Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 10:39:46
|
|
|
|
sarar
|
lidik, če ne pa začni drug mesec opazovat če nas ne presenetiš že februarja da bo jaz pa drug mesec, če mi zdaj ne rata, ne smem da nam še enga fantka nardila joke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 10:40:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Pomoje bom jaz še kakšen mesec počakal, če nismo po nekem hudem naključju kaj pridelali. Naslednji mesec namreč štartam s Klomifenom in potem bomo videli če bo kakšna razlika pri BT. Sicer je pol še vedno opcija, da tudi na Klomifen ne reagiram, ampak imam kr veliko dozo, 2tbl./dan, tako da bi skoraj morala. Pol bomo pa videli ali dejansko pri meni BT pač ne deluje, ali pa pač slučajno ta mesec ni bilo ovulacije. Nenazadnje je tudi to možno, da pač je slučajno ta mesec ni bilo, nič drugega. Enkrat mi bo že uspelo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 10:42:58
|
|
|
|
sarar
|
ja možno je, ja. sam morš bit pozitivna. bomo videli kaj febr. prinese
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 10:43:38
|
|
|
|
sarar
|
zdaj grem pa pod tuš, pa pridem za kako minutko še gor pol pa na šiht
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 10:46:30
|
|
|
|
archie
|
jaz sem to sluz tudi januarja zacela prvic opazovat. In res se opazi razlika. vsaj jaz sem jo. je res ful ocitna razlika (no, poleg tega mi je pa se koledarcek na menstruacija.si povedal, da priblizuje O). Dosedaj nikoli nisem opazila razlike v sluzi, res pa je, da tudi nikoli nisem bila pozorna na njo. jaz sem sla na wc, se obrisala in prbala s prsti sluz. v casu O je bila taka raztegljiva med prsti (kot recimo kaksno lepilo, ko je na pol suho in ga lahko raztegnes med prsti). prej in potem ni bila raztegljiva (je ostala samo na prstih, ni pa bila kot čigumi ko ga lahko raztegnes med prsti). upam, da je vsaj malo razumljivo napisano
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 10:47:40
|
|
|
|
archie
|
aja, se glede testov. v DMu stane 5 kosov skoraj 15 eur. meni je to fuuuul drago.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 11:00:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Hja, če bi bili tile testi res zanesljivi ne, pol bi človek še reskiral za njih se mi zdi, ampak kaj ko je to spet tako-tako, enim pokažejo, enim pa nič.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 11:03:01
|
|
|
|
*Star*
|
Se strinjam glede sluzi, pri meni je že par dni pred ovulacijo takšna, točno tako kot mi kaže plodne dneve na koledarčku. Jaz si tukaj beležim svoje mesečno dogajanje tam spodaj http://www.mymonthlycycles.com/
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 11:18:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz tudi tega zadnjega... Fertilityfriend
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 11:20:08
|
|
|
|
lidik
|
ma ja punce, pozitivno razmišljati, čimmanj stresa (sej vem da je skoraj nemogoče v današnjem tempu), pa boste videle, da bomo kmalu vse zagledale samo veste kaj, sem pa razmišljala, da smo se že tako navezale druga na drugo, da nočemo se prestavit v drugo temo - samo ker je sarar imela takšne sanje, da bomo pa res vse šle skupaj stran boste videle, da bo februar roza !!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 11:22:22
|
|
|
|
sarar
|
tako se govori lidik! jaz pa zdaj na šiht pridne bodite pa se zvečer ali jutri kaj beremo. čawčaw
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 11:29:15
|
|
|
|
lidik
|
joj sarar dobro se obleci, ker zunaj je mrzlo....brrrrrrrrrr naj ti hitro mine in pridi le zvečer nas še kaj pogledat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 14:18:33
|
|
|
|
mladika
|
hej hej punce!! no moji plodni dnevi naj bi bili uradno konec.sem ta mesec probala z O testi k sta mi 2 ostala še od prej pa mi je ta drugi prav pokazu O potem ko sem vidla spremembo sluzi.bili smo zelo pridni s tko da zdj čakamo na rezultate. poleg tega pa še čakam na rezultate ponedelkovega izpita,ki mi je mimogrede šel porazno tko da sploh ne upam na pozitivno ali pač joj samo čakanje na neke rezultate...prava mora je že to...aja poleg usega da je mera polna pa so me virusi napadli,tko da se počutim res bedno!! in katera je zdaj prva na vrsti za testek,da nam napravi otvoritev med oktobrčice 2010?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 14:34:43
|
|
|
|
Beba78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika in katera je zdaj prva na vrsti za testek,da nam napravi otvoritev med oktobrčice 2010? Khm, mladika, mogoče sem to jaz...in me že prav metuljčki dajejo ...komi čakam . Ampak še ne vem, če bom v primeru zamujanja delala testek do 8.2., ker gremo v tem času ravno s starimi starši v toplice, pa ne vem, če bi to potem do prvega pregleda sploh ostala skrivnost . Kar pa si želiva, ampak če je novička čist frišna, ti pa še ves pod vtisom, potem to zelo težko zadržuješ zase oziroma ti že na obrazu piše, da bi rad nekaj povedal . No, ja, vse je mogoče, samo da bo!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 14:41:26
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 14:43:10
|
|
|
|
malajka84
|
evo mene..sm opazla da ste mele dopoldan kr debate:) lepo..no brala bom kasnej zdej morm na eksprwes kosilo naredit..sm šla po službi u trgovino pa srečala kolegico pa se je mal zavleklo:)...lep dan vsem, upam, da pri vas tud sonček sije..kej več pa...kasneje...I WILL BE BACK:) haha..ja spet eden onih dni;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 15:22:18
|
|
|
|
latka
|
Bostina,lahko še mene dodaš prosim na seznam? (ne)pričakujem X.02.2010, ker imam različno dolge cikluse, bo pa to najin 31.krog !! Upam, da bo naslednji mesec čim bolj , saj veste, valentinovo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 17:22:39
|
|
|
|
majčii
|
Evo pupe se vam pridružujem v februarju. Januarja sem bla prvi krog na klomifenu, pa sem resnično upala da bo kej, tud zamuja mi že 2 dni, mam pa rjav izcedek, tko da mislim da se bo slej ko prej ulilo. No ne čakam je okrog 25.2. in resnično upam da se ne prikaže. To bo najin ne vem kateri krog. Od avgusta 2008 sem brez kt, od aprila 2009 pa delamo, od januarja 2010 sem na klomifenu,.... moram pa rečt da sem ta mesec renično razočarana, ker sem položila vse upe na ta klomifen in sem verjela, da je to to. No sej mogoče pa v februarju popravi svoj slab vtis iz januarja.... lep pozdravček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 17:27:10
|
|
|
|
malajka84
|
< Sporočilo je popravil BOSTINA -- 28.1.2010 17:29:35 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 17:30:34
|
|
|
|
malajka84
|
dobrodošle nove!!!....pa sej ta mesec pa bo naš!!:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 19:15:39
|
|
|
|
Inčy
|
Jaz bi bla navijačica punce!!! Glede na to, da sem bila sama v teh krogih več kot 20 krat in mi je na koncu le uspelo in ker ste še tukaj zmeraj nekatere, ki ste mene vzpodbujale in mi dajale pozitivno energije, vam res, vsaki posebaj iz srca želim, da bo februar vaš mesec in zagledate čarobni Držim pesti punce!!!
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 19:20:40
|
|
|
|
majčii
|
jaz tud upam da nam valentinček pomaga do teh magičnih ,... sem šla že mal gledat pa mam lih okol valentinovga in mojga roj.dne O,... tko da upam na lepo darilce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 28.1.2010 21:48:46
|
|
|
|
doloress
|
Evola meni so danes dolocili sindrom PCO in grem drugi teden na HSG. Torej me v tem krogu lahko daste med navijacice, ker tako ali tako sploh se ni rpislo do O, in verjetno se nakaj cesa ne bo... Tako da se selim, v kaksen bolj ugoden msec zame
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?