni, naš bo pa še le premajhen jih kar pogrešam ker se res super zastopmo, no pa saj januar bo še prekmalu tle si pa rihtajo ful posla tudi v tujini (Makedonija, Srbija, Mediteran,...) tako da se že veselim novih poti, čeprav bo malo težje zaradi miška. samo bo že nekako, če je volja je tudi pot! po kosilu gremo pa se skup z očijem malo ven. jaz bom tud drug teden nabavila bodyje s kratkimi rokavi, poleti bo v teh in plenici, pa mogoče kake kratke hlačke. sploh ne vem točno, kdaj bo čas za te kratke reči
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 13:57:38
|
|
|
|
Janci F
|
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo. Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo. Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 14:17:57
|
|
|
|
poopek
|
živjo pupike, evo midve se vračava s sprehoda, je tak sonček , da sem prov zašvicala sva z mamo pile zunaj na sončku, mala je pa zaspala in še zmer spi, čeprov je že spala 3 ure danes... upam, da ne bo ponoči žur! sem jo pa danes tehtala in je v 5 dneh dobila 200g, tako da imamo zdej 5200g! jupiiiiiiiiii vprašala bi vas tiste, ki dojite.. a vas kdaj bolijo zizike po dojenju?? mene pogosto prov skeli notri v dojki po dojenju, peče za znort.. kaj bi to pomenilo???? zize mam mehke, nič zatrdlin... lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 14:30:04
|
|
|
|
anita goitan
|
dober dan punce krasen dan in zaključek tedna Ma sem slabe volje , se murm še tuki mal spihat, moj je brihta in težak da je kaj, včeri sva se sfajtala, da sem nefunkcionalna, da vsako stvar naredim na pol..in da sem cele dneve doma, so pa drobtine po mizi, o ja, o ja..kako ste drage moje , zihr ste bolj funkcionalne od mene in rabm nasvet kako se prekvalificirat v funkcionalno žensko,mamo, lubico . In še nekaj: povejte mi prosim kako vam gre če imate še enga čmrla doma, da ni v varstvu, pa da je mlajši od dveh let lep vikend
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 14:50:36
|
|
|
|
Enkica
|
Anita, v rit ga "brcni" Tudi mene je že doletela takšna izjava, pa se je preklet opravičeval,ko sem mu pustila našo štručko za cel dan! mene pa zanima kako rešujete, če imajo solzne učke od prehlada? Naši tako tečejo solzice in čisto rdeče učke ima ... prehlajene pač. Hvala!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 14:55:26
|
|
|
|
ellie
|
oblačenje - jaz imam Aneja večinoma v enih dolgih rokavih. Edino, če ga res zebe, mu dam še ene. Včasih pa mu oblečem body brez rokavov al pa s kratkimi rokavi. In tak prakticiramo že kak mesec. Ker zdaj ima za zunaj 2 dolge rokave, zato ga ne morem imet noter enako oblečenega Jutri gremo v Trst in se resno sprašujem, če bi mu sploh žabice oblekla pod hlače. Ker danes mi je čisto zakuhal zunaj Je pa Anej zdrav kot ribica mislim, da je od vsakega posameznika odvisno, kaj mu paše. Čeprav je ponavadi večja napaka, da otroke oblačimo preveč...in so potem res skos prehlajeni. Nikoli ne bom pozabila, ko sem bila enkrat septembra v Londonu in so znanci imeli malčka samo v kratkih hlačah in majčki, niti nogavičk ni imel. Nogice pa čisto modre...pa nikoli bolan ne nič. anita goitan jaz sem tudi čisto nefunkcionalna včasih mi komaj v času kosila uspe pojest zajtrk, tuširam se ponavadi popoldne namesto zjutraj, da ne govorim o tem, kako smo včasih imeli bolj čisto kot imamo zdaj
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 15:06:42
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek vprašala bi vas tiste, ki dojite.. a vas kdaj bolijo zizike po dojenju?? mene pogosto prov skeli notri v dojki po dojenju, peče za znort.. kaj bi to pomenilo???? zize mam mehke, nič zatrdlin... lep dan še naprej Ja velikokrat,pa sem se zdaj že navadila tega občutka, tako da me niti več ne moti.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 15:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede funkcionalnosti - kupila sem http://www.irobot.si/ Tile desci so nam fouš, ker smo doma. Ampak oni mislijo, da samo ležimo in zabušavamo. Ja pa ni tko. Še posebej če imaš več kot enega otroka. Tud jaz zajtrk pojem v času kosila, tuširam pa se če bog da popoldne. Pa mam samo enga. Ja mal moram pa tud na tem forumu viset a ne, sej kdo mi bo pa vse te informacije dal, če ne ve? Lp in ne sekirajmo se.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 16.4.2010 15:09:21
|
|
|
|
Zala01
|
anita,to so naši dobri stari ...polni dobrih idej...sej po drugi strani pa še dobro da jih imamo, si vsaj ventile na vsak tolk cajta spucamo ...
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?