|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
26.1.2010 18:45:55   
malajka84
se strinjam..res se vlečejo..po eni strani grejo hitr..po drugi pa nikamor.....glede izpitov pa..glih tuhtam, da se še od enega odjavim...eh bo že

Aja neke punce sem spamala:)....ne bit hude, sej sm sam enkrt pa ne bom več (tiste k jih mam med prijateljicami)....

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 326
26.1.2010 18:51:15   
BabyKitty
Ne se odjavt user posted image bori se z mano še na tem področju user posted image imam tri izpite v dveh tednih... pa kar odlašam z učenjem... pa po svoje je tako zanimivo user posted image ravno se učim nekaj v zvezi z umetnim oplojevanjem ipd. pa o družinah pa... po drugi strani pa misli plapolajo... 

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 327
26.1.2010 18:57:41   
malajka84
hja fajn teb..maš kr zanimivo stvar za učit..jst pa tehniko pa matematko k bi bla na ne vem kermu faksu!ne pa pedagoškem....eh ne vem..sej po moje bom šla...sej mogoč mi pa rada:)....parkr se mi je že tko posrečl...eh grem še mal u skripte gledat pol pa spat dans sm čist neki hin......

Nočko!!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 328
26.1.2010 19:53:10   
sarar
živjo punce! pa sem končno doma. zdaj me pa še likanje čaka user posted image
arwenko, bravo za pogum user posted image  pa sporoči kaj ti bo napovedala
danes, ko bom polikala bomo pa punčko user posted image user posted image user posted image user posted image  delali user posted image  pa bomo videl čez dva tedna če bo ratal. jaz lovim tisti rok, k user posted image  tri dni pred O, je baje več šans za pupo. je pa seveda manj možnosti da sploh zanosiš. no, glede na to, da mam že dva doma, ki mi kravžljata živčke(no ja,triuser posted image ) se mi ne mudi tako.
držite pesti zame in za plavalce da zdržijo do moje O user posted image user posted image user posted image
lahko nočko vam želim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 329
26.1.2010 21:14:26   
Beba78
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

danes, ko bom polikala bomo pa punčko user posted image user posted image user posted image user posted image  delali user posted image  pa bomo videl čez dva tedna če bo ratal. jaz lovim tisti rok, k user posted image  tri dni pred O, je baje več šans za pupo. je pa seveda manj možnosti da sploh zanosiš. no, glede na to, da mam že dva doma, ki mi kravžljata živčke(no ja,triuser posted image ) se mi ne mudi tako.
držite pesti zame in za plavalce da zdržijo do moje O user posted image user posted image user posted image

hahahaha, sarar, mi2 bi naj v prvo po tej teoriji tudi punčko naredila (nisva špekulirala, ampak spolni odnosi in moja O so se glih tako pokrili, da bi "mogla" bit user posted image ) in sem do 21. tedna, ko sem imela morfologijo in je končno razkril svoje bogastvo, tudi sveto verjela, da je pupa user posted image user posted image ...Tako da jaz ti res želim SREČNO  user posted image .

Meni pa dnevi tako letijo, čeprav mi tudi učenje lebdi nad glavo, pa kar odlašam. K sreči nisem vezana na nobene roke, razen tiste, ki sem si jih sama postavila, ampak te je tako lahko prekoračiti  user posted image ...joj, bi se mogla glede tega prav  user posted image .

Nič grem tudi jaz še kaj narediti.
Npr. sprehodit se do  user posted image .
user posted image

Nočko!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.1.2010 12:07:32   
lidik
hej punce kako ste? no naj vam povem, da jaz sem danes
nervozna za znoret in baje tečna kot že dolgo ne (vsaj tako pravi
moj, jaz se namreč sama sebi ne zdim user posted image ) no pa da vam še povem razlog
za vse skupaj - imam ob 16.00 izpit, in vam raje ne povem kako me je
strah tega izpita. user posted image  tako da upam, da boste pridno pisale tu gor, da bom imela
kaj "pametnega" za počet ko pridem domov. user posted image

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.1.2010 12:08:54   
lidik
joj bostina sem skoraj ti pozabila sporočit da pridno pijem čaj krvomočnice...
veš si imela prav, se ga sčasoma res navadiš - danes je bil tretji dan tega mojega
podviga in ti povem da je bil že celo vredu okus - z razliko od prvič in drugič ko mi
je bil res "dober" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.1.2010 13:36:25   
Tejchy25
Heiii!
Že dolg nism nč pisala, k nimam nč časa...:) Tolk vam sporočam, da sm bla v LJ na Ginekološki kliniki na pregledu, kri sm dala, zj se morm pa še na HSG naročit...tko da se stvar odvijajo počasi...
Čez 14 dni bo jasno, a je vse ok in dobim Klomifen al bo treba kej druzga ukrent...
Tko da če se vam da držte pesti zame...
No, mogoče za 1.2. vseeno zvem, da sem noseča :)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.1.2010 13:48:53   
sarar
živjo punce! kako ste?

lidik- držim pesti da ti bo šlo na izpitu ful ful ful dobr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še nekej-ko sem bila obakrat noseča do zdaj, sem bila tudi baje ful tečna, čeprav se meni ni zdelouser posted image  kaj pa če je to to?

tejchy, seveda držimo pesti zate, da bojo izvidi ok. še bolj pa zato, da boš vseeno 1.2. vidla user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.1.2010 14:00:47   
sarar
beba78, saj jaz tako mislim, da imama midva z možem v sebi neke gene za fantke ''delat'' user posted image , samo sem pač rekla za foro da vidim če slučajno kaj rata. je pa drgač to realna trditev, da je več šans za punčko( ne 100% metoda). o tem je pisal tudi dr.Pušenjak. bomo pa videli, če se bo sploh prijelo, ti pa čez devet mesecev povem ali je ta metoda pri meni pomagalauser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.1.2010 14:56:57   
malajka84
lidik  držim pesti, da bo vsaj 6, če že ne 10!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa..sem dans čist hin...ne vem kaj je menda tak dan..otroci v vrtcu so bli za znoret....to dans pa res..groza...ne da bi bil en ne rečam, to pa vsi..en joka drug se dere....eh dans je nekaj v zraku.:)

Tejchy25 tud jst držim pesti, da bo vse OK

NIč..grem zalegnt...

Aja arwenko, je že odpisala vedeževalka?:) ME produ firbc matra:)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.1.2010 15:05:50   
Arwenko
Nop, nič še ni odpisala, vam javim ko bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 337
27.1.2010 15:07:49   
*Star*
Oh sem smotana, sem vedela, da sem nekaj pomešala, sem pisala na II pričakujemo januarja 2010, brala pa to temo user posted image

Sarar - mislim, da je bilo tole tebi namenjeno, ker si želiš punčko - uglavnem svetujem tist kitajski koledar, sem preverla za vse svoje kolegice in celo za mojo mami in je čist vse spole pravilno pokazalo! vsekakor ni 100%, vseeno pa želim čim več user posted image user posted image  vsem!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz bi se vam tudi pridružila, upam na user posted image  10.2. in to je najin drugi krog.

Neposredna povezava do sporočila: 338
27.1.2010 15:33:09   
spaghetek
Kaksen kitajski koledar?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
27.1.2010 16:24:29   
sarar
ojla!
star-a misliš to kitajsko tabelo na ringaraji? ja, saj mi kaže da če ta mesec zanosim bo punčkauser posted image . sam mam doma že dva otročka-za enga mi prav pokaže, za druzga pa ne. tako da bom stavila na ta pravo polovičko user posted image

špagetek, gor na ringaraji imaš pod koledarje kitajski koledar pa si malo poglej(pa ne za 100% vzet)

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.1.2010 18:23:17   
lidik
evo mene doma. sarar in bostina, hvala za vso srečo, vama moram povedati, da imam
res kr dober občutek kar se izpita tiče. mi je šlo prav fino, tako da upam, da po mojem
bi skoraj moglo biti malo več kot 6, samo bostina, 10 pa sigurno ne. ampak tudi če je 6 samo
da se ga rešim.

o sarar kaj res? no upam, da sem res tečna še tudi zaradi kakšnega drugega razloga
kot samo tele nervoze za izpit. sej če bi bilo to to, potem bi me moj brez problema prenašal -
vsaj tako mi je že namignil, čeprav je pa seveda zreven pripomnil, da upa, da se ne bo vseh
9 mesecev ta tečnoba vlekla, ker bo pobegnil za ta čas nekam. user posted image

ojej bostina, tako so te danes otročički zdelali. no upajmo da je bilo nekaj v zraku samo
danes in da boš jutri boljše.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 341
27.1.2010 18:52:31   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
01.02. Beba (5. krog)
01.02. Tejchy25 (21. krog)
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
03.02.katra55 (6.krog po ss)
05.02. Arwenko
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
10.02. *Strar* (2.krog)
13.02. sarar
14.02. KOLIBRI (3.krog)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:__________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB
archie

Neposredna povezava do sporočila: 342
27.1.2010 18:55:54   
malajka84
evo pa sm se zbudila, sm mogla eno kitico oddremat.:)
jst sm tud ta kitajski koledar na RR preverjala pa pr vseh štima od mami pa do kolegic,...vse paše...
no men pride punčka, če bi ta mesec uspelo....pa sej mi je vsejen pobčk al pa pupika...sam d je.:)

zdej grem pa na hitr še par živalc zrezat s paprija..bomo jutr lutke delal..

lidik...super, da je šlo, ....vemkk je fajn občutk če ti gre, pa d je kak izpit manj...js sm se pa odjavla od onga k ga bi v pon mela...ne gre.....se bom raj za enga ornk naučila..pa bomo enga o enga postopoma....enkrt bo že!počas mam že dost pa sam upam, d bo kmal konc tega faksa!..

Mejte vse en lep večer!!

pa dobrodošla še ena nova-star!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.1.2010 19:01:29   
DIANE
Čer, vidim da ste pridne in da se še učite. Tut jst ma jutr izpit pa nvem če bo šlo nimam nekak vole se učit.
Zle me 3 dni bolijo neki jajčnki no tm spodi me neki tk špika pa ko se vsedem. Mogoče mam ovulacijo po kolendarju sodeč nej bi bla. Ali katero kej špika ko ima O?

Nč grem zle mal se učit.
Držte pesti za jutr mogoč mi pa nekako le rata .

Lep večer.

Neposredna povezava do sporočila: 344
27.1.2010 19:04:00   
tanjusi
Zle me 3 dni bolijo neki jajčnki no tm spodi me neki tk špika pa ko se vsedem. Mogoče mam ovulacijo po kolendarju sodeč nej bi bla. Ali katero kej špika ko ima O?

Slučajno sem odprla tole temo, ker po tiho upam da sem februarka , ja mene jajčniki ob ovoluciji zeelo bolijo ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.1.2010 19:14:54   
BabyKitty
DIANE mene tud jajčniki špikajo med O, ampak še bolj očitna je pa sluz, ki je res ekstremno lepljiva user posted image pa seveda zvišana BT po koncu izcedka...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.1.2010 8:22:16   
sarar
lidik bravo da je šlo user posted image user posted image user posted image . vidiš, smo tolk pestke držale pa je pomagalouser posted image . no, mal najbrž tud to, da si se učila user posted image . sam da je mem zdaj.
pa brez skrbi, če slučajno ta tečnoba,ki te je včeraj dajala  pomeni user posted image ,bo trajala(sodeč po meni) samo cerka mesec, potem se pa lepš začne user posted image . boš lahk svojga potolažilauser posted image
bostina, upam, da bojo otročki v vrtcu danes kaj bolj pridniuser posted image . mogoče je bila kaka polna luna?
diane, tudi tebi vliko sreče danes na izpitu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa kaj imate vse naenkrat izpite? dobro, da se meni ni treba s tem ukvarjatiuser posted image
lahko da te ob ovulaciji špika pri jajčnikih. mene tudi skoraj vsak mesec. ta pa ne user posted image  upam da jo sploh imam ta mesec. ovul.testek danes zjutraj še ni nič pokazal da bi bila

< Sporočilo je popravil sarar -- 28.1.2010 8:23:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 347
28.1.2010 9:38:12   
lidik
sarar super. sigurno je tudi to pomagalo da si pestke držala. pa še blizu tebe sem bila,tako da ti povem da je sigurno to vleklo. user posted image

no ti pa moram povedati da danes sem pa takšna ko cota, čisto nič se mi ne da,
kar vlečem in prestavljam se iz enega konca na drugega, v službi pa takšna gužva
za znoret. no sej po drugi strani pa dobro da je, ker če bi bilo umirjeno, bi zdajle verjetno že sede spala user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.1.2010 9:41:54   
sarar
pol se par v kak kot zlekni pa zadremaj user posted image . meni se tudi nič ne da.... spala bi...
nekaj sem po rr-ju brskala pa mi je to zanimiv:
Ovulacija (by Pušenjak)

Zanositi je mogoče le ob ovulaciji, ki je celo samo trenutek v ciklusu in potem morebiti še 6 do največ 12 ur po ovualciji. Problem je v tem, da ne vemo, kdaj do tega pride in ko govorimo o plodnih dnevih v bistvu govorimo le o verjetnosti da v teh dneh pride do ovulacije. Poleg tega moramo pri plodnih dnevih upoštevati še dejstvo, da spermiji v jajcevodih lahko priživijo do 5 dni in teh 5 dni odšteti od dneva ovulacije. Če bi npr. ovulacija nastopila 14. dan ciklusa potem se plodni dnevi začnejo že 9. dan ciklusa, ker je 90% verjetosti, da bo ovulacija kadarkoli med 12. in 16. dnem ciklusa, pa plodni dnevi trajajo vsaj od 7. pa do 17. dneva ciklusa in če je ovulacija še manj gotova, potencialno lahko nastoči kadarkoli v ciklusu, ne da bi to vedeli, zato v bistvu ni mogoče zanositi le prvih 3 - 4 dni v ciklusi. šteto od prvega denva M. Vse ostale dni nas kaj lahko preseneti.
Ovulacija in spol otroka; predpogoj za zavestni vpliv na spol otroka je najmanj točno pozanavanje trenutka ali vsaj dneva ovulacije. Spermiji, ki določajo moški spol so namreč hitrejši od tistih, ki določajo ženskega, so pa zato mnogo manj dolgoživi. Menda ne živijo dlje kot 1 do 2 dneva, medtem ko ženski spermiji v rodilih lahko doživijo tudi 5 dni. Spolni odnos, ki mu ovulacija sledi kasneje kot 3 dni bo torej zelo verjetno privedel do deklice, medtem kot bo spolni odnos ob ovulaciji, največ nekaj ur po njej zelo verjetno privedel do dečka. Vmes je stvar več ali manj stvar naključja.
.
.
.
Ovulacijski testi; Vsi ovulacjski testi so zasnovani na istem načelu, da zaznajo vrh LH, ki se zgodi približno 24 - 48 ur pred ovulacijo. Žal pa spermiji v ženskih rodilih lahko preživijo tudi do 5 dni, torej vam negativni ovulacijski test pove le, kaj se bo oziroma ne bo zgodilo naslednjih največ 48 ur, ne more p vam napovedati ovualcije za 5 dni vnaprej. Iz tega razloga ovulacijski testi niso absolutno uporabni za določanje neplodnih dni, kajti, če danes test ni pozitiven in imate spolne odnose, lahko vseeno zanosite, če se ovulacija pojavi šele čez 4 ali 5 dni, in jo bi zaznal šele test 3 dni kasneje.
Bazalna temperatura; Ljudje imamo različno nastavljene osnovne presnovne procese in temu primerno tudi proizvodnjo toplote, smo različno "izolirani" in se različno hladimo. Skratka, vse kar je nad 35 st. C in pod 37 je normalno. Tekom ciklusa pa se po ovulaciji BT praviloma (ne pa pri vseh) dvigne za 0,3 - 0,8 st. C in tam vztraja do tik pred M. Merjenje BT ni uporabna metoda za sprotno določanje ovulacije, saj je takrat, ko se BT dvigne, ovulacija že preteklost in tudi oploditev ni več možna.
Ovulacijska krvavitev; Če se pojavi se pojavi PO ovulaciji in ne pred ali med ovulaciji! Ovulacijska krvavitev, ki nastane zaradi spremembe v hormonskem okolju takoj po ovulaciji ali pa pride do iztoka nekaj krvi, ki se sprosti ob razpoku folikla pri ovulaciji. Ob ovulaciji se včasih pojavlja ovulacijska bolečina, ki je zelo različna, lahko tudi v obliki krčev.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.1.2010 9:54:30   
lidik
o sarar vidim da si pridna in da pridno raziskuješ. no ti povem, da tole je bilo pa tudi meni zanimivo prebrati. zdaj bom mojemu povedala da če hoče imeti moškega potomca, se naj raje zasigura in user posted image po večkrat na dan, da slučajno ga kakšna deklica ne prehiti user posted image user posted image user posted image

joj, mi že gredo bedarije po glavi. grem hitro nekaj nazaj narediti, da ne se malo spravim k pameti....veš tako je ponavadi pri meni - od utrujenosti me začne razganjati user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?